Vanja Enger

MITT ÅR! det tar vi senere.

 • Skrevet 31.12.2010 klokka 16:49
 • Kategori: Hverdag

Alle har snart skrevet et sånt "mitt år" innlegg, og jeg mente egentlig jeg skulle gjøre det samme. Men det må jeg ta seinere for sånne innlegg tar litt tid. Men noe som ikke tar så lang tid er å fortelle dere hvor fantastisk fin min kveld skal bli.
For i dag er det nyttårsaften og den skal feires med noen fine folk. Planen er at vi spiser god mat hos ei venninne og koser oss ut overkvelden, og hvis det er tåkete stikker vi over til fjellet for å se på rakettene. Så blir det nok til at vi finner oss et sted hvor musikken er høy og det er mye mennesker.I fjor feiret jeg med noen av jentene her hjemme og det var koselig. Så håper på at i år ikke blir noe dårligere med guttan og jinten! :- )

Bildene er fra i fjor, og jeg skal prøve å være flink til å ta bilder i kveld også :- ) 
Nå skal jeg snart gå dusjen for så å finne ut hva jeg skal ha på meg. Alltid like vanskelig. Men jeg tror jeg har en plan. Hvis ikke er plan B å gå i joggebukse, og det vil vi da ikke. Vil vi vel?

 

Her om dagen var jeg på fest på Drevsjø og 3. dagsfesten der var helt vill. Vi dro på samfunnshuset ved halv 11 og var der til 1. Deretter gikk vi opp igjen på nach, der tok det helt av og vi danset på bordet til klokken 5, halv 6 om morgenen. Jeg trodde også et lite øyeblikk at jeg kom til å blir lam ettersom en mann på nærmere 100 kilo ramlet ned fra bordet og oppå nakken min, mens jeg satt der uviten om at han kom i hundre kilometer i timen. Når jeg fant ut at jeg fortsatt kunne bevege meg spurte jeg mannen som lå på gulvet i alle slags mulige stillinger om det gikk bra med han. Ganske latterlig egentlig. Men jeg hadde sykt vondt i nakke/hodet i to-tre dager etterpå.


fine Anja

Fint folk på bygda

Hvordan pleier dere å feire nyttårsaften?

- Kos dere i kveld også sees vi i morgen.

 

TRADISJONER ER FINT

 • Skrevet 25.12.2010 klokka 14:11
 • Kategori: Hverdag

Hvordan var dagen deres i går?

Min var kjempe fin. Vi spiste godt mat som inneholdt ribbe, julepølse, surkål og alt det gode! Det er sånn man bare spiser 1 gang i året! Så begynte vi å pakke opp gaver og jeg fikk masse fint. Folk gir meg så mye fint, og de gir meg ting som jeg egentlig ikke har ønska meg, men når jeg får det så er jeg skikkelig glad for å ha fått det fordi jeg egentlig ønsker meg det. hehe :- )GOD JUL

 

I dag har dagen vært slapp hittil. Vi la oss ikke før klokka 4 i natt. Herregud. Brutters og jeg hadde kjøpt alias så vi spilte det til langt på natt. selvfølgelig vant jeg og mamma. Men i dag så skal vi få besøk av halve slekta for vi har tradisjon om å spise noe som heter Møssbrømlefse. Det er noe jeg har blitt oppvokst med fra Bodø og Kjelling. Ettersom det er en typisk matrett der, men det er ikke nok å spise det annenhver sommer, så vi spiser det 1. juledag også. Det er nammmm. Så prøv det. :- )

så nå sitter jeg her å blogger for dere før familien kommer. Så da får dere kose dere videre i romjula. skal prøve å oppdatere dere mellom jobbingen og festingen. 

Hva skal dere i dag? 
har du noen spesiell tradisjon for første dag?

- KOS

PYNT

 • Skrevet 22.12.2010 klokka 21:16
 • Kategori: Hverdag

Fine, fine pepperkakehuset til Anja, Maja og meg. 
Har du laget pepperkakehus kanskje?

- KOS

JULEAVSLUTNING

 • Skrevet 21.12.2010 klokka 14:52
 • Kategori: Hverdag

Jeg starter med dagens outfit. Noe nytt som jeg kjøpte på lørdag. Vad tykker ni?Jeg liker virkelig denne blomsten.


I dag så var det juleavslutning på skolen. så nå er det endelig juleferie. Det blir så godt! Ble forkjølet i helga så er tett som en dompapp og hes som bare det så da trenger virkelig å få igjen litt på energiskalaen. Det er gøtt åt meg det! Jeg vet ikke med dere jeg, men vi har ferie frem til den 4. januar. så det er jo ikke så veldig lang ferie. Men men.. Verdifulle dager. 
I jula skal jeg jobbe, slappe av meg venner og familie. Og dra på bygdefester!  Koselig!

På bloggen til Maren, tea og meg så skrev vi i går om hvilke juletradisjoner som vi fulgte og hva som var viktig for oss i jula. Så hvis dere vil lese litt om det, eller bare skikke litt så kan dere gjøre det her.

+ Hva gjør du i jula?
+ Og hvor lenge har dere fri?

- KOS

KORT OG GODT

 • Skrevet 17.12.2010 klokka 21:05
 • Kategori: Hverdag

Nå sitter jeg hjemme i stolen og slapper av. Det er faktisk den første gangen jeg gjør det denne uken. Dermed har det ikke blitt noen blogging. Jeg har sittet med lekser og juleverksted hele uka. Vi er litt over 300 elever på skolen og jeg skulle lage lister over hvilke aktiviteter hver elev fikk før og etter lunsj.  Lite jobb sa du. Tror ikke! Slitsomt var det, men når jeg da i dag ser at de går kjempe bras og ikke får noen klager! Da er det ekstra godt! ^^

Så jeg har bare sittet her fra 5 tiden og halv sovet. Tenkte jeg skulle si i fra om at jeg lever, sånn at dere vet det! Men nå orker jeg ikke å skrive mer. I morgen skal jeg til Elverum å handle litt julegaver og kanskje finne en kjole til meg selv. Det synes jeg at jeg fortjener. :- )  hehe. Og etter det på bursdag til nydelige Natalie som blir ett år!  Det blir kjempe koselig.

Kort og godt som er overskriften var egentlig ment som at innlegget skulle være kort og godt. Men jeg kom da på at jeg har klipt meg. Ikke gutte-kort, men kortere enn jeg har hatt før. :- ) Skal prøve å tatt litt bilder i morgen.

PS: Hva synes dere om min nye header?

- KOS

JEG ER BLITT FILMSTJERNE. CHECK IT OUT!

 • Skrevet 08.12.2010 klokka 14:34
 • Kategori: Hverdag

sjekk ut denne så vil dere få dere en god latter. I alle fall hvis dere kjenner de som er med i videoen.
og sjekk ut denne hvis dere vil le enda litt mer.

say no more!

I dag har jeg ledd meg i hjel. Hadde norsk i en og en halv time. og resten fri.  Vi har sittet i kantina og sett på filmene som gutta lager. herregud! VI ler. kommer ikke over det. Hvis dere ikke har skjønt det allerede så ler vi!  PHETT!  
Men uansett, nå sitter Maren her og holder meg med selskap. Det er fint!

- KOS

LONG TIME, NO SEE.

 • Skrevet 07.12.2010 klokka 21:02
 • Kategori: Hverdag

Yeah! Phett ordtak.

Nå er det lenge siden jeg har blogget, og det skyldes skole, tentamen, møter, skole, jobb og juljuljul. 
For nå er det jo tross alt jul! Og i julen skjer det ekstra mye. Det er jo egentlig da jeg burde blogge men det skjer jo aldri. Jeg blogger når jeg egentlig ikke har noe å blogge om.  Rart at det er noen som leser bloggen min. 
Hvis dere ønsker en update så kommer den litt nå...

Jeg var på 123 - horror night den onsdagen, der var det liv :- )  Noen dro kostymet litt lengre enn andre. Tea og jeg hadde bittelitt jukseblod på armen slik at vi fikk lov til å komme inn. For her måtte det være blod, gørr og æsj. Det klarte vi jo... nesten. 


Jeg jobbet lørdag og søndag, og det var godt og begynne å jobbe igjen. beste jobbgjengen som finnes. Så nærmet vi oss desember og Maren, Tea og jeg bestemte oss for å se på barneTV og bake pepperkaker den 1. Så det gjorde vi mange fine kreasjoner. her er noen av de. Da var julen i gang og det er så koselig. Jeg var på i fjellet med Tea på søndag og med hele jobben i går på kick off! Det var mysigt om jeg skulle få sagt det på svensk. haha. veldig random egentlig.

Mellom alt dette har jeg hatt media tentamen, engelsk tentamen, tysk tentamen, en økonomi prøve og matte prosjekt. Livet er hardt i disse juletider.
Julegaver skulle jeg egentlig ha startet med, men nææææida! Det skjer jo ikke når jeg er så treig som jeg er. Vet ikke hva jeg skal kjøpe til folk heller da. Julegaveønskeliste hadde vært en fin ting :- )

Men en ting er sikkert, jul bringer meg lykke og flaks. For jeg trodde skipet hadde seilt for lenge siden hos frisørene her. Men der tok jeg feil. Jeg fikk time på onsdag, heldig.

Nå skal jeg se på Norge-Frankrike i håndball EM, noe som minner meg på gymtimen på fredag hvor vi hadde håndball, hele klassen kunne jo vært med i EM , for så gode var vi! jeppjepp.

- KOS

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits