Vanja Enger

ICH HEIβE VANJA. UND ICH LIEBE DICH (:

  • Skrevet 12.02.2011 klokka 22:23
  • Kategori: Tyskland

Hei.  Long time no see.

Endelig har jeg fått lastet opp noen bilder fra Tyskland til dere. Jeg gidder ikke å beklage for å ikke ha gjort det tidligere, for det har jeg desverre ikke hatt tid til.  Kom hjem til en stressende hverdag.  Akkurat kommet hjem fra UKM her hjemme i Trysil, styrte lyset med Silje og resten av ungdomsrådet hadde andre oppgaver. Det ble bra gjennomført, til og med fylkesmønstringsjefen var her og skrøt masse av oss (. Koselig å høre.

Tilbake til det som er viktig her, TYSKLAND :- D   I Tyskland, nærmere sagt Kempten, var det super koselig, er kjempeglad for at jeg dro på denne turen, minner man aldri glemmer med mange flotte og unike folk.  Har desverre ikke noe felles bilde av alle sammen, men hvis noen legger det ut så kommer det. Vi gjorde kjempe masse, jeg var i alpene (dermed noen kilometer inn i Østerriket også), bowlet, vært på skolen, shoppet og kost oss masse!
Er det noe mer dere lurer på om Tyskland?

- KOS

TAKE OFF

  • Skrevet 03.02.2011 klokka 19:26
  • Kategori: Tyskland

Pakke, pakke, pakke. 
Nå sitter jeg på kjøkkengulvet med kofferten rett foran meg, og klær i alle kanter. Jeg skal bare være borte i 5 dager, men har nesten allerede fylt opp kofferten. Det er håpløst, jeg er håpløs!

Men nå pakkelista inneholder alt fra boblebukser og vintersko til kjole og høye hæler er det ikke lett og velge lite. Det er jo meldt kjempe mildt, nærmere sagt:

beklager den dårlige kvaliteten, men dere ser i alle fall de røde tallene og de gule sirklene.

Og vi skal være i "alpe"land, så skal jo opp i fjellet i snøen også! Ikke lett! Men det kommer til å bli en kjempefin tur! Det er jeg sikker på.

Og dette er ikke alt fordi masse henger på hurtigtørk rundt om i huset.  Shit!

Dere kan forresten følge oss jentene som reiser på vår Tysklandsturblogg, slik at dere kan holde dere oppdatert med bilder og diverse (:  For jeg kommer først og fremst til å skrive alle blogginnlegg på den når jeg er i Tyskland, ettersom det er for skole og sånt. Og heller skrive om turen her, når jeg har komme hjem. Dere kan i alle fall se på den her (:- KOS

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits