Vanja Enger

MAXISKJØRT

 • Skrevet 31.07.2011 klokka 11:50
 • Kategori: Mote

Hallo alle mine sweethearts !      

Maxiskjørt er noe som er virkelig hot denne sommeren, selv har jeg igjen i mitt eget skap enda, ikke fordi jeg ikke liker det, men fordi jeg aldri finner det jeg vil ha.. Når vi reiser til Bulgaria kan det jo hende at jeg finner noen litt mindre dyre skatter som jeg liker, håper i alle fall på det da (:  Tittet litt rundt i sted og fant noen fine modeller. Da en titt selv da vel og si meg hva du synes.

 

 

Det fargesterke 


 

 

Det mønstrede 


 

 

Det enkle 


 

 

Det gjennomsiktig
Bildene har jeg tatt fra lookbook.nu. 

 

Hvilken type likte du best? 


Min personlige favoritt er det enkle som kan brukes til hverdag men som også kan pyntes opp til fest. Men et med en sterk farge hadde heller ikke gjort noe (: 

 

- VANJA 

Flowers are pink, the sky is blue

 • Skrevet 30.07.2011 klokka 16:17
 • Kategori: Hverdag

Åååh, i dag er det kjempefint vær! Endelig.  Selv om jeg har jobbdag så er det ikke så ille, sitter i solveggen og venter på at kundene skal komme. Så i dag har jeg prøvd å være mest mulig ute ettersom det er meldt dårligere vær utover igjen. Men jeg fortviler ikke, skal jo tross alt til Bulgaria neste uke :D  wiiiiii! 

 

- VANJA 

Say no more...

 

Nå har jeg akkurat sittet å sett på So you think you can dance på tvNorge og gjesteoptrederne som var i kveld er de dere ser i videoen over her, det var akkurat dette nummeret de hadde også. Jeg ble helt målløs av alle løftene de brukte, jeg har ikke ord for det. Det var helt insane vakkert !  

 

Jeg håper dere også ble like imponert som meg. Det er kanksje ikke så rart at de er verdensmestere akkurat. Den koreografien her tok kaka! 

 

Og når vi først er inne på temaet dans, så vil jeg legge ved min favoritt koreografien min denne uka, den ble av fremført av Melanie og Marko, og selve koreografien var laget av Nappytabs. Bare nyt synet av lyrisk hip hop! 

 

 

 

Ahh! Gåsehud! Say no more...

 

Hva synes du? 


- VANJA

Memorji li qatt ma jmurx lil hinn!

 • Skrevet 29.07.2011 klokka 13:28
 • Kategori: Bilder

Eller på norsk, minner som aldri forsvinner! 


Bildene er tatt av, Mia, Oda, May Kristin, Trine og meg. 

 

Awww, jeg savner folkene jeg ble kjent med på Malta og jeg håper virkelig at vi kan treffes igjen snart.  (:  Å reise på språkreise er noe av det smarteste jeg har gjort i hele mitt liv, ikke fordi jeg ble noe særlig mye bedre i engelsk, men fordi jeg ble kjent med så mange fine mennesker som bare får meg til å smile av å tenke på de 3 fantastiske, fine og utrolig morsomme ukene jeg hadde med de. Vi ble som en familie til slutt så det er ikke rart jeg savner de. Flesteparten i alle fall : D  haha !   Så hvis du får muligheten til å dra på språkreise, gjør det! Anbefaler det på det sterkeste, selv om gruppa mi var den beste jeg noen gang kunne rist med så finnes det sikkert noen som nesten er like bra som oss.  : D 

 

- VANJA 

Priceless kveld!

 • Skrevet 27.07.2011 klokka 23:50
 • Kategori: Hverdag

Planen for denne kvelden var å se litt på TV før jeg skulle slå meg løs med støvsugeren og vaskemiddelet for å prøve å gjøre det litt rent her. Huset bare faller i fra om dagen, hvorfor? jeg skjønner det egentlig ikke. Det kan ikke ha noe med at jeg har en døgnrytme som minner om at jeg skulle bodd i New York akkurat nå, og det kan i alle fall ikke ha noe med at jeg bare sover, ser på TV, jobber, spiser og sover... Men i kveld skulle dette endre seg! Jeg begynte på kjøkkenet for der så det ut til at jeg nesten kunne blitt arrestert av mattilsynet. 

 

Så ringer mobilen min, det er Mayken, hun, Mira og Mathea skulle komme hit for å bytte bil. Den hun hadde lakk det olje av. Så hun kom bytta bil og var klar til å dra da jeg tilfeldigvis så at det ene hjulet var på vei til å bli ganske så flatt! Jeg står og veiver med armene som de folkene på flyplassen med sånne lysskilt, bare for å få henne oppmerksomhet. Tåplig var det i alle fall. Så vi fikk bilen tilbake der den sto og begynte å gjekke den opp og fant frem nytt dekk, før vi kom på at ja, min far er mekaniker og har kanskje litt utstyr, ringer å spør for så å finne frem kompressoren. Haha, så der sto vi, sjekket lufttrykket og lekte skikkelig handywomens! Dere skulle sett det, uheldigvis var kameraet mitt utladet så bilder ble det lite av. 

 

Jeg som hadde hadde hjemmespa i går med manikyr så på det som bortkastet, men hvem skulle vite at dette skulle skje og at jeg skulle få oppleve pikedrømmen min å leke mekaniker. Ja for det har seg sånn at jeg hadde som liten en drøm om å bli mekaniker, "akkurat som pappa"

 

- VANJA

 

 

Rekekveld 19. juli

 • Skrevet 27.07.2011 klokka 19:35
 • Kategori: Hverdag
 

Hva synes du om bildene? 

 

- VANJA 


Ufattelig, forferdelig, jeg har ikke ord.

 • Skrevet 26.07.2011 klokka 14:37
 • Kategori: Blogg

Det ble aldri slik at jeg så på One Tree Hill, det oppsto noe annet som vekket min oppmerksomhet! Noe brutalt, grusomt og ubegripelig. Det som skjedde fredag den 22. juli 2011 er noe vi aldri kommer til å glemme. Jeg har ikke følt for å blogge før nå, men nå når det ikke er like friskt, hvis man kan si det på den måten, tenker jeg å komme tilbake for fullt. Ikke fordi det allerede er glemt, for det kommer det aldri til å bli, men fordi det er godt å komme tilbake til normalen igjen.

 

Selv kjente jeg noen som var på Utøya, men som ikke ble fysisk skadet, noe jeg er ufattelig glad for! Jeg tenker fortsatt på de som mistet sine nærmeste under denne forferdelige hendelsen, og det vil jeg gjøre i lang tid fremover. det er vanskelig å sette ord på noe slikt, jeg vet ikke om det er mulig å gjøre det i det hele tatt egentlig. Man bli lamslått og stum når man sitter å leser om det som har skjedd. 

 

Når jeg gikk i fakkeltog i Trysil i går og så på sendingen fra Oslo etterpå tenkte jeg på hvor fint landet vårt er. Norge er noe helt spesielt. Vi som bor her viser i tider som dette at vi står sammen og er sterke uansett hva som inntreffer. Vi viser hverandre at vi bryr oss, og det er akkurat det som er viktig nå. 

 

 

‎"Right now I would rank Norway as the largest country in the world, I have never seen anything like it"

- Barack Obama

 

- VANJA 

CUPCAKES

 • Skrevet 22.07.2011 klokka 14:24
 • Kategori: Hverdag

ALOHA !

 

Nå sitter jeg å ser på MTV, har akkurat tatt bilder av meg selv og skal nå skrive et blogginnlegg etter å ha lest sikkert 30 blogger. Jeg tuller ikke når jeg sier at denne dagen har hittil vært utrolig kjedelig !  jeg er nemmelig på jobb og har enda ikke hatt en eneste kunde, det regner ute og det hjelper ikke akkurat på café humøret til folk!  

 

Bare klokka blir 15:15 nå skal jeg switche over å se på One Tree Hill og håpe på at timene fram til 5 går fort. daskal jeg kjappe meg hjem og lage tace. Jeg og Niklas styrer huset nå i en og enhalv uke, og ettersom vi jobber like lenge så blir det jeg som lager middagen. Og ettersom jeg aldri i mitt liv har bodd noe annet sted enn hjemme, heldige meg (: så blir jeg ganske sliten av å skulle gjøre det meste av arbeidet. Nå skjønner jeg virkelig mamma godt med hva hun mener! haff altså... 

 

 

Jeg er blitt en reser på å lage Caffe Latte, Caffe Mocka, Espresso og alt det der. Jeg for min del holder meg til kakao. Såå mye bedre da ! 


 

 

Jeg lovet dere å blogge for noen dager siden, men skal prøve å få det til i kveld. Jeg loooover !  

 

- VANJA 

Jeg er ikke død !

 • Skrevet 20.07.2011 klokka 18:29
 • Kategori: Hverdag

Beklager for verdens dårligste blogger for øyeblikket. Etter at jeg var på jobb så ble det mye mindre tid, jeg har derfor brukt tiden min med familie og venner. Jeg har vært på shoppingtur til Hamar med noen søte jenter, hatt reker og vin kveld i går og jeg har prøvd å slappe av og slippe ned skuldrene!  Skal legge inn bildene i kveld fra den siste tiden så kommer det nok litt bilder etterhvert. Jeg skal på jobb igjen i morgen, så får jeg se hvordan det blir med blogging denne helga, men noe skal det da bli (: 

 

 

Akkurat nå sitter jeg å ser på opptak fra Tour de France i dag hvor Edvald vant! Det er så sykt at vi bare har med 2 normenn og de har begge vunnet 2 etapper hver. Nå skal ikke jeg legge ut om all min kunnskap om sykkelidrett og Tour de France, for det første så kan jeg ikke så mye og for det andre så er det ikke særlig interessant å lese om. spennende direkte på skjermen !  Det eneste jeg ville si var at man blir stolt av å være nordmann når sånne ting skjer. (:  Eller hva synes du om de norske guttene? 

 

- VANJA

Working 9 - 5

 • Skrevet 16.07.2011 klokka 12:56
 • Kategori: Hverdag

Egentlig jobbber jeg bare fra 11 - 5, så kom å besøk meg oppe på Fageråsen, drikk en kopp kaffe og spis en kjempe god kake. For jeg vil ha kunder slik at jeg har noe å gjøre, i går fikk jeg lest 70 sider i boken Gaven, og gjorde ikke så veldig mye annet enn å lage seks kaffe. For et liv!  

 

Livet er hektisk og jeg stressa faktisk litt selv om jeg ikke hadde stort mye å gjøre. Det er ikke så lett å drive Café helt alene. Jeg har så mye å gjøre at jeg nesten ikke rekker å ta bilder av meg selv med Youcam.  

 

 

Men da skal jeg kose meg videre i dag, det er nesten litt sol ute, så kanskje jeg setter meg ut å leser litt, på Tven går Tour de France, så hvis du er interressert så kom opp hit å se det her, i stedet for å sitte hjemme i stua de alene. Mye mer sosialt da ! 

 
- VANJA 

 

EDIT: Rett etter at jeg postet innlegget kom det faktisk MANGE gjester, så da tok det av en liten stund. Alle bordene ute var opptatt, og noen søte sykkelturister satt inne. Man skal aldri si aldri ! 


Innkjøp 14.07.11

 • Skrevet 14.07.2011 klokka 20:13
 • Kategori: Mote

Topp - BikBok 199 kroner - 50 % 

Skjortegenser - BikBok 299 kroner - 50 %


Topp - Match 399 kroner - 70 %Sko - HM 49,90 kroner  //  Neglelakk - HM husker ikke pris 

 

Hva synes du? 

 

- VANJA 

Igjen?

 • Skrevet 14.07.2011 klokka 16:39
 • Kategori: Mote


Hei og hopp. Dagen i dag kommer nok til å være den dagen i ferien med finest vær, og akkurat i dag har mamma og jeg brukt tiden inne på IKEA og i bil. Og jammen ble det en tur innom Maxisenteret for å se etter noen godbiter, og jammen fant jeg noen, i dag også !


Så gled dere til etterpå, da kommer det bilder. (:

- VANJA

Innkjøp fra H&M

 • Skrevet 13.07.2011 klokka 22:12
 • Kategori: Mote

Dagen i dag har vært, hva skal man si hektisk?  På en måte. Jeg var i Elverum og koste meg masse med Natalie og Turid, vi var i Sagkjernet og kjente på vannet ettersom det var så fantastisk fint vær i dag! Jeg var der frem til middag, før jeg reiste hjem igjen, og da var det rett opp på jobb for å sette inn varer og der ble jeg visst i ett par timer. 

Som jeg sa i går var jeg på H&M og kjøpte med meg ett par plagg, så her får dere se bilder. Det ble litt dårlige bilder kanskje, men det får holde med det i dag. 

Bikinioverdel - 129 kroner  //  Skjorte - 199 kroner

 

Skjorten er veldig fin på hvis man bare fikser den litt. Den ser bare ekstra kjedelig ut når den henger der på en knagg ! 
Nyyyydelig blondekjole - 299 kroner 

 

Hva synes du om kjøpene mine?  

 

- VANJA  

Min dag i bilder

 • Skrevet 12.07.2011 klokka 23:46
 • Kategori: Hverdag


10:03 - Våkner etter en natt med mange psyko drømmer og står opp for å ha en super dag !  (: 

 

10:20 - Jeg ser ut som et ganske trøtt spøkelse som ser ut til å trenge litt sminke før jeg tar fatt på dagens mange oppgaver. Sånn at jeg ser ganske represntabel ut for omverdenen. 


 

10:35 - Nå har jeg endelig funnet ut hva jeg skal ha på meg, men fordi det regner ute og været ikke vil sammarbeide blir det tatt bilder inne, noe som resulterer i dårlig fokus og masse lys bakgrunn. Beklager for den.  Buksa er fra Cubus, singletten er fra HM, genseren er fra Sorbet. Hva synes dere? 


 

10: 45 - Frokosten er laget, heeelt fra bunden av !  Den var ganske vanskelig å fikse i stand, selv om det kanksje ikke ser sånn ut. Man må finne en tallerken, en skje, melk og cocopops.  Ta det helt med ro, jeg spiser ikke dette hver dag, men det er så altfor altfor lettvint og fikse det. 


 

Etter dette reiste jeg på rialto for å øve meg litt på å lage Capuchino og Cafelatte for jeg skal nemlig jobbe på café resten av sommeren, så kom å besøk meg på Fageråsen og drikk god kaffe og spis kjempegod mat. JA, det er jeg som skal lage den, men alikevel da !  Etter det var det rundt om kring for å fikse litt, jeg tok liksom ikke med meg kameraet når jeg skulle kjøpe bagett på matbutikken så..  

15:30 - Jeg inntar Kremmertorget med ett mål, kjøp hårvoks til Niklas. Men den gang ei, det ble visste en bikinioverdel, en kjole og en skjorte med på kjøpe. det var vankelig å gå forbi alt hvor det sto 50,- 75,- 150, -... Det jeg kjøpte skal dere få se i morgen når jeg kommer hjem til Trysil. 

 

 

18:30 - Etter en herlig middag som Turid hadde laget, med litt hjelp av meg, ja jeg tok faktisk og skjærte pølse og la på ost. Mhm, flink jeg (:  Så gikk jeg ut å lekte med verdens søteste, vi hilste på Nusse og huska. haha. (:  

 

SØTA (:

 

Så etter det var det god dessert bestående av fersk norsk jordbær og god is, namm! Sommerfølelse. Så nå har vi bare sittet her å sett på TV, blandt annet BINGO BINGO, noe som var utrolig lættis !  Helt idiotisk og veldig hjemmesnikkra. I morgen skal vi male gang og hyller, og ha litt kvalitetstid med storesøster. Vi håper på finfint vær! :D

 

Ha en god natt, og sov godt! Søte lesere (: 

 

 

- VANJA

 

PS: dere på huske å stemme på min kjole her  !  

10 ting du kanskje ikke visste om meg

 • Skrevet 11.07.2011 klokka 23:23
 • Kategori: Blogg

Her kommer en liste med fakta om meg, noe du kanskje vet, og noe nytt. Uansett. Dere kan le, være enige eller totalt uenige, men sånn er det bare. Noe dere ikke visste fra før kanskje? 

 

♥ Da jeg var liten, altså litenliten, kunne jeg sitte å møle smør. Super sært ! 

 

♥ Jeg tåler ikke å bli varm på beina, da blir jeg kvalm. 

 

♥ Jeg så Dirty Dancing for første gang da jeg var 6 år gammel, siden den gang har den vært min favorittfilm. 

 

♥ Jeg elsker å lage mat. 

 

♥ Jeg liker ikke kaffe over alt på jord, og i sommer skal jeg lage masse av det. Så jeg satser på at det blir bra. 

 

♥ Jeg har tannlegeskrekk ! 

 

♥ Jeg er livredd for å kjøre karuseller. Den eneste jeg liker er tømmerrenna! Men i fjor overvant jeg frykten og kjørte speedmonster 3 ganger på samme dag. 

 

 

 

♥ Jeg sover fortsatt med en kosebamse i senga. Kommer alltid til å være der, i alle fall til jeg finner noen andre som kan passe på meg i mørke. 

 

♥ For jeg er mørkredd ! 

 

♥ Jeg kan ikke fordra innsekter, det erhelt utrolig hvor mye jeg hater de krypene. Jeg kan begynne å grine av hysteri hvis det kommer en edderkopp i mot meg !  

 

 

- VANJA

Vintage

 • Skrevet 11.07.2011 klokka 20:13
 • Kategori: Hverdag

Fisketuren i går var perfekt. Fint vær i allefall store deler av turen, litt regn skader jo ikke, det hjelper deg jo bare til å få enda mer fisk. I går fikk vi tilsammen 13 stk som vi spiste til middag i dag. Så man kan si det smakte godt !  

 

fiiiint vær (:

 


beste pappa (:   Og min største fisk for kvelden hvis noen lurte. haha! 


Fiskeoutfite bestod da av: Jakke - Swix  //  Bukse - Vidda  //  Støvler - Vintage  //  Veske - Vintage  //  Fiskestang - Vintage

 

- VANJA 

Ring meg

 • Skrevet 11.07.2011 klokka 00:13
 • Kategori: Blogg

 

 

Hva synes du om sangen? 

 

- VANJA 

Fisketur

 • Skrevet 10.07.2011 klokka 16:49
 • Kategori: Hverdag

Nå skal pappa og jeg på fisketur, noe som er utrolig koselig !  Dette er blitt en tradisjon og vi drar på minst en tur hvert år, helst flere men denne sommeren har det ikke blitt noen hittil. Så da får dere kose dere i kveld, uansett hva dere skal gjøre, enten det er far-datter kveld, slappe av eller jobbe. (:  Så får dere følge med i kveld, hvis ikke blir der mer blogging i morgen. 

 


Fisking i bodø i fjor sommer (:


 

- VANJA

Siste innkjøp

 • Skrevet 10.07.2011 klokka 14:55
 • Kategori: Mote

I går tenkte jeg at jeg skulle vise dere hva jeg hadde kjøpt meg i det siste, men ettersom blogg.no bestemte seg for å ikke laste opp bilder eller publisere noe nytt ga jeg opp og la meg for å sove i stedet.  Så da kommer innkjøpene i dag. Som sagt tidligere var jeg i Elverum på fredag og der var det MASSE salg i alle butikker. Det passet perfekt når jeg skulle gå til innkjøp av en ny bikini (:  Det ble de dere ser på bilde. Hva synes du om det? 

 

Bikini underdel - 59 kroner på Cubus  //  Bikinibadedrakt - 179 kroner på Cubus

 

På lørdag var det sykkelritt her i Trysil og det krydde av mennesker, noe det som regel aldri gjør i Trysil om sommeren. Så det var koselig og sitte på kafé og bare glo på folk som akkurat hadde kommet i mål og holdt på å dø etter 7,5 mil på sykkel !  Så jeg gikk på senteret og skulle bruke opp gavekortet jeg fikk i gave, så da fant jeg meg ett på sko, det ble ett par søte rosa Tommy Hilfiger tøysko, kjempesøte og gode !  (: Tommy Hilfiger tøysko - ord.pris 599 kroner, nå - 50 % - VANJA 

OUTFIT 09.07.11

 • Skrevet 09.07.2011 klokka 22:42
 • Kategori: Outfit

 

This is my location... The sun always shines on TV (: 

 

 

When I say jump, you jump too! 

 

 

Det er mye bjørn og ulv her i Trysil, det kryr av dem overalt, det går ikke en eneste dag uten at jeg ser minst én !  Så i dag når jeg sto og tok bilder kom det en bjørn gåendes over gårdplassen vår, her var den bare 5-7 meter unna meg !  Helt sykt. 


 
Strikket t-skjorte - HM  //  Snikkershorts - Cubus  //  Solbriller - HM  //  Smykke - julegave fra Ida 

 

- VANJA 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits