Vanja Enger

Ice skating in Central Park - check

 • Skrevet 28.02.2014 klokka 05:32
 • Kategori: New York

Det var kaldt å stå på skøyter skal jeg si dere! Det har vært skikkelig vinterkulde her i New York de siste dagene og i dag blåste det i tillegg ekstra mye. Det er så teit å si at man fryser når man er fra Norge og egentlig vet bedre enn å gå rundt å fryse, men her så har jeg nesten ikke med meg vinterklær så da blir det bare til at man klarer seg helt fint i kulda (:  Det var uansett veldig koselig og vi koste oss masse med å ta litt piruetter, "hopp" og fine moves. haha. I tillegg var det masse barn der som hadde skills bedre enn jeg noen gang kommer til å få, men jeg følte meg allikevel ganske så flink. Vi gikk vel rundt i sirkel i 1 time før vi vendte snutene hjemover for en sein middag! Nå har noen dratt ut mens noen er igjen hjemme under den gode, tykke og varme dobbeldyna. Jeg er av den sistnevnte gruppen for de som ikke forto det. Og her skal jeg kose meg resten av kvelden med film, levende lys og jenteprat. 

Amanda, Kristine, Madeleine, Anders, meg, Liv Oda, Helene og Sigurd. 

Kos på Max Brenner

 • Skrevet 28.02.2014 klokka 00:12
 • Kategori: New York

Tar bare en kjapp tur innom her før vi skal i Central Park å stå på skøyter, vi må jo få gjort det før de stenger for vinteren. Tror det blir jo kjempekoselig så jeg skal prøve å ta litt bilder. 

I går var vi jo som sagt på Max Brenner, ettersom vi er studenter og vil bruke pengene våre på litt andre ting enn mat (selv om vi spiser mye) ble det til at vi bare bestilte desserte med en gang. hehe. Det var heelt himmelsk. Det som er spesielt med Max Brenner er at alt de har der kan fåes med sjokolade - hamburgere, pizza absolutt alt! Helene og jeg bestilte fondue for 2, Kristine fikk Hug Mug (varm sjokolade) og Liv Oda bestile Smorescreps.  Vi skal definitivt tilbake for å spise der før vi reiser hjem igjen, kanskje det blir en hamburger med litt sjokolade? 



Jeg kjøpte jo også bursdagsgave til meg selv, og jeg er sååå fornøyd! Tenker å vise dere i morgen hva det ble til at jeg kjøpte, må bare få ordnet noen bilder og slikt (:  Men først en tur opp i parken for å leke isprinsesser for en liten stund. 



Happy birthday to me myself and I

 • Skrevet 26.02.2014 klokka 20:26
 • Kategori: New York

I dag er dagen hvor jeg også kan gjøre alt mulig, selv her i USA. Jeg har endelig blitt myndig igjen for "andre" gang i livet mitt. Nå kan jeg gå inn på utestedene uten å tenke på å kanskje ikke komme inn, jeg kan drikke vin til maten på restaurantene igjen og kose meg masse (:  

Vi feiret bursdagen min i går kveld, først her hjemme i leiligheten sammen med roomiesene, Madeleine og Amanda før vi reiste ut på PHD rooftop ved midnatt. Vi har alltid kommet inn der før så dette skulle ikke bli noe problem selv for mine fine romvenninner som ikke er 21 enda, men akkurat i går skulle de bestemme seg for å faktisk sjekke legitimasjonen ordentlig. Det endte med at bare jeg og Helene kom inn, da var kvelden allerede blitt litt amputert, men jentene sa jeg skulle kose meg masse og at det kom en overraskelse etterhvert. De snikene hadde jo planlagt noe med promotørene så etter å ha vært der i en times tid kom servitørene bort til bordet med kake (: Jeg hadde det i alle fall kjempegøy selv om den ble som den ble, det tar vi uansett igjen en annen gang ♥ 

I dag er jo faktisk dagen og vi skal ut å spise på Max Brenner etterhvert.  Jeg skal også ned å kjøpe bursdagsgave til meg selv! hihi. 

Jeg lurer på hva det skal bli - eller har jeg kanskje bestemt meg allerede? 

Enk fashion coterie

 • Skrevet 25.02.2014 klokka 05:05
 • Kategori: New York

Hei og hopp!  Uka startet alt for tidlig for min del, men jeg kom meg til skolen klokka 8 og etter 4 timer med markedsføring dro jeg på café med Amanda og Madeleine. Vi skulle nemlig møte fashionlæreren vår på Enk fashion coterie rundt halv 3 så da passet det fin med litt lunsj før dette. Da vi kom frem til lokalet hvor enk fashion coterie skulle foregå ble vi helt overveldet av bygget, bare glassvinduer! Det var lyst og fint og veldig stort, her var det nemlig duket for nye og gamle designere til å stille ut sine nye kolleksjoner og prøve å selge de videre ut på markede til aktuelle kjøpere. Kristine kom etter hvert og vi var klare for å utforske dette store bygge med spennende designere. Vi var så heldige å få lov til å gå rundt å se på alle disse nye kolleksjonene, men ettersom disse ikke er å få tak i noen butikk  enda var det ikke lov til å ta noen bilder.

Det var kjempeinteressant å se på hvordan dette foregikk, vi så mange ukjente designernavn og endel kjente, og i hvert showroom foregikk det forskjellige ting. Noen sto foran mulige kjøpere og skulle selge produktet sitt, enten det var klær, sko, vekser eller accessories, mens andre hadde litt mindre å gjøre. Men tenk så vanskelig det er å bare vli invitert hit på noe så stort og du da enda ikke har slått gjennom som designer? Da har du allikevel vært flink synes jeg. Imponert!  Etter 1 times tid var vi ganske slitne og vi bestemte oss for å runde av dagen med Frozen Yoghurt før vi vendte snutene hjemover. Så i kveld har det bare vært lekser på agendaen ettersom jeg må bli ferdig før morgendagen. Stress, emn sånn er det når man er en "i sisteliten" person..

Amanda, meg og Madeleine 

Ingen dag er lik i denne byen

 • Skrevet 24.02.2014 klokka 04:41
 • Kategori: New York

Ble ingen oppdatering i går ettersom jeg var litt hangover fra hele uka og spesielt fredagen. Reiste nemlig ut for å spise middag på TAO og feste på Lavo natt til lørdag og festene i New York tar aldri slutt, så det er ikke slik at vi reiser hjem tidlig på natta. Det hele startet jo veldig latterlig fordi vi skulle møte opp på TAO klokka 22:30 og når klokken tikket halv elleve sto vi der - uten noen andre studenter eller promotører og vi skjønte ikke hvor de var, for det var jo her vi skulle møtes. Ettersom TAO er en veldig fin restaurant kunne vi ikke bare brase inn og lete etter de heller så vi ringte og tekstet før vi til slutt fant ut at det fantes en annen TAO opp ved Upper East Side. Det var selvfølgelig den vi skulle spise på for det var også der Lavo lå.... Så vi hoppet inn i den første taxien vi kunne se og kom frem ca 30 minutter forsinket, allikevel måtte vi vente en stund fordi de fortsatt drev å satt sammen langbord til oss som skulle spise. Det skal ikke være lett og alltid komme seg til riktig sted i denne store byen! Spesielt når det finnes flere av alt... 

Uansett så ble kvelden kjempebra og maten var helt utrolig god! Vi i leiligheten har alt bestemt oss for å spise der som avslutningsmiddag i mai før vi skal dra fra hverandre for det var helt fantastisk der. Og på Lavo var det veldig kult og noe helt annet enn noen av de andre klubbene vi har vært på. Selv om natten ble lang og vi sov lenge på morgningen i går tok vi turen opp i Central Park for å ta en rask joggetur sammen med Helene sine venninner, det var tross alt deres siste dag her og de måtte se litt mer av den fine byen. Det var jo veldig fint vær så det var egentlig bare godt for både kropp og sjel. Vi hadde egentlig tenkt å reise ut på kvelden, men jeg begynte å bli litt sliten i kroppen og Helene har blitt syk så noen ble igjen hjemme for å så på film i stedet. Veldig koselig å ha noen rolige kvelder også 



I dag har jeg vært flink å vakset masse klær, kjøpt inn mat og gjort litt lekser. Jeg er i alle fall klar for en ny uke her på Manhatten med mine fine roomies. Ha en fin mandag alle sammen (: 

Brooklyn Bridge

 • Skrevet 21.02.2014 klokka 23:15
 • Kategori: New York

Åååh! Og leve her er jo bare en drøm, men vi må alltids gjøre litt turistgreier slik at vi får sett og opplevd mest mulig av byen mens vi er her, så nå når Helene har hatt besøk har vi fått gjort litt slik. I går tok vi turen over til Brooklyn og fikk tatt litt bilder. Skylinen over til Manhatten er bare helt fantastisk, dagen er fin mens kvelden er helt utrolig! Denne byen har alt (: 

Nå skal vi snart ut og spise før kvelden byr på litt festligheter. Hihi! Det kan hende at vi kommer hjem slik at vi får meg oss 3 mila til kvinnene før vi legger oss. Hva gjør man ikke for å få med seg denne idretten altså... :D  







So you wanna play with magic?

 • Skrevet 19.02.2014 klokka 23:46
 • Kategori: Outfit

Det var superdeilig vårvær i morges så å gå til skolen var bare helig, men når jeg skulle hjem pøsregna det så da ble det taxi tilbake til leiligheten. Heldigvis slutta det etterhvert så da tok jeg en tur ut i gatene for å ta litt bilder med Liv Oda og når vi var på vei tilbake gikk vi forbi Little Cupcake Bakeshop så vi tok med 2 cupcakes hjem. De var helt greie, verken fantastiske eller vonde, men da slipper vi å ha lyst på cupcakes hver dag.. Man må se det positive i det (:  

Her har dere i alle fall bilder av hvordan jeg så ut i dag, det er så comfy med snekkerbukse 

 

Back to reality

 • Skrevet 19.02.2014 klokka 05:11
 • Kategori: New York

Nå er det ikke lengre fri, kos og "gjøre hva man vil" dager, nå er det skoledager, lekser og innleveringer. Det skal sies at jeg egentlig synes det er helt greit for det er jo dette jeg har søkt på og jeg liker fagene, men for meg som ikke har skrevet en eneste innlevering på nesten 2 år er det hardt å komme igang igjen.. For all del skal jeg ikke klage for skoledagene er ikke lange og det er ikke mange lekser vi må gjøre. For det meste er det kun forberedelser til timene, i form av lesing, og det skal jeg da klare. 

I morgen er det OL-frokost på skolen hvor vi får mat og muligheten til å se på ski på den store flatskjermen de har der. Det skal bli kjempekoselig, haken er bare den at vi må være der halv 6, vi må altså gå fra hjemme kvart over 5... Hvordan skal jeg av alle mennesker få til det? Jeg må i alle fall prøve, timene begynner jo uansett klokka 9 så kan jo si at jeg kan bruke tiden godt til å bli kjent med enda flere fine folk fra skolen og kanskje være produktiv å gjøre noen av leksene etter sprinten er ferdig.. Uansett så må jeg starte ett sted så det er bare å hoppe i loppekassa og lukke øya slik at jeg får litt mer enn 4 timer søvn i natt. 

En svipptur til Brooklyn.

 • Skrevet 18.02.2014 klokka 17:39
 • Kategori: New York

Det ble ikke noe blogging i går fordi hele dagen fløy bort til mulig annet. Men det er vel sånn det er her i denne byen? Tiden flyr og jeg tenker ikke over at dagene går, skummelt, men utrolig spennende! (: Det er ikke en dag som er kjedelig her og i går var jeg ute nesten hele dagen. Først så skulle Kristine og jeg ta toget ned til wallstreet område og dette skulle ikke være vanskelig. Selv om vi tar riktig tog ender vi da opp langt inne på Brooklyn... haha! Vi fant ut etterpå at dit vi skulle var det byggearbeid eller noe slik at toget vi tok gikk ikke ned dit før til høsten igjen. jaja! Da fikk vi oss en tur til Brooklyn også da. Etterhvert når vi møtte Liv Oda, Helene og noen hun har besøk av dro vi på memorialplassen hvor Twin Towers sto, det er nå blitt gjort om til en fin park med to stor "hull" (der hvor bygningene sto før) med rennende vann. Det er en omfattende prossess å bare komme inn til parken, men det er verdt det. 

Nå skal jeg ordne meg for en ny dag og en ny dag på skolen. Lenge siden sist nå ettersom vi hadde snowday på torsdag fri fredag, og mandag (president day). Ellers har jeg ingen planer for dagen annet enn å slappe av litt etter nattens morsomheter. hehe (:  Men nå må jeg nesten løpe skal jeg rekke alt før jeg skal på skolen. Håper alle får en fin dag 









Friske morgenfugler

 • Skrevet 16.02.2014 klokka 18:15
 • Kategori: New York

Hei og god morgen (: 

Noe av det jeg savner med hjemme er å kunne stå opp i helgene, sette meg i sofaen og se på vinteridrett, men i år er dette litt vanskelig. Selvfølgelig skulle det være OL det året jeg er borte, selvfølgelig skulle det bli vist på tv2 og selvfølgelig skulle vi være 9 timer i tidsforskjell. Derfor har det ikke blitt til at vi har sett så mye OL selv om gjengen er ralitivt interessert i vinteridrett. Så vi bestemte oss for å stå opp klokka 5 i lokal tid og se på sprintstafetten i morges, vi har jo fulgt med i media så vi visste jo hvordan det hadde gått de siste dagene, men vi håpet på noe bedre fra gutta. Jaja, det gikk jo ikke kjempebra, men vi fikk i alle fall sett på noe fra OL (:  

Vi hadde planer om å se litt mer fra OL i dag, men skiskytingen ble jo utsatt så vi skal heller prøve å trene litt selv. Kan jo ikke bare la treningstøyet ligge... Og det er uansett kjempefint vær i dag så det må man jo utnytte. 




Nå er det shoppestopp...

 • Skrevet 16.02.2014 klokka 03:24
 • Kategori: New York

Er det ikke slik at man alltid finner en unnskyldning for å shoppe litt?

I alle fall er jeg veldig god til å finne på en, i går kjøpte jeg meg sko fra ALDO fordi det var Valentine´s day... Og i dag kjøpte jeg litt mer fordi vi var på outletn utenfor New York - det var jo faktisk billigere enn ellers. Ikke bare var det billigere fordi det var på outlet, men det er også President´s day på mandag så ekstra rabatter overalt i helga :D Jeg er superfornøyd med alt, men solbrillene er vel de jeg trengte mest. Ikke så fint vær akkurat i dag, men det kommer alltids en solskinnsdag i morgen (: 

Jeg er flink og skriver ned alt av pengene jeg bruker så jeg har en viss oversikt over det og på arket er det igjen 5 linjer nå, disse skal brukes til mat, mat, mat, mat og en bursdagsgave til meg selv. Iiiih! Gleder meg (:  Ha en fin helg alle sammen og kos dere masse 

















Top of the Rock

 • Skrevet 15.02.2014 klokka 04:57
 • Kategori: New York

Happy Valentine´s day   Man har jo hørt at det er mye større her i USA enn hjemme så jeg forventet nesten å se at alle kom med rosebuketter og Tiffany and Co. poser overalt, men det var ikke like mye av det som jeg hadde trodd. Jeg har selvfølgelig sett en og annen nyforelsket tenåring med en bamse under armen eller en mann i dress på vei hjem med roser idag, så det har jo vært kjærlighet i luften. Allikevel ikke så ekstremt som jeg hadde trodd. 

Uansett så hadde vi jentene bestemt oss for å bruke Valentine´s day sammen, så vi dro opp til Rockefeller Center og så på utsikten. Det var faktisk opphold og sol så vi var heldige med være selv om det var kjølig. Der oppe koste vi oss i sikkert 1 time før vi bestemte oss for å gå å spise på Olive Garden nede på Times Square - vi unna oss desserte i dag så vi trodde til slutt at vi måtte rulle oss videre til kinoen. Der så vi den nye filmen "Endless love", skikkelig søt valentine´s film som jeg likte veldig godt. Nå er vi hjemme igjen hvor vi sitter i sofaen og blogger alle sammen. Her skal kose oss resten av kvelden med Ben and Jerry´s is og enda en romantisk film (:                            














Snøstorm på gang...

 • Skrevet 13.02.2014 klokka 02:05
 • Kategori: New York

Hei på dere (:  Etter skolen i dag reiste jeg opp til Union Square for å møte Helene og Liv Oda. Vi måtte innom Staples for å kjøpe inn litt skoleutstyr nå som vi har kommet i gang med timene for jeg hadde ikke med meg noe slikt over. Etterpå reiste vi innom matbutikken og for et styr det er. En ting er jo det å lete etter mat som er OK å spise for alt er jo nytt og anderledes her, for det andre så var det så innmari mange mennesker der så du måtte jo igrunn stå i kø for å komme frem til hyllene og sist, men ikke minst... Det var 35 bemannede kasser der og vi sto ca 10 minutter i kø. Vi finner jo til slutt det vi leter etter og som er godt, men det tar så lang tid, i dag brukte vi nesten 1 1/2 time der inne! Men nå har jeg kjøpt meg egg, bacon, juice, knekkebrød og masse annet godt (: 

Men dagen ble fort bedre da vi fikk beskjed om at det ikke blir skole i morgen på grunn av snøstormen som skal inntreffe i løpet av natten. haha. Snøstorm og snøstorm. Det får vi nå se på det, men lærerne klarer jo ikke å komme til skolen så da blir det heller vasking av leiligheten og innedag i morgen (:  







Frozen in Central Park

 • Skrevet 12.02.2014 klokka 02:44
 • Kategori: New York

Fyttikatta så kaldt det er her nå, ikke aller verst, men kaldt nok til at det er bedre å sitte inne under pleddet enn å gå turer ute. Allikevel elsker jeg livet mitt her i New York, det skjer nye ting hver dag og mulighetene er så mange. Man må bare gripe de når de sjansene byr seg og benytte seg av alle godene. Noen dager tenker jeg på hvor stor forskjellene er fra hvordan livet mitt så ut i høst i forhold til nå. Jeg sier ikke at Trysil er forferdelig, for det er det slettes ikke! Jeg er utrolig glad for at jeg vokste opp der, men jeg merker at det alltid vil være en "byjente" inni meg som trenger noe mer. Derfor er New York perfekt.

Aaaah - jeg lever virkelig jentedrømmen 



Husk spørsmålsrunden her

Bildedryss fra formiddagen

 • Skrevet 11.02.2014 klokka 02:39
 • Kategori: New York

Vi dro som sagt opp til Lincoln Center for å spotte fashonistaer og gud så mye kult og rart og fint man kunne se! Tok ikke bilde av alle sammen, men vi skal dit i morgen igjen når vi selv har på oss litt varmere klær slik at vi holder ut. Jeg trodde seriøst jeg skulle fryse ihjel på hendene... Alt for å holde kamera oppe (:  Etterhvert gikk vi videre til Central Park før vi måtte videre fra den bitende kulda og inn i noen butikker. Vi kom forbi M&M butikken så da gikk vi inn og lagde våre egne M&M´s, de skal jeg kose meg med i dagene fremover. hihi! Sjokolade 












verdens fineste jenter som jeg bor med!

Kickstart på uka.

 • Skrevet 10.02.2014 klokka 19:07
 • Kategori: New York

Så har vi kickstartet uka med skola fra klokken 8 i morges. Møtte verdens kuleste foreleser i markedsføring så gleder meg faktisk veldig til disse timene selv om det er alt for tidlig for meg på en mandag morgen! haha (:  Var ferdig på skolen klokka 12.00 så Kristine og jeg spiste lunsjen hjemme i leiligheten. Snart kommer de andre hjem og da skal vi ut å spotte kjendiser og bli kjent i område lengre nord på øya, det er nemlig der det skjer nå under Fashion Week så vi får holde øynene åpne. 

I går skjedde det ikke mye spennende, hadde skikkelig søndagsfølelse. Vi sov ganske lenge før jeg gjorde ferdig refleksjonsoppgaven - ble 10 kg lettere etter at jeg leverte den inn så det skal sies at var godt. Så vi feiret med noen episoder av The Vampire Diaries. Har blitt helt hekta så fint at resten av gjengen også liker serien. Vi har nå skrevet ned en laang liste over alt vi har lyst til å gjøre, se og oppleve mens vi bor her, så etter i morgen skal turisten i oss vekkes og begynne å oppdage heeele byen :D  
Husk spørsmålsrunden her på bloggen, bare å kommentere ivei. 

Bilde tatt før Helene, Kristine og jeg dro ut på lørdag

Spørsmålsrunde

 • Skrevet 09.02.2014 klokka 12:10
 • Kategori: Blogg

Tenkte at det kanskje var på tide med en spørsmålsrunde her på bloggen. Så hvis det er noe dere lurer på enten det er livet i New York, det jeg gjør her eller bare noe helt annet så skriv det ned i kommentarfeltet så skal jeg svare på spøsrmålene i løpet av noen få dager (: 






Høydepunktene med NYFW

 • Skrevet 09.02.2014 klokka 01:22
 • Kategori: New York

New York fashion week begynte i går og allerede har vi sett mange kjendiser. I dag holdt jeg på å gå på Lindsey Wixson på vei til t-banen når jeg var på vei til å møte Tale, og da vi var ute og gikk møtte vi på Angelica Blick og Andreas Wijk. Tale og jeg ble stående og se på hverandre før Tale turte å si hei til de! De var veldig hyggelige og vi ble stående å prate en liten stund (: Trodde aldri jeg skulle bli så starstruck, men det ble jeg altså!   

Uansett så har jeg i alle fall vært med Tale i hele dag, vi møttes for lunsj (hvor vi også var sikre på at vi så en kjendis. Aner ikke hvor vi har han fra, men men...) før vi gikk rundt og shoppet litt. Det ble en kjole og litt andre småting (: Var veldig koselig å se igjen Tale ettersom det har blitt en stund siden sist, så vi bestemte oss for å møtes igjen flere ganger de neste månedene. Nå sitter jeg hjemme i senga og vi snakker på om vi skal gå ut en liten tur i kveld. Kanskje vi kan spotte noen kjendiser der også (:




I´m pretty pretty blue

 • Skrevet 08.02.2014 klokka 02:50
 • Kategori: New York

Lovet jo i går å legge ut bilder av det siste jeg har kjøpt meg her, men ettersom dagen gikk med til andre ting ble det ikke til at jeg la det ut. Så det får heller komme nå (:  Vi gikk innom Zara på vei hjem fra skolen og jeg fant en kjempefin genser, en kåpe og en shorts og jeg forelsket meg heeelt i kåpen, men jeg sa at sjebnen skulle få bestemme. "la den henge i 4-5 dager og se om den fortsatt er igjen. Hvis det så skal jeg kjøpe den".. Det gikk ikke akkurat for når jeg var på vei til kassen med genseren ombestemte jeg meg og la heller fra meg den og hentet kåpen! Så nå har jeg verdens fineste kåpe   Hva synes dere?



Kåpe fra Zara  //   $ 139.00

Blush fra Sephora  //  $ 30.00

Tørrshampoo fra Sephora  //   $ 36.00

Highlighter fra Sephora  //  $ 41.00

Veske fra H&M  //  $ 39.95

Viljestyrke hvor er du?

 • Skrevet 06.02.2014 klokka 19:28
 • Kategori: New York

For det første - det var utrolig kult på konsert i går. The Fray og Imagine Dragons var jo best, men Blondie tok jo også helt av! For ei dame, hun er jo ikke akkurat 20 år lengre men hun rocka scenen. 

Nå har vi vært her i en uke og det føles ut som en evighet på grunn av alt vi har gjort, så mye spennende som skjer hver eneste dag og så mange nye inntrykk! Det er godt å komme igang med skole og i dag skulle vi bare ta en engelsktest for å sjekke de grunnleggende ferdighetene våre tror jeg, testen var i alle fall ganske så enkel så jeg tror det gikk veldig greit (:  Ettersom vi bor i Soho område er det greiest for oss å gå til skolen og ikke ta subway, men dilemmaet blir jo da at vi går forbi så utrolig mange fine butikker som vi gjerne skulle "vært innom å sett litt i". Så i dag ble det igjen litt shopping, men vi har snakket på det og vi tror bare vi må få unna den verste shoppedilla nå, så går det over til en litt mer normal hverdag etterhvert. Viljestyrken for å shoppe mindre legger jeg jo igjen i leiligheten hver gang vi skal ut. Og nå shopper vi jo nesten hver dag og det er ikke sunt for lommerboka... 

Jeg tenker å vise dere bilder av det jeg har kjøpt seinere i dag (:  




Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits