Vanja Enger

Day 11 - Et bilde tatt av meg selv i dag

 • Skrevet 30.09.2013 klokka 22:52
 • Kategori: Blogg

Jobbet i grunn hele dagen i dag, dro hjem og spiste middag. (kort oppsummert eller hva?) Så var det bare å kle på seg lag på lag med ull før jeg skulle dra å se på fotballkamp med Malene, det er ikke akkurat varme sommerkvelder lengre... Da er det alltid like godt å dra frem Karpe Diem strikkegenseren som mamma strikket til meg i vinter. Den er så herlig, god og varm (:  Så når jeg kom hjem fikk jeg bare hive meg rundt og ta noen bilder for det var jo tross alt dagens "challenge". 

- VANJA 

Day 10 - Et bilde av håndskriften min

 • Skrevet 29.09.2013 klokka 22:47
 • Kategori: Blogg

Jeg vil ikke si at jeg har så spesiell håndskrift altså, og det er stor forskjell på om jeg hasteskriver eller skal skrive pent. Og dette ble vel noe mitt i mellom (: haha. Føles litt rart å legge ut disse "30 days challenge" innleggene for de er så random, men da får dere jo vite litt om jeg også da. Lite orginal tekst, men sånn ble det bare. 

- VANJA 

Gårdagens outfit

 • Skrevet 29.09.2013 klokka 13:01
 • Kategori: Outfit

God formiddag folkens.  I går feiret vi mamma sin bursdag her hjemme og det var mange gjester innom i løpet av kvelden! Kjempekoselig (: Spiste i alle fall masse kake og det skal bli mer i dag for vi skal på en annen bursdag i kveld. haha! for en kakehelg...  Her er i alle fall ha jeg hadde på meg i går. Kjole - Topshop

Håper dere også har hatt en fin helg med venner og familie (:


- VANJA

Day 9 - Smykkene mine

 • Skrevet 25.09.2013 klokka 16:38
 • Kategori: Blogg

Greit. Jeg tenkte å å fortsette med denne 30 days challenge greia da, så jeg tror jeg fant ut at jeg kom til dag 8. Wow, så imponerende. ikke bra, men da får jeg prøve nå videre.  

Nummer 9 på lista var i alle fall bilder av smykkene mine. Jeg tok ikke bilde av alle de små smykkene mine for de gjør ikke så mye på bilde, så da ble det bilder av statement smykkene mine istedet. Så her er de. Det første husker jeg ikke hvor er fra, det andre fikk jeg i julegave av søskenbarnet mitt etter at hun hadde vært i Sør-Afrika, så det er veldig koselig! Og sist, men ikke minst er det smykket jeg kjøpte på forever 21 i New York rett etter påsken! Jeg elsker det og får alltid komplementer på det når jeg har det på meg (:  LOVE IT! 


Så var snart mandagen over.

 • Skrevet 23.09.2013 klokka 22:18
 • Kategori: Hverdag

Det at jeg skrev at det kunne bli litt blogging i helgen kunne jeg jo bare drømme om. huff! Nambika kom hit rundt 8 tiden på fredagen og da var det duket for vors med noen trysilvenninner og henne. Vi spiste taco, skravlet og lo masse! Etter en stund dro vi ut og det ble en ganske sein natt på oss begge. Jeg skulle opp på jobb igjen til klokken 11 på lørdagen, og det gikk faktisk veldig fint! Men da jeg kom hjem var jeg død i kroppen og vi måtte bare legge oss nedpå litt å snakke om gårdagens morro før vi dro for å spise Trysils beste kebab på bobbos. Der satt vi altså til klokka halv 10 før vi dro hjem og så på Moulin Rouge. På søndag var det bare opp og hopp for så å reise til Oslo på fotballkamp (: Så helgen gikk unna på en svisj og et svusj. Og nå er også første dagen i uka over. 

I skrivende stund sitte jeg og jentene jeg skal bo med i New York å leter etter en leilighet. Det er vanskelig å skulle finne en alle er fornøyd med på utseende messig og pris nivå. Men vi tror vi nærmer oss så da får vi se (: Spennende er det i alle fall! 

 
ef9EpIi8UG   eftc4hi8X7   ef1i7wC8V2
Hvordan var deres helg?
- VANJA 

Tykke strikkegensere, pledd og varm te.

 • Skrevet 19.09.2013 klokka 15:25
 • Kategori: Hverdag

Hei alle fine (:  

Det beste med høsten er at man kan ha på seg gode tjukke strikkegensere sitte i sofaen under et pledd og drikke te, mens man leser en bok eller ser på tv. OG det passer så godt i dag. For i går kom høstforkjølelsen for fullt, og jeg er potte tett i nesen i dag. Kjedelig, men hva kan man forvente når man har begynt å jobbe på barneksolen og man har fotballtrening ute i regnet mens det igrunn er orkan? Jaja. Håper det går over fort, så jeg står over treningen i dag og blir med familien til Elverum for å kjøpe ny veggtapet til stua! Det blir såå fint (:  Godt med en frikveld for en gangs skyld.  I helgen får jeg besøk av Nambika og jeg gleder meg masse! Skal bli godt å se henne igjen (:  Så det blir sikkert en oppdatering eller to i løpet av helgen. Og jeg skal prøve å komme i gang igjen med "30 days challenge" kom meg jo ikke gjennom halvparten en gang. Dårlig... 


- VANJA 

Høsten har for alvor kommet.

 • Skrevet 16.09.2013 klokka 23:24
 • Kategori: Hverdag

I går spilte jeg fotballkamp med det beste fotballaget og vi vant 3-1 mot Røa 2. Verdens herligste følelse etter at vi har hatt stang ut og skikeklig uflaks gjennom hele høstsesongen! Herlig (:  Så i dag var det egentrening som sto på planen, hadde egentlig tenkt å jogge, men når jeg så ut av vinduet fristet det veldig lite... Så da var det bare å finne frem sykkelen og sette på noe bra på TVen og begynne å tråkke. Det ble "I kveld med Ylvis" og 1 time på sykkelen + litt styrke og tøy til slutt. Herlig start på uken så nå er jeg klar for hva resten av uka har å by på. 


- VANJA 

Sommeren min på instagram

 • Skrevet 16.09.2013 klokka 13:16
 • Kategori: Hverdag

Hei igjen. Dette kan bli et ganske lagt innlegg fordi jeg er ganske så flink til å legge ut bilder på instagram. Mye flinkere der enn å være aktiv her på bloggen. Men det meste er jo bilder så oppdaterer dere heller på denne måten enn en lang avhandling med hundrevis av ord. 

1. Hadde fotballavslutning med de fineste fotballjentene før vi fikk 3 uker ferie. Her hadde quizlaget mitt akkurat vunnet quizen (:     2. Fineste cusin på Bøe's <3     3. Alltid fint å ha en joggekamerat under egentreninga.     4. Prøver å være litt sunn også da. haha!     5. Utsikten til Trysilfjellet på joggetur i regnværet. Trysil er alltid fint.     6. Blomsterkransen var på og jeg ar klar for å feire Turid og Vegard bli gift (:


7. Turid + Vegard = sant!     8. og 9. Jeg nøt faktisk noen av de fine dagene i solen før jeg begynte å jobbe.     10. Spiste masse jordbær i år som var dyrket i egen hage! Best i test.     11. og 12. Ut å jogge med fineste May Kristin cusin. Mange turer opp Ås for å beholde kondisen i fotballferien! 


13. Selfie på kjøkkenet.     14. Bildet fra bryllupet i sommer med nydeligste Natalie på armen <3     15. Selfie bilder, igjen!!! huff.     16. Nydeligste bruden jeg har sett!     17. Pizzadate med May Kristin, Marte og Malene.     18. Jordbærtårnet fra hagen. Herlig!


19. Ett av de mange bildene hvor vi spiser jordbær med fløte og sukker. Nammm!     20. Koste meg masse med pusekattene i sommer.     21. Sommeridyll i jordbærhagen (:     22. Savner å ha fine sommerkvelder på verandaen.     23. Pappa er brannmann så dette var en ganske morsom dag på stasjonen. Følte meg pittelitt kul!     24. Jeg disket og med supergod middag for hele familien (: Stjerne i boka. 


25. Selfie på verandaen.     26. Så var det duket for den årlige hagefesten her hjemme med de gode gamle <3 Alltid like koselig!     27. Pia sine solbriller kunne brukes til så mangt. FUN.     28. Marte skulle finne svaret på de store spørsmålene i livet. Elsker, elsker ikke...     29. En av de mange fine kveldne verandaen.     30. May Kristin, Stine og Pia kom på besøk for å se på kvalikken i fotball VM til damer før vi skulle ha løpstest med fotballaget. 


31. Vors med Maren, Marte, Ida og Johan. (:     32. Noen kvelder ble det chilling med Mikke Mus også.     33. Prøve å være en sunn fotballspiller.     34. Pusekattene ble gitt bort en etter en og jeg gikk inn i en liten deprisjonsperiode.     35. Det var duket for å feire Elise sin 23 års dag. Tema for festen var Beachparty. (:     36. Så var vi på vei til Oslo igjen for å spille fotballkamp. Livet!


37. Cookie monster.     38. Tbt. Fine Nambika og meg når vi feiret halloween på Trøndertun.    39. Marte, May Kristin, Pia og jeg dro på gratiskonsert med Karpe Diem i Elverum! Goodtimes.     40. Karpe Diem <3    41. Selfie på bussen. Klar for å spille fotballkamp.     42. Hangover med Marte, Malene og May Kristin på bobbos (: De beste dagene er disse. 


43. Jeg fikk endelig ryddet rommet og fikset det litt slik som jeg ønsker det.     44. Tie a bow.     45. Aah. Jeg kan ikke vente til jeg flytter til New York. (:     46. Rolig busstur til Valdres med musikk på ørene. Bussturene blir ti ganger kortere med herlig musikk!     47. Dro til Elverum for å møte Anja og hadde en fantastisk dag med henne.     48. Seflie etter joggetur. Skrytebilde? Neeeeida. 


49. Jeg prøver så hardt jeg kan å holde meg like myk som da jeg gikk på trøndertun, men klarer det bare ikke!!! Skuff.     50. Ida skal studere i Polen, så nå møter jeg henne ikke før til jul! Tøft å ikke se bestevenninnen sin så ofte, men det skal gå bra <3     51. Tbt med brodern. Og tenk at jeg hadde "uggs" når jeg var liten. Fashionista.     52. Selfie selfie selfie.     53. Costume redder kveldene med mye inspo og lesestoff.     54. Nattabilde. Don't let the bedbugs bite. 

- VANJA

Keep your heels, head and standards high.

 • Skrevet 14.09.2013 klokka 21:47
 • Kategori: Outfit

Beklager mitt lange fravær her på bloggen, men skal prøve å oppdatere litt gjevnlig nå. (: Håper alle har hatt en fin sommer og at dere koser dere på nye studier i nye byer med nye flotte folk! Selv er jeg fortsatt hjemme i Trysil og jobber ettersom jeg skal reise til New York i januar!

Her er i alle fall dagens.  

Skjorte - H&M     Bukse - Bik Bok 

- VANJA

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits