Vanja Enger

Du ljög fan bättre än delfinerna simmar

 • Skrevet 28.09.2011 klokka 17:12
 • Kategori: Blogg

I vinterferien reiser jeg til Barchelona for å trene fotball hver eneste dag sammen med toppidretts guttene og jentene! Herregud som jeg gleder meg, ikke så mye på grunn av den fotball biten men mest til det sosiale! Vi reiser jo i vinterferien så det blir jo da ikke i skolens regi og derfor må vi også betale alt selv. Men det skal bli så bra, vi skal se på Barchelonakamp og bare ha det supert! Grunnen til at jeg sier det til dere er fordi det er noe jeg gleder meg masse til, jeg må jo tross alt ha noe å se frem til : D 

 

Her er hotellet vi skal sove på. himmelsk! 

 Så i år blir det masse reising, en tur til Manchester, en klassetur  ett eller annet sted (!!!) og Barchelonatur. Wii (:  Det skal bli toppen, må bare få litt mer penger.. 

 

- VANJA 

Work playlist

 • Skrevet 27.09.2011 klokka 16:21
 • Kategori: Blogg

Når jeg sitter å gjør lekser må jeg alltid høre på musikk. Spesielt når jeg gjør økonomi, og nå skal jeg sitte å øve til prøve i morgen.  Her er noen av sangene jeg hører på. Creds til mayken ettersom det er sanger fra hennes Work liste på youtube. Vi deler nemlig konto så da får jeg alltid litt annen musikk inspirasjon enn jeg vanligvis har, så det er bra!  Men vi snakkes seinere, nå skal jeg øves. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

- VANJA

Sunset

 • Skrevet 26.09.2011 klokka 19:35
 • Kategori: Bilder

  

Det var helt sykt fin solnedgang her i stad så jeg måtte ta noen bilder,  jeg tror det ble ganske bra. Kunne sikkert vært enda bedre men jeg er ingen pro så da (: 

 

Hva synes dere? 

 

- VANJA 

What's on your lips stays on your hips.

 • Skrevet 26.09.2011 klokka 19:11
 • Kategori: Hverdag

Akkurat nå kom verdens beste pappa med dessert! Sjokoladepudding og vaniljesaus, nammm!  (: Herregud så usunt jeg lever for tiden! I helgen har jeg feiret to bursdager, derfor også spist masse kake, i dag dro jeg og noen flere ned på bygda og kjøpte smågodt fordi vi skulle trøstespise på grunn av at det var mandag! Drittdag... 

 

 

Jeg har glemt og fortelle dere litt da, jeg har jo tross alt ikke oppdatert på år og dag! Så her kommer et lite handlingsreferat av livet mitt. haha! 

Jeg skal jo være russ i år og vi har valgt russestyret på skolen der hvor jeg ble Fru President, så det skal bli veldig morsomt. Jeg skal være i russebil med Tea og Ida så den er blitt kjøpt og hentet hjem (: 

 bobla vår (:  wiiiii!

 

Jeg har og er fortsatt høstsyk, skikkelig tett i pappen, men det er kanskje ikke noe nytt. Så det går i halspastiller og nesespray. LoveMyLive (: 

  

Også har jeg gjort en bønsj med lekser ved siden av alt dette. Sånn er tredje klasse og jeg ser at det ikke akkurat blir mindre å gjøre frem mot jul. Gleder meg! : D 

 

Mens jeg satt å skrev det innlegget her måtte jeg løpe ut og ta noen bilder fordi lyset ute nå er helt magisk. Så hvis bildene blir like fine på dataen skal jeg legge de ut (: 

 

- VANJA  

Freak !

 • Skrevet 06.09.2011 klokka 16:27
 • Kategori: Hverdag

Ja, hvor var jeg?  Jo nå husker jeg det.  Jeg skulle jo gjøre religionslekser. Altså, for å si det sånn så ble religionsleksene gjort, og en hel bønsj til med lekser gjort.  haha!  Jeg kan bli kåret til den mest upålitelige bloggeren i hele verden. Men jeg sier ikke noe mer om det nå, ingen flere dårlig unskyldninger. 

 

Men jeg hadde en veldig god grunn for hvorfor jeg kom for seint til økonomitimen i dag, senga mi var tross alt så god å sove i, så det så! : D skolen er virkelig alt som skjer om dagen så jeg vet liksom ikke hvor interessant det er å høre om.  Jeg har jo fått skolebildet av meg selv da, bare på nettet, men folk er allerede i gang med å ha det som profilbildet på facebook, sånn er det vært år! Jeg ble egentlig ganske fornøyd, med tanke på fjorårets bildet i alle fall. 

1. - 2. og 3. klasse! 

 

hva synes du om bildene?  

 

-VANJA

Finn ditt eget lys, hvis ikke vil du tilbringe resten av livet uten å bli mer enn et blekt gjenskinn av andres lys.

 • Skrevet 01.09.2011 klokka 19:36
 • Kategori: Blogg

Det er masse jeg vil dele med dere som har skjedd siden sist. Men vet dere hva. Jeg sparer det til i kveld. For nå må jeg gjøre religionsleksa til i morgen. Det er noe av grunnen til bloggingens stillestand den siste tiden, jeg går siste året og lærerne ligger ikke akkurat på latsiden med leksene. Så derfor skal jeg kose meg med religion og etikk mens jeg spiser litt karamelpudding, fy så usunn jeg er, og på en torsdag da! Så nå skal jeg slå løs på ti sider omreligionsdimensjoner så snakkes vi seinere. Jeg skal prøve så godt jeg kan og komme tilbake i nokså fult. (:  Så for at dere ikke skal tenke at jeg er en jente som ser svart på livet kan jeg jo legge til tidenes fjortissbildet. Jeg sier bare ☮ and  

 
 

- VANJA 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits