Vanja Enger

28.feb.2011

 • Skrevet 28.02.2011 klokka 14:03
 • Kategori: Hverdag

Sitter for meg selv i en gang på skolen nå, trodde jeg var seint ute til timen, men når jeg kom i klasserommet fant jeg ut at idrettsklassen satt å så på VM, 10km klassisk kvinner. Fikk veldig lyst til å se det selv, så her sitter jeg. Venter spent på å se hvordan Marit og resten av jentene gjør det. Vi går vel for gull? Gjør vi ikke? : D

Jeg har veldig lyst til å reise ned til Oslo selv og stå i løypa og heie og kose meg med å se på all morroa! Det er så vilt kult! Og de norske har jo gjort det kjempe bra hittil. Det er så imponerende!  Jeg har vel ikke så veldig mye å stille opp med, gikk jo 30 km på lørdag og er mol støl i låra nå. haha! Gøtt det....

jeg sitter å ser på virkelig kvalitets TV med god oppløsning og greier. Men jeg hører i alle fall.

Før jeg ble ferdig med dette innlegget så vant Marit Bjørgen!  Hun er VILL. 3 individuelle gull på rad er kjempe bra. I dag skal det feires, håper på at det blir oreokake på personalmøte :D

- KOS

MAKE A WISH

 • Skrevet 28.02.2011 klokka 00:21
 • Kategori: Bilder

 

 

10,9,8,7,6,5,4,3,2,1....

 • Skrevet 25.02.2011 klokka 23:51
 • Kategori: Hverdag
Nå går jeg inn i mine siste minutter som 17 åring :-D får ikke inn Internett på dataen her, så ligger i senga og blogger fra mobilen nå. I morgen blir det en hard start på livet som 18 år. Jeg skal nemlig gå 3 mil på ski sammen med mayken, mami og tanten :-) koselig :- D

Dette innlegget blir veldig kort ettersom det er slitsomt å taste inn alt på mini skjerm... Uansett, jeg skal kose meg i morgen, først på ski også en koselig middag med familie og så en velfortjent drink :-)

- Kos dere, og ønsk meg lykke til i tankene i morgen hvis dere er søte :-)

TESTING TESTING

 • Skrevet 24.02.2011 klokka 01:25
 • Kategori: Videoblogg

Dette er en test, men dere kan jo også nyte filmen. haha. Den er fra like etter jul da jeg skulle ha dans i gymtimen med klassa. Varmet opp med Maren før timen startet... ja'a, hva skal man si....

video:morro for unga

Men så kommer noen spørsmål, hvordan får jeg videoen større uten å måtte laste den opp på youtube, og hvis jeg må laste opp videoene jeg vil legge ut, hvordan gjør jeg det? Teknologi geniet is in the house. Flink ja.

- KOS

Day 3 - What's in your bag

Ettersom jeg har vinterferie og holder meg hjemme innenfor disse fire veggene så har jeg liksom ingenitng i veksene mine. Men ettersom jeg skal på tur til Sverige tok jeg et bilde av mine Must haves. Det dere ser på bilde er altså jeg jeg alltid må ha med meg når jeg skal på tur. Uansett om det er på skolen eller ferietur er det meste med meg.

iPod , ørepropper , nesespray , leppepomade (viktig!) , lommebok , blad , håndkrem (viktigere!!) , halspastiller , iPhone (viktigst!!!) , Paulo Coelho dagbok , iPhone lader , penn , Olympus kamera , vann!  (:

- KOS

2 dager, 10 timer og 13 minutter

 • Skrevet 23.02.2011 klokka 13:46
 • Kategori: Hverdag

Nå er det bare 2 dager, 10 timer og 13 minutter til jeg er 18 år gammel. Herregud som jeg gleder meg! Bursdagen min blir feiret i en hytte i Sverige, akkurat som i fjor. I fjor fikk jeg inn dekning hvis jeg satt på en viss plass i hytten, nærmere sagt ved vinduet, og det viktige var å ikke lokke gardinen. Så jeg skal gjøre en innsats for å få kommet med på og skrevet et bursdags innlegg her, vi får se :)  Den som venter på noe (....godt), venter ikke forjeves.

Kvelden skal feires med familie, god mat på restaurant, og ettersom både jeg og Mayken har tippet 18 år så blir det kanskje en god drink til maten. Kjøpt og betalt av meg selv. Endelig. Det eneste som er litt kjipt med å bli 18 nå, det er egentlig ikke noe kjipt i det hele tatt, men jeg var så treig med å begynne med kjøretimer, så jeg mangler to langkjøringstimer enda, og jeg mangler å ta teoriprøva, dermed har de ikke bestilt noen oppkjøringsdato til meg enda, dermed får jeg nok i lappen ved det første..... MEN jeg blir 18 på lørdag, uansett om jeg får lappen eller ikke med en gang.

en gang i fremtiden...

- KOS

22.feb.2011

 • Skrevet 22.02.2011 klokka 22:53
 • Kategori: HverdagJeg har hatt vinterferie siden fredag, men hadde først følelsen av det i dag. I helgen så jobbet jeg og var på helgekosbesøk hos mayken, mandag var jeg på glattkjøring, dro 7 og kom hjem med 4. Så var det trening på kvelden. Kom akkurat hjem fra trening nå også, men har i alle fall hatt en liten ferie følelse i dag da, noe som kommer til å ta slutt i morgen. I morgen blir det pakking til sverigetur og tjejvasan, og det bli lekser i tonnevis. + MASSE ragging med a Mayken da, som har vært litt flinkere enn meg og tfått lappen, ikke det at jeg har faila, er bare det at jeg ikke har fått rævva i gir.  (haha, i gir. LOL)

Jeg vil bare nevne, sånn i en bi setning at jeg bli ATTEN,18, eighteen på lørdag! Giraa som fa'an. Feiringen bli akkurat som i fjor, MEN, det er en stor forskjell også, jeg har ikke kyssesyken i år! Takk for det. Skulle egentlig gå kortvasan i fjor, men det ble ikke noe av ettersom den stygge sykdommen der kom å ødela hele vintersesongen min, men i år gjør jeg en størr einnsats med å gå tjejvasan med mami, tante og Mayken. Flinke?

sånn ca 1 år tilbake i tid så jeg slik ut, forandring?

Nå skal jeg spise og legge meg. Dagen i morgen blir kul. næt!

- KOS

PS: jeg skal skjerpe meg med den 15 dagers greia, men veska mi er litt tom for tiden. haha!

KLISJÉ

 • Skrevet 22.02.2011 klokka 17:48
 • Kategori: Bilder


Bilder - weheartit

TVILLINGSJEL

 • Skrevet 18.02.2011 klokka 19:12
 • Kategori: Blogg

Endelig ankommet Jordet etter mye kjøring rundt om i bygda men Mayken som sjåfør, RART!  Men nå står buritosen klar på bordet etter en iherdig innsats av jentene.  (:  Mens den sto i ovnen skiftet vi til koseklær, da lo vi godt! Ja, vi skal vel takke gud for at jeg kjøpte meg lua i stad når vi var på senteret. Hvis ikke hadde ikke Mayken sett forskjell på oss i kveld. woooh!  Og det vil vi jo ikke skal skje.  Tvilling sjel.

Da sier vi bare hei og hade fra Jordet og kos dere i kveld, enten dere skal ut på fest med venner eller bare ha en kosekveld hjemme i sofaen.  Lett at dere ser hva vi gikk for.

- KOS

INSPO

 • Skrevet 18.02.2011 klokka 14:40
 • Kategori: Bilder


Give me summer...
I wanna wear shorts, now!

GIRLNIGHT

 • Skrevet 18.02.2011 klokka 14:36
 • Kategori: Hverdag

Snart er det helg (for min del bare igjen 1 time) og turen går da opp til May Kristin sammen med Maren. Ettersom Mayken fikk lappen forrige uke,  GRATULERER MASSE!  :D   så skal jeg og Maren opp til henne i kveld å bare relaxe  inne med buritos og gøtt. Kanskje det blir en film også, hvem vet hva som skjer når maren,mayken og vanja er sammen.

Turen kommer i alle fall til å gå fra skola og ned på bygda først og fremst. Så hjem for å hente klær, ettersom dette ble litt impulsivt og live planlagt (fra min side). Og så på bygda, jentene skal på polet, de er jo tross alt gamle nok! BUU, men jeg blir 18, ATTEN, om bare 8 dager. jeg gleder meg!  Tror ikke det blir noen lapp på meg før i april, og heller ingen feiring før til sommeren. Kanskje litt småfeiring i påsken på Laaven men (:- KOS

WHAT I WEAR TODAY (:

 • Skrevet 17.02.2011 klokka 15:03
 • Kategori: Outfit

God morgen. 
Vil bare ønske alle dere som leser bloggen min en riktig fin dag. Det skal i allefall jeg ha.  
Jeg tror det kommer til å bli en morsom kveldog da mener jeg virkelig morsom!  JEg skal nemlig styret lyset på Fridjof show. Haha. Så jeg kommer garantert til å få starstruck når jeg møte Øyvind Blunck. Og i alle fall når ingen ringere enn Tande P. skal sitte ved siden av meg gjennom hele showet.  GIRA!  Skriver i kveld om hvordan det gikk.
Hva synes du?

- KOS

 

Dette innlegget skulle egentlig bli postet i dag morges, men sånn ble det ikke.

Day 2 - A photo of yourself, not taken by you


Fotograf: Mamma < 3


Day 02 - A photo of yourself, not taken by you

Se jeg hadde en antydning til brunfarge der. Noe jeg ikke har nå. Dette blir verdens korteste blogginnlegg på grunn av at dag 2 snart er over. Egentlig er det på grunn av at jeg ikke har noe å skrive, men kan jo late som at det er grunnen.  Ha en fin natt, og sov godt.

- KOS

I'M NOT PERFECT...

 • Skrevet 15.02.2011 klokka 18:34
 • Kategori: Blogg

 

 

Bildet // weheartit.com

Day 1 - photo of the item you last purchased

Jeg har lest om en del blogger som har den derre 15 dagers greietingetangen.  Så hvorfor ikke slenge seg på lasset tenkte jeg. Så det gjorde jeg. Dette kan bli spennende. (:

Day 01 - A photo of the item you last purchased
Day 02 - A photo of yourself, not taken by you
Day 03 - What's in your bag?
Day 04 - A photo that makes you happy
Day 05 - Your dream wedding
Day 06 - A photo of yout handwriting
Day 07 - What's in your makeup bag?
Day 08 - Your current wishlist
Day 09 - A hobby of yours
Day 10 - A place you've traveled to
Day 11 - A TV show you're currently addicted to
Day 12 - Your wallet
Day 13 - A photo of you taken over ten year ago
Day 14 - Your favourite movie
Day 15 - A photo of your favourite iten of clothing


den strikkede T-skjorten er kjøpt på H&M, elefantsmykket på New Yorker og tightsen på H&M. Alt ble kjøpt i Kempten når jeg var der sist uke + litt mer (:  Savner det masse!

Dette hadde jeg også på meg i dag på skolen, så det er noe som ligner på et ourfit bilde. 
Sitter nå å ser på LA Ink. Og det er så villt!  Når jeg ser på dette programmet så får det meg nesten til å ville ta en tatoo. De ser så fine, elegant, kulet alt mulig kan de få til . Villt vakkert!   Men jeg tror aldri at jeg verken kommer til å gjøre det fordi jeg ikke vet hva jeg skulle hatt, eller  fordi jeg ikke hadde turt.  haha! PYSA!

 


Har du tatovering? 
Ønsker du å ta en tatovering?

- KOS

ICH HEIβE VANJA. UND ICH LIEBE DICH (:

 • Skrevet 12.02.2011 klokka 22:23
 • Kategori: Tyskland

Hei.  Long time no see.

Endelig har jeg fått lastet opp noen bilder fra Tyskland til dere. Jeg gidder ikke å beklage for å ikke ha gjort det tidligere, for det har jeg desverre ikke hatt tid til.  Kom hjem til en stressende hverdag.  Akkurat kommet hjem fra UKM her hjemme i Trysil, styrte lyset med Silje og resten av ungdomsrådet hadde andre oppgaver. Det ble bra gjennomført, til og med fylkesmønstringsjefen var her og skrøt masse av oss (. Koselig å høre.

Tilbake til det som er viktig her, TYSKLAND :- D   I Tyskland, nærmere sagt Kempten, var det super koselig, er kjempeglad for at jeg dro på denne turen, minner man aldri glemmer med mange flotte og unike folk.  Har desverre ikke noe felles bilde av alle sammen, men hvis noen legger det ut så kommer det. Vi gjorde kjempe masse, jeg var i alpene (dermed noen kilometer inn i Østerriket også), bowlet, vært på skolen, shoppet og kost oss masse!
Er det noe mer dere lurer på om Tyskland?

- KOS

TAKE OFF

 • Skrevet 03.02.2011 klokka 19:26
 • Kategori: Tyskland

Pakke, pakke, pakke. 
Nå sitter jeg på kjøkkengulvet med kofferten rett foran meg, og klær i alle kanter. Jeg skal bare være borte i 5 dager, men har nesten allerede fylt opp kofferten. Det er håpløst, jeg er håpløs!

Men nå pakkelista inneholder alt fra boblebukser og vintersko til kjole og høye hæler er det ikke lett og velge lite. Det er jo meldt kjempe mildt, nærmere sagt:

beklager den dårlige kvaliteten, men dere ser i alle fall de røde tallene og de gule sirklene.

Og vi skal være i "alpe"land, så skal jo opp i fjellet i snøen også! Ikke lett! Men det kommer til å bli en kjempefin tur! Det er jeg sikker på.

Og dette er ikke alt fordi masse henger på hurtigtørk rundt om i huset.  Shit!

Dere kan forresten følge oss jentene som reiser på vår Tysklandsturblogg, slik at dere kan holde dere oppdatert med bilder og diverse (:  For jeg kommer først og fremst til å skrive alle blogginnlegg på den når jeg er i Tyskland, ettersom det er for skole og sånt. Og heller skrive om turen her, når jeg har komme hjem. Dere kan i alle fall se på den her (:- KOS

IF THE TIME COULD STAND STILL

 • Skrevet 01.02.2011 klokka 19:07
 • Kategori: Hverdag

 

if only for a day.


I går sa var jeg skikkelig fornøyd med hva jeg hadde på meg, og tenkte dermed for meg selv at jeg kunne legge ut outfit bilder. Men den gang ei. Det ble heller gjort masse annet, som kanskje er litt viktigere sånn akkurat nå. Som for eksempel å være på trening, gjøre lekser og melde meg opp som privatist! Det var det som var mest stressende!

Så etter trening i går kveld dro jeg til Elverum for å overnatte hos Turid til i morgen! Kom kanskje ved halv 12 tiden, så sovnet relativt fort kan man si. 
Men jeg ble vekket på den best tenkelige måten. Natalie og Turid kom på rommet mitt. Det var så koselig å se Natalie igjen. Hun vokser så fort. OG det morsomste var da hun dro tidenes morsomste ansiktsuttrykk. haha.

Etter å ha kjørt Natalie og Tonje i barnehagen så skulle jeg ha kjøretime, og denne gangen var det bykjøring. Skummelt var det, men det gikk sånn generelt bra! Det begynner å nærme seg bursdagstid og 18 år nå, men lappen kommer nok ikke før i april.

Og oppi alt det her så skal jeg til TYSKLAND. gleder meg. Nå er det bare 3 dager igjen. Må snart begynne å pakke. What to do.

Februar er alltid en stressende måned med masse bursdager (som innebærer fester), skole, og i år kjøretimer og reise. Men jeg er glad for alt som skjer da, så ingen negative ord, om noe!

- KOS

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits