Vanja Enger

Min topp 10 liste, sånn ca.

  • Skrevet 29.07.2012 klokka 22:45
  • Kategori: Blogg

Dette er noen av de sangene jeg hører mest på for tiden, så vet dere det. Jeg elsker alle disse sangene, men dere og veldig gjerne komme med forslag på flere sanger. Er åpen for det meste og er alltid glad for å få vite om nye sanger. (:

 

Alina Devecerski - Flytta På Dej 

Noen digger den og andre hater den. Foreløpig er jeg av de som digger den, virkelig! 

 

 

We Are Young - Fun. + Janelle Monáe

 

 

Toyota'n Til Magdi - Karpe Diem

 Aaaah, den er så rå! 

 

 

Somebody That I Used To Know - Gotye + Kimbra

 

 

Some Die Young - Laleh 

 

 

Take Care - Drake + Rihanna

 

 

Princess Of China - Coldplay + Rihanna

 

 

Born To Die - Lana Del Rey

Går aldri lei! 

 

 

Tusen Tegninger - Karpe Diem

 

 

Friday I'm In Love - The Cure

Denne minner meg sånn om ungdomskoletiden!  

 

 

Hva synes du? 
Noe du selv hører på ofte her?

 

- VANJA  

Blazer inspo

  • Skrevet 28.07.2012 klokka 17:26
  • Kategori: Mote

Fant noen skikkelig fine blazere på nelly.com som jeg fikk lyst til å bestille hjem til min egen postkasse. Likte spesielt godt den rosa og lysegrønne! Blazere kan brukes til så mye, både som en pyntet overdel til fest eller som en vanelig hverdagsjakke. Det kommer helt ann på om du toner det ned eller ikke. Selv har jeg funnet frem min sorte blazer og skal innrømme at jeg har fått litt dilla på den igjen. Den løfter antrekket med en gang! 

 

Den mørkeblå finner du her og den knallrosa finner du her

 

Den hvite finner du her og den lysegrønne finner du her

 

Fant også noen bilder på lookbook.nu for hvordan du kan bruke en blazer å kobinere den med både mønster og mange farger eller kun med basisplagg. Håper du liker de. 

 

 

 

 

  

Hva synes du? 
Hvilken likte du best?

 

- VANJA  

Kjærestetur til Bulgaria

  • Skrevet 27.07.2012 klokka 15:19
  • Kategori: Hverdag

  

 

 

Hva synes dere? 

 

- VANJA 

What to say?

  • Skrevet 27.07.2012 klokka 00:42
  • Kategori: Hverdag

Har lenge tenkt på å starte opp igjen med bloggingen og har nå prøvd ett par ganger uten å lykkes. Jeg orker ikke å dra opp kamera hver dag for å ta bilder av hva jeg gør, og alle vet at det er utrolig kjedelig å ikke ha bilder med i innleggene. Det er forsåvidt ikke så mye interessant som skjer i livet mitt heller denne sommeren, jeg har det supert og alt er kjempefint, jeg var på kjæresteferie i en uke med Aleksander og hadde det kjempekoselig, men resten av sommeren har jeg altså brukt på å jobbe, jobbe, jobbe! 

Jeg har sommerjobb på et gatekjøkken hvor jeg har kveldsvakter og tidligvakter om hverandre - så overskudd er ikke akkurat det jeg har mest av. Men jeg skal prøve å starte litt smått med bloggingen igjen, for jeg skal jo til Trondheim og det hadde vært fint å være inne i en bloggrutine til da hvis jeg skal klare å oppdatere venner og kjente om hvordan jeg har det! 

 

 

Ja, nå hadde jeg en plan om å legge ut noen bilder fra ferien, men det er ikke mulig for øyeblikket. Takk for det liksom, endelig tatt meg tid til å blogge så skjer dette. O.M.G 

 

- VANJA 

 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits