Vanja Enger

Giordani gold sminke

 • Skrevet 31.01.2012 klokka 23:23
 • Kategori: Blogg

Hei. Jeg sa jo at jeg skulle vise dere sminken jeg fikk i posten i går. Jeg er kjempefornøyd med den etter at jeg prøvde den i dag.  Det er jo sminke som jeg får gjennom WOMAN ellersom Jeg fikk i gave fra Ida 3 x WOMAN pluss dette sminkesettet. På grunn av det vet jeg ikke om man får tak i det noen andre steder, noe somselvfølgelig er litt dumt. Men men, det er bra så lenge det varer (: 

  

Dette pudderkulene gir en fin farge i kinnene, passer perfekt nå som vinteren er her og man trenger litt ekstra glød i kinnene. I tillegg var det med en leppestift som hadde den fargen jeg lege har lett etter. Ment to be! 
I tillegg til sminkevesken og kosten var det også med en maskara, denne virket kjempegod, så jeg håper at den forbli god fremover også. hehe (:   Så da har dere fått sett hva jeg fikk i min fantastiske julegave som ble sendt i posten. Kjempeglad (:

 

Men nå skal jeg hoppe i senga etter en lang dag med jobbing og trening, så da sier jeg god natt til alle sammen! 

 

- VANJA

31.jan.2012

 • Skrevet 31.01.2012 klokka 14:29
 • Kategori: Blogg

Hei (:

 

I dag har jeg vært flink å jobbet masse med særemne, føler at jeg kan få gjort ferdig mye i dag, men som en liten pause i all lesingen og skrivingen så skal jeg og mamma en tur på senteret nå for å kjøpe litt forskjellige greier. Hodet må ha et avbrekk i løpet av dagen den å. 

 

Ellers fikk jeg ny sminke i posten i går, tenker å vise dere den etterpå. Det er julegava mi fra Ida, fikk women x 3 pluss sminke. Jeg elsker den virkelig, passet meg perfekt, så den måtte tas i bruk i dag. 

 

Men nå skal jeg fikse meg ferdig før mamma kommer å henter meg. Kos dere videre i dag! 

 

- VANJA 

ETTELLERANNETKULT-WOMEN

 • Skrevet 30.01.2012 klokka 20:34
 • Kategori: Hverdag

Fraværende sa du? 

 

Masse å gjøre, kun 24 timer i døgnet og jeg henger allerede på etterskudd. Allikevel tar jeg meg tid til å reise på fotballtrening. Akkurat nå som jeg liksom kom inn i en sånn god strøm av motivasjon til å gjøre lekser. Akkurat idet sekundet hvor jeg ser et ørlite håp om at jeg skal klare å bli ferdig med særemne kommer jeg på at jeg har sagt at jeg kommer på treningen i dag. Og man kan ikke akkurat droppe å komme på en trening, en for alle - alle for en. Sånn er det med en lagidrett. Så nå må jeg legge vekk særemne mitt og skrifte opp til superhelt drakten min, ja jeg liker å se på meg selv som en superhelt på trening, kaller meg selv for ettellerannetkult-women. Jeg tulle for dere som ikke skjønte det... 

 

Men nå må jeg helt bom seriøst skynde meg litt. Skal være der om 20 minutter. 20 minutter jo. 20 MINUTTER!  Vet ikke om jeg rekker det, men hva gjør vel det. Jeg kommer jo alltid for seint på trening jo. Kun treninger jeg kommer for seint til, nesten... Jeg kommer jo ikke for seint, bare litt etter de andre. (: Men nå må jeg løpe, 15 minutter igjen. Herregud, er jeg så treig til å skrive. Kryss fingrene for meg, for da hadde dere vært verdens søteste lesere < 3 kødde, dere gjør det aldri. Så da får jeg klare meg selv.

 

SWISJ,SWOSJ,SWUSJ, og der var hun på vei. 

 

 

Hva burde superheltnavnet mitt være?

 

- ETTELLERANNETKULT-WOMEN

Eg fer på skulen nå

 • Skrevet 27.01.2012 klokka 11:43
 • Kategori: Outfit

For å ha norsk, ikke nynorsk... : D

 

 

Dette er hva jeg har på meg i dag, skal se om jeg får tatt ett par ordentlige bilder senere i dag. Men nå må jeg dra på skola (: 

 - VANJA

Jeffrey Campbell Love

 • Skrevet 25.01.2012 klokka 21:52
 • Kategori: Blogg

Har sett at mange av vennene mine på facebook har postet denne linken om en konkuranse om å få tilsendt ett par Jeffrey Campbell sko. Jeg elsker deskoene så jeg kan like så godt melde meg på med gjengen jeg også.  : D 

 

 

ELSKER DEM! 

 

- VANJA

Tornerose sov i hundre år

 • Skrevet 24.01.2012 klokka 22:26
 • Kategori: Blogg

Vet dere hva. Det blir ingen blogging i dag for nå skal jeg legge meg for å sove for det har vært en lang dag og jeg må som i MÅ bli flinkere til å sove flere timer i løpet av en natt, jeg ser ut som et vrak om morgningen og kommer meg knapt nok ut av sengen. Så da blogger jeg heller i morgen (: Natta! 

 Jeg vet jeg er søt, så dere trenger ikke si det. (:  Men hvis dere vil så kan dere få lov til å si det altså. Nekter ingen det! Snakkes i morgo. 

 

- VANJA 

23.01.12

 • Skrevet 23.01.2012 klokka 20:25
 • Kategori: Hverdag

Hei og hopp, livet er på topp (: 

 

Hadde blåmandag i dag, men det var egentlig en relativt fin blåmandag. (:   Fikk vite halvårskarakteren min i historie, det ble 4 og jeg er kjempemissfornøyd (!!!)  Men når man sitter med søte jenter og slapper av på skolebenken blir skoledagen mye bedre allikevel.  I stad bakte jeg brownies som jeg skal ha med på skolen i morgen og nå skal jeg reise på trening... Håper alle har hatt en relativt fin blåmandag, sånn som meg (: 

 

 

- VANJA 

MAGSWAG

 • Skrevet 21.01.2012 klokka 14:14
 • Kategori: Mote

God morgen. Hvis jeg fortsatt kan si det?

 

Lørdag betyr egentlig en dag foran tv'en med skiskyting på skjermen med fyr i peisen og det å kunne slappe av. Men det er en stund siden sist at dette har skjedd. Selv om jeg kanksje har andre ting som burde gjennomføres så ender jeg alltid opp med å starte dagen slik og jeg drøyer den kanskje litt for lenge før jeg starter med det jeg MÅ gjøre. Nå er det kvinnestafett og Norge gjør deet ikke særlig bra akkurat nå, men jeg lar alltid muligheten stå åpen ettersom det er Tora som skal gå sisteetappen. Når de har kommet i mål skal jeg sette meg ned å jobbe med særemne. Må vel kanskje begynne å forme oppgaven min litt ordentlig sånn at jeg skal klare å bli ferdig. 

 

Allikevel frister det mer å sitte i godstolen mens jeg leser mag og koser meg med å se på vårens trender og tips. Får aldri nok av slike blader og i månedens utgave er også Ulrikke Lund med. Jeg digger den jenta, hun har stil og hun inspirerer meg masse når det kommer til klær.  Og som jeg sa er det vårmoten som fyller sidene og jeg kan kjenne at jeg gleder meg til sola kommer frem og faktisk varmer litt. (:  Uansett om man liker pastell farger, sterke farger, feminin eller en litt mer rocka stil så finnes det alltid noe som kan inspirere deg i sånne blader. Jeg vet i alle fall en ting og det er at jeg gleder meg til våren. 

 

 

 

Så for å gjøre meg litt hverdagsfin fant jeg frem mine pastellfargede neglelakker og lakket neglene mine med en ny vri. Vet ikke helt om jeg liker det enda men får se. Det får i alle fall sitte på ett par dager. (: 
Hva synes dere? 

 

- VANJA 

WORD

 • Skrevet 21.01.2012 klokka 00:11
 • Kategori: Tekstingen tgif her nei.

 • Skrevet 20.01.2012 klokka 15:34
 • Kategori: Hverdag

Har hatt skole idag fra 08:50 til nå og er rimelig sliten i hodet etter å ha brukt de siste to timene på å jobbe med særemne mitt. Friten er omm to uker så her er det bare å få opp tempoet. Skulle virkelig ønske at jeg kunne reise hjem nå og legge meg på sofaen, spise digg mat og se på tvprogrammer og sovne foran peisen. Det hørtes ut som en perfekt og avslappende kveld. Men nei, jeg skal jobbe i kveld. Reiser opp nå for å jobbe til klokka elleve i kveld. Priser meg lykkelig over at jeg får penger inn på kontoen av det i alle fall.  Det er ikke det at jeg ikke liker jobben min for den er virkelig innholdrik den, det er bare det at å "jobbe" 14 timer, PÅ EN FREDAG er litt slitsomt. 

 

Men her holdes humøret oppe med Anja, smågodis og popcorn, blir ikke bedre særemne jobbing enn det. Eller jo, det hadde blitt litt bedre jobbing hvis jeg faktisk hadde jobba akkurat nå i stedet for å blogge.... 

 Ha en finfin fredag folkens, jeg skal kose meg på jobb så får dere gjøre hva enn dere vil. (: 

 

- VANJA 

Ha en fin dag alle sammen (:

 • Skrevet 20.01.2012 klokka 11:51
 • Kategori: Hverdag

 

- VANJA 

 

Hey I heard you like the wild ones

 • Skrevet 19.01.2012 klokka 20:05
 • Kategori: Outfit

Kom hjem fra trening i sted og slang meg ned i den beste stolen, den alt for gode stolen.. Så i stedet for å bare sitte her så kunne jeg like godt gjøre noe. så her får dere servert hva jeg hadde på meg i dag. Og ja! Kameraledningen er fortsatt borte..... 

 

 

Bukse H&M  -  Genser Sorbet  -  Skinnjakke Primark  -  Skjerf H&M
Klokke marked i Bulgari  -  Smykke mormor  -  Armbånd husker ikke  -  Ring marked i Orsa

 

 

 

Hva synes dere? 

 

 - VANJA

Hva skal jeg gjøre neste år?

 • Skrevet 19.01.2012 klokka 15:38
 • Kategori: Hverdag

Det er det utrolig mange som spør seg selv om i disse dager. Snart er fristen for folkehøgskolene, høgskolene og universitetene gått ut og vi som går siste året på videregående burde snart få rævva i gir og bestemme oss for hva vi skal gjøre.  For meg er ikke dette lenger noe problem for jeg bestemte meg allerede i fjor for hva de neste 4-5 årene skal gå med til. Egentlig er det utrolig skummelt å tenke på. For tenk om jeg angrer eller ikke blir fornøyd og må gå en evighet til på skole fordi jeg ikke vil bli det jeg utdanner meg som.

 

Planen min er å ha ett år på folkehøgskole neste år, der hvor jeg skal gå dans. Så jeg har satt av 4-5 skoler som jeg skal søke på så får jeg se hvor jeg havner. Vekk i fra Trysil skal jeg i alle fall. Etter dette året på folkehøgskole skal jeg videre på universitetet i Bodø og studere journalistikk. Skummelt men spennende. Vet ikk helt hvilken retning journalistikken vil bringe meg, enten vil jeg ha en fot innenfor mote hvor jeg jobber for et motemagasin. Eller så vil jeg en helt annen retning og velge noe som kan føre meg til å bli utenrikskorrespondent. Jeg vet at man ikke bare blir dert ved å studere men ved å jobbe seg oppover i systemet og til slutt komme seg dit. Og den veien er kjempelang, men jeg har virkelig lyst til dette og håper på at jeg vil klare det. 

 

 

 

Nå skal jeg reise hjem fra skolen før jeg skal videre på fotballtrening. Lover ingenting men outfit kommer kanskje i løpet av kvelden. Håper alle har ahtt en super torsdag, snart er det helg, noe osm for meg betyr jobbing og lekser. Lenge leve videregående livet (: 

 

- VANJA 

This is my idea of fun

 • Skrevet 18.01.2012 klokka 20:21
 • Kategori: Mote

Endelig er det bestemt at vi skal på klassetur til London.  Iiiih, jeg gleder meg. Og det er rett etter lønninga kommer inn på konto! Kunne ikke vært bedre!  Så da blir det masse reiser i februar/mars. Først en uke til Barcelona på treningsleir med toppidrettsfolka.  Blir brun OG trene samtidig er ikke verst. Så kommer jeg hjem, feirer at jeg blir 19 år for så å reise til London med fantastiske folk. Gleder meg masse og de kjedelige timene på skola går til å kikke på nettsidene til topshop, river island, mango, new look også videre. (: 

 

 

Jeg virkelig elsker kjolen til venstre, vis jeg ikke finner den i London kommer jeg til å begynne å grine. Gasj (!!!)   Skjørte er også et must til våren og genseren er fabelaktig med sine pastellfarger som virkelig er på banen denne våren/sommeren.  

Fjærskjørtet så jeg i England når jeg var i Manchester før jul men da tok jeg meg ikke råd til å betle 1000 kroner, nå er det halv pris så hvis jeg finner det sier jeg ikke nei takk. De to blå kjolene er perfekte til våren og sommeren når det er varmegrader i lufta, gleder meg til late dager på skolen i gresset mens man soler seg for harde livet. (:  

 

Fremover kommer det til å komme oppdateringer med litt wants til Londonturen. Så d blir det litt vårmote på gng. Så følg med meg videre hvis dere vil se litt av hva vårenhar å by på. (:

 

- VANJA 

Video Games

 • Skrevet 17.01.2012 klokka 15:40
 • Kategori: Blogg

Hører alltid på p3 hvis jeg skal høre på radio og for litt siden så fikk jeg høre denne sangen bli spil. Den er utrolig fin og jeg blir skikkelgi avslappa av å høre på den. Får litt følelsen av at den er skikkelig gammel, men den ble gitt ut i 2011. Jeg tror den dama her kan komme med mange fine sanger fremover, så gleder meg til å følge med henne videre. (:  

  

 

 

 

Hva synes dere? 

 

- VANJA 

På vei til skolen

 • Skrevet 17.01.2012 klokka 10:29
 • Kategori: Hverdag

Er på vei til skolen selv om jeg egentlig har fri i dag. (:
Skal ha møte med russestyret og kraft tak mot kreft. Bra saker. (: 

 - VANJA

What I wear today

 • Skrevet 16.01.2012 klokka 18:49
 • Kategori: Outfit

Hei. 

 

I dag tenkte jeg å være flink å legge ut hva jeg hadde på meg, så med en gang jeg kom hjem var det ut i kulda og prøve å få noen kule bilder før det ble mørkt og før jeg frøs i hjel. Men når jeg kom inn igjen kom jeg på at min fantastiske ledning til kameraet er borte så jeg har ikke mulighet til å få bildene over på pc'en. Bra jobba! Dermed får dere nøye dere med noen andre bilder med alt for høy kvalitet, nesten så det blir for god kvalitet vet dere. Hardt liv... Uansett, here you go.  

 

 

Bukse - fått av Anja      Skjorte - Bik bok.

 

 

Dagen har gått i ett fra trening om morningen til sistetimen med historie hvor læreren vår hadde bestemt seg for å gi oss en oppgave om første verdenskrig, som han helt tilfeldigvis ut av det blå bestemte seg for å gi oss karakter på. Fint for meg som er såååå interessert i krig og historie og som har klisterhjerne. Så da var det hardjobbing i 2 timer før vi kunne puste lettet ut. Hater når jeg får uventede prøver....  Så nå skal jeg pakke sakene mine og reise opp til verdens beste hvor jeg skal slappe av og gjøre litt lekser. LIFE (:  

- VANJA 

MITT ÅR MED iPHONE

 • Skrevet 15.01.2012 klokka 14:09
 • Kategori: Blogg

Året startet med at jeg hadde veldig liten motivasjon til å jobbe med skole. Så positive matpakker med litt sjokolade i var ikke feil. Det ble noen late dager før jeg reiste til Tyskland pga et skoleprosjekt. Var i alpene og koste meg masse i finværet. Så var det rett hjem igjen og feire 18 års dagen min i Sverige (: Va bra det var å bli 18 : D 

 

I løpet av vinteren var jeg endel forkjølet så nesesprayen og halstablettene var mine gode venner. Ungene i Goslin familien var standardprogrammet jeg så på når jeg kom hjem igjen fra skolen. They made my day. : D  Det var 123 fester og andre fester før påsken tok av! For selv om det var mer gress enn snø i fjellet så la ikke det noen demper på stemningen. Gleder meg allerede til årets påske.  Fikk også besøk av ei rampete jente som er søtere enn søtest. < 3 

 

Så kom mai og det var russe123 på gang, selvfølgelig var jeg med og ladet opp til våres store begivenhet i 2012, nemmlig vår russefeiring. Før eksamensstyret kom på banen nøt vi noen late dager ute i solen og inne med saltbøsse. SÅ tilfeldig! I maivar det bryllup og jeg og mayken tok oss turen for å se på vårt vakre søskenbarn i brudekjole, dette betydde at det ble roadtrip trysil-elverum. Så kom eksamenstid og jeg kom opp i økonomi. Så da var det over på svenskegrensa og kjøpe inn masse godteri før vi skulle ta fatt på øvinga. LIVET! 

 

Så begynte fotballsesongen, vi var på kamper nesten hvereneste helg og kicka noen asses og fikk noen asses kicka selv. Men mest så kicka vi asses og endte opp 3. plass i vår divisjon. (:  I år skal det bli opprykk!  Pappa og jeg var på vår årlige fisketur, ingen sommer uten. Så nærmet det seg sommeferie og vi hadde avskjedsfest hjemme hos meg til Berit som hadde vært utvekslingsstudent i klassen vår. Dette betydde grilling, volleyball og masse kos. Helt til det begynte å pøsregnet og vi løp inn. Sommerferien kom og jegtilbringte masse tid med Mayken. Jeg fikk meg sommerjobb, til slutt.... På kafé oppe på fjellet så Mayken kom opp og besøkte meg ett par ganger, vi spilte minigolf og drakk kaffe/kakao (: Fin sommer. 

 

Som sagt så var jeg masse med Mayken denne sommeren. Til slutt hadde jeg daglige oppdateringer på hva jeg gjorde. VIA tegninger på iPhonen. 1. Jeg skal til å legge meg, 2. koser meg på dagen med blomst i håret, 3. Jeg har akkurat våknet og har huuuunder poser under øynene, 4. sitter i hettegenser og er trøtt, 5. ligger og soler meg i bikini, mens jeg synger, 6. vasker bilen min med svamp og greier :D   Kunster sa du? 

 

Masse shopping sto på timeplanen, hadde jo tross alt tjent litt penger. Så reiste jeg til Bulgaria på ferie sammen med 9 andre gutter og jenter, ble brun!  Det var kjipt å starte igjen på skolen, men vi var størst og tok oss den frihet og spise godteri. Living the life on the wild side. Fikk sykt lyst på å ta tatovering. En drømmefanger sådan, denne er selvfølgelig sellaget av penn. YO!  Russejentene mine og jeg kjøpte oss russebil, vi boblet av glede, rett og slett. : D   Så kom OD og jeg og de andre jobbet oss ihjel i mange dager før vi til slutt ble ferdige.  

OD fortsatte og vi hadde shopping i elverum, litt seriøst, litt tull! (mest tull)  Så var det kick off i fjellet dette betød FESTING, så kom fotballavslutninga, dette betød FESTING, så litt mer og litt mer. Så digg dagen der på mat var ikke å forakte. Kos med halve OD gjengen (:   Klassetur skal jeg også på i 2012 så penger måtte inn i kassa, kakelotteri er fett. Uansett om du skulle mene noe annet. 

 

Jeg fikk verdens beste kjæreste. (:  Var i Oslo med klassen og besøkte en moské, det var utrolig fint! OG vi koste oss på TGI Fridays (: Yummi. Så resite mamma, pappa, morten go jeg til Manchester for å besøke bror og kjæreste. Dette betød kamp og masse stemning. Og penger som ble borte fra kontoen på de mest utrolige måter. Så kom jul og jeg fikk meg for eksempel ny iPhone (: loves it : D 

 

Hva synesdere om et slikt innlegg? (:

Ha en fin dag. 


- VANJA 

Booooring

 • Skrevet 05.01.2012 klokka 21:27
 • Kategori: Blogg

Det er så kjedelig å blogge når jeg ikke finner igjen kameraledningen og dermed ikke får lagt inn noen nye bilder. Skal ta meg selv i skinnet og finne den igjen fortest mulig sånn at bloggen er oppe å går igjen. Kanskje. (: 

 

Håper dere har hatt en kjempefin start på det nye året sånn som jeg har hatt! Også må dere kose dere videre selv om skolen har startet på igjen og motivasjonen kanskje ikke er på topp, selv etter juleferien. For det er den i alle fall ikke her. Men nå skal jeg bare bite tennene sammen og holde ut i noen måneder til.... Masse å grue seg til, men enda mer å glede seg til.  : D 

 

- VANJA 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits