Vanja Enger

HELG !

  • Skrevet 16.12.2011 klokka 18:20
  • Kategori: Blogg

Endelig er det helg igjen, atter en gang. og nå er det bare igjen 3 skoledager før det er juleferie. Og de 3 dagen er ikke akkurat fyllt med så mye innhold. gleder meg veldig, for nå er jeg sliten.  Jeg har gått rundt i transe i hele dag og følt meg som en zombie som ikke vet om den skal gå fremover eller bakover.  Men etter å ha powernappet i 5 minutter på slutten av skoledagen har jeg fått igjen litt energi igjen. Så i kveld skal Tea og Ida komme til meg en gang så skal vi kose oss og drikke gløgg. Det fortjener vi!  (: 

 

beste jentene (: 

 

Men før de kommer skal jeg bli ferdig med min russebestilling. For fristen for å velge klær o.l. er i dag så må gå over alt og sjekke så det stemmer. Herregud, det er bare 5 måneder igjen til vi er russ : D  jeg gleder meg så sykt mye!  Det skal bli så villt!  

 

- VANJA 

13.des.2011

  • Skrevet 13.12.2011 klokka 23:55
  • Kategori: Blogg

Tenkte jeg skulle legge ut litt bilder til dere i dag, men så har jeg vært så flink å rota bort kameraledningen så jeg får ikke overført bildene til datamaskinen. Veldig smart!  Derfor får dere nøye dere med et hei og et hade i dag så kommer jeg sterkere tilbake i morgen (:  For nå skal jeg gå å sove før det venter en himmla lang dag i morgen. 

  

 - VANJA

Desemberkos!

  • Skrevet 12.12.2011 klokka 20:31
  • Kategori: Hverdag

Desember er kanskje den koseligste måneden i løpet av hele året men rett før juleferien er det alltid mye å gjøre på skolen, alle lærerne finner ut at det skal være heldagsprøver og andre prøver også litt fremføriger for ikke å glemme litt mer lekser. Bare for å være helt sikre på at de har godt nok grunnlag for å sette en halvårs karakter.  Så sist uke var helt forferdelig og nå mangler vi bare en norsk fremføring på torsdag eller fredag. Etter det skal det bli godt å få ferie og kunne slappe av masse. 

 

Men selv om det kun er litt igjen å gjøre på skolen er det fortsatt masse å gjøre ellers. Men det er bare koselige ting som pepperkakebaking, kjærestekos, filmkveld med klassen, julehandling, bursdagsfeiring av verdens beste gudmorunge og masse annet : D  

 

Jeg bare elsker desember! Det er spesielt da  jeg er glad for at jeg bor i kalde Trysil, jeg mener det! For det er ingen steder det er finere om vinteren enn det det er i Trysil. Når det er hvitt ute og man kan sitte inne i varmen å drikke gløgg foran peisen. Men også de lange koselig skituren som man bruker en evighet på fordi man ikke gidder å ta det som en treningstur. Kveldene med stjerneklar himmel. Dagene når man puster frostrøyk Og bare det å gå på snø som knaker under beina. Det er sånne ganger jeg ikke skjønner hvordan folk i andre land med varmegrader og sandstrender utenfor vinduet klarer å feire jul. Umulig! For hvis det ikke hadde vært snø på juleaften i år hadde jeg boikotta hele kvelden. 

 


Beste pappaen og meg på julekvelden for mange år siden tydligvis med tanke på barten (!!!)  

 

- VANJA 

SOS - hairproblem

  • Skrevet 11.12.2011 klokka 15:16
  • Kategori: Hverdag

Dere må hjelpe meg å velge her. For jeg har så lyst til å gjøre noe med håret mitt men jeg vet ikke helt hva. Enten vil jeg klippe det opp igjen eller spare til å få langt hår igjen. Så hva burde jeg gjøre? Hva er finest? Jeg klarer nemlig ikke å bestemme meg, for hvis jeg skal spare til langt igjen kommer dette til å ta evigheter fordi jeg vil ha langtlangt og ikke mellomlangt. På grunn av dette vil jeg nok derfor sette på extantions noe som koster masse penger... Argh, for et problem. Det er jo bare hår!!!  

 

Men har sett på masse bilder nå og prøver å finne ut litt hvordan jeg vil ha det. Og jeg må si at jeg liker det lange håret godt altså. Dakan man gjøre så mye forskjellig med det.  Men med det korte så er det ikke så mye stress føler jeg. Jeg vet ikke jeg.  

 

 

 

Siste jeg klipte meg så jeg sånn ut og jeg var egentlig fornøyd. Men når det vokser sånn bare litt ut så blir det "stygt" og når jeg koster en del penger å reise til frisøren gjør man ikke det 2 ganger i måneden. 

 

 

Men hvis dere kunne si hva dere synes er finest så hadde det vært tipp topp tommel opp. (: 

 

I mellomtiden skal jeg kose meg med litt norsklekser, ingen søndag uten lekser vel. 

 

- VANJA 

10.des.2011

  • Skrevet 10.12.2011 klokka 17:43
  • Kategori: Blogg

Ja, det er lenge siden sist jeg har blogget nå og det merkes på klagene jeg får fra impåslitne lesere som sitter i en annen by og ønsker å vite alt om livet mitt (:  For det er så fint og spennende og interessant : D   Men ingen av mine lesere er impåslitne og irriterende altså, de er fantastiske som fortsetter å lese bloggen min selv om den står på stedet hvil. 

 

En kjapp oppdatering på hva som har skjedd i det siste, men som jeg ikke har fått delt med bloggen tenkte jeg å dele med dere nå. (: 

 

Jeg har vært på høstmøte med UFT noe som er like fint vært år, men nå er jeg ikke lenger med i AU, dermed tar ikke så mye tid av livet mitt lengre, noe som både er godt og trist på samme tid. Jeg har hatt mange koselig jentekvelder med festing og morro, jentene er virkelig noe for seg selv og hver stund sammen med dem er helt fantstisk. Jeg har gjort en god innsats for å tjene inn penger til klasseturen vår, kakelotteri på nærbutikken er alltid like morsomt. Jeg har vært i Oslo på en liten klassetur, noe dere vet fra før av faktisk. Men det dere ikke vet er at vi var å besøkte en moské, den amerikanske ambassaden + en hel del butikker som jeg måtte motstå. Jeg har fått meg verdens fineste og beste kjæreste som jeg er ufattelig glad i. Han er faktisk helt fantastisk og vi har det kjempefint sammen. Jeg har vært i Manchester å besøkt Niklas og Miriam, noe som var på tide ettersom det var ett år siden vi var der sist. På grunn av det forrige punktet har jeg blitt blakk, men jeg har også blitt en hel del klesplagg rikere. Jeg har fått julestemning mot alle odds. Jeg har begynt å jobbe igjen i fjellet, så da får jeg kanksje rettet opp igjen det med å være blakk.  

 

 Koste meg i Manchester. (:

 

Jeg lover ingenting, men jeg skal prøve så godt jeg kan å blogge jevnlig fremover sånn at jeg ikke blir borte i 3 uker til. Så da får dere bare fortsette å følge med så kommer det kanskje noe spennede her i nærmeste fremtid. (: 

 

Hva har dere gjort i det siste? 

 

- VANJA

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits