Vanja Enger

dip dye, high waist shorts, accessories

 • Skrevet 10.06.2012 klokka 11:43
 • Kategori: Mote

 

- VANJA

Pastellsommer

 • Skrevet 08.06.2012 klokka 20:10
 • Kategori: Mote

Hei. 


Beklager min lille fraværenhet de siste dagene, men jeg har brukt tiden min på litt andre ting. Selv om dagene på skolen er av de slappeste må i alikevedl møte opp og sitte å gjøre oppgaver til vi er ferdig. Så i dag hadde jeg skole til klokka 4 som alle andre dager. Slitsomt når man vet at andre allerede har tatt helg.

 

Mens jeg satt å gjorde oppgaver (les ingenting) klikket jeg meg rundt på asos.com å kikket på klær. Fant en del fint jeg gjerne skulle bestilt hjem, men ettersom jeg skal spare penger til sommerferien så får shoppingen vente. Men hvis denne buksa hadde havnet i posten min med et uhell hadde jeg nok ikke returnert den. (:

 

 

Hva synes du? 

 

- VANJA 
 

RIHANNA LOVE

 • Skrevet 03.06.2012 klokka 20:48
 • Kategori: Blogg

Elsker virkelig denne sangen og musikkvideoen gjør den ikke akkurat noe mindre rå! 

 

 

L.O.V.E

 

 

- VANJA

DAGENS WANTS

 • Skrevet 02.06.2012 klokka 20:59
 • Kategori: Mote

Var inne på litt forskjellige sider i stad for å titte på sommerklær, men jeg ender alltid opp med å gå på Nelly.com ettersom det ikke fører til store frakt og tollkostnader slik som det er med britiske og amerikanske sider. Som alltid fant jeg ett par fine ting og spesielt kjoler! Gleder meg masse til sommerværet kommer tilbake slik at det er mulighet for å gå i kjoler igjen. Det er virkelig livet. 

 

Kjole 1 kan du finne HER, kjole 2 kan du finne HER og kjole 3 kan du finne HER

JC skoen kan du finne HER, den turkise skoen kan du finne HER og den siste kan du finne HER

 

 

Nå har familien sett ferdig landskampen i fotball på tv og det er nå klar for å spise ost og kjeks. Det skal bli skikkelig godt med litt kosemat på en lørdagskveld etter at jeg spilte fotballkamp i dag. Den foresten gikk kjempebra, vi vant nemlig 11-0 og jeg scoret 3 mål. Herregud så morsomt det var! Jeg er egentlig keeper, men treneren syntes jeg kunne få spille utpå med 2. laget i denne kampen og vi hadde det kjempemorro. Men i neste kamp er jeg nok plasert tilbake i målet hvor jeg egentlig hører hjemme. Hehe. Men først ost og kjeks. LOVE!  

 

Fant du noe fint? 


- VANJA

T.G.I.F

 • Skrevet 01.06.2012 klokka 21:15
 • Kategori: Hverdag

Hei alle søte!

 

I dag hadde jeg min andre eksamen og nå står det kun to igjen før jeg er ferdig. En skriftlig som jeg gruer meg til og en muntlig som jeg ikke vet hvilket fag jeg skal opp i enda. Men det snakker vi ikke noe mer om før jeg vet det. 

 

Så i kveld belønner jeg meg selv med en rolig kveld med godteri og film. Hadde egentlig en plan om å ta meg en joggetur, men det ble visst ikke noe av. Synd trist leit. Jaja, skal spille fotballkamp i morgen uansett så noe trening blir det jo. Så nå skal jeg bare kose meg resten av kvelden (:  Håper dere også har en fabelaktig kveld! 

 

 

Kos dere masse i helgen, det fortjener dere nok! 

 

- VANJA 

Before I die

 • Skrevet 01.06.2012 klokka 17:27
 • Kategori: BloggWeheartit.com

 

Er du enig i noe?  (:

 

- VANJA

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits