Vanja Enger

RESULTATER OG PLANER

 • Skrevet 30.09.2010 klokka 22:36
 • Kategori: Blogg

I morgen skal dagen min gå til noe som høres veldig kjedelig ut, men som jeg tror blir veldig spennende. Dagen min skal gå med til Gjennomgang og analyse av resultater og planer. Det er litt om hvordan skolen fungerte i fjor og sånt tror jeg. Ettersom jeg ikke har vært på det før, vet jeg ikke. 
Men nå sitter jeg i alle fall å leser årsmeldinga fra i fjor, spennende.

Jeg hadde også et lite lysoppdrag i dag, det var nemlig "sirkus" i Trysil i dag. Det var folk fra Sønstagen (for fysisk utviklingshemmede) som arrangerte sirkus for store og små, og de sjarmerte alle sammen tror jeg. I alle fall sjarmerte de meg! Jeg blir så imponert og rørt av at de alltid er så positive og blide til hverandre. Etter at forestillingen var over klappet de hverandre på skuldren og ga hverandre ros. De er så snille mot hverandre. Det er ganger som dette jeg tenker at jeg skal bli flinkere til å gi mine nærmeste tilbakemeldinger når det er noe de gjør som jeg synes er fint. For de trenger jo å få høre det de også :- )

Er de ikke søte?

Over til noe helt annet.

Nå har jeg fått en del spørsmål til spørsmålsrunden, så jeg svarer dere i morgen.
Så hvis dere har flere spørsmål må dere stille de en gang i morgen på dagen. SPØR, SPØR, SPØR!

Men nå må jeg fortsette å lese årsmeldinga til i morgen. 
Dere får selv ha en fin kveld videre, det skal jeg sammen med årsmeldinga :- )

- KOS 


ØNSKELISTE

 • Skrevet 29.09.2010 klokka 11:25
 • Kategori: BloggHva synes dere?

- KOS

MALIN OG TEA, de jeg ser opp til

 • Skrevet 28.09.2010 klokka 12:17
 • Kategori: Blogg

Kantina er stedet hvor alle sitter å snakker shit! Her snakker vi om hvor vi skal vorse før neste 123, hvem som har Marte sin lader og om Rune snart kommer. For Malene har noe å si, noe som haster! Det er her vi sitter å spiser maten vår, enten det er noen delikatesser fra de superblide kantinedamene våre, eller om det er tørre medbrakte brødskiver. Det er her vi sitte rå gamer coptermania, run og kabal. Og det er her vi sitter når det er altfor kaldt ute.

Sist nevnte (og egentlig alt det andre jeg har skrevet) er egentlig det som er det største problemet i dag. I dag fikk jeg i alle fall start på scooteren min, noe ikke Malin fikk. haha! Urutt å ikke sette scooteren i en varm garasje. URUTT!

Malin sitter ved siden av meg og gamer kabal og det var også hun som hadde laderen til Marte! Tea sitter på hjøret av bordet og spiser noen av delikatessene  til kantinedamene, grov bagett med ost og skinke. namm.

Malin spiller fotball og etter å ha gått på 114 penicillin kurer er hun endelig tilbake på fotballbana. Hun er LADD, men også litt aggressiv. Jeg er på gruppe med Malin i tysken der hvor vi skal ha dukke teater, woho, vi er kule. vet det! Læreren vår er blåst i følge Malin, for han mener at vi skal kunne 3 sider med tysk for å få en 6'er.  Det skjer ikke!

Tea er søta som går i parallell klassa, outsider. Dere har jo hørt litt av vært om Tea før, og nå har hun skjerpet seg, ja, det er helt sant. Hun er blitt et skolelys igjen, men hvor lenge vil det vare? Til økonomistyrings timen kanskje?  Hvem vet, jeg vet. Neida :- )  Tea er flink og jeg er stolt.

Jeg er glad i dere jenter, det må dere vite! <3

I kveld er det trening, og etter det er det filmkveld med Maren. :- D  Gleder meg!  Det blir kjempe koselig, og vi skal se på grinefilmer. det er det beste. Og Maren skal lage nachos til meg når jeg kommer til hu!  wihiiiii.- KOS fra Vanja

FØLG MEG PÅ BLOGLOVIN

 • Skrevet 26.09.2010 klokka 00:01
 • Kategori: Blogg

Følg min blogg med bloglovin

så gjør det da vel!

- KOS

SPØRSMÅLSRUNDE?

 • Skrevet 25.09.2010 klokka 20:11
 • Kategori: Blogg

Ettersom jeg kanskje har fått noen nye lesere, eller at dere som har lest bloggen min "hele tiden" lurer på noe, så kan jeg jo kanskje ha en spørsmålsrunde. Hva synes dere om det?
Her kan dere spørre om alt mellom himmel og jord og jeg skal prøve å svare så godt som mulig. 
Jeg gidder ikke å svare på useriøse spørsmål, bare så det er sagt. Men det er lov å prøve seg. hehe!

Dagen i dag har ikke gått til det som var planen, men jeg føler den har vært fin fordeom. Våknet av at mamma vekket meg halv 12. Ups da, det var ikke meningen. så da var nesten hele dagen gått, dro en tur på bygda for å kjøpe gave til onkel som har bursdag i morgen :- )  
For september er en bursdags måned for denne Enger familien her. Både mamma, to av mine onkler og en av mine tanter har bursag, og det er ikke delt over måneden alt er nesten denne uka. :- ) KAKEEEEE! jeg blir feit.


SÅ HVA ER DET DU LURER PÅ?
SPØR I VEI.

- KOS

GRATULERER MED DAGEN MAMMA <3

 • Skrevet 24.09.2010 klokka 13:41
 • Kategori: Blogg

I dag har verdens beste mamma bursdag og det skal feires :- )  
Mamma er et fantastisk kvinnemenneske som jeg setter veldig høy pris på, hun er alltid der for meg, og vi kan snakke om alt! Jeg er ufattelig glad i henne.

Etter skola i dag skal jeg ned på bygda å kjøpe gave, ikke vet jeg hva det skal bli enda. men det finner jeg ut av.  Hun fortjener noe fint og koselig. 
Sånn som det alltid er på familiebursdager er huset fullt.  I dag regner jeg med at det kommer lydnivået hjemme til å nå nye høyder. haha! May Kristin kommer jo ettersom hun er min cusiin, og Ida er også bedt. :- )  Det er så koselig med sånne bursdagsfeiringer, man blir så glad av de. (og feit!!!) For jeg og mamma bakte kaker etter at jeg hadde vært på fotball trening i går kveld. Det ble både laget ostekake og boller. Og i dag skal vi jentene lage brownies, elsk på det a! namm.

Men nå har jeg norsktime så må løpe :- )

Da vil jeg avslutte dette innlegget med å gratulerer mamma med dagen, jeg er veldig glad i deg og håper dagen din både har og kommer til å bli fin! ^^  KOS DEG!  

KOS fra dattera di <3

BILDER

 • Skrevet 23.09.2010 klokka 14:46
 • Kategori: Blogg

Tea følte at jeg fremstilte henne i et dårligere lys, så jeg får vel rette opp i det da. 
Er vel enig, for Tea er rene arbeidshesten i økonomi, og hun står på 24/7 slik at hun skal bli ferdig med alt økonomistyr. Dermed er det lov med en pause med 1-2-3 tenking. :- D

Dere ser jo her at jentene mine jobber kjempe hardt, og søte er dem også <3

Jeg derimot er det verre med! Shame on me!!!


- KOS fra Vanja, jenta som ikke lenger er noe skolelys!

ØKONOMISTYRING, jeg er lei allerede

 • Skrevet 23.09.2010 klokka 14:11
 • Kategori: Blogg

Mååååårn! 

Akkurat nå har jeg økonomistyring, og det skal jeg ha helt frem til ti på fire i dag. Sånn er det hver torsdag og det er ikke så mye bedre på fredager heller. Økonomistyring er ett av fagene jeg valgte å ha som valgfag sammen med medie og informasjonskunnskap og internasjonal engelsk. Av disse tre er medie det som er morsomst, men øko og engelsk deler sisteplassen. 
I økonomistyring har vi gjort det samme hver eneste time nå de siste ukene, vi fikk lære alt den første timen og etter det har vi bare repetert i timen og  gjort oppgaver. Det er gørr kjedelig. Jeg bare sier det.

Det som gjør økonomitimene gjennomførbare er selveste Tea og Maren, som jeg også har medie og info med :- D  Maren er vel den som er flinkest til å følge med i timen, creds til deg frøken! For akkurat nå har Maren dette på sin dataskjerm (dette går vi gjennom hver eneste timene...)Tea sitter på google og googler etter rockeband ettersom vi skal ha 1-2-3 Rock  of Ages på neste fest som blir 6. oktober :- D   Tea har noe som dette på skjermen sin... Mens jeg sitter her og skriver et innlegg til dere der ute som leser bloggen min.  Nerd sa dere? Skolelys?  Jeg er egentlig det, bare ikke i økonomistyring. :- ) dere burde være glad i meg nå. 

Men nå er det pause :- )

- KOS fra Vanja

OUTFIT 21.09.10

 • Skrevet 21.09.2010 klokka 13:19
 • Kategori: Outfit

Bukse: Voice of europe
Singlett: Cubus


I dag starter jeg ikke på skolen før  14:20 så da rekker jeg å legge ut outfit  bilde før skolen. wow! Hva synes dere?

Sto opp 11 og tok meg en lang god  dusj og har spist en sunn og god  frokost. hvorfor kunne ikke alle  morgener vært sånn? 

Nå sitter jeg i stua og hører på  musikk på the Voice, akkurat nå  går "Teenage dream" av Katy Perry, den  er egentlig ganske fresh. 

Men nå skal jeg gå å "pakke  sekken", en bok og data mye å ha med  seg for en skoledag. men men :- ) 

PS: I går så jeg på The Last song  med Maren og Tea, vi satt og gråt for å si  det sånn, men en anmeldelse kommer i  løpet av uka på vår medie blogg. Besøk  oss her :- )

- KOS fra Vanja!

JEG VIL HØRE HAN IGJEN

 • Skrevet 20.09.2010 klokka 22:58
 • Kategori: Blogg

Dermed får dere også høre han igjen. Hvor fantastisk!

Svart/hvitt

 • Skrevet 18.09.2010 klokka 16:08
 • Kategori: Blogg


Foto: Privat

NYKLIPT OG FORNØYD

 • Skrevet 18.09.2010 klokka 12:16
 • Kategori: Outfit

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hva synes dere?

KOS fra Vanja

 

ENDELIG HELG

 • Skrevet 17.09.2010 klokka 22:39
 • Kategori: BloggI dette skrivende sekund sitter jeg å spiser godteri og ser på tv, fy så godt det er å leve slaraffenliv i helgene. Det er i alle fall det jeg skal gjøre denne helga. Man må virkelig nyte det når man kan, er ikke hver helg som er leksefri. I alle fall ikke for meg, vet ikke hvordan deres helger er jeg, men hvis dere har slaraffenhelg hver helg, la meg få vite hvordan dere får det til!

I dag har det regnet uavbrutt av det jeg har sett. Fint å ha gym på en slik dag, og enda finere å kjøre scooter hjem igjen. Jeg virkelig elsker kombinasjonen av å kjøre scooter mens det pøser ned større regndråper enn jeg noen gang har sett. 
I helgen er jeg og pappa alene hjemme, det betyr far-datter helg og den pleier som regel å bestå av 1: slappe av. 2: se på tv. 3: slappe av. 4: spise litt kanskje. 5: slappe av. Og siste men ikke minst skal jeg spille fotballkamp på søndagen. :- )  Jeg elsker slike helger, for nesten ikke sagt det nok.

Man blir alltid tagget i både gamle og nye bilder på facobook hver uke. Og det er like morsomt å se hvilke bilder som blir lagt ut, og for all del, hvordans er man ut? haha. 
Denne uken har jeg blitt tagget i både bilder fra gamledager og bilder som er blitt tatt for bare noen uker siden. Skal jeg starte med de gamle og går fremover i tid da...

Godt med pizza, ohyeah!  Spesielt godt fornøyd med at jeg hadde farget håret mitt sort på den nederste delen...
Foto: Malin

Verdens søteste fotballjenter, eller hva?
Foto: Malin

fjorizzzz, koz og klemz 
Foto: Ida

enda et bilde av de beste fotball jentene.
Foto: Malin

Dette bildet er fra vorset før 123 for noen uker siden, kan dere se hva jeg gjør her?
Den som klarer det er egentlig ikke så god!
Foto: Marte

Også avslutter jeg med et fint bilde av søte Tea og meg :- )
Foto: Marte

Hvis dere ser etter på bildene over her så kan dere se at jeg alltid har hatt grønn keeperdrakt, ja, virkelig lekker var jeg. 
Men i fjor når jeg spilte for J16 og damelaget fikk klubben en helt insain tanke, nemlig ROSA keeperdrakt. Så la jeg opp fotballen i fjor og når jeg i år begynte på igjen så hadde jeg ikke lenger noen drakt. Dette måtte det bli gjort noe med og på treningen på tirsdag fikk jeg drakten min. Og gjett hva? Jeg fikk denne trøyen: 

GRØNN, GRØNN, GRØNN. 
Denne skal innvies på kampen på søndag, skal blir morro. :- )

Men nå skal jeg kose meg med "Senkveld med Thomas og Harald". 
Vi blogges og snakkes og sees.

Stay tuned sier jeg bare :- )

KOS!

KJE DAG

 • Skrevet 16.09.2010 klokka 23:43
 • Kategori: BloggDagen startet med at jeg forsov meg, det kom både noe positivt og negativt ut av det, jeg slapp jo tross alt prøva i historie (som jeg ikke hadde fått øvd så mye på), men jeg får jo fravær, noe som ikke er bra. Og som mamma sa til meg i stad; det er ganske flaut å komme for seint til skolen på en dag hvor man starter "seint". Det stemmer!
Men men, sånn er da bare jeg da. Og det er faktisk ikke så rart og forsove seg når man må stå opp klokka 4 på natta for å si hadet til broren si. Ja, det måtte jeg faktisk, for i natt så dro Niklas og Miriam over til England, de skal flytte dit og ettersom Miriam studerer der så skal de være helt frem til jul. Det blir lenge!  Men da har jeg også en god unnskyldning til å kunne dra over å få shoppet litt og virkelig slappe av. Mamma, pappa og jeg skal jo tross alt over i november en gang og handle julegave og sånt. Det blir så koselig.

Ellers har dagen i dag gått med til fotballtrening, det er morro å være med igjen. Og til helga har vi hjemmekamp mot Vind. De som er i nærheten må komme å se på oss vinne klokka 1 på søndag. :- )

Men nå skal jeg legge meg tenkte jeg, så har jeg kanskje en sjanse til å  komme tidsnok til skolen i morgen. Gym i regnværet blir digg,digg,digg!

Kos fra en sliten Vanja som ser sånn ca sånn ut. 

men som gjerne skulle sett slik ut, kanskje........

men det er jo tross alt natta, og ingen har bursdag. 
GOD NATT søte lesere som sikkert ikke leser bloggen min.

hva skal man si?

 • Skrevet 15.09.2010 klokka 15:43
 • Kategori: Blogg

Beklager kan jo være en god start.

Jeg skulle egentlig bli et nytt og bedre menneske, men i stedet forble jeg den samme (i alle fall innen for bloggverden).  Men nå skal jeg prøve å oppdatere dere på det viktigste. Siden sist. Og det første jeg lovet dere var bilder fra reunionpartyet jeg var på i Oslo forrige forrige helg :- ) 

I heart you girls


brillefin a gitt

 

På søndag spilte jeg fotballkamp på Eina, ikke at resultatet ble så veldig bra, men jeg hadde en av mine bedre kamper, så selv om jeg slapp inn 5 mål, så kunne det vært verre. Bussturen hjem var bra, stoppet på Mac'ern for å få mat, så kjørte vi buss opp igjen, og da hadde selveste Pia med seg data og Criminal Minds episoder. JAMMI! Dermed så vi noen episoder av det med denne godbiten i :- )

 

Men nå skal jeg se ferdig One Tree Hill episoden som går på Tv, så skal jeg øve til Historie prøve i morgen. jeg tror den kommer til å gå rett i vasket, ettersom historie egentlig er noe jeg ikke interesserer meg for. Men vi får håpe på at det går bra :- )  Så nå må jeg løpe, reklamepausen er snart over.

Men jeg vil ha hjelp til en ting først.. For det er hva dere som sitter hjemme å leser bloggen min som må si hva dere vil at jeg skal skrive om. Vil dere ha outfit bilder? vil dere ha mer av mine meninger om ting? Eller hva er det egentlig dere vil lese om? :- )  Det hadde vært fint å fått litt tilbakemeldinger på dette.

Og husk en ting da dere, legg igjen en kommentar fra dere selv :- ) Da er det mye morsommere for meg å blogge.


KOS
- Vanja


PS: siden sist har jeg også blitt elevrådsleder på skolen, noe jeg er glad for. Tror dette skoleåret skal blir ett bra år. :- )

dagens love

 • Skrevet 07.09.2010 klokka 14:01
 • Kategori: Blogg

ikke bare er han pen, han har også fin stemme, han er svensk og han blogger. ahhhh! 

- KOS <3

dagens musikk anbefaling

 • Skrevet 06.09.2010 klokka 17:50
 • Kategori: Blogg
Nå sitter jeg egentlig å skal skrive engelsk innlevering til i kveld. Men får å kunne gjøre lekser må man ha to ting! Det er musikk og te. Så da tenkte jeg at dere som leser bloggen min skal få høre en finfin sang! 
Jeg har problemer med å få til at youtube filmen blir her på bloggen. Men da kan jeg i alle fall legge ut sangtittelen. Så får dere søke selv. det er virkelig verdt det! dør. 

Hold your head up high - Nomy  (tenk på teksten) 
I miss you - Nomy 
We fall - Nomy
The day after tomorrow - Saybia
You found me - The Fray 
They weren't there - Missy Higgins  
The Special Two - Missy Higgins

disse sangene er rolig sanger da, men det er det jeg må høre på når jeg gjør lekser. 
Vi blogges kanskje senere i kveld. Hvis jeg blir ferdig med alle leksene.

- Kos <3

<3

 • Skrevet 06.09.2010 klokka 14:04
 • Kategori: Blogg
Bildene er tatt fra Nicole (www.nicolegk.blogg.no)

Lørdagen var fantastisk. Det var så koselig å se igjen allesammen <3  savner de allerede! 
Det kommer flere bilder i kveld, når jeg har fått lagt inn mine bilder på dataen. 

KOS <3 

Den beste helgen på lenge

 • Skrevet 03.09.2010 klokka 13:22
 • Kategori: Blogg
I morgen reiser jeg til Oslo for å møte igjen alle de fantastiske menneskene jeg ble kjent med i sommer på Malta. Det er nemlig EF reunion party i morgen. Og det skal ta av. :- )  gleder meg som en liten unge til å treffe igjen alle, og se på bilder fra i sommer, og gråte, og le, og bare ha det fantastisk. Det er dumt at May Kristin ikke blir med, ettersom hun var med meg til Malta. Men ettersom det er fotballkamp i helga ble det det på hun. Jeg vil ønske alle fotball jentene lykke til.  

Er det ikke typisk at alt skal skje på en helg, for det skjer med meg denne helgen. Egentlig er det familietreff i Idre denne helga (noe jeg har gledet meg til lenge nå), også er det fotballkamp, og det er jo EF reunion party. Som dere har skjønt valgte jeg reunion partyet. Egentlgi ville jeg vært med på alt. men men. Morsomt skal det bli uansett. 

disse jentene gleder jeg meg til å se igjen <3  
Mia, Ida Kristine, Mayken, Oda og meg. Glad i dere! 

Akkurat nå sitter jeg i kantina med bare 2sta/stb folk som har fri. 2stb er ferdig for dagen men vi har selvfølgelig igjen 2 timer med norsk. Og da er det rett hjem å gjøre lekser. stress med innlevering til mandag. 

Ha en god helg folkens, og gjør alt det jeg ville gjort. Og litt til! 
tha party is in tha house!
 

- KOS fra vanja, 

123 - villt

 • Skrevet 02.09.2010 klokka 16:44
 • Kategori: Blogg
Mye som har skjedd de siste dagene, så da har det blitt dårlig med blogginnlegg. MEN i går var det 123 og det var villt. 123 fester er noe som russen arrangerer sånn ca annenhver måned. Det er bare de som går på skolen vår, og de som er over 18 som får lov til å være der.

Vi startet hos Malin med å feire bursdagen hennes (Malin feiret bursdagen sin som har vært, malene hadde bursdag i går, og klokka 00:01 i natt sang vi for Andrea på Laaven for da hadde hun bursdag. WOW for en gjeng <3), det er det morsomste vorset jeg  noen gang har vært på. Jeg tror vi var 23 jenter og etter å ha vorset en god stund, fått en liten klage fra de under og knust noen glass og en flaske på badet, dro vi opp til Laaven, der var det jo liv....... eller ikke. Nesten ingen hadde kommet dit. Men når 23 jenter kommer samtidig blir det liv uansett. Vi hadde det ufattelig morsomt der oppe. I fjor var det vi som var nye og alle så rart på oss. Men i år er vi i midten, og det er digg! Når vi skulle dra hjem en gang på natta var det snakk om nach, men nachet ble å vaske badet på leiligheta og å spise pizza fra vorset. nammmmm.
bilder fra 123 i fjor, halloween tema øverst.

I dag var det hardt å våkne, og skolen var kjip. På torsdager starter vi alltid halv 11, og normalt går jeg til ti på 4. men i dag skulle jeg selvfølgelig bare ha 45 minutter med historie og ikke noe annet. Det var digg, men utrolig unødvendig å stå opp for bare noe sånt.  

I kveld er det trening, det skal vi godt det, med litt støle bein og sånt. haha! Og foresten vi vant 2-0 på kampen som var forrige helg. :- )  jeg var både glad og stolt over meg selv!
Uansett så må jeg gå nå. 

Bilder fra festen kommer senere :- )  hvis dere vil. 

+ Har dere fester som russestyret deres på skolen arrangerer? 


- KOS
Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits