Vanja Enger

Livet er herlig

 • Skrevet 25.06.2014 klokka 22:48
 • Kategori: Hverdag

Dere vet den følelsen man får når man treffer igjen personer som man er veldig glad i og som man ikke har sett på sykt lenge. Den følelsen har jeg hatt ganske mange ganger i det siste og i morges kom verdens fineste Ida på besøk! Det var så godt å se henne igjen og bare vite at man har en hel sommerferie på seg til å snakke om alt vi begge har opplevd det siste halvåret. Vi møtte Tea til lunsj på Rialto så da var russebilen samlet igjen etter 2 år. Vår lille fine russebil. Tenk at tiden har gått så fort, så det var veldig koselig å sitte der å bare skravle i flere timer. Tea bor jo også i Oslo så da har jeg henne der til å guide meg gjennom en ny by når jeg flytter ned i høst. Den siste tiden har jeg tenkt mer og mer på hvor heldig jeg er som er omringet av så mange flotte mennesker som jeg vet jeg kan snakke med, stole på, og ha det kjempemorsomt sammen med! Lucky me (: 

Ellers i dag har jeg ikke gjort stort. Da jeg kom hjem fra den lange lunsjen vår la jeg meg rett ut på verandaen og koste meg i det varme været, endelig var det en dag uten så mye vind. I morgen er det jobb og på fredag skal jeg til Oslo for å møte New York cliquen også er det plutselig helg igjen. Tiden flyr når man har ting å se frem til og glede seg over ♥ 

Svar på spørsmål om New York

 • Skrevet 24.06.2014 klokka 15:54
 • Kategori: New York

For noen dager siden fikk jeg ett par spørsmål i kommentarfeltet som handlet om New York, så jeg tenkte jeg kunne svare på de i et eget innlegg ettersom noen av svarene kan bli litt lange (:  Håper dere liker dette, så er det bare å fortelle meg hvis dere lurer på noe mer om NY eller om det er noe spesielt dere vil ha mer av. 

 

Var det lett å komme seg til Washington? Dere tok tog, hvor mye kostet billetten og hvor lang tid tok turen? :) 

  Det spørsmålet får meg til å le litt, ikke fordi det er et dumt spørsmål, men fordi jeg var den som holdt på å få oss strandet i Washington DC. Vi tok nemlig buss fra New York til Washington DC også måtte vi ta tog hjem igjen fordi jeg klarte å bestille returbillett til feil tidspunkt på bussen... Sååå, buss først: det går buss fra New York til Washington DC (og hjem igjen) flere ganger om dagen og disse koster ikke mye i det hele tatt. Tror det var 35 dollar (ca. 200 kroner) for en vei og du kan bestille billett på internett før du skal reise. Med buss så tok det 4 timer å komme seg fra NY til DC. Tog: Jeg aner ikke hvor ofte det går tog mellom disse byene, men det er sikkert ett par ganger om dagen. Ettersom vi ikke fikk gjort så mye research på togtider og priser svarer jeg kun med tanke på hvordan det ble for oss, vi måtte nemlig bare hoppe på det siste toget som gikk om kvelden og betale det som sto. Togbilletten kostet oss MYE mer enn bussbilletten, tror det var rundt 150-200 dollar (rundt 1000 kroner) for en vei. Togturen tok bare 3 timer, det var jo bedre seter og generelt deiligere å kjøre tog enn det det var med buss. Allikevel var tog sykt overpriset synes jeg med tanke på hva vi betaler for tog i Norge. Bussene mellom disse byene holder i massevis og hvis du også vil besøke andre byer i nærheten av New York så går det slike billigbusser til Philadelphia, Baltimore og Washington DC osv. Så ta turen til Washintong, det er definitivt å anbefale!

Når dere dro inn til USA, kunne dere kjøpe med dere alkohol fra taxfreen i Norge f.eks selv om man er underårig (under 21 år) i USA? 

 Det vet jeg faktisk ikke fordi jeg gjorde det ikke. Jeg var selv 20 når jeg dro til New York, men ble 21 år etter 3 uker. Jeg kjøpte ikke noe på Gardermoen for å ta med meg over, men hvis jeg skal tenke logisk så vil jeg si at det ikke er lov. Altså, det er jo ikke noe problem å skulle kjøpe dette på taxfreen i Norge for her er du gammel nok, men når du kommer til USA og hvis de sjekker baggene dine etc. så vil du nok bli fratatt disse varene fordi du da ikke er gammel nok lengre. Enkelt som det. 

Var promotørene ålreite eller var det noe kluss? 

 De promotørene jeg ble kjent med og som jeg var med ut da vi skulle på byen var veldig greie. I New York finnes det jo mange hunde promotører så skal ikke si at alle er som de jeg hang mest med, men de fleste som jeg og jentene var med ut er jo blitt kompisene våre som vi kommer til å møte igjen de gangene vi reiser tilbake til NY igjen. Vi møtte jo stadig vekk nye promotører enten på gata eller at de sendte meldinger på facebook, noen er bare ekstremt slitsomme og "falske" og spørr bare om du vil være med ut fordi det er jobben deres og de vil tjene mest mulig penger. Man må kanskje se an promotørene etter ett par ganger for de kan vel alle virke innpåslitne og masete. Jeg og vennene mine var i alle fall heldige og hadde ikke så mange problemer med våre promotører. 

Hvor mye penger brukte du/dere på mat i måneden? Spiste dere mye ute? :)

 Oi, dette er et vanskelig spørsmål for helt ærlig så var jeg dårlig på å ha oversikten over dette. Men jeg vil tro at jeg brukte sånn ca. 3000-4000 kroner. Det er da inkludert sånne småting fra kiosker og lunsj på skolen til alt jeg kjøpte inn på matbutikkene. Mat i New York er ikke så mye billigere enn her hjemme i Norge synes jeg. Man kan selvfølgelig finne billigere alternativer, men det er da på større matbutikker med bedre utvalg og ikke alle de små matbutikkene som det er flest av. Vi spiste ikke ute så veldig ofte, men en gang i blandt. Også bestilte vi endel hjem på døra fordi det er så innmari lettvint og mange restauranter leverer gratis slik at du ikke betaler noe mer enn du hadde gjort i restauranten. Grubhub er den beste nettsiden for å finne restauranter som leverer. 

Var det lett å bli kjent med klassekamerater? 

 Ja. Jeg er jo utadvendt og ikke spesielt sjenert så jeg fant jo venner fort i tillegg til de jeg bodde med. Vi hadde jo slike "bli kjent dager" i starten så da ble man jo bedre kjent med de i klassen, men også de andre på skolen. Jeg reiste alene og det var veldig mange andre som også gjorde det og folk reiser jo ikke til New York eller andre steder for å sitte alene i leiligheten sin og bare være med seg selv. Så de fleste er i samme båt som deg og er åpne for å bli kjent med flere folk. (: 

Var skolen vanskelig? Hadde dere noen prøver/fremføringer i løpet av året? 

 Jeg vil ikke si at det var vanskelig, men man må jo gjøre det som kreves. Allikevel satt jeg ikke hver eneste dag med skolearbeid, hadde heller noen dager hvor jeg tok litt skippertak. Men det er slik jeg liker det. Angående prøver å fremføringer så var det veldig forskjellig fra fag til fag, men vi hadde ett par små fremføringer kun for klassen, mens vi hadde en stor fremføring av et prosjekt for alle som hadde dette faget. Det var heller ikke så mange prøver, vi hadde heller flere innleveringer.  

Var lærerne strenge og hadde dere lekser? 

 Jeg hadde 4 forskjellige fag og de var alle veldig forskjellige med tanke på lærere og måten de ville ha ting på. Vi hadde lærere som ga små lekser mellom hver time, og lærere som ikke ga lekser i det hele tatt. Jeg fikk ikke toppkarakterer i alle fagene, men jeg er jo fortsatt fornøyd med karakterene jeg fikk i forhold til hvor mye arbeid jeg la ned i det.  

Hvilke steder/ting anbefaler du man må få med seg når man er i New York? 

 Tenkte jeg skulle lage et eget innlegg med ting man bør gjøre når man er i New York hvor jeg er litt mer spesifikk og legger ved adressen, men jeg kan jo ramse opp en liten liste med det aller viktigste her. Gå over Brooklyn Bridge. Se utsikten fra Top of the Rock (Rockefeller Center) jeg anbefaler dette i stedet for Empire State Building på grunn av at det er mye mindre kø på Top of the Rock. Spise lunsj eller bare gå rundt i Central Park. Utforske område i Greenwich Village, der kan du også gå highlinen som er et gammelt togspor som er gjort om til en park over bakken. Ta turen helt sør på øya i Battery Park for å se solnedgangen, her går også båten over til Frihetsgudinnen. Du bør legge shoppingen din til Soho og områder som Spring st. og Prince st. som krysser med Broadway. Times Square selv om man blir litt sliten av det i lengden på grunn av at det er så mange mennesker der. Gå en kveldstur langs Hudson River. Besøk forskjellige museum. Se en musikal. Rett og slett så anbefaler jeg å bare gjør alt du kan komme på, for denne byen går aldri tom får nye ting å gjøre. 

Planlegging av uka

 • Skrevet 23.06.2014 klokka 14:52
 • Kategori: Hverdag

Så var plutselig mandagen her igjen og jeg er klar for en ny uke! Nå sitte jeg å planlegger alt som skal skje denne uken og prøver å få en oversikt over alt som bør gjøres. Jeg synes i alle fall at det er lettere å få gjort ting når jeg har skrevet det ned, og det virker oppmuntrende å kunne krysse av punkter som jeg blir ferdig med. Og en ting til! Jeg vil gratulere mamma og pappa med bryllupsdagen for de har nemlig vært gift i 24 år i dag og det skal feires med god mat og familien samlet. De inspirerer meg hver eneste dag og jeg håper at jeg også en dag finner den personen i mitt liv som jeg kan dele hele livet mitt med slik som mamma og pappa har gjort. LYKKE  

I helgen var May Kristin hjemme i Trysil så det var veldig koselig å se henne igjen! Vi brukte fredagen til roadtrip tur retur Gardermoen fordi jeg hadde nemlig avtalt med de andre jentene at vi skulle overraske Helene når hun kom hjem igjen fra New York. Så det ble noen gledestårer der før det var på tide å reise hjem igjen. Lørdag spilte jeg faktisk fotballkamp (trodde aldri at det ville skje igjen, men hva gjør man ikke for laget sitt?) og på kvelden samlet vi de som allerede er hjemme til et lite vors her hos meg. Veldig koselig!  Hvordan var din helg?

1. Gjensynsglede på Gardermoen       2. Det eneste bilde som ble tatt på lørdag kveld. Fine May Kristin  

En liste med ting dere kanskje ikke visste om meg

 • Skrevet 19.06.2014 klokka 23:47
 • Kategori: Blogg

Fikk førerkortet på bil 3 måneder etter at jeg fylte 18 fordi jeg var så utrolig treig med å ta teoriprøven. 

Klarer ikke å sovne hvis dørene på klesskapet ikke er ordentlig lukka. (Det begynner å bli bedre, men hvis jeg merker det må det fikses på med en gang)

Hvis jeg ikke kan sangteksten på en sang finner jeg bare opp min egen. Dette kan ende i veldig flaue opplevelser hvis DJen er så kul eller kjip og stopper musikken på "feil" tidspunkt.

Jeg flytter til Oslo til høsten. Skal bo sammen med Helene og Nambika - gleder meg masse!

Da jeg var yngre hadde jeg planer om å adoptere 4 barn, en fra hver store verdensdel. Trysils svar på Angelina Jolie? 

Jeg er gudmor til ei fantastisk jente på 4 år.

Spiser egentlig i normalt tempo, men jeg har som regel så mye å fortelle, diskutere eller bare bable om slik at jeg som oftest er ferdig med å spise til slutt uansett.

Jeg er livredd for edderkopper. 

Spilte fotball fra jeg var 6 år til jeg var 20. Sluttet for godt etter forrige sesong og tror at jeg aldri kommer til å spille fotball på et seriøst lag igjen. Men man skal aldri si aldri. 

Jeg har aldri aldri vært hestejente. Hadde ingen interesse for å bli medlem i noen pennyklubb jeg nei. 

Da jeg var yngre ønsker jeg å bli den nye store uttøveren innen skiskyting og Liv Grethe var idolet mitt. 

Har aldri hatt en playstation, xbox osv. i huset. Så spilte kun hos venninner som hadde det da vi var mindre. Derfor er jeg veldig dårlig på slik spill i forhold til mange av vennene mine.

Har drevet på med håndball, langrenn, skiskyting, fotball og dans. Aktiv!

Kommer som regel med en laaaang historie før jeg endelig svarer på et spørsmål noen stiller meg. Fikk passet mitt påskrevet om dette av Helene flere ganger i New York. Det ender som regel i at de rundt meg begynner å le fordi de ikke forstår sammenhengen mellom historien jeg forteller og svare på spørsmålet. Aldri klein stillhet når jeg først begynner. 

Jeg er tante til en fantastisk gutt på 8 år.

Jeg er vokst opp i Trysil og bodd i det samme huset alle mine år her hjemme.

Er ekstremt mørkredd. 

Har feriert rundt om i Norges land hver eneste sommer hvor vi alltid reiste rundt med campingvogn. Så campingferie bringer med seg mange fine barndomsminner.

Tok permanent slik at jeg fikk krøller da jeg gikk i 7. klasse og hadde dette helt frem til slutten av 8. klasse. 

Har hatt 7 forskjellige seriøse jobber fra jeg var 16 til nå. 

Da jeg blir stor vil jeg jobbe som lærer på en barneskole, helst i 1. klasse og 2. klasse.

Er alt for sosial og er "redd" for å gå glipp av noe stort hvis jeg dropper en sosial happening. For tenk om jeg skulle være den eneste som ikke fikk med meg noe viktig. 

En dag skal jeg bo i New York igjen. 

Var det noe nytt som du ikke visste om meg?

Kos på Rialto med fine jenter

 • Skrevet 17.06.2014 klokka 20:54
 • Kategori: Hverdag

Skal si jeg har hatt en avslappende dag i dag og det har vært godt. Møtte nemlig Maren, Malene og Pia til lunsj på Rialto, hvor det ble gratinerte nachoes på meg, fyy så godt det var. I tillegg ble det en deilig kladdkake til desserte - det er vel lov det på en tirsdag? Hihi. All denne gode maten kombinert med fantastisk selskap fikk tiden til å fly av gårde, jeg har jo ikke sett jentene på kjempelenge så man får fort mye å snakke om da man treffes. Jeg er sikker på at denne sommeren blir fantastisk med sene sommerkvelder, gode venner og fint vær. 

Malene og Maren 

Fine Pia  

Etter å ha tilbragt flere timer på Rialto med skravling og latter dro vi hjem. Rettere sagt bestemte jeg meg for å gå litt rundt på bygda, og jeg skalsi dere at det er så rart å sammenligne dette med New Yorks gater. Går jo nesten ikke an for kontrastene er så store, og jeg synes at det er fint her i Trysil også - fint på sin egne lille måte. 

Litt forskjell fra New Yorks gater kan man si... 

Inspirastion - All White

 • Skrevet 16.06.2014 klokka 10:47
 • Kategori: Blogg

Det er ikke noe som hjelper mer på en mandag morgen enn noen inspirerende bilder. Gikk derfor inn på weheartit og samlet sammen det flotteste av det flotteste jeg vet om nå, nemlig hvitt! Jeg elsker at den lyseste og fineste fargen er totalt i motebilde nå, både når man ser på klær og interiør. Det å starte dagen med lyse farger gir en god følelse i kroppen, så det legger et godt grunnlag for en fin dag. Ha en god mandag folkens, hvis den ikke var så bra fra før så håper jeg at dette kanskje hjalp deg litt på vei. Snakkes! 

Byen, folkene og stemningen

 • Skrevet 12.06.2014 klokka 19:40
 • Kategori: Hverdag

Tenkte bare jeg skulle dele de få bildene jeg tok da jeg var i Oslo forrige helg. Dro jo ned i hovedsak for å besøke Nambika fordi jeg ikke hadde sett henne siden før jeg flyttet til NY, så det var tid for en kvalitetstid med den flotte jenta. I tillegg fikk vi gjort så mye mer også. Da jeg kom til Oslo møtte jeg igjen Ingrid, Maja, Divya og Mathilde som ble min lille familie da jeg bodde i NY, vi spiste lunsj på T.G.I.F nede på Aker brygge og skravlet masse om hvordan de siste dagene i NY hadde vært. Det var veldig koselig å snakke om NY med noen som har vært der sammen med meg, kan liksom gå litt mer inn på ting enn det man kan med vennene som var her hjemme. 

Fredag kveld dro Nambika, Aslaug og jeg ut på byen, først på ingensteds og etterpå på Blå, og det er kun ett ord som beskriver disse utestedene og det er hipstere. Allikevel var det veldig koselig, selv om det ikke kan sammenlignes med NY. Vi snakkey på at vi må lete litt mer etter de stedene hvor vi kan danse litt mer til sanger vi kan og ikke hipstertrommer med rare rytmer. 

Vi reiste for å se på leiligheten vår som ligger på Grüneløkka. Det var jo Nambika som reiste på visning fordi Helene og jeg var i NY, så det var første gangen jeg fikk se den på ordentlig, og den skuffet ikke. Veldig fornøyd med å ha leilighet i boks nå! Perfekt beliggenhet, fin og lys. Gleder meg masse til å vise dere den når vi har fått flyttet inn og inredet den jentete og ikke guttete slik som den har vært til nå. 

Fine vakre Nambika 

På lørdag var vi på Parkteateret hvor våre fine venner fra Trøndertun, som spiller i Marble Pools, skulle ha konsert. Møtte igjen mange folk fra Trøndertun, noen jeg ikke hadde sett siden jeg siste skoledag, mens andre som jeg så litt i høst! Konserten var i alle fall veldig bra og Nambika og jeg hadde det suuupert! Det kan være at noen av dere har hørt den ene låten deres på p3 i disse dager, de er nemlig blitt kåret til ukas urørt for noen uker siden og ble listet på p3 rett etterpå. Låta heter "Windowpanes" og jeg har allerede lagt den til i listen min på spotify. Dere kan høre de HER fra da de spilte live hos Christine på p3. Utrolig kult! 

Den store maledagen

 • Skrevet 11.06.2014 klokka 16:02
 • Kategori: Hverdag

Hei igjen. Beklager den dårlige bloggingen i helgen som var, koste meg masse i Oslo så da ble det lite tid til å sitte foran Macen for å skrive. Kom hjem igjen mandag kveld og har allerede begynt planleggingen for hvordan jeg vil at leiligheten og da spesielt rommet mitt skal se ut når jeg flytter til Oslo. Jeg elsker å flytte om, innrede eller bare fikse noe nytt til rommet mitt nå, så å få lov til å starte fra bunnen igjen er så gøy! 

Så første prosjekt er å lage pallebord til stua. Har snakket med Helene og Nambika og vi er alle enige om at vi vil ha det! Så da skaffet jeg to paller og hvit maling i går slik at jeg kunne begynne malingen i dag! Perfekt å drive på med nå som jeg har så mange fridager. Fikk malt ett strøk i dag så får jeg vente med det neste til i morgen. Hva synes du om palle bord? 

Nå skal pappa og jeg reise bort til Niklas og Linn Anette for å hjelpe til med litt maling av huset og diverse andre ting som passer perfekt å gjøre på slike sommerdager. Sommeren er alltid den perfekte tiden til å drive dugnad sammen med familie og venner, og kombinere dette med litt grilling og godt selskap så går jobben fortere unna! Det er sant det man sier at tiden flyr i godt selskap. Hå en fin kveld videre folkens!

Dagens antrekk - Black and white, with a little red

 • Skrevet 06.06.2014 klokka 21:06
 • Kategori: Outfit

Hallo fra Oslo. Nå sitte jeg i leiligheten til Nambika og skal til å gjøre meg klar for kvelden, vi skal nemlig ut og utforske byens uteliv, noe jeg tror blir veldig bra. Tok bussen inn i dag morges og møtte Ingrid, Maja og Divya på Oslo S ved halv 1, det var fantastisk å se igjen de jentene selv om det bare er 1 1/2 uke siden vi så hverandre sist. Vi dro ned på Aker Brygge hvor vi også møtte Mathilde og ei venninne som het Elisabeth og spiste lunsj på T.G.I.F og koste oss i sommersola. Herlig start på en langhelg her i fine Oslo. 

Etter å ha kost meg masse måtte jeg videre for da skulle jeg nemlig møte igjen Nambika etter 4 måneder fra hverandre. Og herregud for en stor glede det var å se igjen den jenta! LYKKE   Dro ned på Grüneløkka for å se på leiligheten vi skal flytte inn i til høsten, for ja, Nambika, Helene og jeg skal flytte sammen her i Oslo til høsten og jeg gleder meg masse. Er sikker på at det blir et fint år sammen med noen fantastiske jenter!!! 

♥     ♥     

Anyways, her er noen bilder av hva jeg har hatt på meg idag.
Hva synes du? 

Sko - Converse     Bukse - H&M     Tee - BikBok     Skjorte - PacSun     Skinnjakke - Topshop     Veske - Michael Kors 

Ble plutselig 6 år igjen

 • Skrevet 04.06.2014 klokka 11:10
 • Kategori: Blogg

Jess, jeg overlevde. Trodde vel egentlig ikke noe annet, men fy søren, går det an å bli mer pysete enn meg når det kommer til tannlegebesøk? Nå er jeg hvertfall ferdig med det på en stund. Jeg vet ikke hvordan det var med dere, men da jeg var liten fikk jeg alltid en liten gave i form av et kosedyr, tegnebok eller andre fine ting etter et tannlegebesøk eller legebesøk som et lite plaster på såret. Husker veldig godt den første gangen jeg tok blodprøve for første gang, da jeg var ferdig dro mamma og jeg rett ned på lekebutikken for å kjøpe en "så flink du var" gave.

Tok derfor denne tradisjonen i bruk igjen i dag. Da jeg kom hjem i stad klikket jeg meg inn på nelly.com for å finne meg selv en "så flink du var" gave, 21 år og trenger fortsatt belønning etter å ha sittet stille i en stol i 30 minutter... Haha! Håper ikke jeg er den eneste. Det er uansett så utrolig mye fint man kan finne på nelly, og de tar jo også inn klær og produkter fra Nike. Så denne gangen ble det noe som jeg lenge har ønsket meg, men som jeg aldri tok meg tid til å kjøpe mens jeg var i New York. Klikket derfor hjem -denne- fine yogamatten, og -dette- futuralet til å ha iPhonen i når jeg er ute og jogger.  

HER     //     HER     //     HER     //     HER

Åååååh, man kan aldri gå lei av treningstøyet til Nike, og skoene kunne man jo kjøpt et nytt par av hver eneste uke. Så mange fine fargekombinasjoner, mønstre og fasonger - himmelen. Disse skoene er høyt oppe på ønskelisten min akkurat nå, for etter fire måneder med mye høye hæler er det godt for beina med litt god demping og støtte. Nike Air er derfor en klar favoritt 

HER     //     HER     //     HER     //     HER

It´s sushitime

 • Skrevet 03.06.2014 klokka 20:07
 • Kategori: Hverdag

Hei dere. Nå sitter jeg inne i stua, tenkte jeg skulle lage meg en god kopp med te og se om det går noe spennende på tv, eller kanskje det blir en film på netflix? Uansett så skal jeg bare slappe av resten av kvelden og kose meg. Det ble som sagt sushi til middag og det smakte himmelsk! Rett før jeg reiste til New York lærte gudmor meg hvordan man lager sushi selv, og den man lager selv er jo så mye bedre enn den man kjøper. For sushi smaker best når den er fersk og da er det fint å kunne lage den selv hjemme på kjøkkenet, også er det ikke så veldig vanskelig heller. Ok, nok mat snakk. 

Håper alle har hatt en fin tirsdag, det har i alle fall jeg. Så får vi se hvordan morgendagen blir, vet i alle fall at jeg gruer meg litt, for jeg skal nemlig til tannlegen i morgentidlig. Og jeg som har tannlegeskrekk nyter ikke akkurat den tiden det tar å sitte i den stolen... Uff! Så send meg masse positive tanker i morgen tidlig så håper jeg på at det skal gå bra 

Dagens antrekk - ship o hoi

 • Skrevet 03.06.2014 klokka 17:47
 • Kategori: Outfit

Ettersom sommeren nærmer seg og sola skinner finner jeg frem alle sommerklærne som har vært bortgjemt i skapet siden sist sommer. I dag ble det skjørt og hva passer vel ikke bedre til enn de lave TOMS skoene jeg kjøpte i New York. Jeg elsker å kunne gå i kjoler og skjørt til hverdags, rett og slett for å føle meg litt ekstra fin. 

Men nå skal jeg fortsette på middagen, skal nemlig spise sushi i dag og jeg sitter å venter på at risen skal bli kald slik at jeg kan fortsette på matlagingen. Namm, det skal bli så godt! Så får dere ha en super dag videre 

Topp - New Look     Skjørt - husker ikke     Sko - TOMS     Veske - Michael Kors     Klokke - Marc by Marc Jacobs 
 

Hva synes du? 

Summerday

 • Skrevet 02.06.2014 klokka 21:51
 • Kategori: Hverdag

Aaah, for en herlig dag! Jeg tok på meg bikinien og la meg ut i solen, og selv om det ikke var litt sent på dagen varmet fortsatt solen godt. Med musikk fra macen spillende i bakgrunn, lukten av solkrem og deilig kaldt norsk vann tilgjengelig kunne jeg ligge der i flere timer. Håper snart at jeg kan begynne å jobbe slik at jeg har noe mer å fylle dagene mine med, men jeg får bare vente på at det skal være mer som skjer i stille Trysil. Det er uansett deilig å ha noen late dager nå i starten, spesielt når været er så fint som nå. 

Bestemte meg litt seinere for å ta den joggeturen som jeg hadde tenkt på, så da var det bare å finne frem joggeskoene og det letteste tøyet. Fikset en perfekt trenings spilleliste på spotify og var "good to go". Merket veldig fort at formen ikke er den samme som for 4 måneder siden, men satte kursen mot den samme "løypa" jeg alltid pleide å løpe før. Måtte snu når jeg hadde kommet litt over halvveis og merket at melkesyra kom snikende i lårene... Jaja, det var godt å komme i gang og det kan jo bare gå en vei. Nå har jeg bestemt meg for å ha en sunn måned med fokus på trening og mat så får vi se hvordan det går. Jeg er jo ikke akkurat den som er veldig disiplinert, så det går med på det å skjerpe meg på det område enn faktisk å se noen forskjell på kroppen.

Besøk av fine Anja

 • Skrevet 02.06.2014 klokka 16:00
 • Kategori: Hverdag

Mandag, en fin start på uken. Eller hva synes dere?  Jeg avsluttet i allefall forrige uke med smil og latter sammen med Anja <3 Og er klar for en fantastisk uke med nye opplevelser og mye fint vær. 

Som sagt fikk jeg sett igjen Anja i går og gleden var storda hun kom kjørenes opp til huset og jeg kunne løpe for å gi henne en klem. Vi tilbragte nesten hele dagen sammen, det var mye å fortelle og dele ettersom det har skjedd masse siden sist vi snakket sammen. Elsker at ingenting har forandret seg siden jeg dro og at mine fine venner fortsatt er her for meg. Vi dro på bobbos for å spise middag, hvor jeg møtte igjen de flotteste folkene som jobber der, blidere og bedre service skal man lete lenge etter. Vi satt vel der og koste oss i nesten 2 timer før vi forflyttet oss hjem igjen og ut på verandaen hvor vi skravlet til solen gikk ned bak fjellet. Perfekt dag!

Våknet ganske sent i dag, og spiste frokosten min til en episode av gossip girl. Veldig morsomt og litt vemodig å se igjen byen sin på tvskjermen hjemme i stua, men det er vel slik det kommer til å bli fremover. Føler nemlig at New York er overalt, men også veldig langt unna. 

Nå skal jeg ta turen ut igjen i det fine været før jeg kanskje bestemmer meg for å ta en joggetur for å friske opp igjen formen. Vi får se, at det trengs er det ingenting å si på, men om det skjer er et annet spørsmål. 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits