Vanja Enger

Søte snø-pompoms

  • Skrevet 16.11.2014 klokka 21:03
  • Kategori: Blogg

Det er sant det de sier om at man finner på alt mulig annet før eksamen enn faktisk å sette seg ned å lese. Det blir plutselig gøy å vaske og rydde, men for min del så blir jeg bare superglad i å være kreativ! Jeg blir sittende lengre oppe om kveldene for å gjøre sånne ting som jeg ellers ikke gjør, og det er ikke bra når man helst skal ha så mye søvn som mulig! Uansett så synes jeg at det er gøy så da gir det meg kanskje litt energi også. hihi, jeg later som det i hvertfall (: 

Jeg er i sånn vinter / julemodus nå så jeg har fikset meg noen "snø-pompoms" som jeg har hengt opp på rommet slik at jeg får litt vinterfølelse, for ute er det ikke mye som minner på at det er november... Jeg er egentlig alt for glad i vinteren til å bo midt i byen, men så er det jo noe ekstra koselig med det også! 

Håper alle har hatt en super søndag og kost seg på en eller anne måte. Selv har jeg lest i utrolig mange, det føles i alle fall slik, så nå skal jeg se en film med Nambika før det blir tidlig kveld.

Lately on instagram

  • Skrevet 13.11.2014 klokka 11:38
  • Kategori: Blogg

Hei og hopp! 

Det blir ikke så mye blogging nå som jeg sitter å leser til eksamen hver dag, for jeg vil rett og slett holde alt fokus på skole, også har jeg ikke særlig til inspirasjon heller. Tenkte bare jeg skulle innom å si ifra at jeg blir bedre om noen uker og at det fremover kanskje ikke blir så mange innlegg. Allikevel er alt bra med meg, selv om jeg stresser litt med lesing.

1. Livvis og meg fra bursdagsfesten til Helene    2. Feiret bursdagen til Camilla på innspillingen av senkveld med flotte jenter!

3. Fikk ta et herlig gruppebilde med Thomas og Harald. For noen fyrer!    4. En gledens throwback bilde fra New York! 

5. Fantastisk bilde av pappa og meg. Jeg har den flotteste av dem alle!    6. Sånn er livet mitt akkurat nå. Koser meg! haha.

Håper alt er bra med dere og at dere ikke gir meg opp selv om det ikke er så mye aktivitet her inne for tiden 

November, eksamen og studentlivet

  • Skrevet 04.11.2014 klokka 18:26
  • Kategori: Blogg

Da var jeg i gang med måneden som kommer til på bli hektisk med tanke på skole, men jeg tror det skal gå greit! Jeg har eksamen den 26. november og de tre neste ukene kommer til å gå med til å lese alt av pensum en gang til. Jeg er langt i fra den som er mest uheldig med tanke på eksamen for jeg har jo bare 1 nå før jul. Allikevel har jeg skrevet ned en plan for hva jeg skal lese til når og fant ut at jeg forhåpentligvis blir ferdig med lesingen noen få dager før eksamen, så da kan jeg bruke de til repetisjon. Jaja, nok eksamensprat nå kanksje - det er bare det at jeg er litt nervøs for føler at det er en evighet siden jeg hadde min forrige eksamen, men det går sikkert fint til slutt! Jeg ønsker i alle fall alle studenter lykke til med eksamensinnspurt så får vi krysse fingrene for hverandre! 

Dagens antrekk - my lovely wool skirt

  • Skrevet 03.11.2014 klokka 19:06
  • Kategori: Outfit

Genser - Gina Tricot     Skjørt - Zara     Strømpebukse - H&M     Klokke - Marc by Marc Jacobs

Stoppet innom i full fart for å dele dette med dere før jeg skal ut av døren igjen for å møte noen jenter i klassen! Deilig å ikke ha noe stort hengenes over meg denne uken, men jeg må nok komme i gang med eksamenslesingen snart. Bare ikke i kveld... Ha en fin mandag kveld fine dere (:

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits