Vanja Enger

PRETTY NAILS

 • Skrevet 30.06.2011 klokka 22:37
 • Kategori: Blogg

 

Den orange fargen er bare superfin nå når det er sommer (:  Det er så herlig å kunne pynte seg og lure frem litt sommerfølelse nå den ikke helt er der, det får deg til å tro at det er fint vær ute og at man har ferie og kan nyte hver eneste dag (: 

 

 

hva synes du om fargen? 

 

- VANJA 


OUTFIT 30.06.11

 • Skrevet 30.06.2011 klokka 17:48
 • Kategori: Outfit

 

I dag ar jeg på meg en kjole fra H&M, den er i hvite og rosaorange striper og er sååå behagelig å gå rundt i. Bare å ha en tubeBH under så har du et fint og sommerlig antrekk. Følte jeg trasset litt været i dag, det har regnet litt men ikke så mye så det går greit. Og man trenger ikke å pakke seg inn emd en gang det kommer en dråpe det er jeg tross alt varmt ute forde. (:  nå skal mamma og jeg reise på besøk til tante, opp i dala. håper dere koser dere videre denne fine kvelden. Hopp og vær glad !  

Hva synes du om antrekket? 


- VANJA


At Mayken's place

 • Skrevet 29.06.2011 klokka 13:15
 • Kategori: Hverdag

I dette øyeblikket sitter jeg på en hard kjøkkenstol på rommet til Mayken med blikket klistret på pc skjermen som står i hylla, jeg venter på at Mayken skal rydde ferdig klesskapet sitt før vi skal teffe Silje ute for og ta en oppgjør i kubb. Jeg har altså sovet hos Mayken i natt, og hun sov hos meg fra mandag til tirsdag. Akkurat som det var i gamledager. Livet er herlig og det er sommer (: 

 

 Jessie J ft. B.o.B - Price Tag

 

Katy B - Katy on a Mission

 

Katy Perry - E.T 

 

Rihana ft. Britney Spears & Lady Gaga - Ready

 

Adele - Someone Like You 

 

The Black Eyed Peas - Just Can't Get Enough

 

Rihanna - California King Bed 

 

 

Kos dere i sommervarmen, det skal jeg ut å gjøre nå (: '

 

Hva skal du gjøre i dag?

Er det varmt hos deg? 

 

- VANJA 

FIN KVELD, FINE FOLK

 • Skrevet 26.06.2011 klokka 22:52
 • Kategori: Hverdag

Foreløpig har det ikke blitt noe redigering av den videobloggen jeg og maja prøvde oss på. den er bare for klein til at jeg klarer å se på den mange ganger på rad. så hvis jeg tar mot til meg og redigerer sammen noe bra så skal jeg legge den ut., må bare høre med Maja først. haha !

 

Jeg har heller ikke hatt så mye tid til overs til å redigere uansett, her hjemme har jeg vært opptatt med å feire St. Hans / ha grillfest / feire meg selv sammen med familie og gode venner. I går hadde vi nemlig grilling hos oss med en del folk, vi koste oss masse og det virket som på tilbakemeldingene at det var en svært vellykket kveld. Vi spiste, drakk og spillte volleyball til klokka var 2 i natt. Super koselig ! 

 

Alt i alt ble jeg 2 vin, 1 rose og 1000 kroner rikere (: Tusen takk til alle sammen som gjorde den kvelden her for knall bra. Jeg er så glad for at jeg har så mange snille, gode og positive mennesker rundt meg hele tiden, det gjør virkelig dagen lett.  

  

Aaah, for en kveld. Må gjentas masse i sommer, håper bare på finere vær fremover. 

 

- VANJA 


HEIA BLOGGEN

 • Skrevet 25.06.2011 klokka 15:25
 • Kategori: Blogg

Nå er det videoblogg på G. Maja er på besøk da skjønner dere så da blir det liv og vaffelrøre her : D  Så stay tuned, det her blir FETT ! 

 Dere får høre mange gode gamle slagere. 

 

- VANJA og MAJA 

Heisann

 • Skrevet 24.06.2011 klokka 13:54
 • Kategori: Blogg

Heisann sveisann, ha en fin dag (:

 

- VANJA 

Mine sommerferieplaner

 • Skrevet 24.06.2011 klokka 12:13
 • Kategori: Blogg

Jeg hadde lenge en plan om å få meg en sommerjobb, men her i trysil er det ikke lett i det hele tatt. Enten så får de som har jobbet der før jobben, fordi de slipper opplæring og alt det der, eller så må man kjenne noen som jobber der fra før. Det virker i alle fall som om det er sånn det foregår. For noe tull !

 

Så nå er jeg uten noen fast sommerjobb, hvis ingen kommer løpende til meg og tilbyr en... Og jeg trenger virkelig penger for jeg har vært alt for sløv til å spare. Ikke så veldig bra, Vanja ! Så da blir planene mine for sommeren veldig få, det eneste som står på agendaen er en super sydentur med en flott gjeng til Bulgaria. Åååh, det gleder jeg meg masse til (: Vi skal ha en uke med masse sol, varme og oppladning. 

 

Sist jeg var i varmere strøk på ferie var i Thailand med Ida, det var så spontant og herlig at alt bare ble så sykt mye...

 
 

Så nå ser jeg bare frem til den uka, det skal bli så bra! Gleder meg masse masse masse. : D  Men først noen uker her hjemme, hvor det MÅ bli mye trening, tv-titting (oi, for en fin kombinasjon. haha)  og kanskje litt slikking av sol hvis det bestemmer seg for å bli sommer og varmt her. (: 

 

Hva er dine planer for ferien? 

 

- VANJA 

 

Outfit 23.06.11

 • Skrevet 23.06.2011 klokka 22:02
 • Kategori: Outfit

 

 

Sort strømpebukse - HM  //  genser - Bikbok  //  veske - HM  //  sko - HM  //  øredobber - Indiska tror jeg (: 

 

Hva synes du om antrekket? 

 

- VANJA

Skipsgutt

 • Skrevet 23.06.2011 klokka 13:46
 • Kategori: Blogg

 

Jeg poster outfit bilder seinere i dag (: Så stay tuned, skal bare sitte barnevakt, spise middag og dra på fotballtrening først (: 

 


- VANJA 

 

1000 tegninger

 • Skrevet 23.06.2011 klokka 12:12
 • Kategori: Hverdag

Mamma har jobbet på barneskolen og på SFO nå i år og jeg har derfor vært der litt etter skolen til hun var ferdig eller hvis jeg skulle hente noe. Og med en gang man kommer inn dørstokken får man tusen blikk og alle skal vite hvem du er. Barn er bare helt fantastiske, de er ærlige og morsomme og sier så vanvittig mye morsomt. Jeg var der i går en tur og jeg ble sittende med noen og tegne. Så jeg får alltid med meg tegninger hjem så skuffen på rommet er stappet full. I går fikk jeg en tegning med meg selv på, ser dere likheten?  Spesielt botox leppene : D  LOVE IT !  Og det ble laget en del Hiawata / indianer telt. Masse fine farger (:  Tegningene gjør meg bare så glad, de ungene får meg til å tenke på da jeg var så liten og gikk på SFO, hva som var "verdensproblemene" mine da. Noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne reise tilbake i tid, da man kunne ha kjæreste den ene dagen og slå opp den andre, og ha en kjæreste som var sammen med 7 andre uten at det gjorde noe. WORD ! hahahaha. 

 

hva synes du om tegningene?
og hva husker du best fra din barndom?

 

- VANJA

OUTFIT PÅ SKOLEAVSLUTNING

 • Skrevet 20.06.2011 klokka 16:45
 • Kategori: Outfit

Før skoleavslutningen på torsdag var Tea og Berit her og fikset seg (:   Og så var det avgårde på vors og fest. Dette var hva jeg hadde på meg. Kjolen er fra Nelly.com (:  Den er virkelig fin ! 

 

- VANJA 

10 ting jeg hater ved deg

 • Skrevet 19.06.2011 klokka 23:35
 • Kategori: Blogg

Aloha! 

 

En liten hilsen sånn rundt midnatt har velaldri skadet så jeg gjør et forsøk nå også. Endelig er det sommerferie og mange rolige dager ligger klare på vent. Deilich!  Tenkte dette skulle blir en kjapp liten nattahislen før jeg setter på filmen med kjekkasen Heath Ledger, altså 10 ting jeg hater ved deg. I den filmen er han helt fantastisk. Så hvis du ikke har sett den før så anbefaler jeg deg den på det sterkeste, man får liksom litt troa igjen.. 

 

 

Så nå skal jeg snart trykke på play og bare ligge å kose meg under dyna før jeg lukekr øynene mine og sovner. Det skal bli godt å ikke skulle på skolen i morgen, faktisk skal det bli helt fantastisk. Det skal bli mye tid til blogging og chilling og masse koselig ting med venner (:  Jeg kommer sterkere tilbake i morgen med en litt lengre oppdatering fra sist, det har skjedd mye. Og noe av det vil jeg dele med dere søtinger! Så gled dere! 

 


- VANJA 

BILDER FRA FREDAG

 • Skrevet 15.06.2011 klokka 19:10
 • Kategori: Bilder

Nå er det nesten en uke siden vi hadde overraskelsesfest for Berit. Tiden flyr så fort og om bar et par dager så reiser hun hjem. Men først skal vi ha det kjempe morsomt på avslutningsfesten med skolen i morgen og avslutning på fredag (:  Her er i alle fall noen bilder fra avskjedfesten vi hadde her hjemme hos meg. 

 


 

- KOS 

STIKKER TIL MAJA

 • Skrevet 12.06.2011 klokka 14:14
 • Kategori: Hverdag

Jeg har hatt en super helg hittil, kost meg masse med mange fine folk (:  På fredag hadde vi overraslkelses party for Berit som har vært utvekslingsstudent i klasssen vår dette året, hun reiser hjem på søndagen som kommer. Det kommer til å bli kjempe trist å ikke se henne på en stund.. I går møtte jeg mange jeg ikke har sett på en stund, Maja, Turid, Vegard og Natalie. Så reiste jeg opp på en hytte i fjellet og feiret en venninnes bursdag, dro ut også var det natta. haha. Våknet opp i dag og var egentlig veldig utskjørt, skulle egentlig på fest i kveld også men bestemte meg for å slappe av med Maja og ha en god gammeldags jentekveld med godteri og tv-kos :D 

 

Det blir kjempe koselig å være med denne jenta igjen. det blir så lenge mellom hver gang så blir mye å snakke om når vi møtes igjen. 

 

det kommer sikkert en oppdatering seinere i kveld også, så stay tuned. 

 

- KOS 

JEG GLEDER MEG TIL

 • Skrevet 09.06.2011 klokka 16:08
 • Kategori: Bilder

å kunne ligge i gresset å se opp på himmelen. Jeg kan ligge i en evighet å se på skyer som ligner på forskjellige ting. som denne for eksempel som ligner på en fisk...

 

 

å kunne ta bilder av fine blomster, det var kanskje flere på Malta enn det er her hjemme i sommer, men noen finner jeg vel (: 

  

å skulel bli brun. Bare å slappe av i sola sammen med venner er superkoselig. 

 

 

 

 

Nå skal jeg finne frem treningsklær og spise litt lett middag. Dagen har bare vært sløv. Jeg og Miriam har bare sett på TV, vært en tur på bygda og vært på insekktjakt. Rettere sagt var vi såpass redde begge to, at vi flyktet til bygda når vi fant ut at det var en langstett inne...... Say no more. 

 

- KOS 

Nammi

 • Skrevet 08.06.2011 klokka 21:20
 • Kategori: Blogg

 

Her skal det spises vaffler til kveld skal jeg si dere. Gøtt det!  (: 

 

- KOS 


SIDEN SIST GANG, DA JEG VAR SPREK

 • Skrevet 08.06.2011 klokka 19:42
 • Kategori: Hverdag

- har jeg hatt langhelg. 

 

- har jeg vært på sommerens første campngtur. 

 

 

Tonje og meg (:

 

 

 

- har jeg blitt solbrent....

 

- har jeg kost meg masse! 

 på vei til fotballkamp i engerdal (: 

 

- har jeg hatt mange meningløse timer. 

 

- har jeg vært syk. 

 

- har jeg sittet inne når det har vært uvær ute. 

 

- har jeg vært på trening.

 

Ettersom jeg har vært litt dårlig til å blogge i det siste så har jeg egentlig mye å si. Det har skjedd masse, men jeg har enten ikke hatt tid for det har vært mellom alle skoleting og treninger og turer. Og hvis jeg har hatt tid så har jeg ikke hatt internett... Det har vært litt klikk i det siste. TORDENVÆR altså!  Men nå er jeg tilbake, så jeg tenkte å dele litt bilder fra da klassen min hadde grilling etter skoletid. Kjempe koselig og morsomt. Jeg liker virkelig klassen min kjempe godt! (: Heldigvis har jeg 1 år igjen med dem! 


fineste klassa (: 

 

+ Er du fornøyd med klassen din? 

 

- KOS 

JOGGETUR

 • Skrevet 02.06.2011 klokka 14:59
 • Kategori: Hverdag

Nå skal jeg ut å jogge, vi skulle ha minst en egentreningsøkt før kamoen i morgen. Så da ble det en joggetur i dag (:  Sola ha tross alt bestemt seg for å være fremme så da passer det kjempebra!  Det som er så godt med å jogge er at man kan være for seg selv, slappe av, men samtidig trene. Deilig å kunne la tankene slippes fri. Og det beste er ETTER at man har trent, man føler så ufattelig mye bedre! 

 

- KOS 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits