Vanja Enger

Antrekk 10.12.12 (:

  • Skrevet 10.12.2012 klokka 23:02
  • Kategori: Outfit

Hadde på meg dette i november en gang og da fikk jeg beskjed om at det så ut som jeg trodde det var desember. Julesteming? hihi! Jeg blir i alle fall glad når jeg har på meg dette i desember for det er litt julestemining og det er akkurat det jeg trenger nå (: Genser - New Look    Skjørt - TopShop Hva synes du? (:

- VANJA

Juleverksted

  • Skrevet 10.12.2012 klokka 22:51
  • Kategori: Hverdag

Vi hadde juleverksted på skolen i dag, etter skoletid selvfølgelig ettersom vi bor og lever på denne skolen!  Sånn er det å gå på folkehøyskole, masse sosialt som skjer hele tiden (: I alle fall så var det juleverksted i dag og vi kunne perle, lage lenke, fikse julekort og annen pynt (: Det var kjempekoselig å sitte i kantina og høre på julemusikk, drikke gløgg og lage julepynt! hihi (: Folk er så utrolig hyggelige her så det er ldri en kjedelig stund her (:  Tok i alle fall noen bilder, men de ble ikke så bra ettersom lyse var skikkelig kjipt for mitt kamera der, men Kyrre hjalp meg litt så noen brukbare bilder ble det jo til slutt (: 

Se så fin den her var! Kamilla laget den først så laget Oda denne, man skulle tro de var proffe (: 

 

- VANJA 

Julestemning (:

  • Skrevet 10.12.2012 klokka 00:01
  • Kategori: Blogg

I morgen er det juleverksted etter middagen og det skal bli så koselig å samle seg rundt bordene og høre på julemusikk mens man lager julepynt og pynter pepperkaker (:  Håper å komme i skikkelig julestemning etter i morgen og jeg håper også at det snør masse! (: Åååh. Jeg skal i allefall ta på meg juleklærne mine og kose meg masse i morgen så håper jeg dere også gjør det samme. Om du ikke har eget juleverksted så sett deg ned i sofaen med en kopp med kakao under et pledd og kos deg med en julefilm! 


- VANJA

Kærpe konsert! LOVE

  • Skrevet 09.12.2012 klokka 17:53
  • Kategori: Hverdag

Det er over 1 måned siden sist jeg blogget og jeg vet at det er skikkelig dårlig av meg, men tiden går så sykt fort her at jeg ikke vil gå glipp av noe! Men i dag er det den slappeste søndagen på lenge så jeg kom på at jeg kunne ta meg tid til bloggen og skrive litt. Jeg har nemlig gjort utrolig masse og det er jo egentlig da det er interessant å blogge, men det er også da det er minst tid til å blogge. Derfor får det heller bli en oppsummering nå. Beklager! (: Kommer ikke til å skrive så mye om alt for har nesten ikke bilder av det, men vi har gjennomført familiedagen som vi jobbet skikkelig mye med. Det gikk kjempebra og alle var superflinke! Stolt over å gå på Trøndertun! Men det beste med alt den siste måneden var å møte Ida på Lillehammer for å dra på Karpe Diem konsert sammen! Det var amazing! Så nå er det bare å kose seg gjennom desember som jeg ser på som den koseligste måneden i året hvor jeg får åpne pakkekalenderen hver morgen, spise sjokolade hver dag uten dårlig samvittighet (noe jeg heller ikke har i de andre månedene heller, men). Det eneste som mangler nå er litt mer snø, det har bare kommet pittelitt så vi kan fortsatt se gresset noe jeg syns er utrolig teit ettersom jeg er vandt til å ha det hvitt hvitt hvitt i desember! 

 

Men nå skal jeg gå å være litt sosial før søndagen er borte og vi begynner på en ny uke med mye morro som juleverksted, julemiddag, julekonsert og mye mer, foresten... Jeg og Kjersti skal sitte i telefonpanelet i Trondheim under artistgallaen for TV2. Gleder meg masse til å være snill og gjøre dette i jula! Koselig blir det i alle fall. (: 

 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits