Vanja Enger

Antrekk 31.05.12

 • Skrevet 31.05.2012 klokka 14:49
 • Kategori: Outfit

Hei. 

 

Slappe dager for tiden, skulle egentlig bare ha 45 minutter med norsk i dag, men jeg visste at læreren vår var syk og at sansyneligheten var liten for at vi skulle møte. MEn jeg tenkte det kunne være smart å ta seg en tur allikevel ettersom vi har nynorsk eksamen i morgen og kansje fikk litt syttig informasjon. Men igjen lærer å se og jeg fikk heller finne informasjonen på skolesiden. Jaja. Så nå er det bare for meg å pugge litt på nynorskregler og gjøre mitt beste. 

 

Tenkte å vise dere hva jeg har på meg i dag også, så her er det (: 

 

 

Hvit singlet  -  Primark          Skinnjakke  -  Primark


 

Bukse  -  H&M


 

Sko  -  Converse

 

Hva synes dere? 


- VANJA 

Blogger som jeg leser. Skal jeg begynne å lese din?

 • Skrevet 29.05.2012 klokka 15:42
 • Kategori: Blogg

Hei. 

 

Nå sitter jeg på skolen etter å ha levert norsk eksamenen min. Fy søren! Jeg har aldri vært så redd for å trykke på lever noen gang, helt utrolig. Men nå er det gjort og det er ikke noe jeg får endret på nå uansett. Så derfor skal jeg ikke tenke noe mer på den før jeg får den igjen i sommerferien. Det kan jo bli spennende... SHIT! 

 

Men for å roe nervene mine mens jeg sitter å venter her velger jeg å ta dagens leserunde på de forskjellige bloggene jeg følger. De jeg nevner nå er altså de jeg er innom oftest. Er også innom bloggene til litt kjentfolk innimellom, men ikke så ofte. Men hvis du brenner inne med en god blogg, om det er din egen eller noen andre sin som du mener at jeg burde lese så legg igjen adressen i komentarfeltet så skal jeg ta meg en tur innom så fort som mulig. (:

 

fannyba.blogg.no  -  fotballfrue.no  -  ulrikkelund.com  -  livingdoll.modette.no  -  werun.no/haawt/


leneorvik.no  - annais.blogg.no  -  nettenestea.com  - werun.no/andreabadendyck/

 

Favoritten er Ulrikke Lund, virkelig. Skulle ønske jeg hadde klesskapet hennes, der er det mange fine skatter der!  LOVE < 3 

 

Ha en fin dag videre søte!

 

- VANJA 

Ein løvetann...

 • Skrevet 27.05.2012 klokka 14:58
 • Kategori: Bilder

... det må være sommerens første. 

 

 

Hva synes dere? 

 

- VANJA 

Instagram (:

 • Skrevet 26.05.2012 klokka 21:45
 • Kategori: Hverdag

Hei søte lesere. 

 

Dere er noen fininger som leser bloggen min, men jeg håper dere kan bli litt flinkere til å legge igjen litt komentarer og slikt. For det hjelper virkelig på blogglysten altså. I dag har jeg vært på fotballkamp med de beste jentene og med en fotballkamp som spilles borte følger det alltid en busstur fyllt med masse latter. I dag var intet unntak.  tillegg blir det meste dokumentert og det gjør jeg gjennom instagram (:  Nå i det siste er det veldig mange som har blitt aktive der, noe som gjør det mer spennende. For jeg har nemmelig hatt instagram ganske lenge nå, før brukte jeg det mest som et redigeringsprogram. Men nå er det så mange som legger ut bilder der så da blir det med ett litt mer spennende. Så vis dere vil følge meg kan dere gjøre det med å søke på meg, @vanjaenger. Prøver å ta en del bilder, så der kommer det i alle fall hyppigere oppdateringer. (: 

 Har du instagram?

I så fall kan du begynne å følge meg så skal jeg følge deg tilbake (:

 

- VANJA 

På tur til Elverum

 • Skrevet 25.05.2012 klokka 16:54
 • Kategori: Hverdag

Hei.

Nå er jeg på tur til Elverum etter en nervepirrende dag hvor jeg først hadde norsk muntlighøring, før jeg hadde prøve i religion om etikk. På den muntlighøringa trakk jeg språkdebatt og språkpolitikk, var helt greit fornøyd med det. Så jeg endte opp med en 4'er. (: den etikkprøva vet jeg ennå ikke hvordan gikk, men jeg håper at det gikk bedre enn sist.

I kveld skal vi på bursdag og kose oss masse. (: håper alle får en fin start på helga, ikke lenge ingen før det er sommerferie nå (: LYKKE!- VANJA

SOMMER

 • Skrevet 24.05.2012 klokka 21:34
 • Kategori: Bilder

blomst

 

- VANJA 

Antrekk 23.05.12

 • Skrevet 23.05.2012 klokka 18:46
 • Kategori: Hverdag

Lovet dere at jeg skulle vise dere hva jeg hadde på meg i dag, så da får dere det nå mens jeg har tid. Sitter å nyter sola ute, været har vært fantastisk, i dag også. Det har nesten ikke vært skyer på himmelen her i Trysil så man kan virkelig ikke klage! Elsker at jeg kan sitte på verandaen hele kvelden uten å begynne å fryse. LOVE (:  

 

 

Strikke tee -  H&M

Jakke - Primark

Bukse - H&M        Sko - Converse

Hårbånd - Primark        Solbriller - H&M

 

Nå er det tilbake i puggemodus, for her skal det leses i norskboka. Skjønner ikke hvordan det skal gå på fredag, men jeg får gjøre mitt beste og bedre får jeg ikke gjort. Sånn er det bare. Håper alle får en fin kveld, min skal nytes med pugging og kjærestekos < 3   


 

Hva synes du? (:

 

- VANJA

Ha en fin dag folkens!

 • Skrevet 23.05.2012 klokka 09:09
 • Kategori: Hverdag

Her er det kjempefint vær og det ser ut til å bli en finfin dag (:

Viser dere hva jeg har på meg seinere i dag. Kos dere!- VANJA

På vei hjem til postkassa mi...

 • Skrevet 22.05.2012 klokka 21:10
 • Kategori: Mote

Som jeg skrev tidligere så bestilte jeg meg litt fra Gina Tricot i dag. Gleder meg masse til det dumper ned i postkassa, noe jeg håper skjer på fredag. For nå er sommeren her og det er på tide å pakke vekk ullgenserne og superundertøyet og heller finne frem bikinien og de fine toppene som har støvet ned i løpet av vinteren. Aaah, gleder meg masse til sommeren for jeg vet allerede at den kommer til å bli fantastisk! Så da er det bare opp til været om den blir enda mer fantastisk enn planlagt. Sol, sol, sol! (:

 Alt er fra Gina Tricot og du kan finne den fargerike toppen HER, paljettoppen HER og bikinioverdelen HER. LYKKE! 

 

Men nå skal jeg pugge litt mer til norskhøringen før jeg skal se på den spennende avslutningen av Frustrerte Fruer. Det er dobbelt episode i kveld så det bli er sen kveld. Men men (: Snart er det sommerferie go da kan jeg nyte noen late dager i sola. 

 

Hva synes du om det jeg har bestilt? Fikk du lyst på noe selv kanskje? 

 

- VANJA

SummerLove

 • Skrevet 22.05.2012 klokka 17:11
 • Kategori: Hverdag

Hei. Skal prøve å mobilblogge litt for fremover ettersom det går fortere enn å logge seg på dataen.

Denne uka har sommeren endelig kommet til Trysil, deilig. Men jeg kan dessverre ikke bare sitte ute og sole meg hele dagen, så litt fornuftige saker må jeg få gjort ettersom det snart er eksamen og sånt. Men først er det muntlighøring i norsk på fredag hvor jeg må kunne hele boka utenatt, dør av å tenke på det.

Så i dg bestemte jeg meg for å ikke sitte inne å dø ut som en grå nerdemus, derfor valgte jeg heller å ta med meg is-teen og sommermusikker ut og lese på det jeg skal kunne til fredag i finværet. Fin tirsdag! Elsker sommer < 3 

 

 

 

I tillegg klikket jeg hjem noen fine skatter da Gina Tricot som jeg håper kommer i posten i løpet av fredagen. Det hadde vært en fin start på helga! (: kan vise dere hva jeg har bestilt seinere.


Håper dere har en fortsatt fin dag!


- VANJA

Russens dag på Tusenfryd

 • Skrevet 02.05.2012 klokka 11:33
 • Kategori: Hverdag

I dag er det russens dag på Tusenfryd med artister som DJ Broiler og Avicii kan det bli en braaa dag! det er meldt superfint vær og vi er en gjeng med jenter somreiser fra Trysil. Det skal bli så morro!

 

Vi var på Tryvann sist helg, noen av dere fikk sikkert med dere alt drama med ambulanser, savna folk, gale folk og en kø som var verre å stå i enn noe annet!!  Vi kom opp med bilen, men der fikk vi ikke parkereså da måtte vi reise ned til Holmenkollen og sove der (dette ble vi glad for seinere). Så når vi endelig kom opp så var det helt greit. Ble så mye folk at man ikek visste hvor man skulle gjøre av seg. Siste kvelden var mye bedre med mer liv og morro. Så nå gleder vi oss masse til Lillehammer i helga.  (: 

 

bobla vår (: 
turister (: 

 

Men nå skal jeg gjøre litt skolearbied og ha en time medhsitorie før jeg stikker til Tusenfryd! Kanskje blir det en oppdatering på veien (:  

Kos dere !!! 

 

- VANJA 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits