Vanja Enger

1 veske 4 antrekk

 • Skrevet 14.02.2015 klokka 01:11
 • Kategori: Mote

Jeg har lagt min elsk på bucket bagen fra Mansur Gavriel og det er virkelig den som står øverst på ønskelisten min nå, spesielt på veskefronten! Den er så fin og enkel og jeg elsker fasongen! Bucket bag er blitt vanligere å se i butikkene det siste året, men jeg har ennå ikke kommet dit til at jeg har kjøpt meg noen ennå, så dette mangler i samlingen. 

Og den er jo super anvennelig! Jeg laget fire forskjellige antrekk som du kan se nedenfor, det er både til hverdags og til fest. Perfekt match! Jeg kan ikke vente til den dagen jeg kjøper meg denne 

Kjole // Miss Selfridge     Solbriller // Linda Farrow     Sko // NLY Shoes

Klokke // Marc by Marc Jacobs     Veske // Mansur Gavriel
Armbånd // David Andersen     Klokke // Marc by Marc Jacobs     Bukse // Cheap Monday

Skjorte // Jacqueline de Yong     Veske // Mansur Gavriel     Sko // Adidas

 

Topp // TFNC     Klokke // Marc by Marc Jacobs     Armbånd // Pieces

Veske // Mansur Gavriel     Sko // NLY Shoes     Bukse // Samsøe Samsøe

Solbriller // Komono     Veske // Mansur Gavriel     Sko // NLY Shoes

Klokke // Daniel Wellington     Kjole // Tiger of Sweden

 

Likte du vesken?

Fashionwants

 • Skrevet 11.12.2014 klokka 12:35
 • Kategori: Mote

Er det en ting jeg skal lete etter i New York så er det fine, gode bukser med vide bein. Jeg synes det er ser veldig bra ut samtidig som det er super deilig å ha på seg! Jeg vil finne en som er litt grov i stoffet som er pefekt for vinteren, også vil jeg finne en lys en som jeg kan bruke til våren. Det ser så ellegant ut, men allikevel så ser det ikke for stivt ut, og det liker jeg godt. 

Hva synes du om buksene?

Streetstyle inspo

 • Skrevet 30.10.2014 klokka 14:05
 • Kategori: Mote

Iiiiih! Jeg har tatt halvveis helg fordi jeg har ikke undervisning verken i dag eller i morgen, men har fortsatt en oppgave å gjøre ferdig til søndag. Uansett så trengte jeg et avbrekk og opprettet meg en pinterest konto, og det er jeg såå fornøyd med! Alle som sverger til weit kommer til å like pinterest 10x bedre når det kommer til moteinspirasjon! Åååååh! Jeg forguder å kunne bla
side opp og side ned med mote og streetstyle - det gjør at jeg vil gå med hæler, kjoler og hatter hver eneste dag!

Tenker å dele slike inspokollasjer litt oftere hvis dere liker det? Jeg kjenner i alle fall at det gir meg et lite boost og håper at dere
også får den samme gleden av å se på alle de kule jentene der ute (: 

Ha en fortsatt fin torsdag! 

Høstens kåper

 • Skrevet 30.08.2014 klokka 12:22
 • Kategori: Mote

Hva er vel ikke bedre enn en tykk og god oversized kåpe nå som høsten nærmer seg og det blir litt kalder for hver dag som går? Selv om jeg vil holde fast på de fine varme sommerdagene må jeg innrømme at jeg faktisk gleder meg litt til høsten. Det er vel sånn man sier hvert år ettersom hver årstid fører med seg så mye fint og for ikke å glemme den lille utskiftningen i garderoben. Nå skal de tykke ullgenserene frem igjen og kombineres med nesten hva du måtte ønske, selv skal jeg beholde skjørtene og mikse og trikse litt med det.

Kanskje dere finner en favoritt blandt kåpene jeg har valgt ut her, hvis ikke så finnes det jo utrolig mange andre fine kåper der ute, et hav av duse, myke farger og fasonger. Si meg hvilken dere likte best da  


1 - Blazer kåpe / Bik Bok     2 - Grå ullkåpe / Bik Bok     3 - Oversized frakk / Samsøe Samsøe hos Nelly

4 - Cameo kåpe / VILA hos Nelly     5 - Oversized kåpe / Selected Femme hos Nelly     6 - Beige kåpe / Stylein hos Nelly 

7 - Beigerosa kåpe / By Malene Birger hos Nelly     8 - Rosa kåpe / Gina Tricot     9 - Grå kåpe / FWSS hos Nelly

My new babies

 • Skrevet 11.08.2014 klokka 13:30
 • Kategori: Mote

Dagen jeg dro inn til Bodø i ferien ble noen herlige vidundere med meg hjem og jeg elsker de sååå høyt! Selvfølelig snakker jeg om de nye Nike Air Force 1 skoene mine som jeg har ønsket meg siden jeg var i New York og nå er de endelig mine. Det er perfeksjon til tusen, de er både delikate å se på og gå med synes jeg da. Hva synes du? Yey or ney?   

Wants from nelly

 • Skrevet 30.01.2014 klokka 19:00
 • Kategori: Mote

Nå sitter jeg på flyet og er på vei over dammen. Så jeg forhåndslaget et innlegg slik at det ikke blir helt stille innpå her (:  Tenk at jeg faktisk er på vei til USA, statene, New York City!!!  Skal prøve å oppdatere dere så fort jeg har kommet meg litt til rette. 

Her er alt fra A til Å. Jeg kommer aldri til å få én typisk stil fordi jeg synes så altfor mye forskjellig som er kult og fint og perfekt og chick! Så da blir det sånn da (:  Jeg har ikke akkurat bestilt noe fra nelly nå før jeg reiste og jeg kommer heller ikke til å gjøre det i nærmeste fremtid, men de har mye fint og jeg henter mye inspirasjon på nettbutikker slik at jeg kan lete og finne noe lignende på en ordentlig butikk. 

HER   //   HER   //   HER   //   HER

HER   //   HER   //   HER   //   HER

HER   //   HER   //   HER   //   HERHER   //  HER  //   HER   //   HER

Jeg henter inspirasjon herfra...

 • Skrevet 22.01.2014 klokka 20:12
 • Kategori: Mote

Tidlig i høst var det ei venninne som sendte meg en blogglink på facebook fordi hun syntes det var en fantastisk blogg og hun sa vi var litt like. Jeg tar i så fall det som et stooort komplement for jeg synes hun ser helt stunning ut! Uansett, bloggen hun linket til er denne og jeg stikker alltid innom den hvis jeg ønsker litt inspirasjon i hverdagen, hun har en fantastisk stil og kombinerer så utrolig mye kult! Så hvis du ønsker litt stilinspirasjon eller bare en fin blogg å følge så anbefaler jeg denne på det høyeste. Eller hva synes du? 
wants fra nelly

 • Skrevet 09.01.2014 klokka 13:10
 • Kategori: Mote

HER   //   HER   //   HER   //  HER

HER   //   HER   //   HER   //   HERHER   //   HER   //   HER   //   HER

Streetstyle inspiration

 • Skrevet 27.10.2013 klokka 22:33
 • Kategori: Mote

Jeg elsker å klikke meg rundt på weheartit.com og se på alt det fine, kule og inspirerende som ligger der ute. Og søker man på streetstyle osv. får man opp så uendelig mye kult! Det er fint å kunne bruke de sløve søndagskveldene på å få litt insprasjon til den nye uken som kommer. Og jeg har funnet ut at jeg ønsker meg mer klær i svart, for det trenger ikke å være kjedelig i det hele tatt. Keep it simple. 15 fine julekjoler

 • Skrevet 20.10.2012 klokka 16:27
 • Kategori: Mote

Jeg vet at det er lenge til jul og nyttår, men det kan jo være greit å være tidlig ute med å bestille en ny kjole til anledningen for det finnes ikke noe verre enn å føle at man ikke har noe å ha på seg... Derfor har jeg funnet noen fine kjoler i litt julefarger og glitter.. haha. Man må skinne på nyttårsaften! (: 


Kjole 1 HER, kjole 2 HER og kjole 3 som jeg vurderer å bestille selv finner du HER

Kjole 1 HER, kjole 2 HER og kjole 3 HER

Kjole 1 HER, kjole 2 HER og kjole 3 HER

Kjole 1 HER kjole 2 HER og kjole 3 HER.

Kjole 1 HER, kjole 2 HER og kjole 3 HER.

Alle kjolene er fra nelly.com


Var ikke kjolene fine? Noen du kunne tenke deg selv? (:
 

- VANJA 

Ønsker fra asos.com

 • Skrevet 19.09.2012 klokka 17:29
 • Kategori: Mote

Selv om jeg i disse dager lever som en fattig student klikker jeg meg ofte inn på nettbutikker og ser på alle de fine klærne som jeg ønsker meg. Egentlig er det bare trist fordi jeg vet at jeg ikke kommer til å klikke hjem noen av klærne, men man vet aldri når man blir rik. Og da må jeg jo ha klart for meg alt jeg skal bruke pengene på. haha! Jeg elsker virkelig den hvite kjolen med "fjær" på, skulle gjort hva som helst for å få den hjem i postkassa. Pluss at strikkegenseren som er nederst hadde vært god å ha nå i det kalde høstværet. 
 

Noe du kunne ønsket deg selv? (:
 

- VANJA

Blazer inspo

 • Skrevet 28.07.2012 klokka 17:26
 • Kategori: Mote

Fant noen skikkelig fine blazere på nelly.com som jeg fikk lyst til å bestille hjem til min egen postkasse. Likte spesielt godt den rosa og lysegrønne! Blazere kan brukes til så mye, både som en pyntet overdel til fest eller som en vanelig hverdagsjakke. Det kommer helt ann på om du toner det ned eller ikke. Selv har jeg funnet frem min sorte blazer og skal innrømme at jeg har fått litt dilla på den igjen. Den løfter antrekket med en gang! 

 

Den mørkeblå finner du her og den knallrosa finner du her

 

Den hvite finner du her og den lysegrønne finner du her

 

Fant også noen bilder på lookbook.nu for hvordan du kan bruke en blazer å kobinere den med både mønster og mange farger eller kun med basisplagg. Håper du liker de. 

 

 

 

 

  

Hva synes du? 
Hvilken likte du best?

 

- VANJA  

dip dye, high waist shorts, accessories

 • Skrevet 10.06.2012 klokka 11:43
 • Kategori: Mote

 

- VANJA

Pastellsommer

 • Skrevet 08.06.2012 klokka 20:10
 • Kategori: Mote

Hei. 


Beklager min lille fraværenhet de siste dagene, men jeg har brukt tiden min på litt andre ting. Selv om dagene på skolen er av de slappeste må i alikevedl møte opp og sitte å gjøre oppgaver til vi er ferdig. Så i dag hadde jeg skole til klokka 4 som alle andre dager. Slitsomt når man vet at andre allerede har tatt helg.

 

Mens jeg satt å gjorde oppgaver (les ingenting) klikket jeg meg rundt på asos.com å kikket på klær. Fant en del fint jeg gjerne skulle bestilt hjem, men ettersom jeg skal spare penger til sommerferien så får shoppingen vente. Men hvis denne buksa hadde havnet i posten min med et uhell hadde jeg nok ikke returnert den. (:

 

 

Hva synes du? 

 

- VANJA 
 

DAGENS WANTS

 • Skrevet 02.06.2012 klokka 20:59
 • Kategori: Mote

Var inne på litt forskjellige sider i stad for å titte på sommerklær, men jeg ender alltid opp med å gå på Nelly.com ettersom det ikke fører til store frakt og tollkostnader slik som det er med britiske og amerikanske sider. Som alltid fant jeg ett par fine ting og spesielt kjoler! Gleder meg masse til sommerværet kommer tilbake slik at det er mulighet for å gå i kjoler igjen. Det er virkelig livet. 

 

Kjole 1 kan du finne HER, kjole 2 kan du finne HER og kjole 3 kan du finne HER

JC skoen kan du finne HER, den turkise skoen kan du finne HER og den siste kan du finne HER

 

 

Nå har familien sett ferdig landskampen i fotball på tv og det er nå klar for å spise ost og kjeks. Det skal bli skikkelig godt med litt kosemat på en lørdagskveld etter at jeg spilte fotballkamp i dag. Den foresten gikk kjempebra, vi vant nemlig 11-0 og jeg scoret 3 mål. Herregud så morsomt det var! Jeg er egentlig keeper, men treneren syntes jeg kunne få spille utpå med 2. laget i denne kampen og vi hadde det kjempemorro. Men i neste kamp er jeg nok plasert tilbake i målet hvor jeg egentlig hører hjemme. Hehe. Men først ost og kjeks. LOVE!  

 

Fant du noe fint? 


- VANJA

På vei hjem til postkassa mi...

 • Skrevet 22.05.2012 klokka 21:10
 • Kategori: Mote

Som jeg skrev tidligere så bestilte jeg meg litt fra Gina Tricot i dag. Gleder meg masse til det dumper ned i postkassa, noe jeg håper skjer på fredag. For nå er sommeren her og det er på tide å pakke vekk ullgenserne og superundertøyet og heller finne frem bikinien og de fine toppene som har støvet ned i løpet av vinteren. Aaah, gleder meg masse til sommeren for jeg vet allerede at den kommer til å bli fantastisk! Så da er det bare opp til været om den blir enda mer fantastisk enn planlagt. Sol, sol, sol! (:

 Alt er fra Gina Tricot og du kan finne den fargerike toppen HER, paljettoppen HER og bikinioverdelen HER. LYKKE! 

 

Men nå skal jeg pugge litt mer til norskhøringen før jeg skal se på den spennende avslutningen av Frustrerte Fruer. Det er dobbelt episode i kveld så det bli er sen kveld. Men men (: Snart er det sommerferie go da kan jeg nyte noen late dager i sola. 

 

Hva synes du om det jeg har bestilt? Fikk du lyst på noe selv kanskje? 

 

- VANJA

MAGSWAG

 • Skrevet 21.01.2012 klokka 14:14
 • Kategori: Mote

God morgen. Hvis jeg fortsatt kan si det?

 

Lørdag betyr egentlig en dag foran tv'en med skiskyting på skjermen med fyr i peisen og det å kunne slappe av. Men det er en stund siden sist at dette har skjedd. Selv om jeg kanksje har andre ting som burde gjennomføres så ender jeg alltid opp med å starte dagen slik og jeg drøyer den kanskje litt for lenge før jeg starter med det jeg MÅ gjøre. Nå er det kvinnestafett og Norge gjør deet ikke særlig bra akkurat nå, men jeg lar alltid muligheten stå åpen ettersom det er Tora som skal gå sisteetappen. Når de har kommet i mål skal jeg sette meg ned å jobbe med særemne. Må vel kanskje begynne å forme oppgaven min litt ordentlig sånn at jeg skal klare å bli ferdig. 

 

Allikevel frister det mer å sitte i godstolen mens jeg leser mag og koser meg med å se på vårens trender og tips. Får aldri nok av slike blader og i månedens utgave er også Ulrikke Lund med. Jeg digger den jenta, hun har stil og hun inspirerer meg masse når det kommer til klær.  Og som jeg sa er det vårmoten som fyller sidene og jeg kan kjenne at jeg gleder meg til sola kommer frem og faktisk varmer litt. (:  Uansett om man liker pastell farger, sterke farger, feminin eller en litt mer rocka stil så finnes det alltid noe som kan inspirere deg i sånne blader. Jeg vet i alle fall en ting og det er at jeg gleder meg til våren. 

 

 

 

Så for å gjøre meg litt hverdagsfin fant jeg frem mine pastellfargede neglelakker og lakket neglene mine med en ny vri. Vet ikke helt om jeg liker det enda men får se. Det får i alle fall sitte på ett par dager. (: 
Hva synes dere? 

 

- VANJA 

This is my idea of fun

 • Skrevet 18.01.2012 klokka 20:21
 • Kategori: Mote

Endelig er det bestemt at vi skal på klassetur til London.  Iiiih, jeg gleder meg. Og det er rett etter lønninga kommer inn på konto! Kunne ikke vært bedre!  Så da blir det masse reiser i februar/mars. Først en uke til Barcelona på treningsleir med toppidrettsfolka.  Blir brun OG trene samtidig er ikke verst. Så kommer jeg hjem, feirer at jeg blir 19 år for så å reise til London med fantastiske folk. Gleder meg masse og de kjedelige timene på skola går til å kikke på nettsidene til topshop, river island, mango, new look også videre. (: 

 

 

Jeg virkelig elsker kjolen til venstre, vis jeg ikke finner den i London kommer jeg til å begynne å grine. Gasj (!!!)   Skjørte er også et must til våren og genseren er fabelaktig med sine pastellfarger som virkelig er på banen denne våren/sommeren.  

Fjærskjørtet så jeg i England når jeg var i Manchester før jul men da tok jeg meg ikke råd til å betle 1000 kroner, nå er det halv pris så hvis jeg finner det sier jeg ikke nei takk. De to blå kjolene er perfekte til våren og sommeren når det er varmegrader i lufta, gleder meg til late dager på skolen i gresset mens man soler seg for harde livet. (:  

 

Fremover kommer det til å komme oppdateringer med litt wants til Londonturen. Så d blir det litt vårmote på gng. Så følg med meg videre hvis dere vil se litt av hva vårenhar å by på. (:

 

- VANJA 

Grønt er skjønt !

 • Skrevet 29.10.2011 klokka 17:59
 • Kategori: Mote

Jeg har gått forbi den ene klesbutikken som det går an å finne noen fine klær på her i Trysil ett par ganger i det siste, og hver eneste gang har det bare lyst opp en fantastisk fin grønn skjorte som det nesten har stått navnet mitt på.  I dag var mamma og jeg en tur på bygda og koste oss, var på loppemarked og bare kikket litt rundt på sentert. Kjempekoselig! (:  Så jeg viste mamma skjorten og vi ble enige om at den var kjempefin og at jeg kunne kjøpe den til meg selv fordi jeg fortjente en lørdagsgave. Haha! Finner alltid en unnskyldning til å handle klær vel!? 

 

B.young - 399 kroner ! 

 

Gleder meg masse til å bruke den! Fargen er helt perfekt til å friske opp en kjedelig antrekk (:  Men nå skal jeg fikse meg litt før det bærer videre til Jordet hvor jeg og familien min (Niklas er hjemme en liten tur nå også : D) skal se på Jordet's revyen! Det skal bli kjempemorsomt, har hørt at den skal være morsom med masse lokale innslag! Så må dere kose dere i kveld!

 

Hva synes du om skjorten?

 

- VANJA  

Vil ha

 • Skrevet 26.10.2011 klokka 21:48
 • Kategori: MoteDisse solbrillene til Demi Lovato er bare sinnsykt kule. Vil ha ett par nå selv om det går mot vinter og mørkere tider her i kalde Norge. 

 

- VANJA 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits