Vanja Enger

Mams og paps tok New York med storm

 • Skrevet 29.04.2014 klokka 17:45
 • Kategori: New York

11:45

I Spring break kom mamma og pappa på besøk og var her i nesten en uke! Det var noen skikkelig fine dager hvor jeg kunne gjøre litt turist ting igjen, sammen med de, og vise de rundt i den fine byen min. Første kvelden dro vi bare å spiste på en fin restaurant og pratet masse før jetlagen slo inn og de trengte litt søvn. 

Andre dagen startet akkurat passe tidlig og det ble mye gåing, litt shopping og masse å se. Gikk litt i nabolaget før vi kom oss opp til High Linen som er en gammel t-bane linje som er blitt gjort om til en park som strekker seg noen kilometer over bakken. Etterhvert dro vi opp til Times Square for å spise middag, tenkte å dra opp i Top of the Rock for å se den fantstiske utsikten, men ettersom New York var fylt med turister på grunn av ferien så var det 2 timer ventetid... Derfor dro vi ned igjen til Times Square for å se det "by night" for det er virkelig et syn for seg selv. 

Mine favoritter 

Neste dag bestemte vi oss for å starte dagen med å reise til Grand Central, jeg får ikke sagt det nok ganger, men det er så utrolig fint der inne. Og her sier ikke bildene mer enn 1000 ord, for det må bare oppleves! Gikk opp til Rockefeller Center og det var 1 times ventetid, så da kjøpte vi biletter og brukte tiden før vi kunne gå opp til å se litt i butikker. Så kom vi oss endelig opp på toppen av Rockefeller og mamma med sin høydeskrekk klarte seg over all forventing. Så stolt av den fine mammaen min altså  Så hvis du er i New York, og har høydeskrekk bør du fortsatt prøve å dra opp dit fordi det er virkelig en ting du må gjøre når du er her. Utsikten er utrolig! 

Neste dag lot jeg mamma og pappa finne frem på egenhånd etter at vi hadde spist frokost på The Grey Dog, mens jeg dro hjem for å gjøre litt lekser. Møtte de seinere nederst på øya for å skulle ta Staten Island Ferry slik at vi kunne se Frihetsgudinnen litt nærmere enn fra land. Reiste opp igjen til leiligheten før vi spiste middagen sammen med Liv Oda på Delicatessen. Kjempegod burger og kos stemning. Dro ned til Brooklyn Bridge mens det enda var lyst ute, og mens vi gikk over ble det bare mørkere og mørkere og det ble rosa himmel og bare kjempefint! Endte jo opp på Brooklyn siden for å ta skyline bilder som alltid. Det er virkelig da man innser hvor fantastisk fin denne byen er! 

Den nest siste dagen gikk med til å gå rundt i China town på morgenkvisten, det er virkelig en opplevelse for seg selv. Alt er annerledes og stressnivået er noe helt eget og ikke minst er gatene fylt med andre lukter. Koselig på en helt egen måte! Reiste videre opp til Central Park fordi det var så fint vær og vi tenkte at det kunne være fint å ta lunsjen der før vi tok turen hjemover igjen. Stoppet på halvveien for å se på Flat Iron Building før vi kjøpte med ost og kjeks og vin for å ha som mat på kvelden. 

Så mye å gjøre på noen få dagen så tiden bare fløy forbi og plutselig var det på tide at de skulle hjem igjen.  Dagen gikk med til å gjøre de siste kjøpene og få sett de siste viktige tingene i byen. Hadde i alle fall en helt fantastisk uke sammen med mine flotte foreldre! Det var veldig koselig å kunne vise frem mitt andre hjem til de og fortelle de alt jeg har gjort de siste 3 månedene. 

Oppdatering på livet i New York

 • Skrevet 28.04.2014 klokka 22:42
 • Kategori: New York

16:42

Nå er det nesten 2 uker siden sist jeg blogget og det har skjedd så mye at jeg nå ligger halvsyk i senga uten så mye krefter. Og det har jeg ikke tid til her i denne byen, så jeg må bare bli frisk igjen så fort som mulig. 

I løpet av disse dagene har jeg har jeg hatt besøk av mamma og pappa, noe som var veldig koselig. Det har vært en alt for tung uke på skolen med et forferdelig prosjekt, men nå er det over og jeg har bare eksamen igjen. Jeg har også hatt tidenes helg med flotte jenter ute på byen så her skal det ikke klages mer enn det må. Jeg har også bestilt meg flybillett hjem, noe som var veldig vemodig for jeg vil ikke hjem, men det måtte jo gjøres og jeg gleder meg til å se igjen alle hjemme. Jeg skal faktisk fly helt alene og det for første gang i mitt liv, litt skummelt, men det skal vel gå fint. Så nå er det bare 1 måned igjen i denne fantastiske byen og jeg skal nyte hver eneste dag.

Tenker å blogge mer om da mamma og pappa var her for vi gjorde så mye og jeg fikk huket av flere punkter på lista mi så det var gøy. I mellomtiden får dere kose dere med instagram bilder.  

1. Fine Heleneroomie       2. Divya og meg ute på Avenue.     3. Yogitea sier mer enn 1000 ord. 

4. Liv Oda, Alex og Helene som er klare for Yankees - Red Sox. GO YANKEES!      5. Det morsomte bilde fra Washington DC turen.      6. Den fine byen min     7. Mamma og pappa på Times Square. Sååå koselig med besøk 

8. Rosa tre i Central Park. VÅR     9. Throwback til da May Kristin og jeg var bittesmå. Savner den jenta!     10. Blomstersykkel i spring street. Jeg elsker nabolaget vårt. 

Nesten strandet i Washington D.C!

 • Skrevet 17.04.2014 klokka 05:34
 • Kategori: New York

 23:34

Hei og hopp! 

På mandagen dro vi til Washington D.C på dagstur. Jeg bestilte tur/retur billett med en slik billig buss til Alexandra, Helene, Liv Oda og meg dagen før, så vi skulle reise fra New York klokken halv åtte på morgningen og dra hjem igjen fra Washington D.C klokken syv på kvelden. Vi kom frem halv tolv og hadde nesten 8 timer på oss til å oppleve byen og se de mest berømte byggene. Ettersom bussen hadde sluppet oss av et stykke unna noe spennende, leide vi oss hver vår sykkel med det hvite hus som første stopp.

Vi syklet videre og lette iherdig etter en plass hvor vi kunne levere tilbake disse syklene slik at vi kunne gå litt rundt i det fine været. Vi fant både Lincoln memorial og andre fine serverdigheter, men til slutt måtte vi innse at vi trengte litt mat. Etterpå hoppet vi på en hop on hop off buss som tar deg med rundt til de viktigste tingene i byen, det var så deilig å bare sitte på en buss, kjenne vinden i håret og slappe av, for man blir faktisk litt sliten av å være turist. Haha! Siste stopp på ruta var togstasjonen i D.C så vi tok en taxi tilbake til busstoppet og da bussen kom gikk vi bort og spurte om det var denne som gikk til New York - svaret var nei... HVA? 

Jeg spurte når den skulle komme og mannen svarte halv åtte, Helene drar opp iPhonen, sjekker eposten og der står det svart på hvitt 07:00 AM.. Vanja Enger hadde altså klart å bestille den helsikkes bussen tilbake igjen til New York lenge før vi i det hele tatt hadde kommet oss til Washington! HERREGUD. Vi løp ned til kontoret deres og spurte om det var noen ledige plasser igjen på bussene seinere på kvelden, svaret var nei, første mulig buss var halv 2 på natten. Så vi søkte opp togtur hjem på nettet, den billigste togturen hadde avgang om 20 minutter og vi måtte bestemme oss fort om vi skulle være strandet i Washington D.C til halv 2 på natten eller betale en formue for å komme hjem litt fortere. Vi gikk for sistnevnte, løp ut på gaten for å finne en taxi, hoppet i den første og beste og ropte ut at vi skulle gjerne vært på togstasjonen nå. Heldigvis var han veldig hyggelig og gasset på slik at vi skulle rekke det og da vi nesten var fremme ble det kø i gatene og vi takker for hjelpen, kaster nesten pengene på han og løper ut av taxien i ren Amazing Race stil. Alexandra hadde tidenes teknikk og stoppet alle bilene som prøvde å hindre oss i å ikke komme frem, vi løp over plassen og inn på stasjonen. Liv Oda og jeg skulle finne gaten, mens Helene og Alexandra skulle løpe for å kjøpe billett, her snek vi i køen bigtime, men vi hadde tross alt bare fem minutter på oss så det godtok vi. Tror damen som hjalp oss fikk seg en god latter da vi hadde løpt videre for vi må ha sett ut som en gjeng idioter der vi pustet og peste om togbilletter og stress. Vi kom oss i alle fall på toget, 145 dollar fattigere, og en Vanja med veldig dårlig samvittighet. Jeg har sagt at jeg aldri mer skal bestille billetter til oss igjen, det ansvaret får noen andre ta for dette kunne jeg virkelig ikke. HUFF! 

Da vi kom til New York igjen hadde jeg tidenes "jeg er endelig hjemme" følelse og kunne nesten lagt meg ned på bakken og grått, så utrolig glad var jeg for å se gule taxier, kjenne lukten av spicy gatemat og se stressede folk igjen over alt. HOME SWEET HOME 

GO YANKEES

 • Skrevet 16.04.2014 klokka 02:40
 • Kategori: New York

20:40

De siste dagene har gått i ett for vi har gjort så utrolig mye morsomt, så jeg tenkte å blogge om søndagen nå slik at dere også får lese om alt det vi får oppleve her. 

Vi reiste opp til Central Park med mål om å få leie båt og ro rundt på dammen, været var som på lørdagen - FANTASTISK, så vi tenkte at dette var den pefekte dagen. Vi tok toget opp 86th street og gikk bort til The Met Museum, hvor met steps er (det er der jentene i Gossip Girl alltid spiser lunsjen sin). Etterpå gikk vi inn i parken og nedover mot dammen hvor vi kunne få leid båter, det er så utrolig fint å bare gå rundt å se hvor lykkelige folk blir av det fine været og stemningen er helt fantastisk. Da vi endelig kom ned fant i bare en laaaang kø med mennesker, det var ikke bare vi som syntes at det var en pefekt dag å ro på. Og ettersom vi hadde flere ting å rekke fikk dette rett og slett vente til en annen gang. Reiste ned på Herald Square slik at Alex kunne få shoppet litt på VS, himmelen! JEg derimot må spare litt penger så Helene og jeg gikk til en park og koste oss med frappe og litt mat. 

Da vi kom hjem hadde vi ca. 1 time på oss til å fikse oss, spise og søke på skoler før vi skulle være ute igjen og på vei til Yankees Stadium! Stresset? Ja. Gikk det fint? Ja. Da vi hadde skiftet og var klare så vi ut som en søsterflokk på 4 som skulle på langtur, vi hadde ryggsekk og utrstyr som tilsa at vi hadde vært Yankeesfans siden tidenes morgen. Hettegenser, caps og skumfinger. Følte oss ikke så veldig smarte når vi gikk nedover i SoHo, men med en gang vi kom til stadioen skled vi rett inn i folkemengden. Jeg blir alltid gira over store idrettsarrangementer, men mange hadde lagt en demper på forventingene med "hvorfor en baseball kamp?" "En kamp kan vare kjempelenge og det er skikkelig kjedelig" osv. men her må jeg påstå at alle tok rimelig feil! Vi kom inn og fant plassene våre, allerede her var vi positivt overrasket, vi hadde fått mye bedre plasser enn det vi hadde trodd på forhånd. Dette var jo en toppkamp mellom Yankees og Red Sox så stemningen var på topp, kampen var spennende og alle fire elsket det hele. Vi satt der med øl, nachoes, burgere og pommes frites, vi satt der altså som den gjennomsnittlige amerikaner og koste oss gløgg ihjel. Vi kom til og med på storskjermen. Det var pause i kampen og noen menn kom ut på banen for å koste og ordne, mens de gjør dette spilles YMCA på høytalerene og disse mennene begynte å danse og tulle, så vi reiser oss opp og gjør oss klare for refrenget. Mens jeg står og filmer jentene synge og danse dukker vi plutselig opp på storskjermen. haha! Det var kjempegøy ettersom vi hadde sagt at det sikkert var ganske liten sjans for å dukke opp der blandt alle på stadion, men det gjorde vi altså. 

 

Blogger om mandagen og turen vår til Washiongton i morgen for nå skal jeg ordne meg og ut å spise med jentene. 

Piknik i Central Park

 • Skrevet 13.04.2014 klokka 08:23
 • Kategori: New York

02:23

Aaah, for en dag! Våknet opp til fantastisk vær, så vi bestemte oss for å ta med pleddene våre til Central Park for å spise sein lunsj og kose oss. Og det var så utrolig fint, sola skinte og det var så deilig og varmt at man verken trengte skjerf, jakke eller flere lag med klær, så alt dette ble ble byttet ut med jumpsuit, solbriller og converse. Nå kan jeg faktisk, en gang for alle, si at våren har kommet og at det bare blir varmere og varmere her også. 

Gleder meg til å ha flere solskinnsdager i parken med de flotteste jentene jeg vet om. Samle en stor gjeng og bare campe der for en hel dag med mat, pledd og godt drikke! Man blir så glad bare av å sitte der, føle på stemingen og se så mange fine mennesker som koser seg, folk i denne byen setter virkelig pris på en så fin dag som dette!

Glemte forresten minnekortet til kameraet hjemme idag så alle bildene er tatt med Helene sitt kamera. 

Helene og Alexandra 

Fine Liv Oda 

Så til den morsomste delen av dagen... Altså, vi satt der på pleddene våre snakket om ett eller annet og mens vi gjør dette sitter Alexandra å børster av gress og pinner av genseren til Helene. Jeg ser noe lande på jumpsuiten min og skal koste det bort! I min store fortvilelse var ikke dette verken gress eller en pinne, det var fuglebæsj!!! Jeg stivna helt og jentene knakk sammen i latter rundt meg, noe jeg også gjorde etterhvert, men fy søren så ekkelt og fælt og ikke minst komisk ettersom jeg hadde tenkt på akkurat dette 5 minutter før. For hva er sjansen for at en fugl skal bæsje på deg i Central Park, de er jo tross alt overalt så jeg tenkte at det snart måtte skje... I tillegg jaget jeg bort en fugl så det var nok den som kom tilbake for å hilse på. Dustefugl! Hadde heldigvis noen servietter og litt vann slik at jeg fikk vakset det bort med en gang. Haha! Vi har i alle fall funnet ut at jeg må gjøre noe med den karmaen min for dette lover virkelig ikke bra.

Alexandra var bare litt fornøyd med dagen kan man si (: Reiste også ut for å spise middag med Maja, Ingrid, Mathilde, Marte og My i kveld, møtte de oppe på en pizzarestaurant vi har spist på før. Pizzaen der er himmelsk så nøt både god mat og godt selskap. Da vi kom hjem kjøpte vi med oss Ben&Jerry is fra butikken og så på The Proposal - deilig å ha en girls night in på en lørdagskveld for en gangs skyld. Nå skal jeg legge meg og lade opp til Yankees kamp i morgen! Det skal bli sååå bra. 

Jump up, jump up and get down

 • Skrevet 12.04.2014 klokka 04:21
 • Kategori: New York

Helene har besøk av ei venninne nå, så i dag ble det igjen litt shopping selv om jeg sa at jeg ikke skulle ha noe, men heller bare være med for selskapets skyld. Jaja, jeg endte i alle fall opp med en veldig fin jumpsuit, så er godt fornøyd med det! Vi gikk bare ned til broadway og rundt om på butikkene der før vi fant ut at vi var så innmari sultne, så da jeg kom hjem bestilte jeg sushi. Namm. 

Har bare slappet av foran tven i kveld og nå fikser vi oss til å gå ut. Denne byen sover aldri, noe vi heller sliter litt med å gjøre.. Jaja, sove kan vi gjøre når vi blir gamle så dette skal gå fint. Ha en fin helg alle sammen! 

Gode gjerninger med gode mennesker

 • Skrevet 11.04.2014 klokka 02:38
 • Kategori: New York

20:38

I dag har jeg tjent opp litt god karma og kanskje fått en stjerne i boka, men det er jo faktisk ikke det viktigste her! Etter skolen i dag reiste nemlig Helene, Divya og jeg sammen med noen andre jenter til et senter hvor vi skulle jobbe som frivillige. Vi serverte mat, vasket og ryddet mens hjemløse i New York kunne komme å få gratis mat. Dette er jo noe de driver med hver dag, men noen fra skolen kom opp med et even om at de som ville kunne melde seg på og hjelpe til. Det var veldig koselig å kunne være frivillig på noe slikt, for det tar oss nesten ingen krefter mens det betyr veldig mye for disse menneskene. 

Nå skal jeg snart hoppe i dusjen før jeg skal fikse meg for kvelden. Hadde kanskje vært godt med en rolig kveld inne, men som Helene sier - her starter vi springbreak med et smell! For i morgen har jeg fri og kan sove litt lengre enn det jeg gjorde i dag. Og da er vi i gang med ferie dere. HERLIG! 

Jeg får så utrolig mange snaps og ser så mange bilder om at folk er hjemme igjen i Trysil i disse dager så får nesten litt hjemlengsel. Det er jo tross alt påskeferie og da skjer det mye morsomt hjemme, men som de sier - påske er det vært år, mens det er i New York jeg er nå! Kos dere masse, sitt i solveggen, spis appelsiner og ta turen opp i bakken så fort dere har muligheten 

Tradeshow, fint vær og froyo. Love it

 • Skrevet 10.04.2014 klokka 05:57
 • Kategori: New York

23:57

Enda er herlig dag i New York! Dro på skolen klokken ett for å ha fashion frem til halv tre. Vi skulle nemlig på et fashion event som begynte klokken tre, så da ble det jo en kort skoledag hvis man kan kalle det det. Måtte reise hjemom fordi jeg hadde fått gnagsår av de nye skoene, men ellers har dagen vært fantastisk! Jeg reiste fra skolen sammen med Madeleine, også møtte vi Divya, Amanda, Liv Oda og Helene på evente som vi skulle på. Det var et tradeshow hvor man som designer kan gå rundt å se på stoff til nye kreasjoner. Føler meg alltid litt malplassert når jeg går rundt på disse arrangementene fordi jeg vet jo ikke helt hva jeg skal gjøre, kan jo ikke sette meg ned å snakke med selgerne for jeg skal jo faktisk ikke ha noe. Men det er veldig spennende å få være med på noe slikt når man går fashion for man får se hvordan alt fungerer (: 

Madeleine  

Etterpå gikk vi til nærmeste 16 handels for å kjøpe oss froyo, det var så godt å gå rundt i gatene og spise is mens sola skinte! Elsker at våren er på vei. Etterhvert fant vi ut at vi skulle ta turen oopp på FIT museumet, det var ikke så stort som vi hadde sett for oss, men det var allikevel greit å få se hva de stilte ut der. Avsluttet den fine dagen med jentene med å spise på en pizzeria som Helene har anbefalt, og det var virkelig god pizza   Yummi! 

Fine Divya 

Dagdrømmer

 • Skrevet 09.04.2014 klokka 02:26
 • Kategori: New York

20:26

Nå sitter jeg under dyna, har akkurat spist hjemmelaget pizza og skal slappe av her en stund før jeg skal ut med noen av jentene. Blir ikke så lenge ute i kveld ettersom jeg har skole i morgen, men det er super tirsdag og jeg starter seint i morgen så da er det lov. Var noen timer på skolen i dag, hadde fremføring av et gruppeprosjekt så det går i endel skolearbeid nå i disse dager, men jeg fortviler ikke for...

Det nærmer seg jo SPRINGBREAK og jeg gleder meg skikkelig mye, utrolig mange reiser  til Mexico i morgen, deriblandt Kristine, så er en smule missunnelig på de som skal få kjenne sand mellom tærne og sol på kroppen, men jeg skal kose meg her med Helene, Liv Oda og en venninne av Helene. I går bestilte vi faktisk billetter til Yankees mot Red Sox så da får vi se de spille kamp på søndag, også skal vi ta en dagstur til Washington på mandagen. Det blir godt å ha noen dager fri hvor vi kan gjøre litt andre ting enn lekser og gruppeprosjekter, tror vi skal få utforsket enda litt mer av det denne byen her har å by på. Også får jeg jo besøk! Wiii. Heldige meg!

I mellomtiden skal jeg drømme meg bort til sommerferie, late dager i solen med venner og familie. Det finnes vel ikke noe mer avslappende enn å ligge på en strand, sole seg, nyte kalde drinker og bare kose seg! SOMMER  

Bildene er tatt fra Weit

Endelig fikk jeg også besøk

 • Skrevet 07.04.2014 klokka 07:08
 • Kategori: New York

01:08

De siste dagene har det vært dårlig med blogging, men det betyr ikke at jeg ikke har gjort noe spennende eller at jeg ikke har hatt det gøy! For denne langhelga har vært hektisk x1000 for jeg har nemlig hatt besøk av Maja ♥  Hun kom på torsdag formiddag og skulle bare være her i 4 dager så jeg hadde laget en plan over alt vi skulle gjøre slik at vi skulle rekke mest mulig! Turguide-Vanja til tjeneste for å si det sånn. Jeg tror at på de siste 4 dagene har vi vært inne i leiligheten maks 2 timer om dagene utenom soving, og det har ikke blitt så mye av det heller for å si det sånn. Men det er slikt vi kommer til å huske når vi blir gamle og sitter sammen, ler og mimrer har vi sagt! De fire mest hektiske dagene i New York.... 

Vi startet med å reise opp på Times Square for å spise middag også dro vi videre opp til Rockefeller Center for å se på den fantastiske utsikten. Ettersom vi hadde så utrolig mye å snakke om var det blitt mørkt ute før vi kom oss opp på toppen, men det gjør ingenting for det er like vakkert, kveld som dag. Etterhvert gikk vi videre og endte opp på Grand Central før vi dro hjem til leiligheten. Jeg har vært innom Grand Central så mange ganger allerede, men jeg går aldri lei. Det er den fineste togstasjonen noensinne og ingen kan måle seg med denne! Det ble en tidlig kveld på torsdag men det var egentlig bare godt for vi måtte lade opp til alt vi skulle gjøre. På fredagen hadde jeg fri fra skolen som alltid og det passet jo perfekt for da fikk vi hele dagen sammen. Det var meldt regnvær så vi bestemte oss for å starte shoppingen, dro ned til Broadway først for å se inne på TopShop og der kom vi oss ikke ut tomhent for å si det sånn.... På de 2 månedene jeg har bodd her så har jeg ikke funnet noe fint der inne, men nå kryr det av så mange fine plagg så det ble med en pose med mye fint i hjem. Vi gikk rundt med så mye der inne at ei som jobba der kom bort til oss og tok klærne våre til et prøverom. Hun sa det bare var å komme til henne når vi var ferdig og ville prøve alt, så vi endte opp med personal shopper, superfint prøverom og ingen kø til kassen fordi vi fikk sitte å vente i sofaen mens de ordnet alt for oss. Det var godteri og kjærlighet på pinne som vi kunne spise så mye vi ville av så dette var luksus! Deilig med slike opplevelser altså.

Vi spiste lunsj på Viva la Crepes før vi reiste videre opp til 5th Avenue for å gå der i butikkene. Fant utrolig mye fint, men ettersom kortet mitt hadde merket det godt på TopShop var jeg mer til bærehjelp for Maja. Åååh! Vi koste oss i alle fall masse og fant ut at det var på tide med middag, dermed endte vi opp på T.G.I.F. På kvelden skulle vi sjekke ut nattlivet her i byen og jeg tok med meg Maja på TAO middag med en hel haug andre jenter som skulle ut før vi dro ut på LAVO. Det var så koselig å være med Maja igjen så vi satt å skravlet hele middagen før vi danset bort halve natten, akkurat slik det skal være 
Legger ut resten av helgens opplevelser i morgen, for nå må jeg nemlig sove. Man blir ganske sliten av å være på farten hele tiden! men jeg skal ikke klage for jeg elsker dette her! LIVET 

God natt 

Sol, vår og varme.

 • Skrevet 02.04.2014 klokka 02:59
 • Kategori: New York

21:00

Bildet sier vel sitt, men for dere som enda ikke har fått det med dere så er det altså 1. april i dag. Noen har sikkert blitt lurt, noen har ikke latt seg lure eller så har du prøvd å lure noen andre. Helene og jeg startet hele april med å møte på 2 store rotter i New Yorks gater klokken 4 i natt, så det var jo en dårlig aprilspøk fra Jerry som hadde kontaktet bodyguardene sine. Dere skulle sett oss altså! Vi tok taxi hjem etter en fin kveld på byen, men vi måtte hoppe av noen blokker fra hjemme på geunn av byggearbeid så vi begynte å gå, men før vi hadde tatt 3 skritt ble vi nesten løpt ned av rotte nr 1, allerede da var vi så vettskremte at vi ikke visste om vi ville klare oss helt til leiligheten og når vi går 20-30 meter til møter vi på rotte nr 2. Stakkers nabolag, vi hylte så høyt at sikkert hele Chinatown våknet. Vi klarte ikke lengre å tenke klart og tok beina fatt og løp de to blokkene hjem - hyperventilerte i senga før vi sendte snap til halve lista om hvor synd det var på oss! Drama i hverdagen 

Håper at april måned bedrer seg for hver dag og at det ikke blir noen flere skumle møter med rotter. Jeg har tross alt mye å se frem til, skal få besøk x2 og kose meg med den vårlige stemingen som sprer seg i gatene om dagen. Det begynner nemlig å bli varmere (:  Deilig! 

Fashion Institute of Technology

 • Skrevet 01.04.2014 klokka 03:10
 • Kategori: New York

21:10

I dag har det vært en veeeldig lang dag på skolen, startet klokken 8 i morges og det er tidlig etter en slik innholdrik helg med lite søvn som vi har hatt denne helgen. Men jeg dro meg selv opp av sengen og inn i dusjen! Sto der kanskje litt for lenge for morgningen ble egentlig bare stress og da jeg i tillegg så at det regnet og sludda ute mistet jeg helt mote for å gå til skolen. 

Så Kristine og jeg tok taxi, som late New Yorkere, og kom til skolen 5 minutter før timen begynte. Hadde da Wolfie i marketing i 4 timer før vi hadde en time fri, den benyttet jeg til å finne alle relevante Gossip Girl adresser slik at vi kan ha en dag på sightseeing. Så var det tid for Fashion og i dag skulle vi ha en kort time før vi skulle på en gjesteforelesing på FIT (Fashion Institute of Technology), deilig å skulle gjøre noe annet utenfor skolen, så vi tok toget opp til FIT og var klare for noe spennede. Men dette var altså noe av det kjedeligste jeg har hørt på lenge, mye på grunn av foreleseren. Jaja. 

På vei hjem gikk jeg av toget på 8th street for å kjøpe noe på Staples, og bestemte jeg meg for å bare gå hjem igjen i det fine været fordi solen faktisk hadde bestemt seg for å titte frem og dele litt varme. Deilig!  Hadde ikke med meg kameraet i dag, men tok noen bilder med iPhonen så det får duge for i dag (: 

Kul utstilling på FIT, skal definitift ta turen på museet som ligger vegg i vegg med skolen også. 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits