Vanja Enger

.

 • Skrevet 22.08.2011 klokka 22:56
 • Kategori: Blogg

Jeg blir borte en liten stund tror jeg. Så dere får ikke forvente noen nye innlegg med det første. Men jeg kommer nok tilbake en eller annen gang om ikke så lenge, bare ikke i dag og ikke i morgen og nei. Så får dere kose dere med å lese en hel del andre blogger. 

 

- VANJA 

My kind of love

 • Skrevet 21.08.2011 klokka 21:18
 • Kategori: Mote

 

Trenger jeg å si noe mer enn at skoene mine kom i posten i går og de passet perfekt, sitter som støpt på min fot og jeg har aldri kommet med et så stort smil inn gjennom døra hjemme før. Herregud at noe som ett par sko kan gjøre en person så lykkelig! Jeg er rusa på hvor fine de er, og bildene viser det ikke så bra som de burde.  Så nå gleder jeg meg bare enda mer til å starte på skolen i morgen. Kommer til å reise dit til klokka 09:00 ettersom 1. klassingene skal starte da og jeg vil se hvor nervøse de er på første skoledag, jeg kan huske min. Den var ikke så fæl som man kanskje skal ha det til, men herregud, den var fæl nok. Å gå gjennom kantina var et mareritt. Tenk så mye som har forandret seg siden den gang, så mye som jeg både har og ikke har delt med dere. 

 

Men i år skal jeg bare fokusere på skole, jobbe helt sykt bra for å oppnå de karakterene jeg vil ha! Det er slutt på den tiden hvor vi bare satt i kantina og hadde tetrisbattle og la kabal på kortest mulig tid. Det er slutt på den tiden hvor vi satt på facebook i alle timer og chattet med alle andre i samme rom, det er slutt på den tiden hvor vi slapp unna med alt. I år står fremtiden min på spill og jeg har ikke tenkt å kaste den bort for å vinne en tetrisbattle. Nei, nå skal det jobbes og fokuseres. Men ikke bare det, jeg skal kose meg masse med mange fine folk : D  Gleder meg til å starte på et kjempefint men slitsomt år!  Det er i morgen alt starter... 

 

- VANJA 

Happyface

 • Skrevet 20.08.2011 klokka 12:54
 • Kategori: Blogg

Nå stikker jeg snart opp i jordet for å spille fotballkamp. Tentke bare jeg skulle stikke innom for å si hei, og fortelle dere at jeg er veldig glad :D  Herregud, har ikke vært så glad på lenge. Grunnen til det skal dere få vite etter fotballkampen i dag! Ønks oss masse lykke til, vi skal møte Valdres så det vi skikkelig duell! Men vi skal vinne. 

 

I kveld er det Trysilfestivalen her i Trysil så da skal jeg ut med noen venner og kose meg masse (:  Håper det er mange som skal utpå i dag, er mye morsommere hvis det er litt liv og ikke bare regn og kjedelig. Men vi får se hva tryslingene får til denne gangen! 

 

- VANJA

Chanel Iman

 • Skrevet 19.08.2011 klokka 15:57
 • Kategori: Mote

Chanel Iman er født i Atlanta 1. desember 1990. Hun er Afro-amerikaner og en veldig suksessfull fashion modell. Hun begynte tidlig med sin modellkarriere, for allerede på sin 13 års dag tok tenten henne med rundt til forskjellige byråer i Los Angeles og bare noen måneder seinere bestemte familien seg for å skrive kontrakt med Ford Modeling Agency. I dag har Chanel Iman sin egen hjemmeside som dere kan besøke her, der kan dere se på private bilder av den søte jenta men dere må for all del ikke glemme å ta en titt i den fantastiske portofolioen hennes. Hun er virkelig god på å gjøre jobben sin. Hennes fantastiske kjennetegn er at hun har masse positiv energi og har fantastiske lange bein, de er stunning! 

 

 

Chanel Iman har ikke bare vært på coveret til Vouge og Bazaar, denne jenta har også vært på forsiden for blandt annet ELLE, Teen Vouge og Muse. Hun har er i dag blitt lagt merke til av mange store designere. Hun kan skryte på seg navn som Ralph Lauren, Diane Von Furstenberg og merke Victoria Secret. Og på våren 2009 var hun den første mørke modellen på 8 år som gikk for Gucci, noe som sier sitt! Se så søt denne jenta er! Herregud. 

 

 
 

Hva synes dere om Chanel Iman? 

Jeg for min del elsker hvor plettfritt og perfekt det ansiktet hennes er. 

 

- VANJA

Inspirasjon til skolestart

 • Skrevet 18.08.2011 klokka 15:16
 • Kategori: Mote

Noen har kanskje allerede startet på ksolen, men for de av oss som er heldig og ikke starte før på mandag har jo fortsatt noe å se frem til. Jeg for min del gleder meg til å komme tilbake i rutine. Men man har alltid et dilemma og det gjelder ikke bare første skoledag men nesten hver eneste dag av skoleåret. Hva skal man ha på seg?  Så jeg har kikket litt rundt på lookbook.nu og sett på litt forskjellige antrekk og fått inspirasjon.  Så jeg plukket ut noen litt skoleish antrekk og tenkte å dele de med dere. 

 

Dere må bare huske på en ting, alt er lov. Ikke bry deg om noen ser rart på deg i kantina på grunn av at du går i høye hæler, eller fordi de ikke liker høytlivsbukser. Gå i det du vil, style det som du vil og legg til din egen lille vri på det. Bare du er fornøyd med det du selv har på deg så lyser det selvtillit av det.  Så kjør på uansett om du skal begynne i 1. klasse eller 3. klasse.

 


Hvilket antrekk likte du best? 

 

- VANJA 

Enkelt og greit

 • Skrevet 18.08.2011 klokka 13:26
 • Kategori: Blogg

Nå har jeg laget en ny enkel header. Ikke noe fancy greier kanskje, men jeg er da fornøyd, jeg liker godt at det holdes enkelt slik at hele siden bli ryddig og fin. 

 

Hva synes du om den nye headeren? 


Hvis dere ønsker litt inspirasjon til skolestart så må dere følge med videre i dag (:  Masse fint, masse inspirerende !   Nå kjenner jeg at jeg gleder meg til ksolestart på mandag.. Noen må vel gjøre det også, og det er kanskje ikke så rart at man gjør det når man skal begynne i 3. klasse, være eldst på skola og bare ha det drit fett med alle vennene mine det siste året på videregående, selv om jeg vet at det kommer til å bli masse masse arbeid og stress så tror jeg det bli et kjempefint år! : D 

 

- VANJA Jeffrey Campbell

 • Skrevet 17.08.2011 klokka 17:57
 • Kategori: Blogg

Disse skoene er på vei hjem til min postkasse. Jeg håper på at de kommer hit innen fredag/lørdag, noe jeg tviler litt på, men håper veldig veldig veldig. De er så fantastisk fine, fargen er litt mer som på det nederste bildet. Det som bekymrer meg litt er at jeg "måtte" bestille de i str 38, dagen før jeg bestilte mine så ble Nelly selvfølgelig tom for str. 39. Så jeg krysser alle mine fingre for at de skal passe! : D  

iiiihh, jeg er så GIRA!  

 

Skoen er bestilt på Nelly.com der har jeg også tatt bildene fra. 

 

Hva synes du om skoen? 

 

- VANJA 

Ha en fin dag da dere!

 • Skrevet 17.08.2011 klokka 13:42
 • Kategori: Hverdag

Jeg må virkelig få inn døgnrytmen nå før skolestart, om under en uke sitter jeg på skolebenken igjen, noe jeg forsåvidt gleder meg til, men det kan bli slitsomt med den dørnrytmen jeg har nå. Dere må ikke tro at jeg akkurat har stått opp altså. Klarte faktisk å dra meg opp litt før 12. Så jeg har til nå bare sittet i stua og sett på ungkarskvinnen men det kan ikke vare for evig så jeg får gjøre noe nyttig. Planen i dag er å pakke ut kofferten som ligger på rommet, fyllt med mange fine plagg som jeg egentlig vil bruke. Så jeg må få kastet alt i vaskemaskina, ryddet det vekk. Rommet mitt er blitt til sitt gamle jeg igjen, noe som da er rotete. Derfor må jeg få det clean igjen sånn at jeg får satt inn de nye møblene (:   Må egentlig bare komme igang så jeg bli ferdig før midnatt.... haha !  

 Om bare 5 dager får jeg se igjen disse folka igjen, mange av de har jeg ikke sett på hele sommerferien så det skal bli litt fint igjen, for klassa mi er super og nå skal vi ha det superbra det siste året på videregående, være russ og ha det super fett! : D 

 

Kos dere videre i dag da folkens, uansett om det er å jobbe, slappe av foran TV'en eller om det er å rydde rommet. Life is good anyway. (: 

 

- VANJA 

Ironic

 • Skrevet 17.08.2011 klokka 01:46
 • Kategori: Tekst

 

- VANJA 

SIDECUT

 • Skrevet 16.08.2011 klokka 13:59
 • Kategori: Hverdag

Stikker snart på bygda for å fikse ett par ting, for så å bare slappe av resten av dagen. Jeg har egentlig trening i dag men ettersom jeg ikke er 100 % frisk igjen så holder jeg meg hjemme i dag også så får jeg trene på torsdag i stedet (:  Håper dere koser dere i dag, og at dere er heldige å har fint vær. For her hjemme er været helt ok. Egentlig litt ok-, men nå skal jeg bare glede meg til høsten, det er så koselig! 

 - VANJA 

Rapunzel

 • Skrevet 15.08.2011 klokka 19:09
 • Kategori: Hverdag

Vet dere hva som er det kjipeste ved å reise til syden?  Når man kommer hjem så bli man alltid syk av å ha sovet i aircondition, og denne gangen var heller intet unntak.  Så jeg har vært forkjølet nå siden jeg kom hjem, og i går hadde vi fotballkamp så jeg krysset fingrene for å ha lite å gjøre på banen fordi jeg var ganske slapp. Ønske gikk i oppfyllelse, vi vant 2-0, men når jeg våknet i morges kjentes kroppen ut til å ha vært utsatt for det værste i verden, det kjentes ut som en lastebil hadde kjørt over meg! Kroppen var helt ødelagt. å ingenting gikk etter planen i dag, for jeg skulle egentlig på Hamar på møte men det var umulig, så jeg holdt meg hjemme under dyna med ullsokker på beina. Spiste is til frokost og fargela som da jeg var liten. haha! Orket ikke å se så mye på TV, men noe ble det jo. Og sitte på Facebook var bare slitsomt... 

 


Hvordan har deres dag vært? (: 

 

- VANJA 


Lindsey Wixson

 • Skrevet 13.08.2011 klokka 15:01
 • Kategori: Mote

Jeg tenkte at jeg skulle starte å legge ut bilder av spesielle og vakre modeller jeg kommer over. Idéen fikk jeg da jeg satt å så på TV med catwalk modeller på skjermen. Noen av de tar pusten fra meg, mens andre ser jeg ingenting spesielt med / ALT for mye spesielt ved. Så hva synes dere om tanken? En gang i uken tenkte jeg, enten av en vakker modell, eller så blir det en catwalk trend av en spesiell designer.  
Vil dere det? 

 

Jeg starter da i dag med unge, vakre Lindsey Wixson. Hun er født 11. april 1994 og kommer fra Wichita i Amerika. Hun er kjent for å ha mellomrom mellom fortennene og store babydoll lepper. Hun har vært i for eksempel Italienske og Britiske Vouge og jobbet for blandt annet Versace Vanitas, Miu Miu, Mulberry og Alexander McQueen.

 
 

 

 

Hva synes dere om Lindsey Wixson?  

 

- VANJA 

Bulgaria 2011, bildedryss

 • Skrevet 13.08.2011 klokka 12:29
 • Kategori: Hverdag

Hei, jeg kom hjem fra Bulgaria på onsdag og har ikke orket å blogge før nå på grunn av at aircondition på flyet ødela meg helt. Men nå begynner det å komme seg så jeg tenkte at jeg kunne vise dere litt bilder i fra turen. Jeg koste meg masse, ble litt brun og ikke noe særlig uthvilt, så det får jeg prøve å bli her hjemme. (:   

 

Shopping i Nessebar, guttene reiste hjem litt tidligere enn oss jentene, rart med det?  
Innkjøpene fra turen kan jeg vise dere i et innlegg seinere. 


Klare for girls night out (: 
Ett av mine forsøk på outfit bilde.. Fail kan man si... 


Bursdagsmiddagen til Øyvind, woho! 18 år : D 
Hva synes du? 

 

- VANJA 

Nå stikker vi ut : D

 • Skrevet 05.08.2011 klokka 20:56
 • Kategori: Hverdag

kos dere i kveld : D 

 

- VANJA and the girls 

FAIL

 • Skrevet 05.08.2011 klokka 09:54
 • Kategori: Hverdag

Jeg har glemt overføringskabelen, så det bli ingen bilder hvis jeg ikke får lånt noen av de andres bilder. Det er så typisk, jeg visste at jeg hadde glemt noe, det var bare snakk om tid før jeg fant ut hva noe av det var. :P  men jeg kan jo ta en oppdatering fordeom. Nå har Tea og jeg akkurat kranglet til oss å se på en film i stedet for å se på Top Gear eller Dag(noe Øyvind ønsket) så da blir det liv i heimen. Auden er på kjøkkenet, der han burde være, mens Rune og Malene ligger å slapper av i senga! I den andre leiligheta ligger det fire slappfisker å sover ettersom det er overskyet og dårlig vær i dag. Vi tenker å dra til Nessebar på shopping seinere i dag og ta med guttene som bærehjelp! Noen som har en bedre ide? Trodde ikke det nei. : D  

 

I går ble vi alle litt brune, men ettersom Tea og Ida allerede har vært ute å reist før i sommer så kan man trygt si at de leder. Men jeg gjør så godt jeg kan. Hvis jeg hadde fått til skulle dere ha fått sett mitt awsome skille! men den gang ei!!!! FUCK. Øyvind sitter nå ved siden av meg og skal autolese det jeg skriver, så man kan si det er amper stemning ettersom jeg ikke klarer at folk leser det jeg skriver. FØR det er publisert da selvfølgelig! haha.  Men nå har de trykket på play så jeg får vel legge fra meg PC'en. Auden fant ut at han skulle lage blogg han og, for da kom han seg unna ryddingen etter frokost. Best jeg! 

 

Vi blogges seinere, og jeg håper at dere har dårlig vær hjemme!! og at dere ikke har det fett. Jeg tuller. Uansett hvordan dere har det hjemme, håper dere har det fint selvfølgelig, så har vi det uansett fett. : D  Og i kveld blir intet unntak! 

 

- VANJA

 

PS: Jeg er forlovet med Øyvind, igjen......  

 

Bulgaria neste

 • Skrevet 02.08.2011 klokka 15:40
 • Kategori: Hverdag

Hei og hopp. 

 

Jeg klarer nesten ikke vente. Om 24 timer ligger jeg nok på stranda i Bulgaria og prøver inntenst på å bli brun. Aaaaah, jeg er så gira! Kofferten står klar og venter på avreise. Men før den skal noe sted skal jeg først spille treningskamp mot Brumunddal. Vet ikke helt om jeg kommer til å klare å konsentrere meg under kampen da men. haha!   REISEFEBER : D   

 

Nå ligger jeg bare i senga og venter på at reklamepausen skal bli ferdig før One Tree Hill er tilbake på TV skjermen, og mens jeg gjør det tenker jeg på om jeg har fått pakket ned alt jeg trenger til en uke i varmere strøk, hundre kjoler, solkrem og bikini. Og PASS! important. Det er ti som reiser av oss, og blir der en uke. Det skal bli så mye morro, digger alle sammen og vi skal ha det superfett!  Men nå er det middag. Vi sees seinere. ¨

 

For ja, jeg skal blogge i bulgaria også, så følg med så får dere se hvordan jeg og de andre har det (: Så får dere kose dere i kalde Norge! mihi! 

 

- VANJA 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits