Vanja Enger

Rise and shine

 • Skrevet 30.10.2015 klokka 09:04
 • Kategori: Blogg

- God morgen alle fine -

Nå sitter jeg på skolen og venter på at gruppen min skal komme. Trodde vi skulle møtes halv 9, men det var visst egentlig 9. Så for en gangs skyld var jeg først. Jeg er som regel 5 minutter for sein til veldig mye av det jeg gjør, så om jeg ikke kommer for seint så kommer jeg alltid til slutt - men noen må gjøre det også. Hihi! 

I dag blir det litt skolearbeid før jeg tar tidlig helg. Jeg skal en tur opp på Hendrix Hair på Majorstuen for å bestille time til en klipp og farge, spennende. Det er virkelig på tide med en klipp nå. Etter det skal jeg ned i byen og fikse noen greier før jeg reiser hjem for en fredagskveld i sofaen sammen med gullrekka! Det blir deilig ♥ God helg folkens.

 

All I do is to study

 • Skrevet 29.10.2015 klokka 21:29
 • Kategori: Blogg- Soon to be a great weekend -

Hei igjen ♥ Jeg har vært litt stille i det siste, men det har vært alt for mye å gjøre på skolen og i tillegg har jeg vært i praksis. Har lært masse og kost meg like mye, men tid til blogging har det ikke vært. Nå er jeg tilbake igjen på høyskolen og de fleste innleveringer er gjort, så da blir det mer tid he, endelig. 

Snart er det november og det betyr at det snart er desember - gleder meg så utrolig mye! Jeg er så heldig å ikke ha noen eksamen til jul så denne jenta har ferie fra 26. november, det betyr at hele desember blir titusen ganger bedre ♥ Men før den tid er det viktig å legge inn en ordentlig innsats på skolen, så nå må jeg bare komme igang å lese litt før senga roper på meg. Blogges mer i morgen.

 

Høstens hotteste farge

 • Skrevet 06.10.2015 klokka 20:48
 • Kategori: Blogg

1 - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18

- Ton-i-ton som Balmain -

 Hvem har vel ikke lagt merke til alle bildene på instagram fra Balmain sin fremvisning under moteuka i Paris? Og i alle fall bildene som har florert av modellene Kendall Jenner, Lily Donaldson og Joan Smalls etter at de ankom Balmains afterparty i matchende nude antrekk, tatt rett fra catwalken. Hallooooo!? De så utrolig bra ut, men det kan vel andre gjøre også? Derfor har jeg samlet noen av de fineste beige plaggene på nett akkurat nå. Så da er det bare å klikke noe hjem kanskje? 

Jeg gleder meg så utrolig mye til Balmain sin kolleksjon i samarbeid med H&M. Jeg er overbevist om at det kommer masse fint som man kan ha på seg på fest, men jeg håper også at det kommer noe fint som man kan bruke til hverdags. Fint å legge lit ekstra penger i basicplaggene som holder seg år etter år. Så i høst er det semsket og beige som man skal se litt ekstra etter (:

Ha en fin tirsdagskveld videre ♥

 

@vanjaenger

 • Skrevet 04.10.2015 klokka 21:22
 • Kategori: Blogg- Lately on my Instagram - 

God søndag dere ♥ Nå nærmer vi oss en ny uke, og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Har hatt en finfin helg med besøk, i tillegg har dagen i dag gått med til å bake boller og se på det vi ikke fikk med oss fra fredagskvelden. Sånn går det når man heller sitter flere timer rundt spisebordet og diskuterer verdensproblemer enn å sette seg i sofaen og få med seg gullrekka. Men koselig var det og så mye mer sosialt da (: 

Jeg føler jeg begynner å få inn en god rytme her på bloggen nå, og prøver å poste ett innlegg om dagen. Jeg håper også at dere liker det dere ser når dere kommer inn hit (: Men jeg har jo også en instagramkonto som jeg også bruker flittig, og der kommer det jo litt andre bilder enn her inne. Så om du ønsker å følge meg så heter jeg @vanjaenger. 

 

15 raske spørsmål

 • Skrevet 03.10.2015 klokka 18:44
 • Kategori: Blogg
- Get to know me - 

Jeg tenkte at det kanskje er greit å fortelle litt om meg selv sånn at nye lesere blir litt bedre kjent med meg, men i stedet for å finne ut selv hva dere vil vite kom jeg over disse 15 spørsmålene som jeg tenkte sier litt om hvem jeg er, samtidig som det blir litt annerledes. Håper dere finner ut noe nytt, og om dere lurer på noe utenom det som jeg svarer på her er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg svare dere.

Ha en fin lørdag videre ♥

____________________________________________________________________________

 

1. Hva imponerer deg?

- Mennesker som virker til å ha 48 timer i ett døgn, i stedet for 24. De rekker alt og litt til. I tillegg blir jeg imponert av de menneskene som får til å kombinere så utrolig mye samtidig - strukturerte folk altså. Og jeg har mange av disse fantastiske menneskene i vennekretsen så jeg har flere  se opp til (: 

2. Er du sosial?

- JA! Jeg er veldig sosial, før var det krise å ikke kunne være med på noe som vennene mine skulle på - jeg kunne tross alt gå glipp av noe. Nå har jeg vel innsett at det ikke alltid er tilfelle og er blitt flinkere til å ta vare på meg selv med en kveld hjemme hvis jeg kjenner at det er nødvendig. Men jeg elsker sosiale happeninger som bursdager, vors og generelt der hvor vi kan være mange sammen (: 

3. Hvilken dessert er din favoritt?

- Det må bli nystekt brownies med vaniljesaus. Namm ♥ 

4. Når våknet du i dag?

- Sånn ca. halv 11. Hihi, godt å sove litt lenge på lørdagene, spesielt når jeg er B-menenske nummer 1.

5. Hvor høy er du?

- 170 cm.

6. Sover du på en spesiell side?

- Jeg sovner som regel bare vis jeg ligger på magen. Eller på siden. Aldri på ryggen, skjønner ikke hvordan man får det til. 

7. Hvilken høytid er din favoritt?

- JUL ♥ ♥ ♥ 

8. Hva står på den sist sms'en du fikk?

- Ja det kan du gjøre :) - fra sejefen min etter at jeg spurte om noe med timelisten min. 

9. Vil du ha barn?

- Ja, det kan jeg med hånden på hjerte si at jeg har lyst til. Jeg elsker barn, men vil vente til etter at jeg er ferdig med studiene. 

10. Hva betyr venner for deg?

- Venner betyr utrolig mye for meg! Etter at jeg flyttet til Oslo så har det blitt mye fokus på skole, men det å vite at du har venner som stiller opp for deg og som du kan besøke hvis du trenger å koble av en kveld, eller bare ha jentekvelder sammen er uvurdelig. Barndomsvenninne mine ser jeg ikke så ofte lenger fordi vi ikke studerer i samme by, men hver gang jeg møter de igjen er ingenting forandret! Og de som bor i Oslo må jeg bare bli enda flinkere til å møte, for det er jo så koselig. 

11. Hvilken rolle spiller familien i ditt liv?

- Familien min er det viktigste! Jeg ringer de så ofte som mulig og reiser hjem de helgene jeg kan. Det finnes ikke bedre enn å våkne opp hjemme en helg, spise froksot sammen med mamma og pappa for så å besøke bror med familie. Jeg vil ikke byttet de ut mot noe i hele verden <3 

12. Kan du synge?

- Niks. Allikevel synger jeg både her og der, mest når jeg er for meg selv. Det å ta seg en kjøretur, sette musikken på full guffe og synge med er fantastsisk for sjela. 

13. Hva er du dårlig til?

- Å synge da vel... Også er jeg dårlig til å legge meg tidlig til å sove. Haha. 

14. Er du mentalt sterk?

- Jeg vil vel ikke si at jeg er veldig mentalt sterk. Jeg er et følelses menneske som lett gir etter for å gråte litt, eller å bli litt fort bekymret. Men allikevel er det noen situasjoner hvor jeg imponerer meg selv med ved å være litt sterk mentalt.

15. Hva skal du gjøre når du er ferdig med disse spørsmålene?

- Jeg tror jeg skal løpe ned på butikken og kjøpe litt smågodt, før jeg kan sette meg ned foran tvbenken og nyte lørdagskvelden.

Friday breakfast

 • Skrevet 02.10.2015 klokka 10:05
 • Kategori: Blogg


- Good morning sunshine -

 Hei og god morgen til dere alle ♥ For mange er det denne dagen igjen på skole eller jobb før helga kan begynne, mens jeg er så heldig å ha fri i dag. Timeplanen min er slik at jeg egentlig ikke har undervisning på fredager, men helt siden vi begynte på skolen igjen har det som oftest vært noen forelesninger som havnet på disse dagene. Men i dag kunne jeg sove litt lengre, slumre noen flere ganger og faktisk ta meg tid til å lage meg en ekstra god frokost. Viktig å starte dagen på en god måte for å klare å være fokusert og opplagt. For ja, jeg skal gjøre lekser og lese litt i dag også. 

Så da ble det havregrynsgrøt med kanel og ferske druer til frokost, kjempeenkelt å lage det, samtidig smaker det så utolig godt. Nammm. 

Ute er det blå himmel og sola stråler, så da håper jeg dere får en fin fredag, blogges seinere (:

 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Jeg bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits