Vanja Enger

Wants from nelly

 • Skrevet 30.01.2014 klokka 19:00
 • Kategori: Mote

Nå sitter jeg på flyet og er på vei over dammen. Så jeg forhåndslaget et innlegg slik at det ikke blir helt stille innpå her (:  Tenk at jeg faktisk er på vei til USA, statene, New York City!!!  Skal prøve å oppdatere dere så fort jeg har kommet meg litt til rette. 

Her er alt fra A til Å. Jeg kommer aldri til å få én typisk stil fordi jeg synes så altfor mye forskjellig som er kult og fint og perfekt og chick! Så da blir det sånn da (:  Jeg har ikke akkurat bestilt noe fra nelly nå før jeg reiste og jeg kommer heller ikke til å gjøre det i nærmeste fremtid, men de har mye fint og jeg henter mye inspirasjon på nettbutikker slik at jeg kan lete og finne noe lignende på en ordentlig butikk. 

HER   //   HER   //   HER   //   HER

HER   //   HER   //   HER   //   HER

HER   //   HER   //   HER   //   HERHER   //  HER  //   HER   //   HER

Ready or not, here I come...

 • Skrevet 29.01.2014 klokka 16:12
 • Kategori: New York

Om 24 timer sitter jeg på Gardemoen og er klar for alt som New York har å gi meg i mellomtiden nyter jeg den siste hele dagen hjemme i Trysil. Reiste opp i fjellet tidlig i morges og sto i bakkene ett par timer sammen med Niklas, Linn Anette og Marcus før jeg reiste hjem og skiftet for jeg skulle nemlig møte Ida. Hun kom hjem i går så det er veldig koselig å se igjen henne nå rett før jeg skal reise. Vi ble sittende og skravle en god stund før jeg måtte innse at jeg hadde litt pakking igjen å gjøre. Så skal være effektiv noen timer nå slik at jeg får reist å sagt ordentlig hadet til henne i kveld (:  

Så jeg får bare hive meg rundt og pakke ned det siste i kofferten. Jeg er overraskene rolig så jeg føler nesten at det er noe jeg har glemt hele tiden, men det er vel det at jeg har brukt ett halvt år på å planlegge, ordne og fikse alt som må til før turen så nå når det nærmer seg er det så lite som gjenstår. Jeg tror ikke jeg har oversikt, men jeg har jo gått gjennom alt, og da mener jeg alt, mange ganger så det går nok fint (: 
Så ble det visst en natt på hotell i NYC

 • Skrevet 27.01.2014 klokka 21:11
 • Kategori: New York

Endelig har alt ordnet seg med leiligheten! Jeg har forsåvidt ikke fortalt dere dette, men det selskapet vi skal leie av sendte oss en epost natt til lørdag hvor de fortalte oss at vi ikke kunne få nøklene til leiligheten før den 31. januar, og vi har jo kontrakt på at vi skulle leie fra 29. januar. Helene har reist over allerede og vi andre skal over den 30. så vi så jo på dette som et lite problem. De vi leier av sa vi måtte finne oss et hotell eller bo hos noen andre vi kjente - og det er jo ikke akkurat sånn at vi har så mange venner og familie midt på Manhatten å bo hos i mellomtiden.... Og vi syntes at det var deres oppgave å finne oss en reserveløsning når det er de som gjør en feil. Så Helene og moren hennes trappet opp hos de i dag og ordnet det slik at vi har hotellrom klart når vi kommer frem på torsdag (:  Så nå er denne jenta klar for å innta en fiks ferdig og ikke minst flott leilighet den 31. ♥  

Deler av stua ser ikke akkurat bra ut nå, det kan vel bare skyldes meg og min kaotiske pakking. Selv hvor uoversiktelig det ser ut så har jeg kontroll med ei liste som hjepler meg veldig, jeg har igrunn funnet frem alt i dag så får vi se om noe må sløyfes eller om alt faktisk får plass. "Pakk så lite som mulig" sa jeg til meg selv, og vi ser jo alle hvordan det går.. Jeg er en umulig pakker!

Something that make me smile

 • Skrevet 27.01.2014 klokka 13:18
 • Kategori: Blogg

Hva er vel bedre enn å starte en ny uke med å skikke gjennom de utallige bildene som man har og som inneholder så mye minner? Jeg sitter å smiler for meg selv fordi jeg har en så fantastisk gjeng rundt meg som har vært der i så mange år og dette er bare et knippe av de som betyr så utrolig mye for meg  Jeg er verdens heldigste jente!

 

Å sitte igjen med blandede følelser er veldig rart.

 • Skrevet 26.01.2014 klokka 19:50
 • Kategori: Blogg

Nå er huset tomt for mine flotte venninner og jeg sitter igjen med en følelse av både trishet og spenning. Denne helga hadde jeg fest med de jentene som kunne komme for å si hadet - eller som vi ble enige om å si "vi sees". Så kvelden i går besto av både latter og noen harde tårer, men sånn er det vel når man skal si "vi sees... om 4 måneder". Rart å tenke på at jeg ikke får sett de igjen på en laang stund, men jeg har så mye spennede i vente at jeg sitter igjen med blandede følelser. Det er trist å se de du er så glad gråter på grunn av at jeg skal reise, jeg har nesten konkludert med at det er verre for de enn for meg. Hvis jeg kan si det på den måten? For jeg skal jo få oppleve mitt livs eventyr de neste månedene mens de skal være igjen her hjemme med sine vante ting. Og jeg synes de er fantastiske for akkurat det!  Vi har jo alle lovet hverandre å holde kontakten og skype masse mens jeg er der borte, for det er jo alltids noen man bare ikke klarer seg uten  

I dag begynte Nambika og jeg å se på The Vampire Diaries og nå skal jeg se videre fra der vi stoppet. Jeg har egentlig aldri brydd meg så mye om dette vampyrstyret, men jeg skal jo ikke nekte for at det er litt kult (: 
Dagens antrekk - fun friday

 • Skrevet 24.01.2014 klokka 13:42
 • Kategori: Outfit

Jeg må si at jeg bare elsker elsker elsker det nye skjørtet mitt fra H&M. Nå er jeg klar for å ta New York med storm ♥  I kveld kommer Nambika til Trysil med bussen så da er planen at vi skal lage sushi og kose oss med det. Tror denne helga blir fantastisk og litt trist ettersom jeg skal si hadet til så mange, men jeg ser dem jo igjen om 4 måneder. Og det er ikke såååå lenge til vel? 

I dag har jeg fått klipt håret, eller rettere sagt tuppene, kjøpt inn det meste til turen og alle de viktige papirene er skrevet ut. Kun 6 dager igjen nå!  Håper alle får en strålende fin helg og at dere koser dere litt ekstra (: 1 uke, 7 dager, 168 timer

 • Skrevet 23.01.2014 klokka 13:51
 • Kategori: New York

Det er kun 1 uke igjen til jeg reiser så nå sitter jeg hjemme i koseklærne og har begynt pakkingen. Jeg bestemte meg for å prøve å bli ferdig så tidlig som mulig for å slippe å stresse med dette de siste kveldene, men selvfølgelig vil jeg jo ikke bli helt ferdig før torsdag - det er lov å drømme. Det er rart å skulle tenke på at jeg må pakke med kun det høyst nødvendige for de 4 månedene jeg skal være der. Det vil jo bli mye shopping, men en ting jeg vet jeg skal ta med fra hjemme er ullundertøy! For det er nemlig meldt rundt -8 grader på dagtid og opp mot -23 på natten i New York den neste uka, så jeg ruster meg med varmt tøy fra hjemme så slipper jeg å fryse ihjel det første jeg gjør. Ellers får vi se hva som får bli med over for her skal det pakkes smart for en gangs skyld.... 

Jeg henter inspirasjon herfra...

 • Skrevet 22.01.2014 klokka 20:12
 • Kategori: Mote

Tidlig i høst var det ei venninne som sendte meg en blogglink på facebook fordi hun syntes det var en fantastisk blogg og hun sa vi var litt like. Jeg tar i så fall det som et stooort komplement for jeg synes hun ser helt stunning ut! Uansett, bloggen hun linket til er denne og jeg stikker alltid innom den hvis jeg ønsker litt inspirasjon i hverdagen, hun har en fantastisk stil og kombinerer så utrolig mye kult! Så hvis du ønsker litt stilinspirasjon eller bare en fin blogg å følge så anbefaler jeg denne på det høyeste. Eller hva synes du? 
Walk like you have three men walking behind you

 • Skrevet 20.01.2014 klokka 16:13
 • Kategori: Outfit

Det begynner å bli en stund siden dagens antrekk nå, og ettersom jeg kom hjem før det hadde blitt mørkt fikk jeg faktisk tatt noen bilder.  Elsker dette skjerfet som jeg fikk av Nambika i julegave, eller man kan vel kalle det selvutnevnt julegave for jeg gikk i grunn bort og sa dette kan du kjøpe til meg. Jeg er i alle fall veldig glad for at hun kjøpte det, for store, myke og varme skjerf kan man ikke få nok av om vinteren. 

I dag var det min siste jobbdag før jeg skal reise og nå er det bare 10 dager igjen.. Wæææ! Så de neste dagene blir det fokus på hva jeg skal pakke med meg og prøve å få alt oppi én koffert og når helgen får jeg besøk av Nambika som kommer opp fra Oslo for å si hade. Tror det blir grått noen tårer på søndag når hun reiser ned igjen og da er jo avreise rett rundt hjørnet. Heldigvis får jeg sett de fleste av mine nærmeste før jeg tar turen over dammen så jeg skal ikke klage og frem til da skal jeg bare nyte tiden frem til den 30. med venner og familie Modig

 • Skrevet 19.01.2014 klokka 20:26
 • Kategori: Hverdag

Åååh! Nå har jeg endelig plassert meg i sofaen for kvelden. Dro i fjellet rundt 12 tiden i dag og sto noen turer i bakkene sammen med Julia. Det var kjempekoselig å være med henne igjen og utsikten fra toppen var helt fantastisk! (:  Så dro jeg rett på jobb etterpå før jeg nå er på besøk hos Niklas og Marcus. Vi satte akkurat på filmen Modig, så det blir søndagsfilmen i kveld. 

Håper alle har hatt en fin helg og at dere har ladet opp batteriene til uken som kommer. Jeg er i alle fall klar for en ny uke hvor jeg skal telle ned dagene til avreise. Woho! 

i'm living in a winter wonderland

 • Skrevet 18.01.2014 klokka 16:50
 • Kategori: Blogg

Jeg er så heldig som har fått vokse opp i frisk norsk natur, i Trysils skoger, sammen med Niklas, mamma og pappa. Da jeg var mindre tenkte jeg sjeldent på hvor heldige vi er som bare trenger å ta et steg ut døra for så å befinne oss i en så vakker natur som alle turister bare drømmer om. Vi kan gå turer i fjellet både sommer og vinter, vi kan stå på ski og kose oss i bakken. Det er noen ganger jeg har gått lei bygda mi, men slik er det over alt uansett hvor man kommer fra og har vokst opp. Og nå når jeg har blitt eldre har jeg blitt flinkere til å sette pris på lille fine Trysil! Det er faktisk ikke så verst her som mange skal ha det til og for noen fine dager vi har i løpet av ett år. 

I dag gikk mamma, pappa og jeg oss en tur på ca 8 km. Og på det høyeste punktet har man skikkelig fin utsikt mot fjellet og ned på bygda, så jeg tok med kamera i sekken slik at jeg fikk tatt noen fine bilder. Og se da dere - så vakkert det er! Det er som tatt ut av eventyrbøkene... 

I kveld står ingenting spesielt på planen, så vi får se hva som skjer. Blir nok sofakos med en fin film på tv'en med litt godteri i skåla. hihi! Ha en fin lørdagskveld da folkens (:

Somebody told me that this is the place where everything's better and everything's safe.

 • Skrevet 16.01.2014 klokka 18:15
 • Kategori: Blogg

Argh! One Tree Hill går jo på tven og heldig som jeg er har vi getboks slik at jeg får spilt inn alle episodene som går på tv og sesong 1 startet jo opp igjen nå før jul og jeg har fått med meg alt, men plutselig klikka den og 2 uker ble borte. KRIIIISE! Har nok sett de fleste episodene en gang eller to før, men det er alltid ett par episoder man går glipp av hver gang de blir vist. Så da vurderer jeg å kjøpe inn dvden med sesongene, men tenker at det er litt unødvendig. Alikevel så kommer jeg nok til å se på det veldig mye så er jo ikke 100 % bortkastet... Det er jo verdens fineste serie som får deg til å både le og grine (: Er det dette som kalles å overtale seg selv? I så fall har jeg fått det til nå. 

 

Man får det ikke mer tilfeldig enn det her

 • Skrevet 15.01.2014 klokka 21:45
 • Kategori: Blogg

Skal si dere at jeg har vært i det kreative hjørnet i kveld, eller ja, har iallefall brukt kvelden min på noe annet enn å lese blogger, se på tvserier og andre "ukreative" ting. Har tenkt å vise dere i morgen, så da får dere vente til da. Fikk foresten det nye kameraet i posten i dag så har testet det ut litt, men får vel ta noen ordentlige bilder i morgen som jeg får dele her på bloggen (:  Skal skjerpe meg på de "hei jeg lever..." innleggene nå og få til noen skikkelige innlegg fremover. Er bare så sliten på kveldene når jeg kommer hjem fra jobb og det er mørkt så det har ikke blitt noen fine bilder så da blir man ikke særlig inspirert til å blogge. Men jeg tar dagene med et smil så hvorfor ikke dele det med dere? 

 

Ingen blåmandag her i gården

 • Skrevet 13.01.2014 klokka 23:06
 • Kategori: Hverdag

Hopper innom for å gi et lite pip fra meg selv. 

Dagen i dag har bare suuust forbi, var på jobb fra halv 8 til 4 i dag og klokken 5 reiste jeg til Elverum for en liten handletur og besøk hos venner og familie. Det jeg selvfølgelig hadde sett meg ut at jeg skulle kjøpe hadde de ikke fått inn i butikken enda... Typisk! Men jeg fikk jo en koselig tur fordeom (:  Så jeg kan ikke kategorisere dette som en blåmandag. Kom akkurat hjem igjen, og nå skal jeg hoppe under dyna og lade opp til morgendagen. Så får jeg håpe at uka forblir like fin som i dag (: Ha en fin uke alle sammen 

I love lazy sundays

 • Skrevet 12.01.2014 klokka 13:19
 • Kategori: Blogg

Hei og god formiddag. 

For meg er det frokosttid i dette øyeblikket. Jeg vet at det er litt seint å kalle det frokost kanskje, men det er i alle fall mitt første måltid denne dagen. Sov litt lenge i dag og det var himmelsk!!! Jeg elsker søndager og late morgninger med kakao, langrenn på skjermen og det og ikke ha noen spesielle planer. 

Eller jeg har én plan i dag - jeg skal nemlig på kino med Pia og Malene i ettermiddag, vi skal se på den nye Disneyfilmen Frost. Skal bli veldig koselig ettersom det er lenge siden jeg har fått vært på kinoen (selv om jeg jobber der), men i dag skal jeg i alle fall kose meg med de fineste jentene som er igjen i Trysil med meg. hihi!  Håper alle får en fin søndag, kos dere i sofaen med noe bra på tven. Det fortjener vi alle sammen. 
Tilbakeblikk 2013 - del III

 • Skrevet 11.01.2014 klokka 22:45
 • Kategori: Blogg

september

Selfietid sa du? Neida også fine bilder med de beste jentene i verden! Jeg hadde igjen vært lenge "alene" i Trysil en stund så jeg reiste til Elverum og møtte Anja i starten av september. Det har vært en gjenganger i høst kjenner jeg nå. Å være i Trysil en god stund til jeg fikk abstinenser av stedet og reiste enten til Elverum og Anja eller til Oslo og Nambika. Godt å kunne besøke fine veninner som er spredt rundt om i Norge. Det var fortsatt varmt og fint vær i september så det ble faktisk endel joggeturer. Jeg inså at jeg ikke kom til å se igjen Ida på mange måneder fordi hun hadde flyttet til Polen, men jeg var så utrolig stolt over å være venn med denne fantastiske jenta som får til så mye fint i livet av det fortjente et eget innlegg på insta  Det samme gjelder Nambika også, og for en helg det var når hun kom opp til Trysil på besøk. Fantastisk! 

oktober

Mange fine fotballminner fra denne måneden, vi fikk til slutt vite at vi skulle få bli i 2. divisjon etter en så som så sesong. Jeg håper de som blir igjen gjør det bra og klarer seg fint i år! (:  I oktober var det endelig på tide å se igjen Turid og Natalie ♥  Anja tok også turen innom på middagsdate. Godt å se igjen så mange fine og lage nye minner. Jeg har jo hatt en ekstra "kosejobb" når jeg har hatt lyst og muligheten siden jeg var 15 år hvor jeg da styrer lyset på diverse arrangementer i kulturhuset her hjemme, så når jeg uansett var hjemme i høst ble jeg med på så mye som mulig lysjobber. Det er en fin jobb det!  Nedtellingen til New York begynte og ta seg opp og etter dette har tiden sust avgårde. Trysil viste seg fra sine fine høstsider når jeg var på joggeturer, men nedturen kom den siste dagen i måneden når det var halloween... INGEN barn kom innom på knask eller knep... Neste år skal jeg lage skilt med harry blinkende lys slik at kida finner frem. haha!  

november

Det har blitt mange gåturer med mamma hvor vi har snakket om alt fra A til Å. Mye latter og spenning til New York turen. Selfies ble det også denne måneden. (ingen måned uten kanskje?) Fammo fylt 80 år og May Krsitin kom tilbake denne dagen så det ble hele slekten under ett tak. Tenk på fin bestemoren vår er  Og i slutten av måneden kom den første snøen så lett og fin. Endelig skulle vinteren komme.. eller?

desember

Jeg ELSKER desember, jul og alt den bringer med seg. OG i år gledet jeg meg ekstra til alle skulle komme hjem igjen. Pakkekalender ble det også i år og en tur ut i skogen med pappa for å hogge utejuletre slik som vi har gjort i alle år. Jeg hadde 1 fridag før juleaften og den ble tilbragt i Oslo med Nambika fordi jeg måtte handle inn alle julegavene på én dag og ønske henne god jul. Så var dagen endelig kommet, jentegjengen skulle samles rundt et langbord med god julemat og enda bedre drikke i glasset. For en utrolig fin kveld - en mimrekveld, latterkveld og "jeg skal fortelle deg hva jeg driver med for tiden" kveld. Det er så fint å treffes sånn med alle sammen en gang i blandt. En selfie med ønske om god jul til alle var jo også på plass på kjuleaften og rett før nyåret fikk jeg noen av skolebøkene mine tilsendt i posten. JEg er klar for New York, nye venner og bekjentskaper og nye inntrykk. Jeg er klar for 2014! 

 

En liten fredagsgave til meg selv.

 • Skrevet 10.01.2014 klokka 22:08
 • Kategori: Blogg

Hei alle sammen og god helg! 

Etter jobb i dag reiste pappa og jeg på kafé for å ta litt sein lunsj før vi reiste hjem og pakket vekk noe av julepynten, blandt annet juletreet så nå er det plutselig god plass i stua igjen. hehe. Fikk visst for meg å rydde skikkelig så da ble huset støvsugd og rommet ryddet i samme slengen. Når mamma kom hjem ble det taco til fredagskos og nytt på nytt på skjermen. Deilig å kun sitte i sofaen og nyte kvelden på en fredag som denne.   

Og jeg må fortelle der! Jeg har bestilt nytt kamera til turen, har lenge ønsket meg dette og jeg vet jo at det blir mindre shopping av klær når jeg bruker noen tusen på kamera nå, men jeg føler det er verdt å ha et kamera jeg vil ta masse bilder med nå når jeg skal reise. Det er jo meningen at jeg skal kunne ta vare på alle minnene fra oppholdet mitt og da må det jo bli noen bilder i løpet av fire måneder. Tror det blir nok penger til andre ting jeg ønsker meg uansett. wants fra nelly

 • Skrevet 09.01.2014 klokka 13:10
 • Kategori: Mote

HER   //   HER   //   HER   //  HER

HER   //   HER   //   HER   //   HERHER   //   HER   //   HER   //   HER

Tilbakeblikk 2013 - del II

 • Skrevet 08.01.2014 klokka 21:40
 • Kategori: Blogg

mai

Det var mai og tid for å reise hjem fra Trøndertun for siste gang (forhåpentligvis blir det vel et besøk igjen) , men først skulle vi ha 4 danseforestillinger i løpet av en ukes tid. Det var mye latter og smil og minst like mange tårer - både gledes tårer og triste tårer. Dere som har gått på folkehøgskole vet hva jeg snakker om, dere som skal har mye å glede dere til og dere som aldri får oppleve det går glipp av en utrolig opplevelse! Vi holdt huskonsert/husjam på hus 1 hvor jeg bodde og hadde det bare kos   Jeg var hjemme igjen 15. mai og hadde noen rolige dager resten av måneden. 

juni

I slutten av mai fikk jeg en telefon med tilbud om photoshoot, jeg kunne ta med en person til. Så jeg tok med meg mamma og vi hadde en kjempefin dag i Oslo. Fotballen var jeg jo blitt med på igjen når jeg kom hjem og det var mange bussturer til Osloområde med laget, men sommeren var fin og været var fantastisk 90 % av dagene slik jeg husker det. Det var flere shoppingturer, fisketurer og andre kosekvelder med venner og familie på programmet før vi avsluttet juni med et brak av en fotballavslutning. Dette med det fineste og beste laget som finnes! 

juli

Juli var en innholdsrik måned og den startet like bra som juni avsluttet, det var tid for at Turid og Vegard skulle gifte seg. For en nydelig dag med fint vær, fine folke og et vakkert brudepar ♥ Jeg hadde sommerjobb på Coop Mega, men nøt fridagene i sola og fotballferien med noen joggeturer med May Kristin. Flere av venninne mine hadde kommet hjem og det var koselig å se igjen Trysiljentene etter mange måneder. Niklas og Linn Anette fikk katteunger og jeg smeltet ved første møte! "Kan ikke jeg bare ta med en hjem da...?" hihi. Den "årlige" sommerfesten her hjemme var litt av en kveld og vi samlet store deler av troppene til en koselig kveld ute på verandaen. I tillegg var det jo fotball EM for kvinner og vi fulgte godt med Norge gjennom både kvart, semi og selve finalen. 

august

I august var det tid for at den siste pusen skulle leveres til sitt nye hjem og jeg tok farvel. Men som resten av sommeren så skulle det skje mye fint også denne måneden. Det finnes liksom ikke noen finere måneder enn dem du har hjemme med dine gamle venner om sommeren, eller hva? Det var bursdagsfeiringer, konserter og kafébesøk. Fotballen hadde begynt på igjen og May Kristin var med på treningene en stund. Det er søskenbarnkjærlighet det ♥ Og like fort som de kom hadde de aller fleste reist tilbake igjen til studiestedene sine, mens jeg satt igjen i Trysil og sturet. Dermed ble det en tur til Oslo for å besøke Nambika etter litt over 2 måneder fra hverandre, jeg kjøpte meg hatt og i 2014 har jeg bestemt meg for å kjøpe flere. ELSKER å gå med den. 

 

The Neighbourhood

 • Skrevet 08.01.2014 klokka 16:21
 • Kategori: Blogg

Beklager at bloggen har blitt til "nå er det ikke lenge til jeg drar"-blogg, men det er faktisk ikke så lenge til og det er faktisk livet mitt i New York bloggen kommer til å handle om de neste fire fem månedene. Så da blir det slik da... Altså, i morgen har jeg faktisk fri så da skal jeg se litt på hva jeg mangler å gjøre før avreise, lage litt lister og planlegge litt - prøve å få en god oversikt over alt. Men før den dag kommer skal jeg slappe av litt og kose meg med one tree hill på tven, ta en hårkur og drikke god varm te, kanksje også poste del II av 2013 innleget. Noen ting er bare mer nødvendig på visse dager. Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits