Vanja Enger

Streetstyle inspiration

 • Skrevet 27.10.2013 klokka 22:33
 • Kategori: Mote

Jeg elsker å klikke meg rundt på weheartit.com og se på alt det fine, kule og inspirerende som ligger der ute. Og søker man på streetstyle osv. får man opp så uendelig mye kult! Det er fint å kunne bruke de sløve søndagskveldene på å få litt insprasjon til den nye uken som kommer. Og jeg har funnet ut at jeg ønsker meg mer klær i svart, for det trenger ikke å være kjedelig i det hele tatt. Keep it simple. Dagens antrekk - 24.10.13

 • Skrevet 24.10.2013 klokka 16:04
 • Kategori: Outfit

Høsten gir meg en helt ny inspirasjon, med skjerf, strikkede gensere og gode varme plagg føler man seg alikevel bra! Selv om jeg tror at jeg brygger på en forkjølelse, så er det fortsatt lov å freshe seg opp litt enten med klær eller sminke. Jeg er i alle fall sånn at hvis jeg er litt småsyk så føler man seg bedre etter å ha fikset seg litt i stedet for å gå rundt i joggebukse og andre koseklær dagen lang. Så hopp oppi noen trange jeanse, ta på deg noe comfy og kanskje litt leppestift så skal du få se at dagen og selvfølelsen blir bedre (:

Hettegenser - Carlings     Skinnjakke - Primark     Skjerf - H&M     Bukse - H&M

- VANJA 

Day 18 - Et bilde av meg selv som barn

 • Skrevet 24.10.2013 klokka 11:15
 • Kategori: Blogg

Jeg vet det står et bilde, men det ble ett par da så får dere se meg i litt forskjellige aldre. haha! Føler at jeg så så lekker ut når jeg var liten altså. Hva synes dere? En liten trollunge var jeg i alle fall og mange kalte meg for Ronja Røverdatter. Litt fashonable var jeg vel den gang også. not... 

På bilde til venstre har en øyenstikker stokket meg på øyet så litt hovent kan man si... Og til høyre ser dere nok bare en helt vanlig lørdagskveld hvor jeg og Niklas hadde underholdning for mamma og pappa (:- VANJA

Day 17 - 10 personer / gjenstander du ville tatt med ut på en øde øy

 • Skrevet 23.10.2013 klokka 09:10
 • Kategori: Blogg

- Jeg trenger de beste venninnene mine der ute for å ha noen å oppleve det med. 

- Bikini slik at vi kan chille i solen og slippe å ha på oss kjeledress. For jeg forventer fint vær altså!

- Og da trenger jeg også solkrem for å slippe å bli solbrent! Hater det. 

- For å overleve ville jeg tatt med en del mat.

- For å kunne lage litt grei mat trenger jeg stormkjøkken. (Wow for en friluftsjente jeg høres ut som nå)

- Og når man har mat (også når man ikke har mat) trenger man også drikke, da tar jeg med masse vin (:

- For ikke å dø av dehydrering så ville jeg vel tatt med litt vann også. Kunne vært lurt.  

- Etter en del festing, chilling og bading trenger jeg å vaske meg så kan være greit med litt såpe. Smart. 

- Når vi jentene får i seg en del vin kan det skje mye morsomt så kamera må være med for å forevige minnene. 

- Etter en god stund vil jeg tro at jeg savner alle hjemme, derfor ville jeg nok tatt med min kjære iPhone slik at jge kunne ringt hjem og snakket med mamma. <3 

 


- VANJA

About Time

 • Skrevet 22.10.2013 klokka 22:30
 • Kategori: Blogg

Etter å ha våknet opp til snø ute (det er en ting som kan gjør noen dager perfekte) dro jeg på jobb. Så begynte det å regne og når jeg skulle gå fra den ene jobben til den andre plompa jeg sikkelig i alt vannet som hadde oppstått etter regnværet i løpet av dagen, teit! Men ettersom jeg skulle selge billetter til kinoen tenkte jeg og ett par venninner å se på filmen på den etterpå. Altså vi så About Time og den var kjempesøt. Ikke alt for klissete, ikke alt for trist, men en god blanding av alt (: Så i disse dager når det er kaldt ute og det snør og regner annenhver dag så er det godt å sette seg i en god stol på kinoen og se en søt film. Da anbefaler jeg About Time. - VANJA

Day 16 - En sang du er skikkelig lei av

 • Skrevet 22.10.2013 klokka 10:25
 • Kategori: Blogg

Nå skal jeg egentlig reise på jobb og dette kommer til å bli en hektisk dag først jobbe på mega fra 11:00 til 18:00 også jobbe på kinoen fra 18:00 til 19:00. Det er About Time som skal gå på kinoen i morgen så da skal jeg se på den etter jobb (: Tror dette er en skikkelig søt jentefilm så det skal bli koselig å se med noen venninner.

Men over til dagens challenge. Hvis jeg skulle nevnt en sang jeg er veldig lei akkurat nå så er må det være Thrift Shop av Macklemore. Vi hørte masse på den når jeg gikk på Trøndertun i vinter og jeg likte den da så det er ikke sånn at jeg synes den er kjempestygg, men har bare hørt på den for mye... Jaja, den ligger jo inne på spillelista mi på spotify så den dukker jo opp i ny og ne. 

Jeg gidder ikke å legge ved sangen fordi jeg er jo lei den og jeg tipper at alle sammen har hørt den ettersomden er ganske gammel. 

Håper at dere får en fin dag videre og koser dere med musikk dere liker og som gjør dere i godt humør! (: 

Antrekk 21.10.13

 • Skrevet 21.10.2013 klokka 19:27
 • Kategori: Outfit

Tok frem pusejakka som jeg kjøpte i fjor høst  på BikBok for noen uker siden og nå er den god å ha! Kulden kommer ikke igjennom denne tykke gode jakka for å si det sånn. Og deilig er det når det er mange minusgrader på gradestokken om morgningen. Jakke - BikBok     Sko - Converse     Veske - H&MGenser - Hjemmestrikket av mamma     Skjorte - H&M     Bukse - TopShop

Hva synes du om antrekket? 
 

- VANJA

 

Hovedstaden + konsert = Oslove

 • Skrevet 17.10.2013 klokka 00:10
 • Kategori: Hverdag
Hei alle fine som leser bloggen min.

Tenkte bare jeg skulle si at jeg lever. Neida, eller jo. Og skrev egentlig et innlegg i stad, men den stygge iPad'n min hang seg opp og alt ble borte. Håpløst. Men jeg er i alle fall i Oslo nå hos Nambika. Kom litt seinere enn planlagt så var ikke her før halv 7 sånn ca, men da sto Nambika par med middagen på bordet. Denne jenta passer på meg altså. Hehe. Så etter en ensom og lang kjøretur hoppet jeg i dusjen før vi satte oss i sofaen og så på noen episoder av New Girl. Den serier er så bra, i hvertfall hvis man elsker litt klein humor.
Nå sitter jeg i senga til Nambika og blogger, mens hun ligger og sover. Noen går jo faktisk på skole og gjøre noe fornuftig... Så i morgen vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre enda, men på kvelden skal vi på Karpe Diem konsert på Rockefeller. Gleder meg masse til og kose meg noen dager her i hovedstaden før turen går hjem igjen til de dype skoger. Jaja. Borte bra, men hjemme best? Uansett tror jeg at jeg sier natta nå. Kan for en gangs skyld sove til jeg våkner. Herlig!

God night, sleep tight. Don't let the bedbugs bite.

- VANJA

Dagens antrekk - feather weather

 • Skrevet 15.10.2013 klokka 12:55
 • Kategori: Outfit

Enda en fridag og det føles godt! Jeg reiser til Oslo i morgen for å besøke Nambika, vi skal nemlig på Karpe Diem konsert på Rockefeller så det bli en fantastisk start på helgen (: Reiser hjem igjen på fredag for da bli det feiring og fest resten av helgen ettersom det er Kick off i fjellet, så alle utestedene åpner igjen for vinteren. (: I dag skal jeg pakke til Osloturen og etterpå møte Anja for en liten middagsdate. Skal bli koselig å se igjen henne (:

Og jeg må bare fortelle dere at den kreatie siden av meg slo til i går kveld så jeg sydde om en kjole til et skjørt og jeg ble kjempefornøyd! Skal prøve å få lagt ut bilder i løpet av dagen. 

Genser - JC     Bukse - BikBok     Smykke - H&M

Hva synes du? 

- VANJA

Live, love, laugh

 • Skrevet 13.10.2013 klokka 22:19
 • Kategori: Hverdag

Hei. Dette har vært en hektisk uke med mye jobbing og fotball. men nå er fotballsesongen over og jeg er veldig klar for å ha flere frikvelder fremover. Det skal bli godt det! I helgen kom Turid og Natalie opp til Trysil og det var kjempekoselig å se de igjen ettersom det er en stund siden sist. Jeg er fadder til Natalie så alltid like koselig å se igjen den solstråla. 

Ellers så har det vært endel å gjøre ang. turen til New York, visumprossessen i gang og vi må sende inn alle mulige papirer. Så i morgen må jeg rett og slett ta turen ned til Elverum kun for å ta noen ekstra passbilder, for det kan man ikke gjøre i Trysil lengre.... Jaja, det blir da en kjapp biltur frem og tilbake før jeg må en tur i banken (:  Men det går helt fint ettersom jeg vet at jeg skal til New York!  Dette bildet tok Natalie når vi kom hjem igjen fra lekeparken, 4 år og proff fotograf! Nå vet jeg i alle fall hvem som skal få ta antrekkbildene fremover. Hehe! 


- VANJA 

Day 15 - Rommet mitt

 • Skrevet 05.10.2013 klokka 23:41
 • Kategori: Blogg

Endelig fikk jeg se igjen fine May Kristin etter at hun dro til Førde etter sommerferien. Så hun, Even, Silje, Malene og jeg møttes på bobbos får å spise litt digg mat til kvelds. Skravla gikk som alltid når det er lenge mellom gangene vi møtes. haha!  I morgen er det fotballkamp igjen og det skal bli spennende å møte Lillestrøm, men vi må og skal klare å vinne! 

For en stund tilbake tok jeg bilder av rommet mitt, da var det nyvaska og ryddig. Hva gjør man ikke for fasaden eller hva? neida, men hva er vitsen med å ta bilder av et rotete rom i dag når man har bilder av et ryddig rom allerede. (: hehe. Jeg ommøblerer stadig vekk og litt nytt dukker opp her og der. Jeg er veldig fornøyd med at jeg har så stort rom som jeg har for da kan man faktisk gjøre om litt.

Day 14 - Noe du er redd for

 • Skrevet 04.10.2013 klokka 23:47
 • Kategori: Blogg

Det er mye jeg er redd for. Jeg er veldig mørkeredd! Jeg er redd for å miste noen jeg er glad i. Jeg er redd for å ikke oppnå egne mål i livet. Men hvis jeg skal fortelle om noe som ikke er så abstrakt som dette så må jeg si at jeg er dødsredd for edderkopper! Jeg tror det vipper mot å være en fobi. Helt ekstremt. Nå jeg blir "overrasket" av en edderkopp plopper bare tårene opp i øynene før jeg rekker å tenke på noe annet.... Jeg har noen eksempel historier fra de seneste årene. 

Hver gang jeg har sett en edderkopp på mitt eget rom så kreperer jeg. Jeg hopper enten opp i senga, løper ut på gangen eller hopper opp og ned mens jeg roper på hjelp og tårene triller. OG i sommer fikk jeg smake min egen medisin.

Det er alltid like ubehagelig når edderkoppene bare dukker opp uten noen forvarsel, men mamma tvang meg i sommer til å støvsuget opp en edderkopp på rommet mitt. Også forlot mamma og pappa meg alene hjemme i 3 uker mens de ar på ferie. Selvfølgelig måtte jeg komme utfor en helt umulig situasjon for min del. Jeg skulle til å legge meg og når jeg står på badet kommer det en edderkopp frem og jeg har ingen å rope om hjelp til. Så jeg sto på badegulvet og trippet mens jeg tenkte: Jeg kan løpe ned å hente støvsugeren (som mamma har lært meg) eller jeg kan dreppe den med litt papir. Hvis jeg løper ned så er den sikkert borte før jeg er kommet opp igjen og DET kan jeg ikke risikere.  Derfor fant jeg litt papir og moste den pittelille edderkoppen slik at jeg nesten ikke kunne se om det var et sort støvkorn eller en edderkoppkropp, så det sier sitt om hvor liten den faktisk var og det igjen sier sitt om hvor redd jeg er for edderkopper. Helt ekstremt!!!

Det hele endte med at jeg ringte til mamma og gråt og lo om hverandre, for jeg var så i ekstase for at jeg hadde klart det helt selv, men fortsatt så kjente jegredselen. Hjerte slo like fort som om jeg akkurat skulle ha løpt 3000 meter i gymmen på vgs. 

Er det flere som er ekstremt redde for edderkopper?
 

 

- VANJA

Day 13 - 5 ting jeg ønsker meg

 • Skrevet 03.10.2013 klokka 22:59
 • Kategori: Blogg

♥ Jeg ønsker meg hund over alt på jord! Det har ikke alltid vært at jeg har hatt lyst på hund, men de siste årene har jeg hatt et stort ønske om det. Tenk så godt selskap det er i et husdyr og spesielt i en nydelig liten hund. For hvis jeg noen gang får meg hun så skal den være av den lille typen. Men nå skal til New York om noen måneder å være borte en stund, så det blir ingen hund med det første.. 

 Macbook Pro hadde vært digg! Jeg sitter nå å blogger fra skolepcen som vi fikk i 1. klasse på vgs... Det sier sitt! Jeg tror den synger på siste verset for den suser så det holder.. Det er jo helt utrolig at den har holdt så lenge som den har gjort. Så det er jo bare tidsspørsmål for når den går ut i streik. Flere av venninnene mine sine skolepcer slutte i løpet av sommeren etter vgs! 

♥ Ettersom jeg ikke har hatt en ordentlig ferieuke siden slutten av mai så begynner jeg å bli ganske sliten i både kropp og hode. Så det beste hadde vært å kunne reise til varmere strøk en uke og bare pleie og ta vare på kroppen. Men jeg må spare så mye penger som mulig frem til New York. Så da får jeg klare meg med søndagsfri fremover. For snart er fotballsesongen over. 

Og når vi snakker om sparing av penger så hadde det vært kjempefint å vunnet i lotto eller i det minste vunnet litt mer enn 25 kroner på skrapelodd. Argh. Det sies at når man har hell i kjærlighet så har man uhell i spill, og når man har uhell i kjærlighet så har man hell i spill. Sååååå, pengene bør snart dukke opp (: haha! 

Sist men ikke minst så ønsker jeg meg ett par Louboutin sko! Det er kanskje det som ligger nærmest realiteten akkurat nå. Fordi jeg skal til New York og jeg håper at jeg har klart å spart opp såpass mye penger at jeg kan unne meg litt luksuskjøp mens jeg er der borte. Det hadde vært fantastisk!  

Alle bildene er tatt fra weheartit.com
 

Hva er dine fem øverste ønsker akkurat nå? 


- VANJA 

Day 12 - mobilen min

 • Skrevet 02.10.2013 klokka 22:31
 • Kategori: Blogg

I dette øyeblikk sitter jeg å ser på Prosjekt perfekt på nrk3. Det er helt utrolig hvor mange skjønnhets-, trenings og mattips vi får i alle de kvinnebladene som finnes. Uff og huff.  MEn tilbake til saken. Challenge 12 var mobilen min. haha. Bildene ble ikke alt for tydelige ettersom jeg ikke tok meg tid til å finne riktig innstilling. Meeen, her er altså min fine hvite iPhone (:  Den stygge knappen på toppen har sluttet å funke så jeg må ha en sånn fin runding på skjermen hele tiden. Kjempeglad for det.... - VANJA

Step up 2 the streets

 • Skrevet 01.10.2013 klokka 21:45
 • Kategori: Blogg

Kom hjem fra fotballtreningen i stad og tok en lang varm dusj. Det finnes ikke noe deiligere enn akkurat det etter å ha vært ute i denne kulden i nesten 2 timer.. Så satt jeg meg under dyna og satte på Step up 2 the streets på tven. Så nå koser jeg meg sikkelig i mitt eget selvskap. haha! I morgen skal jeg jobbe litt og på kvelden har jeg ingen andre planer, så kanskje jeg skal være flink jente og prøve å gjøre litt matte. Ikke så motivert, men jeg må så da er det bare å sette igang (:  - VANJA

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits