Vanja Enger

Sunday funday

 • Skrevet 31.08.2014 klokka 13:02
 • Kategori: Hverdag

Hei og god morgen 

Ja, jeg vet at klokka er ett, men søndagen er en evig morgen i sofaen under pleddet for min del. Her koser jeg meg så lenge som mulig før jeg innser at jeg bare må flytte meg bort til pulten for å lese litt mer. Har hatt en koselig og rolig helg her i leiligheten uten noen store spenningstopper, men det er akkurat slike helger man trenger noen ganger, og det var godt skal jeg si dere. Våknet uthvilt i dag og tenkte at jeg var klar for en ny uke, før jeg kom på at jeg hadde hele denne søndagen i tillegg før den nye uka begynner. Og jeg tror det vil bli en finfin uke her i Oslo. Hva gjør du i dag?

Høstens kåper

 • Skrevet 30.08.2014 klokka 12:22
 • Kategori: Mote

Hva er vel ikke bedre enn en tykk og god oversized kåpe nå som høsten nærmer seg og det blir litt kalder for hver dag som går? Selv om jeg vil holde fast på de fine varme sommerdagene må jeg innrømme at jeg faktisk gleder meg litt til høsten. Det er vel sånn man sier hvert år ettersom hver årstid fører med seg så mye fint og for ikke å glemme den lille utskiftningen i garderoben. Nå skal de tykke ullgenserene frem igjen og kombineres med nesten hva du måtte ønske, selv skal jeg beholde skjørtene og mikse og trikse litt med det.

Kanskje dere finner en favoritt blandt kåpene jeg har valgt ut her, hvis ikke så finnes det jo utrolig mange andre fine kåper der ute, et hav av duse, myke farger og fasonger. Si meg hvilken dere likte best da  


1 - Blazer kåpe / Bik Bok     2 - Grå ullkåpe / Bik Bok     3 - Oversized frakk / Samsøe Samsøe hos Nelly

4 - Cameo kåpe / VILA hos Nelly     5 - Oversized kåpe / Selected Femme hos Nelly     6 - Beige kåpe / Stylein hos Nelly 

7 - Beigerosa kåpe / By Malene Birger hos Nelly     8 - Rosa kåpe / Gina Tricot     9 - Grå kåpe / FWSS hos Nelly

Our living room

 • Skrevet 29.08.2014 klokka 19:30
 • Kategori: Hverdag

Hei alle fine 

Det er fredag, det er helg og jeg sitter i sofaen å smiler fra øre til øre - jeg har nemlig beundret veggen vår i stua den siste timen og er såå fornøyd med hvordan vi jentene har fått det her! Vi var jo på IKEA på tirsdagen og kjøpte inn litt (les mye) fint til leiligheten, så vi har skrudd møbler, laget hull i veggen og fikset mye frem til i dag. Helene og jeg fikk satt opp det siste etter å ha kjøpt inn borr og skruer, så nå er vi endelig i mål, enn så lenge. Ja, vi snakker handywomen her i huset altså. 

Vi ville holde leiligheten lys, men trengte å få opp litt mer pynt på veggene og rett og slett gjøre det litt mer jentete her. Det er ikke så mye som skal til, friske blomster på bordet, litt personlige bilder i rammer og noen pynte gjenstander her og der gjør susen. Vi har enda litt mer som skal opp av bilder og slikt, men det kommer etterhvert.

Hva synes du? 

Lunsj på Olivia

 • Skrevet 26.08.2014 klokka 14:52
 • Kategori: Hverdag

Hei dere   Hvordan har dagen deres vært så langt?

Jeg møtte Helene og Divya nede på Nationaltheatret etter skolen i dag for å spise lunsj nede på Olivia på Aker Brygge. Har ikke sett Divya på nesten 2 måneder og ettersom vi ikke er på samme skole så går det litt tid mellom gangene vi sees, men håper på flere slike lunsjer utover høsten. Dro opp igjen på skolen etterpå for å ta bilde til studentkortet og fy søren så fin jeg var altså. Slike bilder blir alltid like fine! *kremt*  

Fine fine Divya 

Nå skal jeg ta fatt på litt lesing til i morgen og prøve å bli ferdig med dette ganske tidlig. Seinere så skal vi i leiligheten ta en tur på IKEA for å kjøpe inn litt fellesting og annet krimskrams som vi trenger. Koselig med en liten roadtrip ut av byen... Hahaha!  

Blogges mer seinere fininger!

Findings Festival

 • Skrevet 23.08.2014 klokka 14:54
 • Kategori: Hverdag

Hei på dere og god helg! Det er lørdag og jeg skal tilbringe den i sofaen under pleddet med en kopp te og interiør bladet til Det Nye. Trenger litt inspirasjon til høsten og den fine tiden vi nå møter.

I går var jeg på Findings Festival på Bislett og storkoste meg med et knippe fine jenter, men det merkes i dag på både hals, nese og kropp. Høstforkjølelsen har for anledningen ankommet, men jeg fortviler ikke ettersom jeg kan bruke helgen på å slappe av inne. Findings var veldig sponant av meg, bestilte nemlig billetter på torsdag etter å ha vurdert dette frem og tilbake. Og jeg er så glad jeg gjorde det, god stemning og bra artister som Kygo, Icona Pop (som jeg kun så fra hamburgerkøen jeg sto å ventet i, i over en time), Steve Angello og Acivii!!!

Selfietime

 • Skrevet 20.08.2014 klokka 20:09
 • Kategori: Blogg

Åååh! Det er onsdag, vi er midt i uken og livet er fint! Dette blir faktisk den første kvelden vi alle tre i leiligheten er hjemme samtidig, så dette blir en kosekveld foran tvbenken med noe digg på bordet. Det er vel lov på en onsdag? Det synes jeg i alle fall, man må kose seg i hverdagen!

En annen grunn til at smilet er ekstra stort i dag er fordi jeg bestilte flybillett tilbake igjen til New York i går. Hoho! Tenker å fortelle dere mer om det i morgen. Så kos dere videre i kveld, snakkes (:

Tilbake til skolebenken

 • Skrevet 18.08.2014 klokka 22:19
 • Kategori: Hverdag

Da har allerede 1 uke i hovedstaden fløyet forbi og jeg sitter igjen med masse gode minner, mange nye venner og en helt fantastisk klasse som jeg skal være med i 4 år fremover! Fadderuka gikk over all forventing og jeg kunne virkelig ikke bedt om noen bedre faddere eller medelver enn de jeg har fått være med denne uka. Vi vant idrettsdagen på grunn av godt humør og god stemning gjennom hele dagen (det sier egentlig sitt om klassemiljøet), vi deltok på alt av rebusløp, quiz og akademiske leker og gikk til slutt av med seieren for årets beste faddergruppe. Tenk det da dere, all jubel for de fine fadderne våre som virkelig er noen humørspredere hele gjengen. Jeg har troa på at dette skal bli bra 

Men i dag begynte vi på ordentlig og hadde vår første time i pedagogikk og elevkunnskap, noe jeg også tror blir spennende. Merker at jeg er klar for å begynne på dette studiet og faktisk ha en ordnetlig skolehverdag igjen. Long time no see (:  Skrivebøker, og penner er kjøpt inn og jeg har allerede åpnet pensumbøkene og lest litt. I tillegg invisterte jeg i en Fjallraven sekk i dag for å slippe å bruke veske til å fra skolen hver dag. 

Håper alle får et supert første semester og virkelig er like heldige som det jeg har vært hittil! Lykke til og kos dere masse 

My new babies

 • Skrevet 11.08.2014 klokka 13:30
 • Kategori: Mote

Dagen jeg dro inn til Bodø i ferien ble noen herlige vidundere med meg hjem og jeg elsker de sååå høyt! Selvfølelig snakker jeg om de nye Nike Air Force 1 skoene mine som jeg har ønsket meg siden jeg var i New York og nå er de endelig mine. Det er perfeksjon til tusen, de er både delikate å se på og gå med synes jeg da. Hva synes du? Yey or ney?   

Kaos kontroll

 • Skrevet 09.08.2014 klokka 15:01
 • Kategori: Hverdag

Jeg har hatt lyst til å blogge mye den siste uken, men tiden har blitt prioritert til andre ting etter at jeg kom hjem fra ferien. I morgen er nemlig dagen kommet, dagen hvor jeg skal flytte på nytt og denne gangen til Oslo. Derfor har den siste uken gått med til å melde flytting, si hadet til kjente og kjære, pakket og kost meg med venner og familie. På tirsdag reiste jeg ned med bilen til Oslo for å ta med meg det meste av det som jeg skal ha i leiligheten, hadde ikke fått med meg alt på bussen for å si det sånn! Jeg sov der til onsdag før jeg dro opp til Trysil igjen. Men gudbedre, jeg tok jammen feil, har jo et drøss med klær igjen som skal være med ned i morgen pluss mye andre ting man ikke tenker på at man trenger, men som man bruker hele tiden.
Å flytte er et slit, men det er et koselig slit. 

Så i dag blir jeg nok på rommet mitt hele dagen for å pakke ned alt fra kjoler og skjørt til yogamatte og ballettsko. Alt skal med til den store staden og nye eventyr. Dette blir spennende og jeg håper dere fortsetter å følge meg her på bloggen nå som hverdagen kikker inn igjen og jeg har litt mer å skrive om. Dette blir gøy 

Skinnshorts - ZARA     Blondeshorts - husker ikke     Amerikashorts - Topshop    

Paljettkjole - H&M     Vinrød bukse - BikBok     Sort bukse - Topshop

Totebag - New Look     Solbriller - husker ikke     iPhone - Apple     Håndkrem - ElizabethArden     Body cream - VS

Macbook Air - Apple     Ballettsko - husker ikke     Yogamatte - Nike     Sort veske - H&M     Bilder - private minner

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits