Vanja Enger

Say no more...

 

Nå har jeg akkurat sittet å sett på So you think you can dance på tvNorge og gjesteoptrederne som var i kveld er de dere ser i videoen over her, det var akkurat dette nummeret de hadde også. Jeg ble helt målløs av alle løftene de brukte, jeg har ikke ord for det. Det var helt insane vakkert !  

 

Jeg håper dere også ble like imponert som meg. Det er kanksje ikke så rart at de er verdensmestere akkurat. Den koreografien her tok kaka! 

 

Og når vi først er inne på temaet dans, så vil jeg legge ved min favoritt koreografien min denne uka, den ble av fremført av Melanie og Marko, og selve koreografien var laget av Nappytabs. Bare nyt synet av lyrisk hip hop! 

 

 

 

Ahh! Gåsehud! Say no more...

 

Hva synes du? 


- VANJA

VAKKER KUNST

 

Det er egentlig utrolig fint med tatoveringer, det kan i alle fall være det. De som kan det er utrlig kunstnere og det er helt utrolig. Jeg blir like imponert hver gang. Og det er personer som Kat von D som får meg til å ha lyst på tatovering. MEG? ja, helt utrolig. Selveste jeg får lyst på tatoveringer når jeg ser på LA Ink. 

 


- Hva synes du om tatoveringer? 

BOYS,BOYS,BOYS! HOT or NOT

Hvem er den kjekkeste? Kan dere beskrive din boystyle med tre ord? Jeg mener min er mørk, mystisk og mandig. Er det noen du mener mangler i dette innlegget.  NB! Jeg har ikke laget noen liste fra topp til bunn. Men jeg kan komme med den seinere vis dere er interessert. Tell me about it!  I wanna know.

Atle Pettersen
bildet er hentet på denne bloggen.

Shemar Moore

Justin Chambers

Mark Salling

Chad Michael Murray

Channing Tatum

Chirag

Johnny Depp

- KOS

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits