Vanja Enger

Outfit 20.08.12

 • Skrevet 20.08.2012 klokka 14:32
 • Kategori: Outfit

Lørdagskvelden var helt fantastisk, koste meg masse! De var på besøk til rundt 12 så vi hadde hatt masse tid til å få snakket om utrolig mye forskjellig. I går så reiste jeg til Kongsvinger for å spille fotballkamp med det beste laget. Og vi vant 4-0 noe som var skikkelig deilig. 

 

Men i dag skal jeg møte ei søt ei med navn Anja! Gleder meg masse, møttte henne så vidt på Engerdalsdagene og utenom det har jeg ikke sett henne siden skoleavslutninga! Helt utrolig hvor fort tiden går og nå skal i flytte langt fra hverandre. Trist ja! 

 


Oppdaterer dere mer seinere i dag! Gleder meg til å fortelle dere hva jeg gjorde i stad! Wæææ :O 

 

Fin lørdag med fine folk.

 • Skrevet 18.08.2012 klokka 18:58
 • Kategori: Hverdag

Nå sitter Aleksander og jeg å venter på at vi skal få besøk av noen venner, nemlig Ida og Johan. Vi har allerede satt de fløtegratinerte potetene i ovnen og det er duket for litt raclette som lørdagsmat. Lørdag betyr for meg kosekveld med veldig god mat og masse godteri og når man i tillegg får være med folk man har det hyggelig med er det bare supert. (:  Jeg må nyte slike kvelder som dette nå ettersom jeg snart reiser bort og blir borte fra alle en god stund. Men sånn er det jo. 

 

Men nå kom de inn døra så da får alle ha en finfin lørdagskveld, jeg vet i alle fall at vi skal ha det. (: Kos dere masse med folk som får dere i godt humør. Det er de som er verdt å ta vare på (: 

 

 

 

- VANJA

Reiser hjem før jeg reiser bort, bort, bort...

 • Skrevet 16.08.2012 klokka 21:56
 • Kategori: Hverdag

Hei. 

 

Siden sist har jeg jobbet min siste dag på sommerjobben, slappet av i det fine været som har vært de siste dagene og vært på besøk hos verdens søteste gudmorunge og hennes familie. Altså har jeg hatt noen finfine dager på slutten av sommerferien. I morgen reiser jeg oppover til Trysil igjen for å begynne planleggingen av hva jeg må ha med meg til Trondheim. For jeg skal nemlig flytte til Trondheim neste lørdag noe somjeg ikke tror jeg har fortalt dere. Men nå vet dere det! 

 

Jeg skal altså bruke det neste året mitt på dans på Trøndertun folkehøgskole, noe jeg gleder meg fantastisk mye til. Det skal bli så spennende, interessant og forhåpentligvis et morsomt år! (:  Jeg skal bo på skolen og vet enda ikke om noen andre jeg kjenner som skal gå der heller. Det var jo hele poenget mitt med dette året og komme bort fra det kjente og kjære og heller gå min egen vei og heller ikke føle noen forpliktelser til å måtte ta vare på noen andre som jeg kunne kjent fra før. Derfor skal det bli morsomt å finne ut av hvem jeg skal dele rom med et helt år. Håper virkelig at vi kommer overens og at jeg får mange nye venner for livet i løpet av dette året. Jeg har planer om å oppdatere dere masse gjennom dette året og håper at jeg får tid til det også. Jeg kommer fortsat til å blogge om mye av det samme som jeg har gjort tidligere, men jeg ønsker gjerne å få tilbakemeldinger på hva dere ønsker å lese om på denne bloggen slik at jeg kanskje får noen ideer og litt inspirasjon. 

 

 

fine jenter < 3  

 

Fin sommerkveld (:

 • Skrevet 08.08.2012 klokka 21:28
 • Kategori: Hverdag

Aleksander og jeg hadde bestemt oss for å slappe av i kveld med OL på tv og godteri på bordet og ettersom det var så fint vær tok vi med oss tv'en ut og satte oss på verandaen. Når det begynte å bli kaldt tok vi frem pledd og tykkere sokker, men jeg tror vi snart må inn igjen før det bli for kjølig uansett hvor koselig det er å sitte ute på sene sommerkvelder. (:  

 

 

Håper alle har hatt en fin dag (: 

 

- VANJA

Endelig litt sommer

 • Skrevet 08.08.2012 klokka 16:27
 • Kategori: Hverdag

Hei fine lesere!Hadde egentlig jobbdag i dag, men slapp tidligere på grunn av få folk. Så jeg hoppet i dusjen og satt meg i sofaen for å slappe av, helt til nå. Fant nemlig ut at sola faktisk er litt varm i dag så benyttet sjansen til å sette meg ut slik at jeg kunne finne ut hva sol egentlig er. For vi har ikke akkurat vært veldig heldige med sommerværet denne sommeren så de få mulighetene som byr seg må man ta vare på! 

 

Resten av dagen skal jeg bare slappe av og kose meg! I morgen har jeg fri fra jobb, så da blir det i allefall en tur til byen for å se litt i butikker og forskjellig med Aleksander. Er sånn jakt og fiskedagene her i Elverum i helga samtidig som det er noen andre "dager" så det er masse boder og slikt som man kan gå å kikke i for å få tiden til å gå! Enda bedre hadde det vært hvis været holder seg så fint som nå! Herlig. (:

 

 

Trutmunn er kjempekult! 

 

Håper alle har fint vær i dag, godt å endelig kjenne at det er sommer selv om den snart er oer. men men, sånn er det å bo i Norge. Uansett, kos dere!  Jeg skal prøve å få tatt ett par bilder av hva jeg har på meg i dag så dere får holde dere oppdatert! (: 

 

- VANJA

Norwaycup

 • Skrevet 05.08.2012 klokka 22:00
 • Kategori: Hverdag

Hei. 

 

Forhåndslagde noen innlegg før jeg reise på Norwaycup forrige lørdag, men fikk ikke blogget noe mer enn som så ettersom det ikke var internett på skolen vi bodde på. Så håper dere klarte dere fint for det. 

 

Jeg sa det kanskje ikke, men jeg har vært med på Norwaycup i år i klassen for J19. Vi var en stor gjeng for klubben vår og deltok i både J13, J16 ig J19 års klassen og alle gjorde det ganske så bra. Uka gikk i alle fall ganske fort og vi hadde det veldig fint sammen. Hadde innledende kamper på søndag, mandag og tirsdag hvor vi vant 10-1, 6-0 og spilte en uavgjort 0-0. Så vi vant gruppa vår og hadde derfor fri på onsdag. Denne dagen gikk da til å se på de andre jentene spille kamp og slappe av. På kvelden dro jeg og ett par til fra laget på Batman, The Dark Knight Rises. Den var råbra og vi satt alle å måpet når filmen var ferdig! Uansett hadde vi kamp igjen på torsdag og denne gangen i pøsende regnvær. Men det skulle vise seg å bli yndlingsværet våres og vi vant 6-0 på nytt i 8.dels-finalen på en gjørmete og bløt bane. I tillegg kom TV2 bort å så på kampen vår fordi vi hadde en annerledes feiring over scoringene våre så i kom på tv dagen etter. Morro var det helt til man så hvor gjørmete man var i trynet på tvskjermen! Jaja. På fredag skulle vi spille kvartfinale og da røk vi dessverre ut, men vi hadde gjort en kjempeinnsats og treneren vår var kjempestolt over oss. Så da ble det bare å reise hjem og slappe av i ett par dager, for i morgen skal jeg begynne på jobb igjen i en uke til. Sånn er livet. 

  

Beste dommeren. haha! Han var engelsk og skikkelig kompis. 
 

Beste laget! < 3

 
 

Tok bølgen til våre supportere som dekte hele langsida igrunn.

 


Har du vært på Norwaycup? (: 

 

- VANJA

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits