Vanja Enger

God morgen!

 • Skrevet 29.06.2013 klokka 13:20
 • Kategori: Hverdag

God morgen fine!  

I går kveld fikk vi vite at det ikke ble noen fotballkamp fordi Kolbotn 2 ikke klarte å stille lag, så da bestemte jeg meg for å ha en rolig og avslappende morgen med en god frokost og litt tvtitting. (: Nå venter jeg bare på at May Kristin skal komme slik at vi kan chille før den lange kvelden som venter med fest og morro! Skal først se på en fotballkamp med noen av jentene før vi reiser opp på festen!  

Skal prøve å legge til et innlegg til før jeg reiser, men lover ingenting (:  Kos dere i dag og finn på noe gøy! 


- VANJA

Dagens antrekk

 • Skrevet 28.06.2013 klokka 21:23
 • Kategori: Outfit

I dag har jeg nesten ikke gjort noe. Etter at jeg sto opp så jeg vel på 4 episoder av Gossip Girl! Det var de siste episodene av serien så nå vet jeg ikke helt hva jeg skal fylle tv tittingen min med fremover...  Men i morgen er det vårsesongens siste fotballkamp her på hjemmebane og etter kampen er det sosialt med fotballgjengen i parken hvor vi skal grille og kose oss med livemusikk! Det skal bli kjempebra, men først må vi jo spille kampen og aller viktigst vinne! 

Jeg håper alle får en fin helg og at dere koser dere med venner, familie eller kjæreste nå som mange av dere har fått sommerferie og kan gjøre hva dere vil langt utover nattetimene! Håper bare at det blir fint være så er det mer å finne på.
 

Bukse - TopShop     Genser - BikBok     Øredobber - Husker ikke

Hva synes du? 


- VANJA

Siden sist på instagram

 • Skrevet 28.06.2013 klokka 16:22
 • Kategori: Hverdag

1. Et sikkert tegn på sommer og varme er når det blomstrer på trærne i hagen. Vakkert!   2. Var på vei til Hamar for å kjøpe kjole til bryllupet til Turid og Vegard. Gleder meg til å vise dere den.   3. Fine mamma som var med på turen. Vi måtte nyte solen når den først var fremme i et par dager! (:

4. Var på fisketur her om dagen, og jeg var den eneste som fikk fisk! Jessda (:   5. Det er ikke pent å leke med maten, men når man har sleepover med fineste kusina blir det fort mye tull og tøys. haha!   6. Jeg er av de som ikke drikke julebrus før 1. desember selv om den er i butikken i oktober... Men vi hamstrer alltid masse og det er vel lov å drikke den siste i juni? 

7. I går var det torsdag og da er det "throwback thursday" på instagram. Trengte ikke å lete lenge etter dette fine minnet fra Norwaycup i fjor sommer. Skulle gjerne tatt turen i år også, men da må det bli som publikum.   8. Den siste tiden har bestått av å sove lenge for så å stå opp å ikke gjøre noe konstruktivt, men skal begynne å jobbe på mandag så da er det på tide å få tilbake en normal døgnrytme. Begynte i alle fall i dag med å stå opp litt før 12:00. Klapp på skuldra til meg! 


- VANJA 

Day 8 - Et 3 år gammelt bilde av deg

 • Skrevet 28.06.2013 klokka 13:27
 • Kategori: Blogg

Da var det på tide med et tilbakeblikk i gamle albumer og bilder. haha! Alltid like morsomt å se gjennom feriebilder man hadde glemt eller lenge siden man hadde sett på. Fant bilde fra sommerferien for 3 år siden hvor vi var en jentegjeng på tur til Sverige. Koselig tur med mye latter og morro. Jeg har vel forandret meg litt, har jeg ikke? haha. Men jeg får fortsette å se på gamle feriebilder, for i år blir det ikke mange turene bort med venner og familie. Her er det kun jobb som står på timeplanen. - VANJA 

Day 7 - Favorittmaten din

 • Skrevet 28.06.2013 klokka 01:01
 • Kategori: Blogg

Jeg vet det har gått over 1 uke siden jeg blogget sist. Så beklager det veldig, men skal bli flink igjen nå. Så på dag 7 av "30 days challenge" skal jeg si hva favorittmaten min er. Enkelt og greit (og veldig veldig kjedelig) så må jeg si at det er taco! haha. Så var det ikek så mye mer å si om det akkurat. 

Skal til å legge meg nå så kommer jeg sterkere tilbake i morgen. Da fortsetter jeg på "30 days challenge" og flere oppdateringer. 

Jeg savner denne jenta og New York så innmari! 

Men nå skal jeg sove. Så god natt og sov godt sweeties <3 
 

- VANJA

Trysilfestivalen!

 • Skrevet 14.06.2013 klokka 15:11
 • Kategori: Hverdag

Hei søtinger! 

Beklager at det ikke ble noen blogging i går, jeg gjorde så mye annet på dagen og på kvelden var det fotballtrening så da ble det seint..

Det vil heller ikke bli mye til blogging de neste dagene fordi jeg skal være frivillig på Trysilfestivalen som er i kveld og i morgen. Jeg skal stå i baren disse to kveldene og i tillegg jobbe i morgen på dagen på jobben min. haha! I tillegg har vi fotballkamp på søndag så dette blir en hektisk, men veldig fin helg med mye bra som skjer! 
Det er ikke meldt kjempefint vær i kveld, men det skal allikevel bli en fin kveld med masse flotte mennesker og artister (: Dere som er i Trysil i helga og ikke har kjøpt pass enda må komme i kveld for dette vil bli bra. Og i morgen er det jo meldt superfint vær (: Kom kom kom! Så blogger jeg nok mer om helga på søndag. Så håper dere forstår det (:  Det vil også komme innlegg om innkjøp fra forrige uke og innleggene fra "30 days challenge". 
 

- VANJA

Day 6 - En ting du aldri kommer til å gjøre

 • Skrevet 12.06.2013 klokka 21:28
 • Kategori: Blogg

Man skal aldri si aldri, for plutselig så gjør man noe man aldri i verden trodde man skulle gjøre! 

Jeg er utrolig redd for å kjøre karuseller, føler meg liksom ikke trygg når jeg gjør dette. Jeg var/er hun som alltid passer på vesker og sekker mens vi er på Tusenfryd. Helt til for ett par år siden hadde jeg kun tatt tømmerrenna, den er liksom på mitt nivå hvis det forstår, men så overtalte broren min meg til at Speedmonster var utrolgi kul å ta og at man satt helt bomfast i de setene så man følte ikke at man var utrygg. I starten var jeg utrolig usikker, men jeg tok sjansen. Tror det må ha vært et svakt øyeblikk gentlig. Men etter en runde ar jeg så gira så vi tok den tilsammen 3 ganger. Men det er det! 

Å hoppe i falskjerm tror jeg at jeg kanskje ville prøvd hvis jeg hadde fått sjansen. Men å kjøre Thundercoster på Tusenfryd kommer jeg ALDRI til å kjøre! Den virker så falleferdig og usikker at jeg ikke stoler nok på den. haha! Jeg er en pyse på mine kriterier. men men. (: 
- VANJA

Day 5 - Din favorittfilm

 • Skrevet 11.06.2013 klokka 10:19
 • Kategori: Blogg

Hva skal jeg velge? For her kommer det helt an på sjangeren.

Når det gjelder romantiske filmer er det mange i toppen, men det vil alltid være Dirty dancing som raver øverst! Den er bare fantastisk og det har nok mye med at jeg først så den da jeg var 6 år og ble solgt til romatiske filmer <3 

 

 

Men jeg takler ikke å kun se på romantiske chickflicks hele tiden heller, så når det kommer til action må jeg si Batman! Altså, selv om det er action så inneholder jo filmen også en relativt kjekk mann som gjør at det hele blir mer behagelig å se på.... Av alle batman filmene må jeg si at det er den siste som er favoritten, ikke bare er Christian Bale dødskjekk, men Anne Hathaway gjør en så fantastisk bra jobb med catwoman at jeg i noen minutter av filmen kunne vært lesbisk for henne! For ei dame!!! Har du sett disse filmene og hva synes du om de? 

 

- VANJA 

Dagens antrekk - Saints & Mortals of shit

 • Skrevet 10.06.2013 klokka 18:57
 • Kategori: Outfit

Tenkte jeg skulle bli flink med å legge ut dagens antrekk en liten stund fremover ettersom jeg i sommer kun skal gå rundt i jobbklær og ikke har mye å bidra med på motefronten. haha! Så håper dere ønsker å se endel antrekk i tiden som kommer. 

Dette var i alle fall hva jeg hadde på meg i dag. 

Bukse - Topshop     Sko - Converse 

Jakke - Topshop     Top - Carlings


Hva synes du om antrekket? 


- VANJA 

 

Godt å være tilbake med gjengen

 • Skrevet 10.06.2013 klokka 16:55
 • Kategori: Hverdag

Jeg har jo som skrevet tidligere spilt fotball siden jeg var 6 år og begynte på damelaget når jeg var 16 eller 17 med å rekrutere meg opp som keeper. Når jeg begynte på folkehøgskolen i fjor høst tok jeg turene hjem så ofte jeg kunne for å få være med på kampene, men når sesongen var over så ble ikke jeg med på treningene lengre. Det har gått litt over et halvt år uten fotball nå og det har egentlig vært utrolig godt å kunne gjøre noe annet. Og det at jeg danset hver eneste dag gjorde meg ikke akkurat i dårligere form. Men før påskenferien kom, begynte jeg å kjenne på at jeg savnet laget en del og det å spille fotball. For det er noe helt eget å spille med andre på et lag enn å trene "alene" hvis dere skjønner? Man gir hverandre så mye og laginnsatsen er så bra, så når jeg kom hjem var det bare å bli med på treninger og kamper igjen! Vi rykket jo opp til 2. divisjon etter høstsesongen i fjor, så denne sesongen har motstanden blitt en del mye bedre, men vi gjør vårt beste og vi ligger ikke på nedrykksplass og den skal vi holde oss unna hele sesongen også! 

Spiller du fotball? 


- VANJA 

Day 4 - Dine 5 yndlingssanger akurat nå

 • Skrevet 10.06.2013 klokka 13:56
 • Kategori: Blogg

Her er mine 5 yndlingssanger for tiden. Kunne lagt ved en hel del flere sanger. Det kommer helt av på hva det er jeg skal "bruke" sangene til hvis dere skjønner. Noen gjør meg avslappa mens andre girer meg opp til trening. Noen er for alltid favoritter og noen kommer jeg nok til å høre i hjel i nærmeste fremtid. Jeg plukket i allefall ut noen av de jeg hører en del på for tiden. Som dere ser så hører jeg på mye forskjellig så det er bare å komme med sangforslag. Hva hører du på for tiden? Jeg tar i mot alt av forslag for trenger flere sanger nå til sommeren! 

 

Spis din syvende sans - Karpe Diem

- Denne er og blir en favoritt! Dette er nok favoritten fra deres nyeste plate, den gjør meg glad samtidig som jeg får enhel masse andre følelser frem samtidig. Musikkvideoen er fra da de hadde konsert i spektrum i mars og Chirag ser som alltid fantastisk ut! 

 

Dark Doo Wop - MS MR 

- Elisabeth fra klassen min på folkehøgskolen hørte masse på den når vi startet der, men jeg fikk ikke med meg denne før rett før vi skulle slutte. Synes den er så fin! Ikke mer å si om den enn at den har masse minner.   

 

Supermacy - Muse 

- Dette er min nye yndlingssang å jogge til for den har en perfekt beat hvor man treffes så sykt bra med joggetempoet jeg liker å løpe i. haha! Er det mulig. Men jeg bli gira på trening i alle fall. 

 

The Stockholm Syndrom - CLMD vs. Kish Feat. Fröder 

- Denne er fantastisk i seg selv og det at "Fröder" er ei jente som gikk på folkehøgskolen jeg gikk på i år så blir det ekstra spesielt. Utrolig morsomt, men også veldig imponerende å sitte i bilen og plutselig høre denne sangen spilles av på P3 og høre stemmen til Katrin. Hun er helt utrolig flink! : D 

 

Youth - Daughter  

- Denne minner meg masse om avslutningsforestillingen vår på danselinjen på Trøndertun. To av jentene danset til denne, men hadde kuttet slutten. Når jeg fikk høre likte jeg den bare enda bedre, teksten er så fin! 
 

Har du hørt de selv og er det noen som er av dine favoritter også nå? 

Kom gjerne med sangforslag til meg også! Trenger sommerpåfyll (:


- VANJA

Day 3 - Noe eller noen du savner

 • Skrevet 09.06.2013 klokka 12:00
 • Kategori: Blogg

Jeg savner venninnen min Ida som er ute på verdensreise med kjæresten sin for tiden. De har vært på farten siden i februar og kommer ikke hjem før midt i sommerferien nesten. Det er veldig lenge uten venninnen sin det skal jeg si dere. Spesielt når man er vant til å kunne treffes og snakke sammen om alt mulig hver eneste dag i 13 år <3   Jeg kan ikke beskrive hvor godt det skal bli å få henne hjem igjen og høre om den fantastiske reisen hun nå er på. Jeg vet hun har opplevd mye til nå og har garantert mye morsomt og spennende og fortelle om! Det skal bli så godt å klemme henne igjen, le med henne, gråte med henne og oppleve nye ting med henne! Hun er fantastisk på så utrolig mange måter at hun ikke kan beskrives med ett ord. Er så utrolig glad i denne jenta! <3

- VANJA

Day 2 - 10 fakta som ingen vet om deg

 • Skrevet 08.06.2013 klokka 21:25
 • Kategori: Blogg

Selvfølgelig vil dette være fakta som noen vet om meg, jeg går ikke akkurat rundt og holder på ting som ingen vet om. Noen av faktaene er veldig lite interessante, mens andre er kanskje litt mer interessante? Jeg håper i alle fall det. Men vet dere hvor vanskelig det er å komme på 10 ting om deg selv som få folk vet om? Det er ikke så lett skjønner du... Argh 

1. Jeg latet som om jeg så dårlig da jeg var liten slik at mamma og pappa skulle ta meg med til optikeren. Det kunne jo hende at jeg trengte briller. Og jeg hadde sååå lyst på det! Men da jeg kom til optikeren turte jeg aldri å late som mer, så da fikk jeg aldri briller. 

2. Jeg er utrolig mørkeredd. Trenger jeg å si noe mer? 

3. Jeg har spilt fotball siden jeg var 6 år gammel. Pia og jeg rocka med guttene de første årene! (:

4. Da jeg va liten ble jeg kalt Ronjarøverdatter på grunn av mitt trollete mørke hår. Selv har jeg aldri sett filmen om Ronjarøverdatter, men jeg vet selvfølgelig hva den går ut på. Og hver gang jeg sier det til noen får de sjokk og sier at barndommen min ikke er komplett enda. Seriøst? 

5. Da jeg var liten ville jeg bli mekaniker akkurat som pappa. 

6. Jeg elsker når det regner! Men hvis det tordner og jeg er alene hjemme kan jeg like gått legge meg i fosterstilling og dø! Jeg er ikke pyse altså, bare litt redd. 

7. Da jeg var liten gikk jeg barbeint på verandaen og subbet med beina slik at jeg skulle få flis under foten, for så å løpe til pappa og si at jeg hadde en flis i foten som han måtte få vekk. Hva søren feilet meg, selvskading fra jeg var pitteliten... 

8. Jeg reiser til New York i januar og skal være der til mai <3 

9. Jeg kom inn på LIPA (The Liverpool Institute for Performing Arts) sitt 1 års studium i dans etter at de hadde vært på Trøndertun og hatt audition i vinter. Jeg tror det ville vært et fantastisk år hvis jeg takket ja, men slik ble det ikke. 

10. Jeg har sett alle episodene av Blue Mountain State som til nå er laget. Det er kanskje den serien som setter jenter i dårligst lys i forhold til å fremstille de som helt inkompetente og "blonde", men jeg synes det er hysterisk latterlig noen ganger. Guttene er forsåvidt ikke fremstilt som så mye smartere i denne serien heller så det går vel greit. Flaut? 

 

- VANJA

Krøllete dag

 • Skrevet 08.06.2013 klokka 20:57
 • Kategori: Blogg

Hei (: 

Våknet i dag og følte faktisk at jeg hadde litt overskudd. Helt utrolig! Fikset meg og krøllet håret mitt før jeg dro på bygda for å møte noen fine jenter som jeg har savnet veldig. Helt utrolig at krøllene har holdt seg helt til nå for det gjør de nesten aldri...

Å være i Trysil nå er ganske ensomt for tiden, for de fleste av vennene våre er fortsatt midt i eksamensstress og andre greier, så vi må tresses vi som kan. Vi møttes i alle fall på Rialto som er en kafé midt på bygda og der ble vi sittende i nesten 3 timer og prate om alt og ingenting. Det var kjempekoselig å se jentene igjen og ha litt venninne tid (:  

Fine Maren og Silje (: 

Pia og Malene (: Jeg spiller jo forsåvidt fotball med disse så ser de jo et par ganger i uken, men fortsatt koselig å se de utenfor bana også. 

HAha! Alle kjøpte cola i dag og fikk igrunn noe som passa. Jeg var i alle fall med en del av gjengen < 3 

Når jeg kom hjem var det bursdagsfeiring hos naboene så tok meg en tur innom der for å spise mer kake. Haha. Kakemons sa du? Har spist meg mett på en stund nå så skal holde ut en god tid. Skal bare slappe av resten av kvelden og gjøre meg klar til bortekamp i morgen med å pakke bagen og finne frem det jeg trenger. Jeg skal også poste dag 2 av min "30 days challenge" her i kveld, så da får dere enda mer å lese om. 

Jeg håper at alle har hatt en fin dag i dag og at dere også har hatt fint vær. Det er så deilig når man kan kjenne at sola faktisk varmer så da må man utnytte det! 

 

- VANJA 

Sommer, sol og trening

 • Skrevet 07.06.2013 klokka 15:17
 • Kategori: Blogg

Sto opp i dag og la meg rett ut i sola. Man må utnytte det når solen først er fremme nå om sommeren, så det var bare å finne frem bikinien, skru på radioen og legge seg for å slappe av. Det er igrunn det dagen min har gått i hittil. Hadde fotballtrening i går og vi skal ha kamp mot Bekkelaget på søndag så trenger å ta en joggetur i dag for å få ut restene fra i går. Men jeg orket rett og slett ikke tanken på å jogge i denne varmen så venter heller til det blir litt kjøligere ute (: Men nå skal jeg en tur på bygda for å spise softis med pappa. haha, vi tar desserten først i dag visst. (: 


- VANJA 

Day 1 - Ditt siste innkjøp

 • Skrevet 07.06.2013 klokka 12:34
 • Kategori: Blogg

Ettersom jeg skal til New York etter jul så har jeg tenkt at jeg skal bli flink til å ikke kjøpe alt jeg har lyst til når jeg ser det, selv om det er vanskelig så må jeg jo få det til. For hvem vil dra til New York uten lommepenger?  Uansett så klarte jeg ikke å holde fingrene av fatet når jeg så denne bukse. Har nemlig sett etter en boyfriend jeans veldig lenge nå, men aldri funnet en jeg synes er fin. Så jeg kjøpte meg denne bukse på BikBok rett etter at jeg kom hjem fra Trondheim i vår (: Den er så behagelig og fin på samme tid!

 

- VANJA

30 days challenge

 • Skrevet 06.06.2013 klokka 20:34
 • Kategori: Blogg

Dette kan bli interessant. Jeg tenkte å kjøre i gang med en 30 days challenge, tror det kan være greit nå ettersom jeg akkurat har kommet i gang igjen med bloggingen. Uff, jeg er alt for lat til å holde i gang dette i starten, så dette er fin drahjelp (: Jeg starter med det i morgen så da har dere noe å se frem til! hahah! 

Day 1: Ditt siste innkjøp
Day 2: 10 fakta ingen vet om deg
Day 3: Noe eller noen du savner
Day 4: Dine 3 yndlingssanger akkurat nå
Day 5: Din favoritt film
Day 6: En ting du aldri kommer til å gjøre
Day 7: Favorittmaten din
Day 8: Et 3 år gammelt bilde a deg
Day 9: Smykkene dine
Day 10: Et bilde av håndskriften din
Day 11: Et bilde tatt av deg selv i dag
Day 12: Mobilen din
Day 13: 5 ting du ønsker deg
Day 14: Noe du er redd for
Day 15: Rommet ditt
Day 16: En sang du er skikkelgi lei
Day 17: 10 personer / gjenstander du ville tatt med til en øde øy
Day 18: Et bilde av deg selv som barn
Day 19: Innholdet i vesken din
Day 20: Parfymen du bruker
Day 21: Din verste uvane
Day 22: Skriv om din dag i detalj
Day 23: Nattbordet ditt
Day 24: Et bilde av deg selv med en gang du har våknet
Day 25: Favorittproduktet ditt akkurat nå 
Day 26: En sang som beskriver hvordan du føler deg i dag
Day 27: En kjendis du ligner på
Day 28: Den rareste tingen du har 
Day 29: En artist / et band du har sett live
Day 30: 5 steder du ville reist 
- VANJA 

Modell for en dag kveld

 • Skrevet 06.06.2013 klokka 13:37
 • Kategori: Bilder

God morgen.

Ja morgen, jeg sov til klokken 12 i dag ettersom jeg kom så seint hjem i natt. Deilig å ligge å dra seg i sengen til utpå formiddagen.
Jeg var nemlig i Oslo i går sammen med mamma. Vi reiste nedover i ett tiden og skulle kjøpe selskapskjole til bryllup i sommer for så å dra på Model day studio og ta bilder. Etter all kø på vei ned var vi ikke fremme før vi måtte gå til studioet. Der ble vi stylet med sminke og hår før vi tok rundt 150 bilder. Herregud så morsomt det var og for en utrolig koselig opplevelse og ha med mamma (: Vi valgte ut de bildene vi var fornlyd med så jeg tenkte å vise dere noen av de vi valgte ut (: verdens beste mamma < 3 
Hva synes du om bildene? 

- VANJA 

I can't wait to go back < 3

 • Skrevet 04.06.2013 klokka 17:46
 • Kategori: Blogg 

- VANJA

Klar for sommer

 • Skrevet 04.06.2013 klokka 15:26
 • Kategori: Outfit

Hei igjen <3 Skinnjakke - Primark     Genser - Forever21     Bukse - BikBok     Sko - Primark

 

- VANJA

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits