Vanja Enger

Utsettelse!

 • Skrevet 31.10.2011 klokka 21:17
 • Kategori: Blogg

Hei søtinger!  Skulle bare stikke innom og si dere det at Anja og jeg faila ganske godt i dag så filmingen blir i morgen (:  Håper det går fint for de fleste!  Sa da skal jeg bare kose meg videre i dag og prøve å slappe av før jeg skal fortsette uka i et høyt tempo, har fri fra skolen i morgen, men må alikevel opp en liten tur å fikse litt forskjellig!  Så nå skal jeg bare se på ungkarskvinnen finale før jeg skal se på innsiden av øyelokka mine!  

 

jeg elsker min nye skjorte! LOVE 

- VANJA 

Like a Boss

 • Skrevet 30.10.2011 klokka 13:49
 • Kategori: Blogg 

 

 

husk at dere fortsatt kan stille Anja og meg spørsmål enten her eller her. Vi skal svare i morgen på videoblogg så da er det bare å pøse på nå det siste døgnet (:

 

- VANJA 

Grønt er skjønt !

 • Skrevet 29.10.2011 klokka 17:59
 • Kategori: Mote

Jeg har gått forbi den ene klesbutikken som det går an å finne noen fine klær på her i Trysil ett par ganger i det siste, og hver eneste gang har det bare lyst opp en fantastisk fin grønn skjorte som det nesten har stått navnet mitt på.  I dag var mamma og jeg en tur på bygda og koste oss, var på loppemarked og bare kikket litt rundt på sentert. Kjempekoselig! (:  Så jeg viste mamma skjorten og vi ble enige om at den var kjempefin og at jeg kunne kjøpe den til meg selv fordi jeg fortjente en lørdagsgave. Haha! Finner alltid en unnskyldning til å handle klær vel!? 

 

B.young - 399 kroner ! 

 

Gleder meg masse til å bruke den! Fargen er helt perfekt til å friske opp en kjedelig antrekk (:  Men nå skal jeg fikse meg litt før det bærer videre til Jordet hvor jeg og familien min (Niklas er hjemme en liten tur nå også : D) skal se på Jordet's revyen! Det skal bli kjempemorsomt, har hørt at den skal være morsom med masse lokale innslag! Så må dere kose dere i kveld!

 

Hva synes du om skjorten?

 

- VANJA  

Internasjonal uke (:

 • Skrevet 28.10.2011 klokka 18:51
 • Kategori: Blogg

Nå skal dere endelig få se hvordan skolenvår så ut under den internasjonale uka!  Det var egentlig litt kosligere å sitte i kantina når det så sånn ut, men ettersom vi går mot vinter og mørkere tider tok vi ned all pynten i går. For nå er Operasjon dagsverk over og det er både godt og kjipt på samme gang. Endelig kan kroppen slappe litt mer v før jeg skal gyve på særemne og russerevy øving! haha. Men det skal bli rart og ikke være med de flotte folka som satt i skolekomitéen i år.  Jeg digger de virkelig, for noen supre folk - masse latter  : D  Men her kommer i alle fall noen bilder fra IU.  

  

På tirsdag og onsdag måtte jentene være fattige slik at de ikke fikk sitte ved bordene i kantina men måtte kna seg inn på en "gressmatte" i et hjørne, og guttene kunne snike forann deg i kantina og lignende. På torsdag og fredag var det guttene sin tur! 

Samosa - Rwandisk mat

 

På fredagen hadde vi den mest sosiale dagen, da var det også temadag som noen benyttet seg av, temaet var Afrika å det var noen kreative sjeler som kom på skola (:

Beste skolekomitéen < 3  Vinnerene av kostyme. Camilla og Viktor. 
Hva synes dere om vår måte og arrangere IU på? 
Har din skole arrangert IU og OD?

 

- VANJA  

90s kid (:

 • Skrevet 28.10.2011 klokka 16:04
 • Kategori: Blogg 

 

Haha!  Eller hva sier dere?  

 

- Vanja 

Operasjon dagsverk

 • Skrevet 27.10.2011 klokka 21:54
 • Kategori: Hverdag

Hei dere! 
Dagen i dag har gått i nonstopp tempo. Så bloggen har ikke vært første prioritet! Nå har jeg jobbet med innleveringen i hele kveld så hodet mitt holder på å gå i surr. Men det som egentlig er viktig er at det var OD dag i dag! Det betyr masse ungdom som jobbet for at ande ungdommer skal få utdanning, i år går disse pengene til ungdom i Rwanda. Jeg for min del fikk ikke jobebt ettersom jeg sitter i komitéen og måtte være stuck på skola med folk som ikke gadd å jobbe. ARGH.  Men men, jeg fikk noen gutter til å vaske bilen min, noe som gjorde at de jobbet på OD dagen mens jeg fikk på en måte gitt litt penger alikevel!  To fluer i en smekk. (:

 

Jeg skulle egentlig få noen bilder fra den internasjonale uka og sånt i dag, men får de i morgen i stedet. Så da kan dere glede dere masse til å få se litt hvordan vår skole har gjort det de siste ukene (:  Gled dere!   Men nå må jeg tilbake til innleveringen min. Vi blogges mer i morgen. Hilsen en Vanja som ser omtrent slik at

 
 

- VANJA 

Vil ha

 • Skrevet 26.10.2011 klokka 21:48
 • Kategori: MoteDisse solbrillene til Demi Lovato er bare sinnsykt kule. Vil ha ett par nå selv om det går mot vinter og mørkere tider her i kalde Norge. 

 

- VANJA 

OPPNEDBORTEVEKK!

 • Skrevet 26.10.2011 klokka 18:49
 • Kategori: Hverdag

Vet dere hva, livet mitt går i ett så jeg vet ikke lenger hva som er opp og hva som er ned. Siden vi startet på skolen igjen etter høstferien har jeg ikke hatt ÈN eneste kveld hjemme for å slappe av. Kveldene har gått til å jobbe med skjønnlitterært på hybelen til Engerdalsjentene, utallige mange hurtigmiddager, filme masse, være på møter, hatt det superfint med fotball jentene på avsluttning og planlegge Internasjonal uke og OD. Kanskje er disse ukene ekstreme, men det verste er at nesten alle mine uker ser slik ut. Jeg løper tidlig fra det ene for å rekke det andre og enda strekekr det ikke helt til. I kveld er jeg faktisk hjemme i mitt eget hus, men jeg skal jo tross alt jobbe med en innlevering til i morgen så jeg burde kanskje komme igang ettersom jeg ikke har startet enda... Do I need to say more?   Men nok skolesnakk kanskje, selv om det er det hele livet mitt handler om akkurat nå og resten av det året her. 

 
I slutten av november skal jeg besøke broren min i Manchester, reiser sammen med mamma, pappa og Morten (søskenbarnet mitt). Der skal vi se på fotballkamp, gå i julegater og ikke minst shoppe (!!!). Så derfor lurer jeg egentlig på om det er noen butikker dere anbefaler meg å stikke innom når jeg først er utenfor Norges grenser. De har det meste av det samme i Manchester som i London så det er bare å pøse på. Jeg vil helst slippe å dra på H&M og sånt som man kan fnne i Norge. (:  

 

Husk at jeg har en spørsmålsrunde gåendes og det hadde vært supert om du ville lagt igjen spørsmål enten her eller her. Jeg skal filme med Anja til uka så vet dere det! (: 

 

- VANJA

Imponert (:

 • Skrevet 21.10.2011 klokka 23:23
 • Kategori: Blogg

Hei igjen. 

Ville bare legge ut en awsome film av fotballfolka jeg pleier og trene med på skola. Det er ikke jeg som har filmet og redigert altså. Men dere får se på den og si hva dere synes. Jeg er imponert! : D

 

 

- VANJA 

Spørsmålsrunde

 • Skrevet 21.10.2011 klokka 18:27
 • Kategori: Blogg

Tenkte jeg skulel kjøre igang en spørsmålsrunde nå (: 
Dere kan få spørre om alt, og denne gangen håper jeg å få låne kameraet til Kine eller noe slik at jeg kan svare på video.  Når du ser dette Kine må du ikke bli sint da, har jo ikke spurt deg enda.. haha! 

 

Men da er det bare å spørre om alt mellom himmel og jord så skal jeg svare på det jeg synes er nødvendig for dere å vite noe om. Vær litt kreative nå! 

 

I mellomtiden skal jeg kose meg med å høre på denne sangen. Sier bare !!! 

 

 

- VANJA 

Sjakkalakka

 • Skrevet 19.10.2011 klokka 23:16
 • Kategori: Blogg

Ville bare fortelle dere at jeg lever! Denne uka har vært helt innihampen stress. Vi har internasjonal uke på skolen nå, så all min tid går til å arrangere dette fordi jeg sikker i OD komiteen på skolen, og når jeg ikke løper fra foredrag til foredrag må jeg ta igjen alt skolearbeid og undervisningen som jeg går miste av.  Så her jobbes det med skjønnlitterært prosjekt, øving til religionsprøve og så videre. 

 

I skrivende stund snakker mamma, pappa og Morten (og jeg) med Niklas bror og Miriam på skype. Jeg kan høre det snakkes om en kjapp tur over til Manchester i novemberslutt : D  Fine planer for min del. aaah! Godt å høre for mitt øre. Også må jeg få snakket med Pernille og Pia slik at vi kan planlegge vår tur over seinere.  Dette blir året hvor jeg skal gjøre alt på en gang! Masse reising, masse skole og masse sosialt.  I love this life < 3 

 

Men nå skal jeg hoppe i senga mi og høre på lydavsnitt av kristendom kapittelet til jeg sovner. Jeg elsker virkelig at boka ligger ute på lydfil!  Gjør alt mye lettere. 

 

Dette er noe av det jeg gleder meg til (: 

  

- VANJA

Smil (:

 • Skrevet 13.10.2011 klokka 17:26
 • Kategori: Hverdag

Skulle bare innom for å si hei og fortelle dere at jeg hart hatt en super dag så langt!  Har vært en tur i Elverum med noen søte jenter og handlet inn masse rart! haah.  Nå sitter jeg bare å venter på Mayken før vi skal ta turen og i fFlendalen for å treffe igjen Berit som har bursdag i dag. Har ikke sett jenta siden starten av sommerferien så det skal bli kjempekoselig ^^  Gleder meg masse : D  Så da vet dere det. Håper deres dag har vært liker super som min, for da har dere hatt en fin dag skal jeg si dere. 

 

Stikkord for dagen: Africa, jungel og masse latter : D 

 

 

 

- VANJA 

It's smoothietime (:

 • Skrevet 12.10.2011 klokka 14:37
 • Kategori: Mat

Har akurat laget meg smoothie og det var supergodt. Har ikke smakt så god smoothie siden jeg var på Malta. Og de var fantastiske!!! Så nå sitter jeg å nyter den mens jeg ser på Top Model USA. Drama, drama, drama. Det er jo verre der enn her i Trysil jo.  


Oppskrift: 

1 hel mango

1/2 pose med frosne jordbær

ca 1-2 dl eplejuice (kommer ann på hvor tykk du vil ha smoothien) 

4 ss vanilje yoghurt 

 

Så da håper jeg dere liker den (:  

Både sunt og godt! 

 

- VANJA 

Mine ønsker av årets høstmote

 • Skrevet 11.10.2011 klokka 21:22
 • Kategori: Mote

Det er så mye fint til klesskapet i høst, og jeg sliter allerede med å holde meg i titte-modus. Jeg har virkelig ikke råd til å fornye garderoben for høsten nå selv om jeg skulle ønske jeg hadde det. Så jeg har bare satt sammen en liten ønskeliste slik at dere som ser det vet hva jeg ønsker meg, så da er det bare å sende koselige overraskelsespakker i posten. Da vet jeg i alle fall om ei jente som blir veldig glad!  På toppen ligger vel kanskje ponchoen og pelsjakka, herregud så fin den jakka er (!!!). Men som sagt, det er ingenting her jeg ikke har lyst på.  Klærne er foresten hentet fra  Nelly, H&M, Gina tricot, accessorize. (:

 

 

- VANJA 

Antrekk 10.09.11

 • Skrevet 10.10.2011 klokka 21:40
 • Kategori: Outfit

Snø er bare så fantastisk, bli like glad hvert eneste år. Nå gleder jeg med bare til det blir masse masse masse snø sånn at det ikke bare blir slaps og dritt men at det faktisk holder seg slik at man kan stå på ski (:  Men ettersom det kom snø i går og jeg måtte dokumentere det tok jeg bildene av hva jeg hadde på meg ute i dag. 

 

 

Hals - Gina Tricot  //  Jakke - Soya  //  Bukse - Cubus  //  Sko - Bianco

 

Men nå skal jeg se ferdig filmen også legge meg for å sove. Prøve å komme meg opp tidlig i morgen for å ha en frokostdate med Stine før vi skal jobbe med OD og internasjonal uke. Herregud, selv om jeg har ferie gjør jeg masse hver eneste dag, timeplanen er helt stappet.  Men dte er sånn jeg liker det så dette blir en superfin ferie (:  Dere får kose dere i morgen og nyte dagen enten om dere har ferie som meg eller har startet på skolen igjen. 

 
- VANJA

En smakebit

 • Skrevet 10.10.2011 klokka 20:19
 • Kategori: Hverdag

Beklager dårlig blogging i dag, men jeg har faktisk jobbet med skjønnlitterært program i hele dag! Så nå er jeg helt utslitt i både kropp og sinn så jeg ligger med beina høyt opp og slapper av mens jeg ser på en film (:  Det har jeg virkelig gjort meg fortjent til.  Også må jeg si det at før Kine kom til meg i dag for å jobbe med lekser var jeg ute og tok bilder av dagens antrekk, det kommer bilder på bloggen snart, jeg må bare få lastet de inn på dataen først (:  I mellomtiden får dere kosere dere. 

 - VANJA 

09.okt.2011

 • Skrevet 09.10.2011 klokka 23:05
 • Kategori: Blogg

Her kommer vintern, her kommer den kalde fine tida! naaananananaaana...  I dag kom det første snøfallet for denne sesongen, men at den bli liggende har jeg ingen tro på og det er jo kanskje like greit ettersom den kom som ett sjokk på de fleste. Det virket i allefall sånn, for når vi var på vei hjem fra kampen i Lillehammer i dag (hvor vi forsåvidt vant 0-7) brukte vi en evigehet på å komme hjem. Ikke på grunn av at vi var dårlig rusta med vinterdekk, for det var vi nemlig, vår fantastiske bussjåfør hadde sett på værmeldingen og brukt hjernen sin litt, men det var det ikke akkurat alle som hadde gjort. På vei ned brukte vi ca. 2 timer mens hjem hele 3 og 1/2 time, vi så minst 3 biler i grøfta og hundre som hadde nødblinken på, folk kunne jo ikke kjøre fortere enn 30 km/t da så da tok det litt tid. 

 

Men på bussen var det stemning, vi hadde vunnet kampen vår og kom på en 3. plass i divisjonen vår, vi spiste kake og godteri for å feire ei flott ei og vi koste oss inne i varmen i bussen mens vi tittet ut på de usle bilene som sto der bom stille. hoho, lær dere å ta noen forhåndregler når dere skal på fjellet liksom.  så der satt vi da, sang julesanger og snakket om alt det koselige med vinteren. Det med julesangene var i drøyeste laget, følte at det ble litt feil ettersom jeg er en person som er fast bestemt på at jula hører til i Desember!!!  Men det var kos da (: 

 

Hvordan har dagen deres egentlig gått, har det kanskje snødd der hvor dere er også? (: 

Og hva synes dere om et så tidlig snøfall?  Min mening er at det er teit fordi det blir bafre slaps uansett. Men vi kan jo glede oss til vinteren faktisk kommer og snøen bli ligende i mer enn 24 timer. (:  

 Ååååh (:  Vinteren er egentlig vledig kos. Fine dager i fjellet med venner og familie. Men det er også fine kvelder inne under et pledd med en varm kopp kakao og krem. (: 

 

- VANJA

 

Nå er jeg bare blitt en av mange.

 • Skrevet 08.10.2011 klokka 22:59
 • Kategori: Blogg

Herregud! Har alltid tenkt at jeg aldri skulle skaffe meg twitterkonto. Men nå har jeg gått i den fella også. haha! Jeg har alltid tenkt at Facebook og blogg var nok, den gang ei. Jeg har akkurat fikset den da så har ikke en gang hatt min første tweet engang. Vi får se hvor mye jeg komme til å bruke den. Men hvis dere vil følge meg så kan dere klikka på bildet under så finner dere meg (: 

  

- VANJA 

YOHO YOHO A PIRATE'S LIFE FOR ME

 • Skrevet 08.10.2011 klokka 14:25
 • Kategori: Hverdag

Yoho my pirate's! (:

Nå har høstferien offesielt startet. Uken som var, var virkelig hektisk og slitsom så det skal bli godt å få slappe av i en uke nå. Skal i alle fall prøve på det. På onsdag var det 123, og som jeg nevnte tidligere var temaet pirat og overraskende nok hadde de fleste funnet noe som kunne komme under den kategorien. Det var bra stemning det meste av kvelden og jeg koste meg masse! Selv tok jeg ingen bilder men ettersom vi har noen eminente russefotografer som har i oppgave å ta bilder av festlighetene våre stjal jeg noen fra facebook. 

 Dette er vel det nærmeste dere får se av hva jeg hadde på meg. Selv om den hvite skjorta mi hadde blitt flekkete og fæl etter litt søling av diverse godsaker så var jo bilde fint i seg selv. haha! : D  Hadde i tillegg til dette på meg masse smykker som veide endel kilo! 

 

Nå skal jeg gå å fikse meg før jeg skal en tur på bygden å prøve å finne litt nyttige ting. Høsten har virkelig inntatt Trysil og nå har det også begynt å sludde litt nå og da.. Så nå må jeg kjappe meg slik at jeg rekker alt før butikkene stenger. 

 

- VANJA 

Pirat inspo

 • Skrevet 02.10.2011 klokka 21:18
 • Kategori: Blogg

På onsdag skall det være 1-2-3 fest igjen, har kanskje ikke fortalt om den forrige, men det er irrelevant nå. For denne gangen skal det være pirat tema endelig. haha!  Så jeg gleder meg masse (:  Har allerede funnet ut hvordan jeg skal se ut, og det er ikke verst til å være meg å være så tidlig utpå!  Men for de som ikke ahr funnet det ut enda eller som bare elsker pirater, her er litt inspo. 

 - VANJA 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits