Vanja Enger

SOMMERFAVORITT

 • Skrevet 31.05.2011 klokka 23:32
 • Kategori: Bilder

Denne kjoler har jeg skikkelig lyst på, liter stoffet, snittet og fargen. (: 

 







Hva synes du?  (: 

 

- KOS 

OUTFIT 31. mai 2011

 • Skrevet 31.05.2011 klokka 13:18
 • Kategori: Outfit

Beklager for at jeg er så slapp og bare tar bilder med webcam. Det er skamfullt, men jeg orker ikke dra frem kameraet i dag. For nå skal jeg snart på skola. Har ikke timer før ti på halv 3 i dag. Utrolig!  så da blir det to timer i media så er det hjem igjen og rett på trening. Det blir gott det i regnværet! Jeg elkser egentlig regn, bare jeg kan holde meg innendørs og bare se på det, eler i det miste være ute i det når det er sol.  

 





 

skjerten jeg har på meg er fra primark og tightsen er sånn sort stoff som er "ekkelt" å ta på. Hvis dere skjønte? Haha, og den er fra bik bok. (:  Ringene er fra loppemarked og H&M (:  så hva synes dere? 

 

Nå skal jeg løpe før bruttern kommer å henter meg. Alt like greit med privatsjåfør til skolen når det regner ute. Der hørtes jeg plutselig veldig overfladisk ut. Huff!  så med det så dier jeg sjalabajs, ha en fin dag mine søte lesere (:

 





- KOS 

WEBCAM, I LOVE YOU

 • Skrevet 30.05.2011 klokka 23:08
 • Kategori: Bilder

Jeg er offesielt ferdig med eksamner for dette året. Eller det vil si at det er 0,0000001 % sjanse for at jeg kommer opp i muntlig ettersom jeg allerede har vært oppe i økonomi. Den hadde jeg i dag så det er deilig å være ferdig med det. I ukene frem mot sommerferien skal jeg bare slappe av, ligge på gresset utenfor skolen og bare chille i solen, hvis den noen gang bestemmer seg for å komme frem igjen. 

 

Jeg har også fått igjen karakterer i noen fag og for å nevne noen jeg er kjempeglad for er 6'er i matematikk og 6'er i media :) Aww, jeg er GLAD :D 

 

Og får å feire dette har jeg funnet frem gamle bilder tatt med webcam, haha. her var det mye latterlig. Så her kommer en liten bildehistorie om meg. Og det er bare bilder fra 10. klasse til nå (: 

 

Vi vrir hode litt til siden så ser man straks litt søtere ut. 
 




Dette var profilbildet mitt lenge på. bambambambam HU! monsterlol


Den tiden jeg trodde jeg var litt kul med stor t-skjorter...


Og den tiden jeg trodde jeg var søt med masse rosa... 


 

sommer i Bodø (: 


Når jeg ville vise frem leopardbuksa mi, som jeg fortsatt er veldig glad i! 






Og ja, det her var vel for ett par dager siden (:  

 

Hva tror du?  Har jeg forandret meg noe? 

 

- KOS

 

HJEMMESPA

 • Skrevet 30.05.2011 klokka 21:16
 • Kategori: Hverdag

Aaah. Nå sitter jeg hjemme i godstolen med ansiktsmaske på og pleier meg selv. På tven står supre Glee, det topper liksom min hjemme-alene-etter-trening-kveld. Det er så godt med sånne kvelder en gang i blandt, et helt hus for seg selv hvor man bare kan slappe av og ikke bry seg om noe annet. Delicious :) 

 

Tenkte  i stad at ja, jeg tar litt bilder av meg selv med ansiktsmaske på, tok et par og ga opp. Dette ansiktsmaska er sånn karamel og blir derfor sånn gjennomsiktig, noe som ikek gjorde seg så bra på bilde for å si det sånn. så jo mer svett ut nå enn det jeg gjorde etter treningen i stad. I mens for dere klare dere med et bilde av meg uten ansiktsmaske. (: 

 





- KOS 

PIRAT OUTFIT, ellerno.

 • Skrevet 29.05.2011 klokka 18:00
 • Kategori: Outfit





 

Nå er det Pirates of the Caribbean kino på gang, må løpe så jeg er sikker på at jeg får plass. Tror det kan bli en del jenter som skal se på. Hvem sier vel nei takk til Johnny Depp. Aaah!

 

Dere som allerede har sett den eller ikke skal se den i kveld kan nyte denne sangen, wow. Rihanna slår til igjen. Jeg har ikke ord for hav den dama der får til Her er iaf California King Bed. 



 

- KOS 

INSPO

 • Skrevet 29.05.2011 klokka 14:16
 • Kategori: Bilder




weheartit.com


- KOS 

I'm aiming right at you

 • Skrevet 28.05.2011 klokka 18:46
 • Kategori: Blogg

 På dager som dette hvor jeg kun har 1 ting jeg MÅ gjøre så gjør jeg absolutt alt annet. Det er ikke helt bra, men jeg har ikke motivasjon til å lese om kjedelige ting, men nå må jeg gjøre det hvis jeg vilha den karrakteren jeg vil ha!  Kos dere med denne sangen her i mens. BEAUTIFUL! 

 

 

 - KOS

RED LIPS, BABY

 • Skrevet 28.05.2011 klokka 16:23
 • Kategori: Bilder

 

 

 

Pirates

 • Skrevet 28.05.2011 klokka 14:29
 • Kategori: Hverdag

 

Har noen sett Pirates enda? Den kommer til Trysil i morgen og jeg har virkelig tenkt meg å se den. Jeg må bare få øvet nok økonomi i dag og i morgen så skal jeg ta meg en velfortjent pause før den store dagen på mandag. Hvem vil vel ikke se på kjekkasen Johnny Depp? Han tar virkelig kaka i hver eneste film han spiller i, og JAck Sparrow er ikke noe unntak. 

 





Nå skal jeg åpne økonomiboka og lese om aksjeselskaper og miljøvennligebedrifter. Jeg håper virkelig at eksamen går bra hvis ikke blir je skuffet over meg selv. Vi skalbare føre regnskap, skrive om selskapsformer, å føre budsjett. OG skrive om miljøvennlige bdrifter. Hur lett som helst.... håper jeg.  

 

- KOS 

dagens helt

 • Skrevet 27.05.2011 klokka 23:49
 • Kategori: Hverdag

Dette må jeg bare få fortalt dere! 

 

Jeg sto opp i dag tidlig for å dra på skolen til ti på ni, jeg starter vanligvis ti på halv 11 på fredager så dette var noenlunde bittert, men jeg skulle ha forberedelser til økonomieksamen. Enhver økonomitime innebærer at jeg sitter med Tea, snakker MED Tea, snakker TIL Tea og blir snakket til AV Tea. Rett og slett blir det MYE snakking og lite jobbing. Men i dag var det en helt annen innstilling vi hadde tatt med oss til skolen og vi jobbet hardt og ble ferdig med det høyst nødvendige tidlig. Så etter å ha hørt på

 

 

gikk vi til kantina for å kjøpe noe godt. Vi ruslet ut og sjekket hva de hadde å tilby i dag, vi så ingenting godt, i alle fall ikke noe som fristet. Vi bestemte oss for å reise ned på mega for å kjøpe noe godt der.Og etter det skulle vi til banken for å sjekke for mye vi hadde på kortet. Og det er NÅ det skjer!

 

Der står vi inne i en sånn bankautomat og jeg mister BILNØKKELEN mellom sånn sprinkelgulv og der blir den liggende. Jeg begynner desperat og spørre Tea "WHAT TO DO!?" fuck, jeg kunne ikke bare miste bilnøkkelen under et sprinkelgulv, hva tenkte jeg med. Jeg gikk inn og spurte ei dame om hjelp og ho bare "eeh, prøv med en pinne" og før jeg vet ordet av det står Tea klar med en pinne, en pinne som er mykere enn alle rytmiskgymnastikk folk jeg noen gang har sett. hahah! Så det sa seg jo selv at det ikke fungerte, men vi prøvde, vi satt der på huk inne ved en bankautomat og fisket etter en bilnøkkel. Da kommer det en mann inn og skvetter av å se oss, for fra utsiden kunne det se ut som om det var tomt og ledig, men her satt vi. Jeg ser opp på han, og sier at enten må du vente i 5 minutter mens vi prøver med en annen pinne eller så kan du sikkert gå før oss. Vi bare prøver å få opp bilnøkkelen min. Han ser rart på oss også sier han at han skal gå i bilen min og hente litt verktøy. Det var desverre ikke Mike Delfino fra frustrerte fruer som kom med værktøykassa men det var bedre enn å ikke få kjøre noe bil mer. Og vips var han mannen tilbake med verktøy i hendene og han klarte å opp igjen bilnøkkelen min. Jeg kastet meg rundt halsen hans og sa tusen takk noe han ble veldig glad for. 

 

Det var akkurat som de øyeblikkene i film hvor en kvinne i nød trenger hjelp og drømmemannen dukker opp, redder dagen og blir helten. Akkurat som han her gjorde. Det var bare litt synd at han var 50+ :(   hohoh.  Jeg får prøve igjen neste uke og håpe på at noen andre skal dukke opp. noen som kanskje er født noen tiår seinere! 

 

Håper dere har lært av meg nå, mist bilnøkkelen inne i et bankautomatrom med sprinkelgulv, det er egentlig kjempesmart, bare husk å sjekke hvem som står bak dere i køa! 

 

NATTA (:


- KOS  

 

 

MY NEW HAIR

 • Skrevet 26.05.2011 klokka 16:32
 • Kategori: Bilder



 

Nå drar jeg på fotballkamp til Løten. Vi skal slå de som bare det!

 

+ Hva synes du om håret? 

 

- KOS 

HOT or NOT

 • Skrevet 26.05.2011 klokka 12:58
 • Kategori: Hverdag

Jeg tenkte å kjøre igang en hot or not. Hva synes dere om dette nye fashionfenomenet? Nemlig colorblocking...

 



HOT or NOT? Hva synes du? 

- KOS 



25.mai.2011

 • Skrevet 25.05.2011 klokka 18:44
 • Kategori: Hverdag

For noe tull. Jeg fikk ikke til matematikken så veldig bra som jeg haddehåpet. Men nå håper jeg på en firer! Så får vi se. Det blir da iaf bedre enn det jeg haddei fjor. Nå venter bare en økonomiprøve i morgen og forberedelse til økonomieksamen på fredag. Så etter mandag 14:00 er jeg fri, fri som fuglen. 

 

Etter at jeg var ferdig plukket jeg opp Anja og Pernille for så å dra til Sverige. HARRYTUR :D JA, foresten da, for dere som ikkeharskjønt det så har jeg altså fått lappen! Wiii. Det er så ufattelig digg. Så vi tok bilen og kjørte til Svenskegrensa for å handle inn litt smågodt til eksamen og helga. Jeg fant igjen yndlingshatten min, LOVE! 

 


hva tycker ni? 

 


 

I LOVE THIS

 

Her kommer da historien og den store hemmeligheten. Jeg har klipt meg for dere som ikke kommer fra Trysil eller ikek har sett meg enda. Jeg er litt treig da skjønner dere ettersom jeg klipte meg på mandag, men bedre sent enn aldri. Dette er kanskje ikke det beste bildet, men det kommer. Her er iaf en liten smakebit. 



Nå skal jeg bare slappe av, nyte en noenlunde frikveld og kose meg. Håper dere gjør det samme, enten der ehar fri eller må pugge til eksamen. Uansett, gjør noe koselig ut av det! 

 

+ Har du hatt eksamen eller skal du ha i nærmeste fremtid?

 

- KOS

 

KJAPT

 • Skrevet 25.05.2011 klokka 00:00
 • Kategori: Hverdag

Nå skal jeg legge meg. 

Kanskje latterlig å starte et innlegg på denne måten, men det er sa sant da! Jeg har prøvd å komme meg på blogg.no i hele kveld men har ikke funka før nå. Og nå ska jeg sova.....



Det jeg aller helst ville meddele var at jeg kommer sterkere tilbake etter i morgen. I allefall for en liten stund før det braker løs igjen. For om 12 timer så sitter jeg å gjør matematikk inne i en svær gymsal sammen med mange andre glupinger, pluss noen litt mindre glupe. Kjenner jeg godt etter nå så kan jeg kanksje finne en nervøs følelse. Men den bygger seg liksom opp gjennom natta og braker løs halv 9 i morgen! FACK! Håper jeg overlever for hvis jeg gjør det så blir det harrytur til Sverige for å handle inn litt godt smågodt til neste eksamen! Gudbedre meg, jeg kommer til å rulle ut av gymsalen neste mandag.

 

 

 

Vi snakkes kanskje i morgen da, bloggeeeen :D wihi! 

Og nå vet dere at jeg lever. Så da får dere holde ut litt til før jeg skal bli helttidsblogger :D LOVEIT. Jeg har også noe jeg må vise dere. Så stay tuned! 

 

 - Nattakos 

I'm in a lovely corner

 • Skrevet 21.05.2011 klokka 23:45
 • Kategori: Tekst





The #1 rule

 • Skrevet 19.05.2011 klokka 18:47
 • Kategori: Bilder





OUTFIT 18.05.11

 • Skrevet 18.05.2011 klokka 16:57
 • Kategori: Outfit



haha. I dag har jeg visst hatt fullt Cubus outfit. Det var da noe det også. 

 

Dere vet de dagene hvor man bare stenger ute alt for å prøve å gjøre noe fornuftig men ender opp med å bare sitte å tenke. I dag har jeg en av de dagene. Jeg burde ha gjort både norsk, matte og økonomi men jeg skrev 2 setninger om Wergeland og et av hans dikt og etter det ble jeg bare sittende å se ut i lufta og høre på musikk. Ahh, skal bli godt når det blir juni, da skal jeg bare ligge på gressplenen å slikke sol. Ahh, godt!  Jeg skal ikke gjøre noe mer enn dte ejg må, og med det mener jeg virkelig MÅ! Kos dere videre i kveld, her i gårn er det trening og lekser. WIHUU! 

 

 

 

Treat your girl right, or another guy will

 

- KOS

17. mai

 • Skrevet 17.05.2011 klokka 23:24
 • Kategori: Hverdag

Her kommer noen bilder fra i dag med alt som hører til. Fin dag, fine venner, fint vær! 

 


 

Og russetoget da selvfølgelig. haha. Her er iaf bilder av de fleste "innslagene".  
Var russetoget hvor du var bra? 












Kommer bilder fra natt til 17. i morgen. men nå skal jeg legge meg og sove godt! Det skal bli gøtt det. 

- KOS

GRATULERER MED DAGEN!

 • Skrevet 17.05.2011 klokka 18:46
 • Kategori: Hverdag

Håper alle har hatt en fin dag og fortsetter å feire sammen med familie og venner. Nå er vi bare hjemme en liten tur før vi skal videre å spise 17. mai middag sammen med mamma og pappa på kinaresturanten, så det blir kjempe koselig! 17. mai for meg er bunad, barnetog, leker, gratis is, russetog og venner. Og dagen i dag har bestått av akkurat dette, + fint vær. Det er ikke hver 17. mai det er. Vi har måtte bruke superundertøy under bunadsskjorta og ja, alt mulig annet enn ikke varme klær. huff! Det var jo også litt regn i år, men ikke under barne- og russetoget. 

 

bildet er fra da jeg gikk i 9. klasse.

 


Og bunaden jeg har på meg og som jeg brukte i dag er nordlandsbunaden! (:
historie bak dette kommer etter middagen.

 

 

- KOS 

bunad tid

 • Skrevet 16.05.2011 klokka 14:58
 • Kategori: Hverdag

I dag er dagen før dag og jeg har funnet frem bunaden. Elsker å gå i den, det er et av de vakreste plaggene som finnes. Så jeg håper morgendagen blir kjempefin og at vi slipper å gå med superundertøy under bunadskjorten. huff! 









+ Kan dere se hvilken bunad jeg har? (:
+ Har du også bunad?  


- Kos

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits