Vanja Enger

Instaweek

 • Skrevet 29.10.2012 klokka 16:37
 • Kategori: Hverdag

Den siste uken har gått til så mye øving at man igrunn bare har sovet, spist og danset. Men det er jo det som er så fantastisk morsomt også da! Vi i danseklassen har tatt på oss ansvaret for å arrangere halloweenkveld her på skolen på onsdag så da må vi fikse med underholdning, pynt og kaker og selvfølge finne noen flere på skolen som kan stille med litt underholdning. (: Det blir i alle fall kjempegøy. På fredagen skal det også være jentefest så alle guttene på skolen er rykende opptatt med dette om dagen og vi jentene er mer nyssgjerrig enn noen gang. Vi vet ikke hva opplegget blir den dagen, men håper det blir bra! 

Snøen begynte jo å legge seg i forrige uke og nå er det masse snø her (: Det er så utrolig koselig! Fineste jentene også  Vi har jo også lært oss noen koreografier som noen i klassen har laget og det blir morsomt å vise de frem med kostymer og alt!  


Vi var på city syd for å kjøpe inn masse pynt til halloween og da fant Kjersti og Nambika ut at de skulle leke seg litt med barnebilen som sto der. Unger altså! og vi så på grusommemeg på lørdag, den var utrolig morsom og vi jentene lo så mye at nå kommer vi garanter til å leve til vi er minst 100 år. 

Se så fint det er da! Masse masse snø og blått lys og bare aah! Elsker vinteren! (: 

Hvis dere vil følge meg på instagram så heter jeg i alle fall vanjaenger der. Kan nok hende jeg er litt flinkere til å være aktiv der enn her. Beklager... 
 

- VANJA 

Det snør , det snør tiddelibom (:

 • Skrevet 25.10.2012 klokka 21:45
 • Kategori: Blogg

Ååååh, i går begynte snøen å lave ned her i Melhus og når vi våknet i morges var det helt hvitt på bakken. Det å gå til frokosten ar en fryd og når vi begynte med timen så var alle i skikkelig julehumør. Hadde klassisktime først og når vi tøyet i slutten av timen hørte vi på rolig musikk og alle bare låder og smilte for seg selv. Gleder meg til at desmber kommer altså! I lunsjen serverte kjøkkenet oss kakao og boller også, det var toppen av kransekaken før vi gikk stappa tilbake til time. (: 

I kveld så var det elevkveld som var arrangert av Rock B klassen, de var kjempeflinke og det var skikkelig koselig å sitte der å høre på de spille! For sånn går no dagan her på Trøndertun. Men da jeg kom tilbake på huset og skulle rydde litt på rommet var det så kaldt at jeg holdt på å fryse ihjel, så da avr vinterjakken god å ha! (: 

 

Det blir alltid mye hysteri når den første snøen faller om høsten, enten så blir man oppgirr elelr så blir man superglad for den første snøen! Jeg klandrer ikke folk for å bli i ekstase når snøen kommer for det er faktisk helt utrolig vakkert når snøfnuggene kommer fallene ned fra himmelen og bare dekker til bakken helt!  Ååh så glad jeg er i vinteren! Den kosligste årstiden (: 
 

- VANJA 

Workshop og forestilling med Jo Strømgren kompani

 • Skrevet 23.10.2012 klokka 16:22
 • Kategori: Hverdag

I dag har vi hatt en gjestelærer fra Jo Strømgren kompani på besøk i klassen og vi hadde forskjellige temaer før og etter lunsj. Vi skal nemlig se en forestilling av de i kveld på Støren som heter "Pingpong" og som vi lærte litt av og jobbet rundt i første økt. Vi skulle nemlig lage en sekvens med forskjellige pingpong slag og som skulle settes sammen med noen andres sekvens i klassen og deretter skape en "dans" ut av det. haha. Det ble en del gode resultater somtrakk på smilebåndet. Etter lunsj var det duket for litt arbeid i par og vi skulle til slutt gjøre forskjellige løft og greier. Det var utrolig morsom og når han kom bort og skulle hjelpe gruppene fikk vi prøve med han og jeg "fløy" høythøythøyt (: wooho :D  Noen i klassen tok masse bilder i dag så jeg skal prøve å få tak i noen av bildene og legge de ut her.

I kveld skal vi som sagt reise til Støren og se en forestilling av Jo Strømgren kompaniet og det skal bli så gøy. Blir litt som da vi hadde gjestelærer fra Carte Blanche og dro på forestilling etterpå, det blir liksom en annen opplevelse fordi man kanskje lhar ært litt fra forestillingen slik at man ser igjen noe man har lært! Morsomt! (:

 

- VANJA

Black and white inspiration

 • Skrevet 22.10.2012 klokka 22:25
 • Kategori: Blogg
Ååh, gleder meg til vinteren 

- VANJA 

Bølgemandag

 • Skrevet 22.10.2012 klokka 19:50
 • Kategori: Hverdag

Kjøpte meg som sagt ei bølgetang i forrige uke etter å ha fått låne fra noen andre her på tunet til en fest vi skulle på. Den jeg kjøpte er fra OBH Nordica og jeg synes den gir like fine bølger som jeg hadde forventet. Jeg elsker at jeg kan gjøre noe annet med håret mitt enn at det bare skal henge rett ned, for uansett hva de med bølger og krøller sier så er det faktisk ikke like gøy med helt rett hår hele tiden heller! hehe (: Så prøvde ut min i dag ettersom jeg ikke hadde så mye å gjøre og tenkte at dere kunne få se hvordan det ble og si hva dere synes.


Så hva synes du, ble det fint? 


- VANJA 

Løv is in the air.

 • Skrevet 22.10.2012 klokka 00:36
 • Kategori: Hverdag

Etter middagen i dag som bestod av kjøtt i mørket og grønnsaker måtte Nambika, Magda, Sigmund og jeg gå oss en tur for å lyse opp søndagen igjen. Så vi gikk oss en tur ned til sentrum og opp igjen og på veien tok jeg litt bilder fordi jeg syntes det var så fine høstfarger. Det var skikkelig friskt ute i dag så var godt å få litt frisk luft i ansiktet ettersom vi bare hadde sitti inne hele formiddagen... huff a meg! Når vi kom tilbake bar det ett opp i dansesalen for å lære oss en koreografi til halloween som noen i klassen har laget. (: Vi skal nemlig ha litt underholdning på halloween for resten av skolen så da er det bare å øveøveøve. (: 

Magda søta (:Fineste jentene 

Løv is in the air...

♥ ♥ Alle tre med millitærgrønne jakker, men alle med forskjellig grønntone. haha. 
Etter kveldsmaten så vi på "oppdrag nemo" som er like morsom hver gang! (: "fortsett å svømme, sortsettå svømme, fortsett å svømme, svømme, svømme!" og "fisk er venner, ikke för!!!" Ååååh, disney filmene altså... Men nå skal jeg legge meg for å sove slik at jeg får tilnærmet nok timer med søvn i natt. Jeg håper alle får en fin mandag i morgen og at uken deres blir kjempefin og koselig 

Hva synes du om bildene? (:
 

- VANJA 

Sleepover

 • Skrevet 21.10.2012 klokka 12:24
 • Kategori: Hverdag

I går bestemte Nambika, Kjersti og jeg at jeg skulle sove over hos de i natt og ha ha en liten jentekveld (:  Og når Kjersti og Oda kom hjem fra byen ble det til at også Oda tok med seg overmadrassen fra rommet sitt og opp hit. Superkoselig. Men først skulle vi se på film med en del andre folk så vi presset inn 11 stykk på et av soverommene her. Du skal tro det ble trangt. haha! Jeg var helt øm i rompa etter å ha sitti så lenge på rompa på gulvet. huff'! Uansett, når filmen var ferdig ved 12 halv 1 tiden ble vi visst sittende og snakke allesammen til halv 3 tiden. Helt sykt hvor mange forskjellige temaer som var oppe og gikk da altså, alt fra den gode gamle barnetv'en til datanørd snakk til skikkelig girlytalk (noe guttene overså...)

Vi kom oss til slutt på rommet til jentene og fikk fikset oss for natat og lagt oss. Sovnet nesten med en gang hodet traff puta. ♥ Nambika og Kjersti skulle sette på vekkeklokka til 9 slik at vi rakk frokosten klokka 10, men i morges klokka 09:56 ropte Nambika ut at vi måtte stå opp nå for å rekke frokosten. Herregud for en brutal måte å våkne opp på, men jeg tror det faktisk er første gangen på leeenge at jeg ikke har liggi å "slumra i evigheter. . (:

Så nå ligger vi alle her på rommet, gode og mette etter frokosten og hører på musikk, leser motemagasiner og sløver på pc'en. Fin søndag rett og slett. Kjøpte meg forresten bølgetang her om dagen og tenkte jeg skulle vise dere den i nærmeste fremtid. Så da får dere bare følge med (: bildene er tatt fra weheartit.com

- VANJA 

15 fine julekjoler

 • Skrevet 20.10.2012 klokka 16:27
 • Kategori: Mote

Jeg vet at det er lenge til jul og nyttår, men det kan jo være greit å være tidlig ute med å bestille en ny kjole til anledningen for det finnes ikke noe verre enn å føle at man ikke har noe å ha på seg... Derfor har jeg funnet noen fine kjoler i litt julefarger og glitter.. haha. Man må skinne på nyttårsaften! (: 


Kjole 1 HER, kjole 2 HER og kjole 3 som jeg vurderer å bestille selv finner du HER

Kjole 1 HER, kjole 2 HER og kjole 3 HER

Kjole 1 HER, kjole 2 HER og kjole 3 HER

Kjole 1 HER kjole 2 HER og kjole 3 HER.

Kjole 1 HER, kjole 2 HER og kjole 3 HER.

Alle kjolene er fra nelly.com


Var ikke kjolene fine? Noen du kunne tenke deg selv? (:
 

- VANJA 

Jeg gleder meg til...

 • Skrevet 19.10.2012 klokka 23:35
 • Kategori: Hverdag

♥ Familiedagen her på Trøndertun. Jeg vet at Niklas og Miriam kommer opp på besøk den helgen og det skal bli så godt å se de igjen og vise de hva jeg har lært her også videre. Hver dag er en utrolig morsom dag fordi vi som går på dans har det så bra sammen og ler masse og derfor blir det bare fryd og skulle vise frem litt av hva vi har lært til andre. (:

♥ Karpe Diem konsert med verdens beste IdaPida! I høstferien bestillte vi oss billetter til konserten de skal ha på Lillehammer i slutten av november og det skal bli så koselig å se igjen Ida og dra på konsert med henne på en og samme kveld. Karpe Diem har jo akkurat gitt ut nytt album nå og både Ida og jeg elsker det! De er så flinke!!! LYKKERUS.♥ At Aleksander og jeg har vært sammen i 1 år < 3  ååh, den kjærligheten altså! hihi. Jeg har det så utrolig fint med hn så vet ikke hva jeg skulle gjort uten han. Beste kjæresten < 3 ♥ Til å se igjen min beste cusin - May Kristin. Hun er jo i Sør Afrika nå og kommer hjem i jula så det skal bli sååå koselig (: 

♥ At snøen kommer fallende ned fra himmelen her i Trondheim. Er det en ting som får meg til å føle meg litt hjemme så er det snø. Elsker det når det blir helt hvitt på bakken og man må pakke seg godt inn i klær for å ikke skulle fryse. Det blir også gøy å skulle stå i bakken igjen med venner og bare høre at det knirker under skoene dine når du går ute. Herlig følelse!♥ Desember! For det betyr julekalender på tv'en hver dag, pakkekalender, julebrus, kosetid, snø og mange fine julefilmer med fine trøndertunfolk! Gleder meg veldig til denne måneden og det skal bli både rart, men koselig å tilbringe denne tradisjonellrike tiden med nye folk i nye omgivelser. (:

♥ JULEFERIE. Det skal bli så godt å komme hjem til kjæresten, familie og venner. Det å våkne opp til utrolig gode frokoster med all den gode maten som jula bringer med seg. Matmons sa du? haha! Det å bare kunne late seg under dyna foran tv'en uten å få dårlig samvittighet skal bli så godt! hihi. 

♥ Å gå inn i ett nytt år og ha så mange fine opplevelser i vente! Tror året kommer til å by på så mye spennende og fint og nytt at jeg nesten ikke klarer å vente.


Hva er det du gleder deg aller mest til akkurat nå? 
 

- VANJA 

Jeg er vinglepetrine...

 • Skrevet 19.10.2012 klokka 09:24
 • Kategori: Hverdag

God morgen alle fine. 

I dag våknet jeg av alarmen som jeg hadde satt på til klokka halv 8 som egentlig ikke var nødvendig, men som var nødvendig allikevel... Jeg starter nemlig ikke før litt over 10 i dag, men jeg hdde satt på alarm for å kunne rekker å gå til frokosten å få i meg litt mat. Da jeg våkne kom jeg på at jeg har frokostblanding som jeg heller kunne spise av når jeg våknet litt seinere så etter å ha slumret alarmen i ca 45 minutter bestemte jeg meg for at det skulle bli frokostblanding til frokost i stedet. Så jeg flyttet vekkerklokka 1 time og tenkte at det skulle bli godt med noen få minutter ekstra med hode på puta. Men når det var igjen 5 minutter av frokosttiden inne å skolen fikk jeg plutselig et illebefinnende og hoppet opp av sengen dro på meg noen klær og løp bort for å rekke å smøre meg 2 brødskiver før det var for sent. Da jeg kom tilbake til huset og sengen min gikk det opp for meg at det ikke var noen vitslenger å legge seg for å sove noe mer... Så da ligger jeg her da og venter på at vaskedama skal bli ferdig med å vaske badet vårt slik at jeg kan få fiksa meg for dagen før jeg skal ha timer med den beste danseklassen (: Det er virkelig det som får meg til å stå opp om morgningen. (i tillegg til at jeg ikke lenger orker å høre på min egen alarm og at jeg er sulten.) Jaja. Beste gjengen i allefall!

Beste klassa 

Bildet er fra en gang vi hadde workshop med Christer Tornell og Nina Lill Svendsen (:  

 

Etterpå skal jeg danse moderne før det blir en skikkelig tøyetime! Det er helt jævlig å tøye der og da, men fy så godt det er etterpå!!! : D Har jo faktisk blitt endel mykere siden jeg kom hit og jeg har som mål å komme ned i spagaten i løpet av året!!! Men nå høres det ut som vaskedama snart er ferdig med å vaske, det lukter i alle fall superrent i hele huset nå. (:

Håper alle får en fin fredag og at det blir en bra start på helgen. 

- VANJA 

Sukker er sukker!

 • Skrevet 18.10.2012 klokka 18:10
 • Kategori: Hverdag

Haha. Overskriften er relevant for hvordan dagen har vært i dag. Vi hadde nemlig besøk av kosthold og ernæringsfysiolog Siri Marte Hollekim i danseklassen i dag og hun skulle holde et foredrag om akkurat dette og hva vi burde spise for å kunne prestere best til riktig tid. Men vi var så nysgjerrige og hadde så mange spørsmål så hun kom seg bare gjenneom del 1 som var om det grunnleggende man burde vite om kosthold og de dagligdagse matvanene.

Det går jo så mange "rykter" og "råd" om hvordan man burde leve og hva som er riktig å spise og lignende så vi stillte henne mange rare spørsmål om alt vi hadde hørt og nesten 99 % av alt vi hadde hørt var jo bare tull. Det finnes litt sannheten i alt, men det blir liksom dratt til det ekstreme enten i den ene eller andre retningen. Så tilbake til overskriften... Vi hadde jo så mange spørsmål av hva som var best av enten det ene eller det andre og om man bare skulle "droppe" den grønne teen til frokost hvis man hadde oppi 2-3 skjeer sukker for da var det igrunn meningsløst. Men som hun sa så kommer det jo an på om du både tar ett par kopper te med sukker i i tillegg til litt sjokolade på kvelden og litt youghurtnøtter som mellommåltider så kan det jo være greit å droppe de skjeene i teen om morningen. For sukker er sukker uansett om du putter det i noe som er sunt fra før eller om det hele er usunt fra før av. Men det vikigste hun sa var at det å ha et avslappet forhold til mat er alfa omega, mat er kultur, mat kommer i sammenheng med koselige sammenkomster, mat er så mye mer enn bare kalorier, proteiner og fett! Så dagen har vært veldig inspirerendei forhold til at man kan tenkte litt mer over hva man spiser uten at det blir et overdrevet fokus på det for det hadde jeg aldri klart. Er alt for glad i søtsaker for atd et skal gå.. Uff!  

Men nå skal jeg forhåndskrive litt innlegg eller i alle fall prøve å finne litt inspirasjon til hva jeg kan skrive om. Det er mye lettere å bare gå inn her på bloggen å poste nnlegg som er halveis klare fra før av ettersom det skjer mye til uka som kommer. (: Men i kveld har jeg faktisk ingen spesielle planer tror det ikke skjer noe spennende på tunet i kveld så da blir det litt avslapping før jeg bli sosial 

Dagens sjokk: Ca 10-12 skinkeskiver tilsvarer 1 salamiskive!!! Jeg som synes salami er så mye bedre enn skinke :( 

- VANJA 

Ut på tur aldri sur

 • Skrevet 17.10.2012 klokka 23:23
 • Kategori: Hverdag

Det var en skoledag før ferien at hele skolen skulle ut på en liten tur i bymarka og gå opp på to topper. Det var dritkaldt om morningen så jeg tenkte at det kom til å bli en kjølig fornøyelse. Men med en gang sola sto opp så ble det utrolig fin tempratur å gå tur i. Været var kjempefint hele dagen så utsikten var det ikke noe å klage over. Først gikk vi en god stund i myrterreng oppover fjellet og alle klaget og var grinete over å være klissbløte på beina og for å fryse, men når vi kom til en normal, tørr og fin sti var det bare godt humør i gjengen igjen! Det var skikkelig koselig å ta seg en sånn spontantur med hele skolen og komme seg litt ut av dansestudioene for å se noe annet enn seg selv i speilet. Det var i allefall en veldig koselig dag og jeg håper at det blir flere slike spontanturer ute i marka. (:  Grunnen til at jeg poster dette nå er fordi jeg aldri fikk gjort det før ferien, men nå skal jeg prøve å bli flink. Og fordi der er koselige minner som må memoreres. 

 

Utsikten fra den første toppen 

Oda, Ingunn, Nambika og Vegard (: 

Koser meg på den første toppen. Woho! På den andre toppen med Petter og Oskar (:Ingunn, Nambika og meg 

Når vi skulle gå ned igjen til Ilaparken i byen hvor bussene skulle plukke oss opp fant vi ikke helt veien tilbake så det var noen av dansejentene som gikk til et hus i et boligfelt for å spørre om veien. Herregud vi er bønder i byen... Men vi fant i allefall veien til slutt og da vi begynte å nærme oss målet kom vi til en skikkelig fin "skog" hvor det var blitt gjort litt fint. Skikkelige høstfarger på bakken og lyden av bekken i bakgrunnen. Vi fikk litt sånn kinesisk følelse både av naturen og av oss selv, for alle stoppet opp og dro frem kamera for å ta litt bilder (: haha! 

 

Var det ikke fint? (: Elsker høsten når alle bladene får forskjellige farge og faller av trærne og lager ett skikkelig fint mønster i naturen (: Så koselig å faktisk se at vi begynner å vippe mer og mer mot vinteren. Gleder meg massemassemasse til snøen faller her i Trondheim for det skal bli så koselig! Fikk jo oppleve å våkne til hvit bakke og hvite hustak da jeg ar hjemme i Trysil i høstferien, men det er best når det virkelig legger seg og blir der. JULESTEMNING! 

Men nå skal jeg legge meg. I morgen tidlig er det ballett før vi skal lære oss en koreografi til sangen som vi har øvd på i musikaltimene hittil og det skal bli gøy og interressant å se 22 nesten håpløse sangere til å danse og synge samtidig! hahaha! Men ha en god natt dere så snakkes vi i morgen (: 


Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits