Vanja Enger

Det er tid for fredagskos

  • Skrevet 30.01.2015 klokka 23:21
  • Kategori: Blogg

Endelig fredag og goood helg  

Satte meg godt til rette i sofaen, med Sendkveld på tv, etter en lang skoledag, og rett på jobb i noen timer, for så å vaske leiligheten når jeg kom hjem. Syntes det var fortjent å slappe av da. Det føles ut som en evighet siden jeg var på jobb, selv om det bare er ett par uker siden, men fordi det har vært så mye å gjøre på skolen så har jeg mistet helt tidsbegrepet. Jeg tok meg selv i å tenke at jeg hadde gått på skole i nesten 2 måneder etter jul i dag, og det stemmer ikke akkurat. Haha. Jeg skal se det positive i det og tenke at jeg kommer fortere frem til de dagene jeg gleder meg ekstra mye til og de komemr jo.

Nå skal jeg sove og i morgen venter en ny dag jobb og jeg gleder meg skikkelig, jeg storkoser meg hver gang jeg er på jobb og lørdagene er morsomme ettersom det er ekstra mye mennesker innom da. Så må dere kose dere videre i helga og gjøre det dere måtte ha lyst til. 

my weekly planner

  • Skrevet 29.01.2015 klokka 15:21
  • Kategori: Blogg

Hei alle fine ♥  Det er veldig gøy å blogge og jeg prøver så godt jeg kan, men jeg går jo på skole og når jeg kom hjem fra NY og juleferie var det rett på skolebenken, og det var ingen myk start skal jeg si dere... Ukene har vært hektiske og ganske slitsomme, og derfor har det ikke blitt så mye blogging. Jeg er inspirert og motivert til å gjøre det så godt som mulig på skolen og derfor går tiden med til jobbing med oppgaver og lesing, men nå har jeg laget meg en egen "ukeplan" for å bli enda flinkere til å planlegge, organisere og disponere tiden bedre og faktisk holde meg til planen. Så da håper jeg det blir bedre frem også, det er jo så morsomt å kunne krysse av at man har fått gjort noe i løept av en dag. Så nå skal jeg "få orden på livet mitt" og bli enda mer effektiv, og bloggen skal bli en del av den planleggingen. 

Så da er vi i gang igjen, jeg har masse jeg vil dele med dere så jeg håper på at det blir et bra bloggår. Skal prøve å være flink med oppdateringene, jeg var jo flink til det i NY i fjor og det er jo så gøy å se tilbake på bloggingen min fra den gangen for da blogget jeg jo faktisk hver eneste dag! Skal prøve å være flink til å ta masse bilder og være litt mer varierert (: Kom gjerne med ønsker hvis dere har noe dere vil ha mer av her inne! 

Ha en fin torsdag videre, tenk at i morgen er det helg igjen 

På vei hjem

  • Skrevet 04.01.2015 klokka 23:50
  • Kategori: New York

Da var ferien over for denne gang og jeg sitter på flyplassen og venter på å dra hjem. Ferien har vært perfekt med noen fantastiske dager hjemme i Trysil etterfulgt av 9 supre dager her i New York. Disse minnene skal jeg leve lenge på, og sammen med alle bildene som er blit tatt skal jeg kunne se tilbake på turen og smile stort (:  

Sees hjemme i Norge! 

New Years Eve

  • Skrevet 01.01.2015 klokka 19:16
  • Kategori: New York

Nyttårsaften her i byen var fin, kaotisk, koselig og utrolig lættis! Jeg koste meg masse med jentene og vi startet kvelden på Max Brenner med middag og verdens herligste desserte! Jeg elsker Max Brenner, både maten og stemningen er herlig selv om man lukter sjokolade i lang tid etter at man går ut av rstauranten, men det trenger jo ikke å være negativt. haha! 

Når vi kom hjem var det bare å hoppe i finkjolene, rydde plass på bordet og finne frem heads up spillet. Det er det kuleste spillet jeg har spilt på lenge og med noen drinker inne i bilde blir det bare utrolig morsomt og latterfullt. Vi tok noen bilder før vi skulle ut å se på fyrverkeriet - som forsåvidt ikke gikk så bra, vi poppa champagne langs Hudson River når klokka slo 00:00, og det var nesten bare oss 4 som var der ute på denne tiden av døgnet, men vi koste oss, sa godt nyttår og dro hjem igjen. Man trenger ikke være med mange folk så lenge man er med de som betyr noe 

Ettersom det koster alt for mye å komme inn på utestedene på akkurat New Years Eve så holdt vi oss hjemme, tenkte egentlig å dra til noen venner her, men det ble så mye frem og tilbake og dårlig info så da hadde vi heller vår egen lille feiring her i leiligheten. Så tar vi heller igjen den store feiringen i kveld ute på byen. Godt nyttår godtfolk, håper alle får et utrolig fint og minnerikt 2015 med gode venner og familie. 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits