Vanja Enger

Streetstyle inspo

 • Skrevet 30.10.2014 klokka 14:05
 • Kategori: Mote

Iiiiih! Jeg har tatt halvveis helg fordi jeg har ikke undervisning verken i dag eller i morgen, men har fortsatt en oppgave å gjøre ferdig til søndag. Uansett så trengte jeg et avbrekk og opprettet meg en pinterest konto, og det er jeg såå fornøyd med! Alle som sverger til weit kommer til å like pinterest 10x bedre når det kommer til moteinspirasjon! Åååååh! Jeg forguder å kunne bla
side opp og side ned med mote og streetstyle - det gjør at jeg vil gå med hæler, kjoler og hatter hver eneste dag!

Tenker å dele slike inspokollasjer litt oftere hvis dere liker det? Jeg kjenner i alle fall at det gir meg et lite boost og håper at dere
også får den samme gleden av å se på alle de kule jentene der ute (: 

Ha en fortsatt fin torsdag! 

"To do in life"

 • Skrevet 29.10.2014 klokka 18:19
 • Kategori: Blogg

For noen dager siden fikk jeg lyst til å skrive ned masse av det jeg vil oppnå, oppleve eller gjøre her i livet, men med endel skolearbeid for tiden så da har det latt vente på seg. Så i dag fikk jeg endelig skrevet ned en "to do in life"-liste. Den ble en kort, men fin liste på noe av det jeg vil rekke å gjøre før jeg er så gammel at det nesten er for sent.

- Life is too short to miss out on being truly happy -

Noen av de er store mål, andre er små. Noen virker kanskje rare for dere, andre tenker dere akkurat det samme om. Noen ville nok tatt med å hoppe i fallskjerm og andre skumle ting, men jeg valgte å ikke skrive opp de tingene som jeg tror jeg aldri kommer til å tørre å gjøre uansett. Lista skal minne meg på å gjøre mitt beste hver eneste dag og kanskje pushe meg litt i riktig retning. 

Jeg kunne nok puttet på hundre flere reisemål, men en slik "destinasjonsliste" får jeg lage meg en annen gang. For fysøren så gøy og spennende det er å oppleve nye land og kulturer! 

Har du kanskje en slik liste selv - hva er dine store mål? 

What´s in my bag

 • Skrevet 28.10.2014 klokka 21:50
 • Kategori: Blogg

Sort veske fra H&M  -  Rød leppestift  -  My lovely iPhone 6  -  Mynter  -  Parfyme  -  Fliseklemmer

Extra tyggis  -  Leppomade  -  Husnøkler  -  Nesespray  -  Håndkrem

Mine must have i veska til både hverdags og fest!

Every day is a party when you know the best girls in the world

 • Skrevet 27.10.2014 klokka 22:53
 • Kategori: Hverdag

På torsdag kom Liv Oda til Oslo og det var sååå koselig å se igjen den jenta der! Det ble noen rolige kvelder inne før vi skulle ut å feire bursdagen til Helene på lørdag. De første dagene gikk med til å skravle om alt vi har gjort siden sist vi så hverandre og det er ikke så lite skal jeg si dere!

Helene jobbet på dagen, så vi bestemte oss for å samle noen av jentene her i leiligheten for å pynte, fikse og bake som en surprise før Helene kom hjem igjen. Det endte med å bli ganske hektisk ettersom hun hadde fått gå tidligere fra jobb og kom hjem mye før... Heldigvis hadde vi alliert oss med moren til Helene så hun ringte å sa i fra at de var på vei! Og da rakk vi igrunn å bli ferdig før bursdagsbarnet kom inn døra (: Så var det bare å begynne med hår, sminke og siste finish før resten av gjestene kom for å feire en av de flotteste jentene jeg kjenner 

Såå glad var jeg for å ha Liv Oda i hus igjen! 

Bursdagsbarnet 

Some of my favorite girls!

Dagens antrekk - sweet flower

 • Skrevet 21.10.2014 klokka 20:47
 • Kategori: Outfit

Tok noen bilder i dag før jeg satte i gang med skolearbeid, så tenkte å dele de med dere før jeg tar siste innspurt for kvelden. Blir bare bilder med iPhonen, men det får dere tåle for jeg orker ikke styre med speilrefleksen hver gang.

Kos dere resten av kvelden, her skal det jobbes (: 

Genser - Primark     Bukse (Helene sin) - Zara     Sløyfe - Primark?

Dagens antrekk - prima ballerina

 • Skrevet 20.10.2014 klokka 19:07
 • Kategori: Outfit

Nå kan jeg nesten ikke huske sist jeg var her inne, men jeg har vært i praksis på en skole, kost meg masse og hatt noen hektiske dager de siste ukene. Jeg nedprioriterer derfor bloggen i slike tilfeller, og føler heller ikke for å skrive så mye da. 

Men i dag var jeg på skolebenken igjen, litt kjipt og litt godt. Det kommer nemlig til å bli en innholdsrik uke både på skolen og ellers. 3 innleveringer som jeg ikke ha begynt på, noen ekstra andre oppgaver + pensumlesing, i tillegg har Helene bursdag og Liv Oda kommer ned for å besøke oss til helga. Jeg gleder meg som en liten unge til å se henne igjen, og håper derfor på å være ferdig med skolearbeidet innen helga kommer. Så da må jeg kanskje komme igang med jobbingen i stedet for å sitte her å skrive til dere.

Ha en fin mandag alle sammen  

Genser - H&M     Skjørt - Topshop     Sort strømpebukse - H&M

Det finnes ikke noe bedre enn dette

 • Skrevet 13.10.2014 klokka 20:26
 • Kategori: Blogg

Hei og hopp! 

Forrige helg dro jeg hjem for å feire min favorittgutt over alt og alle, han ble 9 år gammel og jeg hadde ikke sett han på en halv evighet så det passet fint å feire med pizza og kaker! Han er virkelig en godklump som får meg til å smile og le, og reflektere litt over alt det smarte han kan komme på å si. Han er one of a kind og jeg er så glad for at jeg får være en del av livet hans  

Ikke nok med det så skal han jo bli den flotteste storebroren på jord og og jeg skal endelig bli skikkelig, ordentlig tante selv om jeg allerede regner meg som en! Jeg gleder meg såå mye og har allerede funnet så utrolig mye fine babyklær på nettet som jeg til daglig tenker at jeg må kjøpe. Denne ungen kommer til å bli så bortskjemt i ting, men aller viktigst i kjærlighet. Så nå kan februar bare komme så fort som mulig sier jeg! Det var dagens lykkeskriblerier 

Smashed Avocado Toast

 • Skrevet 12.10.2014 klokka 15:30
 • Kategori: Blogg

Våknet av at det regnet mot vinduet i morges i tillegg til at jeg sovnet av regnet i går kveld. I det siste har Oslo bydd på torden og regntunge kvelder, så det har vært godt å kunne pakke seg inn i et pledd med et magasin i hånda når alt av internett og tv er slått ut. Det kalles å virkelig slappe av det!

Hadde tenkt å blogge litt før helga, men på grunn av alt uvær så har det liksom ikke passet helt. Men tenkte å dele oppskriften på supergode smashed avocado toast som jeg valgte å lage meg på torsdagen etter at jeg hadde trent. Jeg vet ikke med dere, men når jeg begynner å trene så frister det liksom å spise litt sunnere en gang i blandt også. Så da endte opp med smashed avocado toast, det er jo ganske sunt og enkelt å lage. Spiste det i New York, så det var litt minner å spise det igjen! Namm..

- Oppskrift -

Jeg fant oppskriften på Eirin sin blogg, alt du trenger er 1 avocado, dråper fra en halv lime, litt salt og pittelitt karri. Mos avocadoen og tilsett resten av ingrediensene før du legger det på noen ristede brødskiver.

Ha en fin dag videre folkens, så skal jeg nyte denne søndagen inne i varmen med litt forskjellige prosjekter og ting som jeg har lyst til å gjøre nå når høsten slår inn. Perfekt å kunne slippe å unnskylde seg for at man ikke har beveget seg ut i løpet av en dag.

Flashback Friday

 • Skrevet 03.10.2014 klokka 16:48
 • Kategori: New York

Tenkte å dele noen bilder fra da Maja var på besøkte meg i New York. Noen bilder ble jo aldri lagt ut her på bloggen, og da passer det perfekt å se på bilder fra tidenes opplevelse på dager hvor jeg tenker litt ekstra mye på mitt andre hjem. Det her var en av de ekstremt morsomme og innholdsrike langhelgene jeg hadde der borte og det kan jeg takke Maja for

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits