Vanja Enger

HEY HO, PIRATBOY!

 • Skrevet 12.04.2011 klokka 18:36
 • Kategori: Outfit

 

 

 

Livet er herlig eller hva? Føler meg litt i pirathumør nå. 5'er på en tyskprøve gjør virkelig dagen litt bedre. Regnværet der i mot gjør dagen litt gråere. Normalt hadde jeg likt at det regnet, men når det er kaldt ute og snø igjen på bakken er det ikke så koselig. Men regn på en varm sommerdag, samtidig som det er sol er noe helt annet. Det er da det er best å spille fotball også! Sklitaklinger i gjørma er alltid like digg.  haha. Nå har jeg skrevet om 3 forskjellige temaer allerede. wow. effektivt kalles det. Så da kan jeg hoppe videre md dette her...

 alle plagg er fra H&M // øredobber - Gina Tricot (fikk de av Maja i julegave) // smykke - mommo sitt, mamma ga det til meg i morges < 3  så da ble jeg glad. 

 

Men nå skal jeg lese hsitore mine elskbare 15 sider som venter på meg. Men skal man ha gode karakterer så må man stå på sies det. Så her må det jobbes. Og nå er det bare 3 dager igjen til det er ferie,fri,sol og appelsin. Musikk, liv, venner og familie. Drikke, grilling, afterski og fest. Det er påske snart folkens. Kan virkelig digge det. 

 

- KOS 

GLEDER MEG TIL Å FÅ BRUKT DETTE

 • Skrevet 11.04.2011 klokka 18:44
 • Kategori: Outfit

 


uten å fryse.. 

 


Hadde kjøretime i Elverum i dag og når jeg var ferdig ble det litt gåing inne på Kremmertorget. Det er virkelig ikke bra for meg at jeg har kjøretimer og møter på Elverum/Hamar, og ettersom Trysilbussen bare går 1 gang i døgnet så har jegalltid litt tid til over, i dag var det 2 timer som sto på planen og i stedet for å sette meg på kaféen så gikk jeg rundt i klesbutikkene. SKJERP DEG VANJA! Neste gang skal ikke det skje, for etter i dag så skal jeg ikke shoppe før jeg skal til England igjen. Lovere dere,nesten..  
Uansett, jeg elsker kjolen jeg kjøpte, har lett lenge etter en maxikjole som er lang nok.  haha, teit å si, men det er ikke noe fint når den slutter like over ankelen. OG denne var søt i tillegg. Kjolen, blomsten og hatten er kjøpt på H&M for 150 kroner, 30 kroner og 100 kroner. (: Den grønne genseren i midten er kjøpt på b-young for 200 kroner, fargen er litt finere i virkeligheten, men det var det nærmeste og beste jeg fikk til.   

Dagens antrekk bildet er vel ikke av det mest synelige "outfit" bildet, men det er kjedelig og stå rett opp og ned. I alle fall er buksen fra Vero Moda og resten er fra H&M. 

 

Kjøretimen i dag gikk i alle fall bra, og jeg er glad for at jeg er ferdig med den, dere skulle sett med i går! Lå nesten i fosterstilling for jeg var så nervøs, men for hva? Aner ikke, har hatt mange kjøretimer før, så hvorfor skulle denne være noe anderledes? Teite barnslige meg. Det var langkjøring så kjørte rundt i 5 timer, fikk kjørt litt overalt, skulle egentlig kjøre en grei rute, men på den strektningen hadde det akkurat skjedd en kollisjon mellom 3 biler så vi kunne ikke stå i bilkø hele kjøretimen, dermed snudde vi og kjørte en militærveg som var gjørmete og fæl. Men jeg kom meg igjennom og kunne fortsette på asfalt. Godt var det! 
Nå skal jeg kjappe meg å gjøre medie oppgavene som skal leveres før midnatt, og etter det er det fotballtrening. LOVE MY LIFE. 

 


jeg ønsker meg sommer nå

 

 

Hva synes du om innkjøpene? 
Hva synes du om dagens antrekk? 


- KOS


I KNOW YOU LOVE ME

 • Skrevet 10.04.2011 klokka 21:47
 • Kategori: Blogg

 

Hva skal dere i uka? Skjer det noe spennende? For min del er det bare å se frem til påskeferien. I morgen skal jeg ha kjøretime, langkjøring faktisk. Jeg kommer til å sovne bak rattet, noe som fører til at jeg ikke får lappen. huff. Resten av uka skjer det egentlig ikke så veldig mye annet enn fotballtrening og lekser. Ida har bursdag og blir 18 år så det er veldig koselig og bra ^^   Og etter det så er det påske. Jeg gleder meg, har kun én jobbdag og resten skal gå med til seterrock på knettsetra og fest. Kose seg masse med venner i sol og varme. Det skal bli deilgi, bare det er igjen litt snø i fjellet er jeg fornøyd. 

 Jeg håper alle får en fin uke, og at den går like fort for dere som jeg ønsker at den skal gå for meg. 

- KOS 

I MISS YOU

 • Skrevet 10.04.2011 klokka 17:19
 • Kategori: Bilder
Back to the 50's

 • Skrevet 10.04.2011 klokka 13:54
 • Kategori: Hverdag

 Nå ser jeg på Grease, den er utrolig bra egentlig. En stund siden jeg så den sist, men like bra hver gang. 

.

 • Skrevet 09.04.2011 klokka 16:46
 • Kategori: Blogg

Jeg har skrivesperre 

Så da blir det heller mer av dette. Kommer sterkere tilbake i morgen. Kanskje... 
Skal lese gjennom lista mi over inspirerende ting, og finner kanksje noe der jeg kan skrive om. 

08.apr.2011

 • Skrevet 08.04.2011 klokka 17:33
 • Kategori: Blogg

Hallo cupcakes (: 

Jeg er verdens heldigste jentemed verdens beste mamma. På tirsdag som var hadde jeg ett mål for dagen og det var å få ryddet rommet. For å si det sånn så kom jeg aldri i mål, jeg reiste bort på kvelden og kom ikke hjem igjen før på onsdagen. Da hadde mamma hatt fri og vært så snill og ryddet. Herregud hun er fantastisk. 

Og hvis dere ikke synes dette ser ryddig ut så vet du ikke hvor fælt det så ut her før. Jeg er så ufattelig glad i mammaen min. og pappaen min. Og broren min. Og alle vennene mine ^^  

Nå sitter jeg å ser på 


 

Ja, hva er det forno? Jo, Jon & Kate plus 8. De er så søte de ungene der, man blir så glad når man ser på den serien. Min faste "etter-middag-tv-titting-serie" awww. I kveld skal jeg spille treningskamp i sundet, og jeg må dermed snart skifte. Det er så mye tid som går med til fotball at jeg snart stryker med. Må liksom møte opp nesten 1 1/2 time før kamp start. Så nå må jeg bare bli ferdig med å blogge til dere. Håper dere koser dere i kveld. Og resten av helgen også. (:  Hva skal du foresten gjøre i helga? 

- KOS 

NY HEADER

 • Skrevet 04.04.2011 klokka 18:51
 • Kategori: Blogg

hva tycker ni om den?
Var ute og tok litt bilder i dag, fantastisk vårvær (: Fikk frem scooteren min som har stått inne i hele vinter, nå er den klar for å rulle på vegen igjen. Det blir litt vemodig å skulle få førerkortet, for da blir det sikkert mer bil enn scooter. Men jeg kommer nok til å bruke den litt, den er jo det beste av de beste så. LOVIT! Kos dere i finværet, det skal visst holde seg slik resten av uka.  

 spring

 • Skrevet 03.04.2011 klokka 16:33
 • Kategori: Bilder- KOS

I WANNA GO BACK

 • Skrevet 02.04.2011 klokka 23:16
 • Kategori: BilderHva synes dere om bildene? 

LAZY GIRL

 • Skrevet 01.04.2011 klokka 16:53
 • Kategori: Hverdag

Akkurat nå føler jeg meg slik. Det har vært en super kort uke, men allikevel utrolig lang! Føler at det bare er ett par dager siden jeg dro til Kongsvinger, men det er en uke siden. Det har bare skjedd en hel masse denne uken så i kveld skal jeg kose meg med IdaPida. Lenge siden vi har vært sammen, det blir som regel det når man har så mye forskjellige gjøremål og masse lekser. 

Jeg sitter fortsatt på skolen og venter på at Teaog Ida skal bli ferdig med en utrlig historieinnlevering på 15 sider. IMPONERT. Og de er kjempeflinke! (: 

 

Ida og meg i Sverige sommeren 2009

 - KOS dere i kveld, alle sammen. 

VAKKER KUNST

 

Det er egentlig utrolig fint med tatoveringer, det kan i alle fall være det. De som kan det er utrlig kunstnere og det er helt utrolig. Jeg blir like imponert hver gang. Og det er personer som Kat von D som får meg til å ha lyst på tatovering. MEG? ja, helt utrolig. Selveste jeg får lyst på tatoveringer når jeg ser på LA Ink. 

 


- Hva synes du om tatoveringer? 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits