Vanja Enger

Innkjøpene mine fra London

  • Skrevet 10.03.2012 klokka 21:27
  • Kategori: Blogg

Beklager for litt forsinkelser i bloggfronten her, men har hatt mye å gjøre. Men nå har jeg fikset litt bilder av det jeg har kjøpt. Har ikke tatt bilde av tilbehøret og de andre småtingene som vesker, smykker og undertøy. (:

 

Gullsko kjøpt på Primark, 16 £

Ferskenfargede sko kjøpt på Primark, 12 £

Silkeskjerf kjøpt på Primark, 3 £

Lyst hårbånd kjøpt på Primark, 2 £

Mørkt hårbånd kjøpt på Primark, 2 £


Mørkeblå topp kjøpt på New Look, 15 - 20 £ (husker ikke) 

Lyseblå topp kjøpt på Topshop, 15 - 20 £ (husker ikke her heller) 

USA shorts kjøpt på Topshop, 35 £


Glitterkjole kjøpt på H&M, 25 £

Vårjakke kjøpt på Primark, egentlig 20 £, men fikk den fo 5 £. Kupp!

Sort olabukse kjøpt på H&M, 20 £

Leopardbukse kjøpt på River Island, 40 £

Olabukse kjøpt på Topshop, 40 £Maxiskjørt kjøpt på Topshop, 50 £ 

Kjole kjøpt på Topshop, 55 £

 

Hva synes dere om det jeg har kjøpt meg i London? (:

 

Kommer snart et innlegg om Londonturen også, over helgen en gang... Ting tar tid, som vanlig!

 

- VANJA 

Winterwonderland

  • Skrevet 09.03.2012 klokka 10:51
  • Kategori: Hverdag

Hei alle søte! (:

 

Kom hjem igjen natt til torsdag så gårdagen gikk med til å sove, trene og catche opp med Ida! I dag starter jeg egentlig ikke før klokka 12, så det har vært en rolig dag hittil. Men først er det møte med ungdomsrådet klokka 11, så må snart løpe for å komme meg avgårde. 

 

Tenker å lage et innlegg om innkjøpene mine fra Londonturen i kveld så da får dere glede dere (: Har kjøpt meg masse fint og for en gangs skyld er jeg fornøyd med absolutt ALT jeg har kjøpt meg (:  Love! 

 

 

- VANJA

UPDATE

  • Skrevet 04.03.2012 klokka 21:48
  • Kategori: Hverdag

Har det superfint i London. Vi koser oss masse. Kom til hotellet i går etter å ha fløyet, kjørt tog og t-bane. Deilig å kunne legge hode på puta i 2 sekunder før det var rett ut igjen på shopping i Oxford Street hvor Primark var 1. prioritet. Så var det tilbake og ha en rolig kveld. Sov i 12 timer i natt så det det varlig digg! Som opplagte jenter tok vi fatt på dagen igjen og ordnet oss før det ble bestemt at vi dro til Oxford Street igjen. Men ettersom det regnet i dag orket vi ikke å gå mellom alle butikkene. Derfor dro vi til et kjøpesenter litt utenfor. Så det kan jo sies at i har fått kjøpt endel i dag også. (:  For et herlig liv!  Jeg viser dere hva jeg har kjøpt meg enten seinere eller når jeg kommer hjem. 

 

- VANJA

London here I come

  • Skrevet 02.03.2012 klokka 18:01
  • Kategori: Blogg 
Nå skal jeg pakke ferdig kofferten før jeg får besøk av noen søte jenter. Må finne på noen mens i venter på å reise. Iiiik, ikke reisefeber eller noe (: 

 

- VANJA

Barcelona, baby!

  • Skrevet 01.03.2012 klokka 16:21
  • Kategori: Hverdag

Hei (:

Nå er det lenge siden. Igjen!!! Sist jeg skrev var jeg på tur til Barcelona og i kveld skal jeg begynne pakkinga til klasseturen vår til London! Gira som få kan man si.  Grunnen til dårlig blogging er at i Barcelona gikk all tid til trening, mat, soving og et sosialt liv. Her hjemme er grunnene soving, mat, lekser, og et sosialt liv med venner og kjæreste den lille tiden jeg er hjemme igjen før jeg skal ut å reise. Så det får dere bare forstå (:  Men jeg tenkte jeg kunne vise dere noen bilder fra turen så her kommer det noen (:  Det skal i tillegg sies at det var en fantastisk tur med fint vær og mange fine opplevelser.   

- VANJA

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits