Vanja Enger

Paris here I come

 • Skrevet 15.02.2015 klokka 14:38
 • Kategori: Blogg

Da reiser jeg til Paris! Woho ♥ Jeg kommer ikke til å blogge noe mens jeg er der, så dere får heller følge med på instagram for oppdateringer. Vil bare nyte turen og kose meg uten for mye internett og styr.

Så kos dere masse i mellomtiden, så snakkes vi igjen på tirsdag.

Valentines cakepops

 • Skrevet 14.02.2015 klokka 20:41
 • Kategori: Hverdag

Happy valentines day   

Bakte cakepops til oss jentene i går og nå går de ned på 1-2-3 for de var helt himmelsk! Dekorerte de med hjerter ettersom det er valentines og man må strø om seg med kjærlighet i dag, håper alle koser seg i dag med noen de er glad i. Jeg koste meg i alle fall på jobb i dag og tiden fløy fordi det var så mye å gjøre (: 

- some pink, some white and some hearts - 

Nå sitter vi å ser på en merkelig gangster dansefilm, haha, ikke noen romantisk komedie her i gården på valentines day... Kanksje det blir det seinere i kveld, hvem vet? Jeg må i hvertfall pakke til turen før jeg legger meg i kveld og fy søren som jeg gleder meg! Paris here we come 

1 veske 4 antrekk

 • Skrevet 14.02.2015 klokka 01:11
 • Kategori: Mote

Jeg har lagt min elsk på bucket bagen fra Mansur Gavriel og det er virkelig den som står øverst på ønskelisten min nå, spesielt på veskefronten! Den er så fin og enkel og jeg elsker fasongen! Bucket bag er blitt vanligere å se i butikkene det siste året, men jeg har ennå ikke kommet dit til at jeg har kjøpt meg noen ennå, så dette mangler i samlingen. 

Og den er jo super anvennelig! Jeg laget fire forskjellige antrekk som du kan se nedenfor, det er både til hverdags og til fest. Perfekt match! Jeg kan ikke vente til den dagen jeg kjøper meg denne 

Kjole // Miss Selfridge     Solbriller // Linda Farrow     Sko // NLY Shoes

Klokke // Marc by Marc Jacobs     Veske // Mansur Gavriel
Armbånd // David Andersen     Klokke // Marc by Marc Jacobs     Bukse // Cheap Monday

Skjorte // Jacqueline de Yong     Veske // Mansur Gavriel     Sko // Adidas

 

Topp // TFNC     Klokke // Marc by Marc Jacobs     Armbånd // Pieces

Veske // Mansur Gavriel     Sko // NLY Shoes     Bukse // Samsøe Samsøe

Solbriller // Komono     Veske // Mansur Gavriel     Sko // NLY Shoes

Klokke // Daniel Wellington     Kjole // Tiger of Sweden

 

Likte du vesken?

The perfect gift for your valentine

 • Skrevet 12.02.2015 klokka 09:00
 • Kategori: Blogg

Det nærmer seg Valentines Day og hvis man har en kjæreste så vil man kanksje gjøre litt ekstra stas på dagen. Jeg har alltid hatt litt blanede følelser om akkurat dette, for hvorfor skal man kjøpe ting til hverandre på akkurat denne dagen og ingen andre dager? Men så igjen så tenker jeg at hvis man er flink til å vise litt kjærlighet hver dag så hvorfor ikke vise litt ekstra denne dagen? hihi. Jeg synes det i alle fall er stas å gi bort ting selv om man ikke forventer noe i retur. 

Det trenger for all del ikke å være dyrt, ikke en gang kjøpt, man kan jo lage noe selv  Man kan for eksempel skrive søte små lapper som man kan gi til vedkommende gjennom hele dagen, eller passe på å sende noen ekstra søte meldinger hvis man ikke ser hverandre. Man kan kjøpe noe så enkelt som blomster eller oppleve noe sammen, som for eksempel å gå ut å spise lunsjen i frisk natur eller se en ny film enten hjemme eller på kino. 

Allikevel finner jeg alltid masse fint når jeg leter gjennom herreavdelingen på diverse nettbutikker, det er mye fint man kan få kjøpt også, så jeg plukket ut noen av tingene som kanskje kan hjelpe. Noe til en grei pris og noe som kanskje ikke alle studenter har råd til, men det er lov å få inspirasjon (: Klokke // Daniel Wellington     Skjorte // Jack&Jones     Sko // River Island

Tee // Cheap Monday     Parfyme // DSQUARED     Belte // Tiger of Sweden

Man trenger selvfølgelig ikke bare å være søt hvis man er i et forhold, gjør noe koselig med venninnene dine eller familien din. Vær med de du er glad i og finn på noe morsomt! I fjor brukte jeg og mine daværende roomies dagen på å se utsikten over Manhatten, spise ute og unne oss en digg desserte før vi avsluttet med kino. Det var veldig koselig, selv om vi var i landet som kanskje gjør mest ut av denne kjærlighetsdagen (:  

I år skal jeg kose meg på jobb på Valentines, før det blir en kveld med Nambika hjemme i leiligheten. Men så reiser jeg jo til Paris dagen etter så kanksje jeg bare skal utsette Valentines en liten dag? Hihi. Jeg vet at jeg i alle fall kommer til å kose meg i hjel på den lille kjæresteturen 

Lunch at Espresso House

 • Skrevet 11.02.2015 klokka 16:50
 • Kategori: Hverdag

Jeg elsker å sitte på kafé når jeg skal gjøre litt lett skolearbeid, som å rette min egen tekst eller lese litt enkelt pensum. Det er så god atmosfære på en kafe og bakgrunnsstøyen gjør liksom ingenting fordi det bare er koselig å være omgitt av mennesker som koser seg. Jeg tok turen opp på Espresso House på Majorstua etter skolen, Ingrid jobber jo her så da slo jeg like så godt to fluer i en smekk, spise lunsj med henne og jobbe med skolearbeid. Jeg sitter her fortsatt og skal ta en siste innspurt på oppgaven før jeg rusler hjem for å lage pakkeliste til Paris! Iiiiii, gleder meg sånn! Men først må jeg bli ferdig med skolearbeidet sånn at jeg kan ta med 100 % fri på turen. 

Jeg hadde selvfølgelig glemt igjen kortet mitt hjemme, typisk meg, så Ingrid fikset mat og Chai Latte til meg og det smakte himmelsk! Jeg får så julefølelse av å drikke Chai Latte, så det er kanksje ikke det lureste nå med tanke på at det er frebruar, men det er så godt så klarer ikke motså fristelsen! hihi!

Håper alle har en super dag og gjør noe koselig i kveld! Man må altid huske å kose seg i hverdagen også (:

God start på uka

 • Skrevet 10.02.2015 klokka 21:29
 • Kategori: Hverdag

Nå er uka godt i gang og jeg er klar for en hektisk uke med mye skolearbeid, jobb og litt reising. Ja, for det er noe jeg ikke har sagt til dere og det er at jeg skal til Paris på søndag, hihi, gleder meg masse. Forteller mer om det seinere, når det nærmer seg 

Og selv om uka er hektisk og stressende skal jeg prøve å trene slik som jeg har planlagt, så da startet jeg like så greit i dag med en liten treningsøkt på lår og rumpe Jeg synes at det er sykt vanskelig å dra meg bort til treningssenteret, men når jeg først kommer dit er det helt fantastisk å komme i gang (:  I dag så tok jeg endel mer i vekter når jeg tok knebøy så det er utrolig gøy! Det er en god mestringsfølelese og gir motivasjon for videre trening.

Nå sitter vi jentene å ser på Masterchef og man får jo vann i munn av å se på alt det deilige de lager, i dag er det vannbakels og desserter som står på menyen, noen klarer seg jo ikke så bra, men andre er kjempeflinke! Men det er jo litt håpløst å se på et slikt program når jeg "skal spise sunt" for tiden. Jaja, den tankegangen røyk litt i går og litt i dag, men jeg prøver og det er det viktigste (:

Mini babyshower

 • Skrevet 07.02.2015 klokka 11:34
 • Kategori: Hverdag

Da jeg kom hjem i går var det bare å begynne å lage kake, og det var ikke en vanligkake, men en bleiekake. Jeg skal jo snart bli tante, termin er egentlig i dag, så da hadde mamma, pappa og jeg laget en liten overraskelse til Niklas og Linn Anette når de kom bort på besøk i går kveld. Det var "baby"-sjokoladekake, bleiekake og litt gaver på bordet etter middagen så det var veldig koselig 

Fornøyd med bleiekaken

Vi vet jo ennå ikke om det er jente eller gutt så da ble det oransje som hovedfarge på bleiekaka og jeg ble veldig fornøyd med hvordan den ble. Wii, jeg er superspent og går nesten bare å venter på å få melding om at noe har skjedd! ♥ Spennende! Det blir så koselig med enda et familiemedlem og det blir nok mange turer hjem til Trysil fremover. 

I dag er det helt nydelig vær så jeg skal komme meg en tur på bygda for å kjøpe litt ting som jeg trenger før jeg drar for å besøke May Kristin  Gleder meg veldig til å se igjen henne! Ha en fin lørdag. 

Dagens antrekk - oversized sweater

 • Skrevet 06.02.2015 klokka 15:50
 • Kategori: Hverdag

God fredag og god helg folkens 

Nå sitter jeg på bussen på vei hjem til Trysil hvor jeg skal nyte de neste dagene med venner og familie, det bli både bursdagsfeiring og morsdag, så det blir veldig koselig! Selv om det er mye som skjer den helga her så vet jeg med meg selv i alle fall at jeg slapper mer av når jeg er hjemme., og denne helge så føler jeg faktisk at jeg har tid til å slappe av litt. Jeg skal selvfølgelig prøve å lese litt pensum mens jeg er hjemme, og selv om planen var å lese litt på bussen får jeg ikke gjort det nå i alle fall for jeg var så flink at jeg la boka i bagen under bussen i stedet for å ta den med inn. Smarta?!

 

Tok noen bilder før jeg løp ut av døren i dag for å rekke trikken til skolen, ble ikke noe hokus pokus med antrekket i dag, men noen dager synes jeg ikke at det gjøre noe for det er så deilig med det enkle, og denne genseren fra Zara er jeg så glad for at jeg kjøpte i høst! Den blir brukt hele tiden og jeg skjønner ikke hvordan jeg klarte meg uten før, den redder meg rett og slett fra å fryse i hjel i tillegg til at den er så fin.
 

Jeg blogger mer i morgen, da har jeg noe jeg vil dele med dere! Woho, det blir gøy det (:   God fredag til alle sammen! 

Baby it´s cold outside

 • Skrevet 05.02.2015 klokka 23:25
 • Kategori: Blogg

I dag har det vært helt forferdelig kaldt ute, og jeg som kommer fra kalde kalde Trysil burde holde ut i det her, men det er noe helt annet i Oslo og det er nesten ikke til å holde ut. Vil ha sommer nå!! Haha, men nok værprat, nå har jeg kommet meg hjem og inn i varmen og driver nå å pakker ned litt varmere klær ettersom jeg skal hjem til Trysil i morgen. Det er alltid like stress og pakke, og uansett hvor ofte jeg pakker blir jeg aldri bedre. Det tar hele kvelden og jeg ender alltid opp med å ta med meg noe som jeg ikke hadde trengt i det hele tatt. Så jeg må prøve å tenke at jeg skal ha med meg få klær som tar liten plass, men det er ikke lett ettersom man trenger tjukke ullgensere for å holde på varmen. Noen ting er lette å pakke enn andre, nemlig alle de småting jeg trenger for å klare meg på bussturen hjemover, og da er det fint med både gamle og nye magasiner, for å kunne lese noe annet enn pensum, selv om dette kanksje burde vært prioritert. Og hvertfall fint med ørepropper og telefon for å høre på deilig, ny musikk fra spotify. 

Nå skal jeg prøve å bli ferdig med pakkingen slik at det ikke blir alt for seint før man treffer puta i natt. Hadde vært deilgi å følt seg uthvilt for en gang skyld, men det blir nok ikke i morgen. huff! Kos dere i helgen og prøv å få overskuddet tilbake til neste uke (: Har du noen spesielle planer for helgen? (:

ponytail tuesday

 • Skrevet 03.02.2015 klokka 19:28
 • Kategori: Blogg

Hei  

I dag sto skole og trening på planen, skole ble gjennomført før klokka var 12, men treningen lot visst vente på seg til torsdag (wuups). I dag er detnemlig  bare såvidt at jeg klarer å bevege meg rundt omkring etter en slitsom økt i går. Så da blir prioriteringene å få ryddet soverommet og kanskje lese litt pensum ut over kvelden. Skal ærlig innrømme at jeg ikke akkurat har lest veldig mye av pensum etter juleferien, så skal jeg gjøre det bra må jeg skjerpe meg litt på det.

Haha, her sitter jeg i sofaen og blogger i en t-skjorte med teksten "Blogger´s day off" ironist eller hva? Jaja.

I morgen bli det en lang dag med skolen før jobb og kanskje middag med noen jobbvenninner på kvelden. Litt hektisk, men jeg liker det sånn og koser meg masse i godt selskap! Så må alle kose seg i morgen og tenke på at det snart er helg hvis man trenger å hente frem litt ekstra arbeidsvilje.  

eat, beach, sleep. repeat.

 • Skrevet 02.02.2015 klokka 20:23
 • Kategori: Blogg

Jeg er veldig glad i vinteren, og hjemme i Trysil kan det få være snø til etter påske, men her i Oslo kan snøen gjerne smelte bort nå, jeg er lei av glatte veier og kalde morgninger. Så nå drømmer jeg meg bort til sommer og varme dager på stranda og håper i det minste at Oslo skal by på noen solstråler de nærmeste dagene! I mellomtiden skal jeg bli veldig glad og litt lei meg over å se på disse bildene jeg fant på pinterest i stad.  Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits