Vanja Enger

REISEFEBER

  • Skrevet 15.02.2012 klokka 23:01
  • Kategori: Hverdag

Hei og hade. nesten!

 

Skulle bare innom for å si at jeg om 5 og 1/2 time reiser til Barcelona. Eller jeg er i alle fall på vei til Gardermoen da.. (:

GIRAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

 

For nå skal vi reise til Barcelona og det skal bli så digg! (:  Gleder meg masse! 

Men nå må jeg pakke ferdig.. hehe (:   Vi snakkes mer der nede, skal prøve å oppdatere dere. kanskje... (:

 

Herregud så mange smilefjes har jeg aldri brukt i et innlegg før, men nå er jeg så gira så det driterjeg i !  (: (: (: 

 

- VANJA 

FRIHET

  • Skrevet 07.02.2012 klokka 13:34
  • Kategori: Hverdag

Hei (:

 

Var ferdig på skolen klokka 12 i dag så da reiste jeg hjem for å spise lunsj og fikse ett par ting før jeg må tilbake for å fikse litt forskjellige ærender. Så det er det som skjer nå spiser lunsj og ser på Girlmore Girls. 

 
Etterpå skal jeg på bygda og fikse litt ting for ungdomsrådet før jeg skal opp igjen på skolen og planlegge litt russeting (:  Endelig kan jeg gjøre noe annet enn å skrive på særemne, for det leverte jeg på søndag : D  Aaah! FRIHET!  For en lettelse det var!  Men vi har allerede fåt ten ny oppgave i norsk nå så skolen er ikke akkurat noe vilehjem. 

 

Men livet er fint så da akn jeg få så mye lekser dem bare orker å gi meg, jeg gjør dem med glede! Om en 2 uker sitter jeg i Barcelona og om 4 uker er jeg i London! WORD. 

 

 

 

- VANJA

JENTEKVELD

  • Skrevet 04.02.2012 klokka 18:15
  • Kategori: Hverdag

Hei. 

 

Nå skal jeg reise på butikken å møte Ida så vi skal kjøpe inn litt mat til kvelden. Koselig å ha litt jentekveld! Lenge siden sist nå. Så da skal særemne legges vekk for ett par timer også skal jeg bare kose meg med masse latter, god mat og venninneprat! (:

 Ha en fin lørdag folkens, kos dere masse : D

 

- VANJA 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits