Vanja Enger

Halloween på tunet.

  • Skrevet 05.11.2012 klokka 21:46
  • Kategori: Hverdag

Forrige onsdag feiret vi halloween her på trøndertun som alle andre steder. Vi på dans hadde ansvaret for kvelden og vi var superglade når kvelden var i gang for det var sååå mange flere som kledde seg ut enn det vi trodde på forhånd. Og vi fikk høre at folk syntes vi hadde gjort det bra både med pyntingen av gangene og salen vi var i, men også med underholdningen. Så utrolig morsomt når alle blir med på det og gjør kvelden så morsom og minnerik. Folk kledde seg jo ut som hva som helst alt fra en rød paprika til den skumleste zombien! Jeg tok ingen bilder selv ettersom jeg stresset rundt, men Kyrre som jeg bor på hus med tok mange så fikk lov til å "ta" noen av hans bilder (:
 Se så lik han er faren til Harry Potter! Sykt! (:

Meg og Nambika  Se så skumle de var!!! Rikke og Sondre!  

Skjedde så mye forrige uke så kommer en oppdatering på verdens beste jentefest som guttene arrangerte for oss på fredag om litt. Må bare få tak i noen bilder først (: 


- VANJA

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits