Vanja Enger

Sunday inspiration

 • Skrevet 15.12.2013 klokka 22:26
 • Kategori: Blogg

I wanna go home for christmas

 • Skrevet 14.12.2013 klokka 22:38
 • Kategori: Blogg

Jeg er av den typen som hører på julemusikk i hele desember slik at jeg skal få litt julestemning og den er spesielt viktig når man skal bake kaker eller kose seg med venninnene. At det spilles koselige julesanger i bakgrunnen gjør liksom halve kvelden for min del. Det er så mange julesanger som ligger på spotifylista mi, men noen av sangene er litt viktigere enn andre for at jeg skal kunne sitte i desember og skjønne at det ikke er lenge til juleaften. Derfor listet jeg opp min "topp 5 liste" av julesanger som jeg tenkte å dele med dere. Kanskje du har noen nye forslag til meg, så er bare kom med de. 

 

13.12.2013

 • Skrevet 13.12.2013 klokka 21:45
 • Kategori: Hverdag

Jobb, jobb og atter jobb. Beklager at jeg har vært litt fraærende de siste dagene. I dag har hele dagen gått med til å jobbe og da jeg kom hjem orket jeg ikke tanken  på å skulle lage mat til meg selv.. Argh, det er fælt å vite at jeg kunne laget noe sunt og godt, men i stedet for endte jeg opp med pizza. Jaja! Det er ikke alt for fælt faktisk - pizza, kosebukse og fredagsfilm, herlig. JEg må nyte det mens jeg ennå kan for fikk jobblisten for de neste ukene og jeg har kun 1 fridag utenom helligdagene og på den éne dagen skal jeg helst besøke Nambika i Oslo slik at jeg kan slå to fluer i en smekk - venninnebesøk og julehandel. For jeg skal innrømme at ikke en eneste en julegave har blitt jøpt inn enda, men det kommer det kommer.... 

Dagens antrekk - red velvet

 • Skrevet 10.12.2013 klokka 16:53
 • Kategori: Hverdag

Var på jobb i dag og når jeg kom hjem var det helt rosa lys ute for så at det ble helt som en blåtime. Jeg tror blånissene bor oppe i trysilfjellet og lager den blå timen en gang i blandt for fy søren så fint det blir ut når lyse er slik. Fant i alle fall ut at jeg kunne ta litt bilder ute da, så får dere se. Det er ikke så veldig unikt akkurat, men er i en litt uinspirert periode akkurat nå. Jeg får håpe at den kommer igjen snart, hvis ikke får jeg nok spritet den opp når jeg kommer til The Big Apple. Iiiiiik, jeg får gåsehud hver gang jeg tenker på at jeg faktisk skal bo og leve der i fire måneder! Da skal jeg love dere at det blir forbedringer på hvor interressante både antrekkene mine er og generelt hva jeg skriver om. Livet altså. (: 

Fin søndag ute i vinterland

 • Skrevet 08.12.2013 klokka 17:35
 • Kategori: Blogg

Man trenger å pynte litt til julen både ut og inne vet dere så i dag var det duket for at jeg og pappa i tradisjonstro skulle finne et juletre til å ha ute. Så turen bar ut i skogen, jeg hadde tatt med kamera for å ta mange fine bilder, men når jeg vi kom frem så fant jeg ut at jeg hadde glemt igjen minnekortet hjemme... Er det mulig tenkte jeg. Så da fikk iPhonen bli med ut i skogen og knipse noen bilder. Sånn går det når mn ikke følger helt med i timen. Nå sitter jeg i alle fall hjemme i sofaen i superundertøy og koser meg med litt smågodt og er veldig fornøyd med dagen. Vi fikk i alle fall tak i et fint utejuletre og satt lys på det slik at vi er ett steg nærmere julen. Ha en fortsatt fin søndag folkens (: 

TGIF

 • Skrevet 06.12.2013 klokka 17:17
 • Kategori: Blogg

Plutselig var der fredag igjen og tid for noen avslappede dager.. Eller? Alle lengter vel etter fredag og helg når man går på skole eller jobber og jeg gjør jo det jeg også for man gjør som regel noe ekstra morsomt eller fint med venner i helgene, men i disse dager betyr det ikke fri for min del. Jeg jobber som regel på lørdagene, kanskje noen av søndagene og det er jeg jo veldig takknemlig for så det er ikke det, men nå har jeg jo plutselig ett par dager fri midt i uka slik at jeg mister helt oversikten over ukedagene og får ikke helt den helgefølelsen som jeg hadde når jeg gikk på skole. Uansett settes fredagene av til gullrekka på tv og ekstra god mat. Namm. 

Ønsker alle en kjempefin helg! Så håper jeg dere koser dere like mye som meg, uansett om dere skal ha en festelig helg med gode venninner eller bare slappe av hjemme i sofaen med noen gode julefilmer på tven.  

Endelig er snøen her.

 • Skrevet 05.12.2013 klokka 20:20
 • Kategori: Hverdag

Det snør, det snør, tiddelibom... 

Når jeg hadde lunsjpause i dag hadde det så vidt begynt å falle noen snøfnugg ned fra himmelen, og jeg sa til de andre at jeg håpet det ville holde på slik til langt på kveld. Og det har det gjort, ikke bare på småttvis heller! Da jeg kom hjem i dag måkte jeg snø i nesten en time og nå har det vel blitt like mye igjen på trammen. Jaja, det er ikke lov til å klage nå altså, ikke fra min sidei allefall. Jeg har ønsket meg snø himmla lenge nå, så nå er jula redda. 
Sniktitt på pepperkakehuset

 • Skrevet 04.12.2013 klokka 17:50
 • Kategori: Blogg

Har ikke jobbet noe i dag, og egentlig var det litt godt ettersom jeg ble skikkelig  forkjøla og sliten i går kveld. Med hodepine, vond hals og skikkelig sliten kropp la jeg meg og da jeg våknet i morges var det kun hodepinen som var borte. Så i dag har jeg tatt det rolig, men måtte jo begynne å pynte pepperkakehuset og det tok sin tid for å si det sånn. Følte at alt gikk i sakte film også må man være litt konsentrert også da for å ikke ødelegge alt. Jeg har aldri lagt så mye arbeid ned i et pepperkakehus før - jeg er jo ikke ferdig med å pynte resten av småhusene engang, så det blir vel til at jeg pynter ferdig i morgen.

Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, skal en tur på besøk til Niklas, Linn Anette og Marcus i kveld så det blir i alle fall veldig koselig! Men nå må jeg rydde opp kjøkkene for det ser ut som om en bombe har blitt slått ned innpå her. Ikkje bra! 
Selger ballkjolen min + andre julekjoler

 • Skrevet 03.12.2013 klokka 19:31
 • Kategori: Blogg

Nå har jeg endelig kommet i gang med dette prosjektet. Har tenkt på å selge ballkjolen min fra 10 klasse leeenge, men jeg har liksom aldri tatt bilder av den for salg. Så nå er dagen kommet, jeg synes den er så fin og jeg liker den skikkelig godt, men jeg har ikke brukt den siden ungdomsskolen og jeg tror heller ikke at jeg kommer til å få brukt den i nærmeste fremtid heller. Så da vil jeg heller at ei anna heldig jente skal få kjøpe den. I tillegg har jeg tatt bilder av noen andre "julekjoler" som jeg vil selge. Kanskje finner du noe dukantenke deg til ditt juleball på skolen eller til jul. Ballkjolen er akkurat blitt renset på renseriet og leveres med pose utenpå. Jeg har i tillegg til her på bloggen også lagt ut kjolen for salg på facebook så hvis det kommer noen bud som er høyere der enn her vil jeg si i fra. Prosjekt pepperkakehus

 • Skrevet 02.12.2013 klokka 22:37
 • Kategori: Hverdag

Fikk det for meg i dag at jeg ville lage pepperkakehus helt fra bunnen av, så jeg kjøpte inn pepperkakedeig (ja, ikke heeelt fra bunnen av altså), og andre formen som elg, tre og søte små kakemenn og kakekvinner. Etterpå dro til pappa for å lage skisser til huset slik at det helt sikkert ble riktig. Så var det hjem og klippe det ut i papp før det morsomme kunne begynne. Jeg drev på fra klokken 4 til halv 9 i kveld og jeg ha ikke montert det sammen enda. Det tar tid når man skalgjøre det ordentlig, så jeg håper at resultatet blir verdt strevet. Som dere sikkert skjønte så får dere se det endelige resultatet en annen dag. Og jeg tror det bli skikkelig bra når det blir fikset og pyntet, i tillegg kjente jeg faktisk at julestemningen snek seg på i dag og det sier jeg ikke nei takk til. It's the most wonderful time of the year

 • Skrevet 01.12.2013 klokka 22:41
 • Kategori: Hverdag


I dag er det første søndag i advent og man kan endelig si at desember og tiden for juleforberedelser er her for fullt. Denne måneden skal jeg kjøpe gaver til alle mine fine og jeg skal kose meg med å pakke de inn. Jeg tuller ikke når jeg sier at det beste med desember (sett bort fra det å kunne snikspise så mye kakedeig som mulig) er å pakke inn gavene som jeg skal gi bort. Jeg kan legge ned mye tid i å pakke inn gavene, lage egne pakkelapper og virkelig kose meg med det. I tillegg skal jeg ha julebord med jentene når de kommer hjem igjen fra forskjellige studier og jeg skal generelt bare kose meg. 

I går var det akkurat 2 måneder til jeg reiser til New York og jeg er forholdsvis rolig - enda. Hvis jeg tenker 2 måneder tilbake er det som om den tiden har kommet og gått på null komma niks. Og nå de neste månedene skal jeg kose meg med venner og familie slik at tiden kommer til å gå enda fortere. Hjeeelp! Jeg skal ikke klage, jeg skal tross alt gjøre noe mange jenter sitter hjemme og drømmer om! Og jeg er så heldig å få gjort noe som spennende, det er nå jeg har muligheten så det er nå jeg må gripe sjansen. Det er som de sier - If your dreams don't scare you they're not big enough. 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits