Vanja Enger

Saturday night life

 • Skrevet 30.11.2013 klokka 21:08
 • Kategori: Blogg

Her er det hjemmelørdag med tvkos og besøk.

Jobbet på mega til klokken  var seks i kveld og når jeg kom hjem var det pizza på bordet med mamma, pappa og den  morsomste tantegutten. haha! Jeg elsker når barn kommer med kloke og funny uttalelser om ting og det blir det mange av i løpet av en kveld med noen mindre i huset. Nå skal vi snart legge oss, men man legger seg jo ikke for å sove med en gang vi skal nemlig se på min bror bjørnen og kose oss med popcorn og smågodt i senga, det er akkurat som å reise tilbake til barndommen selv. Men barndommen til de fleste inneholder jo også tidlige morgninger, så jeg er forbredt på å våkne grytidlig for å se på tv i morgentidlig også. Det er jo 1. desember i morgen så da blir det åpning av den første pakken i pakkekalenderen og sjokolade. Så jeg håper jeg våkner med enda litt mer julesteming i morgen! Jeg skal også en tur til Elverum i morgen for å se på at den fineste 4 åringen få "min kirkebok" i kirken, så det blir en skikkelig barneheølg denne helgen med mye latter og kos (: Curly hair

 • Skrevet 29.11.2013 klokka 10:39
 • Kategori: Hverdag

God morgen sunshine. 

Sov meg fletten i natt og når jeg tok den ut i morges fikk jeg såå fine krøller, synes jeg da i alle fall. Vet at det er mange som har naturlige krøller som gjerne vil ha rett hår og jeg som nesten ikke eier fall i håret vil gjerne ha krøller. Jeg er veldig glad i håret mitt og blir mer og mer fornøyd med det, men når jeg gikk på ungdomsskolen tok jeg jo permanent slik at jeg skulle gå rundt som en krølltopp hver eneste dag. Nå nøyer jeg meg med å sove med fletter eller bruke krølltangen for å få en annen frisyre en gang i blandt. Det er vel alltid sånn at man gjerne har lyst på det man ikke har selv, typisk oss jenter. Nå skal jeg snart på jobb så jeg får bare hoppe rundt og fikse meg før jeg tar fatt på arbeidsdagen. Dagens antrekk - Ull fra topp til tå

 • Skrevet 28.11.2013 klokka 18:04
 • Kategori: Outfit


#elskersnø

 • Skrevet 27.11.2013 klokka 18:01
 • Kategori: Hverdag

I helgen åpnet fjellet for sesongen og selv om jeg ikke fikk tatt turen opp så er det fint å se at det er lys i bakkene om kvelden. Selv sitter jeg ikke med så mye julestemning enda, men jeg håper at den kommer etterhvert, det trengs bare litt mer snø før desember kan komme. Jeg må ha en hvit desember og ikke slik det er nå - hvitt i fjellet og bare så vidt at det er snø her nede i bygda. Jeg gleder meg til å bake julekaker mens jeg hører på julemusikk, pakke inne gavene til mine nærmeste og drikke masse gløgg. I desember skal jeg bare kose meg (: How to save a life

 • Skrevet 26.11.2013 klokka 22:42
 • Kategori: Hverdag

Bilder inneholder så altfor mye minner til at de kan bare slettes, det de sier om at "ett bilde sier mer enn tusen ord" er så sant. Jeg kjøpte meg en ekstern harddisk i vinter og la over de bildene jeg da hadde, men skolepc'en har holdt ut enda og jeg ha tatt mange bilder siden i vinter. Etter noen ukers leting etter den eksterne harddisken og dens ledninger og kabler kunne jeg endelig å overført disse bildene og dokumentene slik at jeg slipper å ha hjerte i halsen hver gang pc'en går i svart. Det skjer oftere og oftere for tiden så jeg tror den snart er ved veis ende og da vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Jeg vet hva jeg ønsker meg - for neste gang jeg skal kjøpe meg bærbar så blir det mac, jeg skulle jo helst spart litt penger til New York også så det blir valgets kval. Men jeg skal ikke ta noen sorger på forskudd. 
 Ellers har jeg ikke gjort stort idag, har igrunnen bare slappet av og vært en tur på spenst og trent i to timer. Må prøve å holde kroppen i gang så det blir minst 3 treningsturer denne uka også. Nå skal jeg se ferdig en episode av 71 grader nord som vi har spilt inn på getboksen før jeg skal se til å finne igjen senga mi. 

 

Snart på tur hjem igjen.

 • Skrevet 25.11.2013 klokka 15:58
 • Kategori: Hverdag
Hei og hopp.
Ble ikke noe mer blogging i går ettersom det ble så mye skravling og tvtitting sammen med de andre jentene, kjempekoselig. Marita og jeg kjøpte inn til taco før de Aslaug og Nambika var ferdig på skolen, så det var litt søndagsluksus for de fine studentene når de kom hjem (: velfortjent i denne eksamensperioden og alt annet hektisk som skjer nå. Det ble ganske sent før vi kom oss i seng så det var litt tungt å stå opp klokken halv 7 i morges, men det gikk bra og jeg sto klar på ambassaden 08:00. Det hadde alt blitt litt kø så Kristine og jeg, den ene av jentene jeg skal bo med i New York, sto ute i kulda i 2 timer før vi kom inn.og herregud så deilig det var da å få igjen følelsen i tærne. Etterpå var det bare å finne nærmeste kafé og sette seg ned. Vi ble sittende og prate om litt forskjellige forventninger vi hadde til turen sammen med noen andre søte jenter som vi møtte på ambassaden. Det var i alle fall veldig koselig og godt å møte noen av de jeg skal se ofte i 4 måneder. Nå er jeg bare spent på å møte resten og oppdaget The Big Apple med dem (:

Så nå sitter jeg hos Nambika igjen, jeg kom tilbake til leiligheten rundt 1 og da sovnet jeg på sofaen i 2 timer, haha. Dårlig nattesøvn fungerer ikke for meg, men nå skal Marita og jeg ned til byen igjen for å treffe Nambika som er på skolen i dag før vi reiser hjem igjen.På vei til Oslo

 • Skrevet 24.11.2013 klokka 13:07
 • Kategori: Hverdag
Hei.
Beklager at det har blitt så dårlig med blogging denne helga, men jeg har vært opptatt med andre ting hele dagen så da har jeg ikke fått tid rett og slett. Men jeg sitter å blogger fra mobilen nå fordi jeg sitter på bussen, på vei til Oslo, jeg skal nemlig på den amerikanske ambassaden i morgen på et intervjue slik at jeg kan få visum. Reiser ned i dag ettersom vi må møte opp så sykt tidlig i morgen og da får jeg jo muligheten til å besøke Nambika i tillegg. Det bli kjempekoselig å se igjen den jenta!
Jeg tror at jeg skal spise lunsj med noen av de andre jentene som jeg skal bo med i New York, så det bli spennende å treffe de også ettersom ingen av oss kjenner hverandre fra før. Jeg gleder meg i alle fall veldig. Så i morgen etter at jeg er ferdig på intervjuet har jeg egentlig alt klart for turen - jeg har et sted å bo, jeg har flybillett og jeg har forhåpentligvis visum. Det jeg da mangler er skolebøker og hva jeg skal pakke, men det ordner seg (:

Heldigvis har Trysilbussen nå fått Internett på bussen så eg skal nyte noen episoder av Gossip Girl på netflix mens jeg kjører nedover. Deilig. Så blogges vi mer når jeg har kommet frem i dag. Ha en fin avslappende søndag.

ZzzZzZZzzzz...

 • Skrevet 21.11.2013 klokka 21:53
 • Kategori: Hverdag
Jeg er så trøtt og egentlig er det helt latterlig at jeg fortsatt er våken for jeg har vært trøtt siden klokka 7, men det er sånn det er. Jeg er suupertrøtt fra sånn 7 tiden til 10 tiden også våkner jeg til. Sånn som i dag kom jeg hjem rundt halv ni og tenkte at jeg bare skulle støvsuge og rydde litt før helga, men jeg ender alltid opp med å sette meg ned i godstolen og ser på dårlig TV, altså sånne programmer man ikke får noe fornuftig ut av.... Hvem trenger egentlig å se på cupcakekrigen, cakeboss og andre kakeprogrammer? Jaja. Så nå sitter jeg her, velger heller å skrive et innlegg til dere om alt og ingenting når jeg helst skulle ha gjort nyttigere ting. Ingen unnskyldninger lengre nå altså, jeg får bare sette igang (: så får dere ha en fin kveld så blogges vi mer i morgen.

Dagens antrekk - Mariusgenser

 • Skrevet 19.11.2013 klokka 17:25
 • Kategori: Outfit

Jeg forandrer mening om hva jeg synes er kult og fint innen klesveien nesten hver dag, fra rent og stilig til noe litt røffere eller veldig feminint og ville gå i høye heler til å gå i grove vintersko som i dag. Alt er lov så ikke la en stil stoppe deg i å kombinere det du finner i klesskapet ditt.

Nå skal jeg snart bort på kinoen å jobbe litt før jeg tar en rolig kveld her hjemme. 


Julegaver til han og henne

 • Skrevet 19.11.2013 klokka 12:30
 • Kategori: Blogg

Det er alltid like vanskelig å finne ut hva man skal gi i julegaver til venner og familie så jeg har allerede sett litt rundt på nettet. Veldig enkelt å skulle klille hjem noe i postkassen i stedet for å kjøpe i butikk, spesielt her i Trysil hvo man ikke har altfor mange butikker å velge mellom. Det som er fint med å kjøpe i butikk er jo at det er enklere å få byttet tingene hvis man får to av det samme eller noe som ikke passer, for returretten kan fort gå ut ved netthandel... Uansett, her er noen forslag på hva dere kan kjøpe til han og henne av familie og venner. 

Koneemne kanskje?

 • Skrevet 18.11.2013 klokka 21:00
 • Kategori: Hverdag

Aaah! Endelig er jeg ferdig med det evigvarende prosjektet med å bake masse småkaker i dag. Det ble til sammen 4 forskjellige typer så det tok sin tid kan man si... Men da har jeg i alle fall gjort meg fortjent til å slappe av hele kvelden selv om jeg hadde i planene å støvsuge 1. etasjen i dag også. Jeg må jo fordele husmorspoengene litt utover uka, eller hva? Vi sier det. Nå skal jeg i alle fall se på Top Modell Norge på tv3 før jeg legger meg, så får vi se hva morgendagen bringer (:  Ha en fin kveld da folkens. Måndagsbarn

 • Skrevet 18.11.2013 klokka 13:33
 • Kategori: Hverdag

Hadde vekkerklokken på klokken 8 i morges og sto opp litt før 9 etter å ha slumret alarmen alt for mange ganger. Skulle møte Linn Anette på spenst ved 9 sånn ca og herregud så deilig det var å starte en ny uke med ei ordentlig treningsøkt på nesten 2 timer. Skal prøve å trene minst 3 ganger denne uka, jeg synes ikke det bør være så alt for vanskelig å klare, men noe må man jo starte med. Hehe. 

Ellers skal jeg bake noen julekaker i dag! JA, du hørte riktig julekaker in the making allerede nå. For det er jo så greit å fordele det litt utover november og desembver slik at man slipper å stresse med alt som skal gjøres i desember. Men sånt som pepperkaker må jeg vente med til jeg har ordentlig julestemning, ingen jul uten pepperkakebaking med jentene ♥ 
Wants fra Nelly

 • Skrevet 13.11.2013 klokka 16:20
 • Kategori: Blogg

Hei på dere (:  Nå er det lenge siden jeg har skikket gjennom alt det fine de har å nelly.com, for det føles egentlig så lite inspirerende ettersom jeg ikke skal kjøpe noe. Men tenkte å ta turen innom å se hva de hadde og jeg fant så innmari mye fint! Skulle jeg ikke reist til New York så hadde jeg nok klikket hjemmange av disse herlighetene. Men jeg får bite i det sure eple hittil og heller tenke at jeg finner minst like fine ting i New York. Det er så mange innkjøp som jeg alleredehar planlagt inne i hode mitt og jeg bare elsker elsker elsker fløyelskjoler så minst en må jeg finne. Hvis jeg har samme synet å det i januar selvfølgelig (: 


Sort kjole - her     Grå lang jakke - her     Grå skinnjakke - her     Sort skjørt - her

Creme jakke - her     Blå fløyelskjole - her     Sort kjole - her     Grå genser - her

Sort bukse - her     Grå cardigan - her     Genser med trykk - her     Sort skjørt - her

The sun always shine on tv

 • Skrevet 12.11.2013 klokka 13:32
 • Kategori: Hverdag

Hei og hopp fine lesere (: 

Tenkte bare jeg skulle ønske dere alle en fin dag! Selv har jeg kun slappet av med litt tv titting hittil i dag, men jeg skal snart en tur til frisøren for å få klippet tuppene. Ikke noen drastiske tiltak på den fronten altså, men noe som er mer drastisk er at jeg skal opp på spent å kjøpe meg månedskort på treningssenteret! Det er lenge siden jeg har hatt det og tenkte at det kunne være greit å kun kjøpe en måned av gangen. Det er så vanskelig å motivere seg selv til å trene nå som det blir mørkere og kaldere på kveldene, så vi får se om jeg er flink denne måneden og trener litt oftere (:  For en kusinehelg!

 • Skrevet 10.11.2013 klokka 20:41
 • Kategori: Blogg

Skulle gentlig ha fri på fredag, men det endte med at jeg jobbet litt, og det er jo helt greit ettersom jeg vil spare opp mest mulig før turen. Etter jobb var det bare å bake de kakene jeg egentlig skulle bake på dagen, det ble skolebrød og gulrotkake. Grunnen til at jeg skulle bake var fordi vi skulle feire bestemor sine 80 år på lørdagen. Og lørdagen, den var hektisk den! Sto opp halv 9 spiste frokost og fikset meg før jeg reiste til Gardermoen for å plukke opp May Kristin som kom fra Førde for å feire bestemor i helga, så var det bare rett opp igjen til Trysil hvor vi måtte stoppe hjemme for å skifte til kjole og fikse litt på sminken før vi dro videre opp til Flendalen for bursdagsfeiringen av den spreke og fine bestemora vår (: Der var det ferdig i 10 tiden så da dro vi hjem igjen og skiftet til noe litt varmere igjen, for vi skulle nemlig på Laaven og feste litt når May Kristin først var hjemme en helg. Så det er lenge siden det har vært så godt å legge seg som det var i natt! For en dag og for en helg. Og dagen i dag har egentlig bare gått med til å slappe av før jeg dro på kinoen for å jobbe litt. Det her var litt av et foredrag om helgen min, men jeg har altså ikke hatt tid til å blogge før nå og da ble det dette. Blogges heller mer i morgen! Ha en fin ny uke folkens (:
Dagens antrekk - Animal print

 • Skrevet 06.11.2013 klokka 16:43
 • Kategori: Outfit

Kjøpte denne kåpen med leopardmønster i Manchester for kanskje 3 år siden da jeg hadde dyreprint dilla og sesielt da leopardmønster. Brukte den ikke så mye i fjor, men jeg synes den skulle få se dagslys igjen denne høsten/vinteren. Er den ikke kul? Jeg digger den i alle fall også er den jo god og varm, akkurat det jeg trenger på slike kalde dager som i dag. Morgenstund har gull i munn

 • Skrevet 06.11.2013 klokka 12:55
 • Kategori: Hverdag

Sto opp klokka 8 i dag og har vært skikkelig effektiv siden da. Spiste frokost og så på ett par One Tree Hill episoder på get boksen før jeg vasket og ryddet badet. Jeg har også satt på en klesvask, hengt opp og brettet klær. Koneemne sa du? haha! Noen dager er det bare lettere å gjøre slike ting enn andre. Har tanker om å få ryddet rommet mitt i løpet av kvelden en gang også for det ser ikke ut der akkurat nå.. Ellers så prøver jeg å få en god døgnrytme for tiden slik at det skal bli litt lettere å hoppe opp av senga. Er ikke akkurat noen morgenfugl så da kan det være greit å ikke jobbe imot det og heller prøve å legge meg tidligere slik at det kan bli pittelitt lettere. Jaja, vi får se hvor lenge det varer.. Nå skal jeg uansett kose meg med en kopp te og litt magasiner. Ha en fin dag alle sammen (: Dagens antrekk - Black on black

 • Skrevet 05.11.2013 klokka 18:25
 • Kategori: Outfit
Nå er det ikke lenge til...

 • Skrevet 05.11.2013 klokka 15:26
 • Kategori: New York

... jeg flytter til New York! Iiiiik. Eller det føler ut som om det er en stund til, men hvis jeg tenker 3 mnd tilbake så har de bare fløyet av gårde, så det går nok fortere enn jeg tror og før all flyttingen så skal jeg jo feire jul familien og møte igjen alle de fine vennene mine som ikke er i Trysil lengre. Og når man har det fint og morro så går tiden raskere (: Jeg er så spent på hvordan det kommer til å bli, følger bloggen til Eirin Kristiansen som er der borte nå. Hun går akkurat det samme som jeg skal gå og det ser ut som de jentene stortrives. I tillegg skal jeg jo reise i slutten av januar så da fårjeg med meg vinteren i New York. Og den har jeg hørt at skal være en opplevelse i seg selv. Det blir fantastisk  Jeg er jo veldig glad i vinter og snø så jeg ser ikke noen negative sider ved det i det hele tatt.

De jeg skal bo med virker som noen herlige jenter alle sammen og vi har funnet oss leilighet i Soho, bestilt flybillett og vi er i gang med visumprosessen. Så nå er jeg good to go! 

Verdens beste ulljakke

 • Skrevet 04.11.2013 klokka 20:36
 • Kategori: Outfit

For noen uker tilbake fant jeg en strikkeoppskrift på verdens beste ulljakke. Ettersom jeg selv strikker meg skapelgenser og mamma er 10 000 x flinkere og raskere til å strikke enn meg så gjorde hun det! Og den er så god og fin og ja, rett og slett en skikkelig kosete vintergenser. 

Skulle prøve å ta noen bilder av dagens  antrekk, men ettersom man jobber til etter at det blir mørkt ute så må det bli innebilder. Og da blir kvaliteten dårligere. Beklager det men (:  Håper alle får en fin uke også håper jeg at snøen snart kommer fallene ned og ikke bare regn... 

 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits