Vanja Enger

Tilbake igjen på Trøndertun

 • Skrevet 24.09.2012 klokka 14:33
 • Kategori: Hverdag

Hei. 

Kom tilbake på Trøndertun i går natt. Skulle egentlig være tilbake igjen med halv 10 tiden på kvelden, men etter mye styr med buss i stedet for tog på grunn av noe arbeid på banen så tok turen mye lengre tid. Og når bussen som egentlig skulle plukke oss opppå Røros og kjøre oss videre i tillegg hadde kjørt fra oss var jeg ikke tilbake igjen på Trøndertun før litt over 12 i natt. Da var det bare å få i seg litt kveldsmat før jeg hoppet i senga og sovnet som en steing. Så turen tok hele 7 timer i stedet for 5 som den egentlig skulle. Huff og huff! 

Men ellers har helgen vært helt fenomenal, har kost meg masse og til og med vært med på å feire at fotballaget mitt er klare for opprykk til 2. divisjon neste år. Helt fantastisk var det da det gikk opp for meg at vi kom til å vinne kampen på lørdag, det var så nervepirrende og skummelt å stå der som bakerste mann på banen og skulle forsvare 1-0 ledelsen vi hadde. Så selv om jentene skal spille en kamp til før sesongen er over så har vi allikevel sikret oss opprykk plassen! Så fantastisk!
Men nå har jeg tenkt å se på en Grey's Anatomy episode før jeg går å spiser middag! Herlig å kunne avslutte dagen litt tidligere (:

- VANJA

Gleder meg til i morgen

 • Skrevet 20.09.2012 klokka 23:56
 • Kategori: Hverdag

for da skal jeg nemlig hjem til Trysil og se igjen mamma, pappa, bror, venninner og sist men ikke minst verdens beste kjæreste! Jeg gleder meg som en liten unge på juleaften over å komme hjem og slappe av en helg. Det er jo ikke bare det som skal skje for skal spille fotballkamp med jentene på lørdag som blir veldig spennende ettersom dette er en viktig kamp! 

Dere må ikke tro at jeg ikke trives her på Trøndertun for det gjør jeg virkelig. Det er kjempemange hyggelige mennesker her og stemningen er på topp hele tiden, men nå har jeg ikke sett de hjemme på fire uker så det skal bli veldig godt å komme hjem (:  Det er jo sånn at vi bor på skolen når vi går på folkehøyskole og det er derfor så mye som skjer på kveldstid også. Masse aktiviteter og øvinger og koselige sosiale sammenkomster. Men ulempen med det er at man på en måte aldri slapper helt av for man føler at man aldri går "hjem" fra skolen på en måte, men jeg føler ikke at det er noe stort problem for meg enda. Koser meg masse! 

Toget mitt går ganske tidlig i morgen så jeg er hjemme på ettermiddagen en gang så jeg får litt tid til å være med alle sammen. Ååååhh! kan nesten ikke vente fordi jeg er så gira (:  Gleder meg til å se igjen denne fyren i alle fall! 
 - VANJA

Ønsker fra asos.com

 • Skrevet 19.09.2012 klokka 17:29
 • Kategori: Mote

Selv om jeg i disse dager lever som en fattig student klikker jeg meg ofte inn på nettbutikker og ser på alle de fine klærne som jeg ønsker meg. Egentlig er det bare trist fordi jeg vet at jeg ikke kommer til å klikke hjem noen av klærne, men man vet aldri når man blir rik. Og da må jeg jo ha klart for meg alt jeg skal bruke pengene på. haha! Jeg elsker virkelig den hvite kjolen med "fjær" på, skulle gjort hva som helst for å få den hjem i postkassa. Pluss at strikkegenseren som er nederst hadde vært god å ha nå i det kalde høstværet. 
 

Noe du kunne ønsket deg selv? (:
 

- VANJA

Nytt design

 • Skrevet 18.09.2012 klokka 23:52
 • Kategori: Blogg

Jeg følte at bloggen trenkte noe nytt så jeg fant et fint nytt design som Caroline Maria har laget. Jeg ble veldig fornøyd selv og det ser mye bedre ut enn det forrige jeg hadde som jeg egentlig aldri var så fornøyd med, men som jeg heller aldri tok meg tid til å bytte ut. Så nå går jeg høsten i møte med nytt design som er lyst og fint (: 
Det jeg mangler nå er en header, så jeg får se når det blir tid til å fikse på det. Men håper jo på å få fikset det så fort som mulig slik at det blir litt mer personlig preg over det hele. (: 

Ellers i kveld har jeg sett på filmen Phantome of the Opera som jeg syntes var veldig bra, men allikevel ble jeg ikke helt stormtatt som noen andre ble. hehe. 

I morgen skjer det veldig lite, skal først ha hip hop i 3 skoletimer før det er allmøte og moderne etter lunsj (:   Håper jeg blir litt friskere til i morgen slik at jeg ikke bli hengendes bak med dansene også videre. Så derfor legger jeg meg nå for å få mest mulig søvn. Natta!
 

Hva synes du om det nye designet? 
 

- VANJA

Corps de walk

 • Skrevet 17.09.2012 klokka 23:38
 • Kategori: Hverdag

Søndagen gikk bort til soving, slik som de fleste søndagene her gjør. Det er ikke det at vi er en usosial gjeng, men det skjer så mye i ukene at man nesten ikke har igjen noe overskudd da helgene kommer. Så når fredag og lørdag kommer er det som å presse ut den siste energidråpen som er igjen også legger du deg på oppladning hele søndagen. Herlig! Danseklassen var jo på en fantastisk danseforestilling Corps de Walk av Carte Blanche på søndag kveld da som jeg ikke ville være foruten. Den var utrolig bra og jeg satt igjen med en helt rar følelse av at det jeg nettopp hadde opplevd var noe jeg aldri kom til å få oppleve igjen på samme måte. Det var sterkt, rått og kjempebra! Etter forestillingen dro jeg og 7 andre dansejenter på Egon og spiste kveldsmat, nammmmm! Det var utrolig hyggelig og vi satt og skravlet om alt og ingeting i 2 1/2 time. Tenk at jeg har blitt kjent på så mange fantastiske flotte jenter allerede! Gleder meg masse til at vi skal være smamen hver dag i nesten ett år! 

 

Tenkte jeg skulle legge ved et klipp som ligger ute på youtube fra forestillingen vi var å så på. 

 

 

 

Men tilbake til all denne energibruken i ukene og alt det som skjer så har jeg da nå prestert å bli syk. Veldig typisk ettersom jeg om 4 dager skal jhjem igjen til den beste kjæresten! (:  Gleder meg masse, men vil jo ikke være halvsyk og kjedelig så jeg håper det går over fort. Det har vært sånn at alle rundt meg har gått rundt halvforkjølet og halve danseklassen har hostet og harket siden vi kom hit, men nå ser det ut som om alle begynner å bli friske igjen og da skal selvfølgelig jeg slå til med å bli syk. Kjedelig! Men sånn er det så da er det bare å drikke masse te og spise masse c-vitaminer. (:

 

Har du sett Carte Blanche før? 

Hva synes du om klippet fra forestillingen?

 

- VANJA

Trøndertun

 • Skrevet 15.09.2012 klokka 19:35
 • Kategori: Hverdag

Jeg vet at det er en stund siden jeg har blogget nå, men det har vært 3 veldig nye uker her på Trøndertun og jeg føler ikke at jeg har kommet meg helt inn i rutine før nå. Det har vært så mye ny informasjon og når det skjer noe på kveldstid så vil man være med på alt slik at man er sikker på at man ikke går glipp av noe. Så det har vært litt lite søvn, mye som har skjedd og mange mange nye fine mennesker som jeg har blitt kjent med. Derfor har det ikke blitt noe blogging enda, men nå skal jeg komme igang! (: 

 

Jeg har ikke hatt med meg kameraet noe sted vi har vært, men jeg har tatt litt bilder av rommet mitt som jeg føler at har blitt veldig koselig etterhvert! Hengt opp masse bilder også videre slik at det ikke bare er hvite vegger å stirre på i ett helt år. 

  

Nå skal jeg snart gå å spise kveldsmat som er dagens beste måltid i følge meg! Uansett hvilken tid det er på døgnet her så er maten dritgod, kokken er litt skummel! Men han er også kjempeflink, så da klager vi ikke! I morgen skal vi som går dans inn til Trondheim på kvelden for å se på en forestilling av Carte Blanche noe som vil bli utrolig morsomt ettersom vi hadde workshop her på skolen med ei av danserne i den gruppa på fredag! Hun lærte oss en bit fra forestillingen og det var dritkult! Gleder meg masse. På dagen i morgen skjer det ikke så mye så kanskje jeg får tid til å tatt litt bilder her (: 

- VANJA 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits