Vanja Enger

My roomies black dress

 • Skrevet 05.12.2014 klokka 00:22
 • Kategori: Outfit

Endelig kunne jeg sove lenge om morgenen, og det er det deiligste jeg vet. Våknet egentlig ganske uthvilt og det er virkelig ikke hver dag, men jeg skulle jobbe i dag så måtte opp å hoppe etterhvert (: Jeg brukte en evighet på å fikse håret i dag ettersom jeg fant ut at jeg hadde litt god tid før jobb, men så ble det jo stress allikevel ettersom det tok litt tid. Haha! Jeg ble fornøyd i allefall så da var det vel verdt stresset. Jenter og prioriterienger altså... 

Etter jobb dro jeg til ei i klasse hvor noen av jentene skulle samles for å bake pepperkaker. Det var så stemning med baking, gløgg og julemusikk i bakgrunn. Disse dagene i desember er så utrolig fine, og jeg smiler litt mer for hver dag som går og jeg vet at juleferien nærmer seg med venner og familie. 

Dagens antrekk - my lovely wool skirt

 • Skrevet 03.11.2014 klokka 19:06
 • Kategori: Outfit

Genser - Gina Tricot     Skjørt - Zara     Strømpebukse - H&M     Klokke - Marc by Marc Jacobs

Stoppet innom i full fart for å dele dette med dere før jeg skal ut av døren igjen for å møte noen jenter i klassen! Deilig å ikke ha noe stort hengenes over meg denne uken, men jeg må nok komme i gang med eksamenslesingen snart. Bare ikke i kveld... Ha en fin mandag kveld fine dere (:

Dagens antrekk - sweet flower

 • Skrevet 21.10.2014 klokka 20:47
 • Kategori: Outfit

Tok noen bilder i dag før jeg satte i gang med skolearbeid, så tenkte å dele de med dere før jeg tar siste innspurt for kvelden. Blir bare bilder med iPhonen, men det får dere tåle for jeg orker ikke styre med speilrefleksen hver gang.

Kos dere resten av kvelden, her skal det jobbes (: 

Genser - Primark     Bukse (Helene sin) - Zara     Sløyfe - Primark?

Dagens antrekk - prima ballerina

 • Skrevet 20.10.2014 klokka 19:07
 • Kategori: Outfit

Nå kan jeg nesten ikke huske sist jeg var her inne, men jeg har vært i praksis på en skole, kost meg masse og hatt noen hektiske dager de siste ukene. Jeg nedprioriterer derfor bloggen i slike tilfeller, og føler heller ikke for å skrive så mye da. 

Men i dag var jeg på skolebenken igjen, litt kjipt og litt godt. Det kommer nemlig til å bli en innholdsrik uke både på skolen og ellers. 3 innleveringer som jeg ikke ha begynt på, noen ekstra andre oppgaver + pensumlesing, i tillegg har Helene bursdag og Liv Oda kommer ned for å besøke oss til helga. Jeg gleder meg som en liten unge til å se henne igjen, og håper derfor på å være ferdig med skolearbeidet innen helga kommer. Så da må jeg kanskje komme igang med jobbingen i stedet for å sitte her å skrive til dere.

Ha en fin mandag alle sammen  

Genser - H&M     Skjørt - Topshop     Sort strømpebukse - H&M

Dagens antrekk - cosy and comfy

 • Skrevet 27.09.2014 klokka 11:29
 • Kategori: Outfit

Rettere sagt er det jo fra i går, men poster det i dag ettersom jeg ble sittende med den store oppgaven i hele går (endelig er den levert) før kvelden gikk med til å se på Idol og Senkveld med Thomas og Harald med litt vin i glasset. Akkurat slik en fredag skal være etter en stressende uke. Nå skal helgen nytes i fine Oslo  God helg folkens!

Genser - Zara     Bukse - H&M     Sko - Zara     Hatt - H&M     Veske - H&M     Smykke - Bik BokHva synes du?

Dagens antrekk - a hint of bling

 • Skrevet 16.09.2014 klokka 19:35
 • Kategori: Outfit

Hei og hopp 

Denne uken er egentlig veldig hektisk med masse skolearbeid, men i kveld skal jeg benke meg i sofaen sammen med Nambika, Helene, Maja og Ingrid - kose meg med godteri og en bra film på skjermen. Slike kvelder er verdifulle og de kan jeg leve lenge på!

Slenger med bilder av OOTD, og priser meg lykkelig for at jeg bor sammen med to andre jenter som bruker eksakt den samme størrelsen som meg slik at jeg kan mikse og trikse fra alle klesskapene hele tiden. Så i dag er det litt mitt og litt ditt. Supersamboere 

Sko - Forever21     Bukse - ZARA     Genser - H&M     Skinnjakke - Topshop

Klokke - Marc by Marc Jacobs     Veske - Michael Kors

Hva synes du?

Dagens antrekk - grey and gold

 • Skrevet 08.09.2014 klokka 18:54
 • Kategori: Outfit

Beklager for lite blogging den siste uka, jeg reiste hjem til Trysil på fredag og helgen gikk med til familie og venner. Det var så godt å se de igjen etter nesten 1 måned. I går kom jeg tilbake til regnfulle Oslo og ramlet rett i senga og under dyna etter at jeg kom inn døra - sliten jente etter turen! 

Våknet til blå himmel i morges, men det var ikke slik været var meldt. Allikevel tok jeg på meg skjørt og håpet på det beste. Det begynte faktisk ikke å regne før jeg kom hjem igjen, men da regnet det jo så kraftig at man skulle tro hele himmelen falt ned. Fint å sitte inne under pleddet i stua når det plasker mot vinduene, skikkelig høstvær er fint i små doser. Dermed ble det ingen outfit bilder ute i dag, men tok noen inne istedet. 

Sko - Jeffrey Campbell     Lang cardigan - H&M     Topp - TopShop     Skjørt - Zara

Smykke - BikBok     Klokke - Marc by Marc Jacobs

Resten av kvelden skal gå med til litt lesing og kanskje litt serier på mac´n før jentene kommer hjem. Også tenker jeg å planlegge uken litt slik at jeg får gjort alt jeg skal rekke, hater når ting kommer overraskende på eller at jeg ikke blir feridg med noe som jeg har planlagt. Planlegging er en fin ting skal jeg si dere. Ha en fin uke alle sammen  

Dagens antrekk - høsten er på vei

 • Skrevet 03.09.2014 klokka 17:04
 • Kategori: Outfit

Hei fine dere 

Nå har halve uken gått alt og jeg svipper egentlig bare innom med noen bilder av hva jeg har på meg i dag. Var nemlig på Zara i går og fant masse fint, men det var kun denne perfekte høstgenseren som ble med meg hjem. Og fy søren så god den er, perfekt!

Nå kom akkurat Divya inn døra og snart komme Helene, Maja og Ingrid også hit - da blir det litt oppdateringer med New York cliquen på hva som skjer. Gleder meg masse til å se alle sammen igjen ettersom det er lenge siden vi alle har vært samlet. Hihi. 

Genser - Zara     Bukse - Vero Moda     Sko - H&M     Veske - H&M

Hva synes du? 

Dagens antrekk - Black and white, with a little red

 • Skrevet 06.06.2014 klokka 21:06
 • Kategori: Outfit

Hallo fra Oslo. Nå sitte jeg i leiligheten til Nambika og skal til å gjøre meg klar for kvelden, vi skal nemlig ut og utforske byens uteliv, noe jeg tror blir veldig bra. Tok bussen inn i dag morges og møtte Ingrid, Maja og Divya på Oslo S ved halv 1, det var fantastisk å se igjen de jentene selv om det bare er 1 1/2 uke siden vi så hverandre sist. Vi dro ned på Aker Brygge hvor vi også møtte Mathilde og ei venninne som het Elisabeth og spiste lunsj på T.G.I.F og koste oss i sommersola. Herlig start på en langhelg her i fine Oslo. 

Etter å ha kost meg masse måtte jeg videre for da skulle jeg nemlig møte igjen Nambika etter 4 måneder fra hverandre. Og herregud for en stor glede det var å se igjen den jenta! LYKKE   Dro ned på Grüneløkka for å se på leiligheten vi skal flytte inn i til høsten, for ja, Nambika, Helene og jeg skal flytte sammen her i Oslo til høsten og jeg gleder meg masse. Er sikker på at det blir et fint år sammen med noen fantastiske jenter!!! 

♥     ♥     

Anyways, her er noen bilder av hva jeg har hatt på meg idag.
Hva synes du? 

Sko - Converse     Bukse - H&M     Tee - BikBok     Skjorte - PacSun     Skinnjakke - Topshop     Veske - Michael Kors 

Dagens antrekk - ship o hoi

 • Skrevet 03.06.2014 klokka 17:47
 • Kategori: Outfit

Ettersom sommeren nærmer seg og sola skinner finner jeg frem alle sommerklærne som har vært bortgjemt i skapet siden sist sommer. I dag ble det skjørt og hva passer vel ikke bedre til enn de lave TOMS skoene jeg kjøpte i New York. Jeg elsker å kunne gå i kjoler og skjørt til hverdags, rett og slett for å føle meg litt ekstra fin. 

Men nå skal jeg fortsette på middagen, skal nemlig spise sushi i dag og jeg sitter å venter på at risen skal bli kald slik at jeg kan fortsette på matlagingen. Namm, det skal bli så godt! Så får dere ha en super dag videre 

Topp - New Look     Skjørt - husker ikke     Sko - TOMS     Veske - Michael Kors     Klokke - Marc by Marc Jacobs 
 

Hva synes du? 

So you wanna play with magic?

 • Skrevet 19.02.2014 klokka 23:46
 • Kategori: Outfit

Det var superdeilig vårvær i morges så å gå til skolen var bare helig, men når jeg skulle hjem pøsregna det så da ble det taxi tilbake til leiligheten. Heldigvis slutta det etterhvert så da tok jeg en tur ut i gatene for å ta litt bilder med Liv Oda og når vi var på vei tilbake gikk vi forbi Little Cupcake Bakeshop så vi tok med 2 cupcakes hjem. De var helt greie, verken fantastiske eller vonde, men da slipper vi å ha lyst på cupcakes hver dag.. Man må se det positive i det (:  

Her har dere i alle fall bilder av hvordan jeg så ut i dag, det er så comfy med snekkerbukse 

 

Dagens antrekk - black is back

 • Skrevet 03.02.2014 klokka 00:12
 • Kategori: Outfit

Har nesten ikke merket at det er søndag i dag for vi har vært innom alle buttikkene vi knapt har råd til å kjøpe noe i og bare vindusshoppa i hele dag, men det er vel ikke å forakte... På Tiffany & Co. var vi i himmelen, det var diamanter overalt og vi fikk igrunn stjerner i øya bare av å se på noen av de smykkene der inne! Allikevel fant vi et armbånd som ikke er helt bortevekk å kjøpe, så jeg får se om jeg sparer penger til det eller om de blir brukt på noe helt annet (: 

Nå skal begynne å lage wok til middag og benke oss foran tv'en med Superbowl finalen, GO SEAHAWKS!!! haha. Det er vel kanskje pauseprogrammet og reklamen i mellom vi gleder oss mest til, men vi må jo prøve å virke interessert (: 

Dagens antrekk - fun friday

 • Skrevet 24.01.2014 klokka 13:42
 • Kategori: Outfit

Jeg må si at jeg bare elsker elsker elsker det nye skjørtet mitt fra H&M. Nå er jeg klar for å ta New York med storm ♥  I kveld kommer Nambika til Trysil med bussen så da er planen at vi skal lage sushi og kose oss med det. Tror denne helga blir fantastisk og litt trist ettersom jeg skal si hadet til så mange, men jeg ser dem jo igjen om 4 måneder. Og det er ikke såååå lenge til vel? 

I dag har jeg fått klipt håret, eller rettere sagt tuppene, kjøpt inn det meste til turen og alle de viktige papirene er skrevet ut. Kun 6 dager igjen nå!  Håper alle får en strålende fin helg og at dere koser dere litt ekstra (: Walk like you have three men walking behind you

 • Skrevet 20.01.2014 klokka 16:13
 • Kategori: Outfit

Det begynner å bli en stund siden dagens antrekk nå, og ettersom jeg kom hjem før det hadde blitt mørkt fikk jeg faktisk tatt noen bilder.  Elsker dette skjerfet som jeg fikk av Nambika i julegave, eller man kan vel kalle det selvutnevnt julegave for jeg gikk i grunn bort og sa dette kan du kjøpe til meg. Jeg er i alle fall veldig glad for at hun kjøpte det, for store, myke og varme skjerf kan man ikke få nok av om vinteren. 

I dag var det min siste jobbdag før jeg skal reise og nå er det bare 10 dager igjen.. Wæææ! Så de neste dagene blir det fokus på hva jeg skal pakke med meg og prøve å få alt oppi én koffert og når helgen får jeg besøk av Nambika som kommer opp fra Oslo for å si hade. Tror det blir grått noen tårer på søndag når hun reiser ned igjen og da er jo avreise rett rundt hjørnet. Heldigvis får jeg sett de fleste av mine nærmeste før jeg tar turen over dammen så jeg skal ikke klage og frem til da skal jeg bare nyte tiden frem til den 30. med venner og familie Dagens antrekk - Ull fra topp til tå

 • Skrevet 28.11.2013 klokka 18:04
 • Kategori: Outfit


Dagens antrekk - Mariusgenser

 • Skrevet 19.11.2013 klokka 17:25
 • Kategori: Outfit

Jeg forandrer mening om hva jeg synes er kult og fint innen klesveien nesten hver dag, fra rent og stilig til noe litt røffere eller veldig feminint og ville gå i høye heler til å gå i grove vintersko som i dag. Alt er lov så ikke la en stil stoppe deg i å kombinere det du finner i klesskapet ditt.

Nå skal jeg snart bort på kinoen å jobbe litt før jeg tar en rolig kveld her hjemme. 


Dagens antrekk - Animal print

 • Skrevet 06.11.2013 klokka 16:43
 • Kategori: Outfit

Kjøpte denne kåpen med leopardmønster i Manchester for kanskje 3 år siden da jeg hadde dyreprint dilla og sesielt da leopardmønster. Brukte den ikke så mye i fjor, men jeg synes den skulle få se dagslys igjen denne høsten/vinteren. Er den ikke kul? Jeg digger den i alle fall også er den jo god og varm, akkurat det jeg trenger på slike kalde dager som i dag. Dagens antrekk - Black on black

 • Skrevet 05.11.2013 klokka 18:25
 • Kategori: Outfit
Verdens beste ulljakke

 • Skrevet 04.11.2013 klokka 20:36
 • Kategori: Outfit

For noen uker tilbake fant jeg en strikkeoppskrift på verdens beste ulljakke. Ettersom jeg selv strikker meg skapelgenser og mamma er 10 000 x flinkere og raskere til å strikke enn meg så gjorde hun det! Og den er så god og fin og ja, rett og slett en skikkelig kosete vintergenser. 

Skulle prøve å ta noen bilder av dagens  antrekk, men ettersom man jobber til etter at det blir mørkt ute så må det bli innebilder. Og da blir kvaliteten dårligere. Beklager det men (:  Håper alle får en fin uke også håper jeg at snøen snart kommer fallene ned og ikke bare regn... 

 

Dagens antrekk - 24.10.13

 • Skrevet 24.10.2013 klokka 16:04
 • Kategori: Outfit

Høsten gir meg en helt ny inspirasjon, med skjerf, strikkede gensere og gode varme plagg føler man seg alikevel bra! Selv om jeg tror at jeg brygger på en forkjølelse, så er det fortsatt lov å freshe seg opp litt enten med klær eller sminke. Jeg er i alle fall sånn at hvis jeg er litt småsyk så føler man seg bedre etter å ha fikset seg litt i stedet for å gå rundt i joggebukse og andre koseklær dagen lang. Så hopp oppi noen trange jeanse, ta på deg noe comfy og kanskje litt leppestift så skal du få se at dagen og selvfølelsen blir bedre (:

Hettegenser - Carlings     Skinnjakke - Primark     Skjerf - H&M     Bukse - H&M

- VANJA 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits