Vanja Enger

God start på uken

 • Skrevet 14.12.2015 klokka 15:32
 • Kategori: Blogg

- Monday lunch -

God mandag fine! Er dere klar for en ny uke? Nå nærmer vi oss jo juleaften og for meg er dette den siste uken med jobb før jeg reiser hjem og tar skikkelig juleferie! Det skal bli så deilig ♥ Alltid fint å kunne ha noe å telle ned dager til, og juleferie er vel noe alle teller ned til? Gleder meg veldig!

Men først må jeg jobbe litt, i kveld skal jeg være på Storo frem til midnatt. Krysser fingrene for at det kommer innom mange søte kunder slik at tiden går fort. Senteret har åpent til 24 hele denne uken og det blir derfor en slik jobbkveld i morgen også. Kanskje jeg får litt julestemning av alle som kommer inn for å kjøpe gaver til andre? Jeg håper det (:

Nå skal jeg bare drikke opp gløggen og lese litt i Costume før jeg må reise opp på jobb. Så ønsker jeg alle dere andre en fin dag videre ♥

Christmas lights

 • Skrevet 07.12.2015 klokka 12:40
 • Kategori: Blogg

Hei alle fine ♥ 

Her er det blitt skikkelig jul i leiligheten. Det er jo ikke så mye som skal til for at det skal bli en fin adventstid. Men noe som er nytt for meg i år er å sette opp juletreet i desember. Tradisjon tro er jeg oppvokst med å pynte dette lille juleaften, men her i Oslo, hvor det ikke er snø ennå, fant jeg ut at jeg syntes det var greit å sette det opp nå. For hva er vel ikke mer jul enn et juletre? 

Som sagt er ikke snøen kommet til Oslo ennå, og jeg trenger virkelig snø for at julestemningen skal være komplett. Men i morgen tar jeg turen hjem til Trysil og der er det snø, så det gleder jeg meg masse til! I tillegg blir det god tid til familie og venner. KOS ♥

I kveld skal jeg jobbe, men først skal jeg fikse meg og ta turen opp til Storosenteret for å se om jeg finner noe fint å gi bort. Håper på det! Ønsker alle en fin mandag videre ♥ 

15 julegavetips til kjæreste, bror, pappa

 • Skrevet 03.12.2015 klokka 20:49
 • Kategori: Blogg

Hei og god 3. desember ♥

Jeg teller virkelig dagene til juleaften og gleder meg som et barn til å våkne opp til den fineste dagen i året. Nå er jeg i gang med å tenke på hva jeg skal gi bort i julegave til alle mine fine. Og da tenkte jeg det var greit å kunne gi dere noen forslag også, kanskje dere kommer på noe lurt selv som dere vil dele med meg? (:

De jeg trenger mest tid til å finne ut av hva jeg skal gi er mannfolka i livet mitt. Kjæresten min, broren min og pappa er virkelig noen nøtter å knekke når det gjelder gaver. Og der er jeg kanskje ikke alene? Menn sier som regel at de har alt og kommer derfor ikke med noen ønsker heller. Så her kommer noen tips, håper det hjelper litt ♥ 

1. HER          2. HER          3. HER          4. HER          5. HER          6. HER          7. HER


8. HER          9. HER          10. HER          11. HER          12. HER          13. HER          14. HER          15. HER

10 ting jeg vil gjøre i desember

 • Skrevet 02.12.2015 klokka 22:20
 • Kategori: Blogg

- 10 ting jeg vil gjøre i desember - 

1. Jeg gleder meg så mye til å pynte juletre og få hele leiligheten juleklar. For selv om jeg skal hjem til juleaften så skal jeg være her nesten hele desember, og da vil jeg ha det julete og koselig rundt meg. Jeg elsker denne tiden av året, og jeg elsker å gjøre om litt og fikse her hjemmet. Dermed begynte jeg pyntingen på søndagen, men jeg er fortsatt ikke ferdig. 

2. Jeg klarte aldri å komme i gang med kjøp av julegaver i november, så denne måneden må det jo skje. Jeg koser meg med både å kjøpe inn og pakke inn gavene. Så fint å kunne gi noen du er glad i noe fint ♥

3. Hvert år venter jeg til 1. desember før jeg kan drikke julebrus. Ja, det finner to typer mennesker, de som drikker den med en gang den er i butikk, også er det slik som meg. Jaja. Men når desember først er her så koser jeg masse med brusen. Den smaker sååå godt og da blir det fort til at jeg drikker litt mer brus. Namnamnam. 

4. Jeg skal reise hjem og tilbringe masse tid med familien min og venner som jeg ser altfor sjeldent. Julen er virkelig den tiden på året hvor alle barndomsvenninner er hjemme og bare det gjør at jula blir ekstra fin!

5. Prøve å ta meg tid til mange skiturer i romjula. Vinteren har virkelig gjort sin innmarsj i Trysil og jeg gleder meg masse til å komme hjem til vinterland ♥

6. Før jeg i det hele tatt reiser hjem skal jeg prøve å jobbe masse og tjene en del penger slik at januar blir en finfin måned økonomisk. Alltid fint for en student å ha litt ekstra. 

7. Jeg er så heldig (og kanskje litt bortskjemt), for jeg har nemlig pakkekalender. Mammaen til A og min mamma har laget pakkekalender til oss begge to. Så her skal det pakkes opp én pakke hver dag i hele desember. 

8. Ha minst en jentekveld hvor vi kan bake pepperkaker og lage fine hjemmelagde gaver kanskje. Det er så koselig å møtes hjemme hos hverandre i julen, drikke gløgg og høre på julemusikk. Elsker det!

9. I tillegg til å kose meg med masse godt mat og drikke i desember skal jeg prøve å finne tid til å trene litt. Det må jeg vel klare? 

10. Til slutt vil jeg si at jeg virkelig skal prøve å få til mange gode blogginnlegg denne måneden. Så gi meg tilbakemeldinger om det er noe dere savner ♥

Working sunday

 • Skrevet 22.11.2015 klokka 14:37
 • Kategori: Blogg

Så gikk det visst litt over en uke uten blogging... Det ble ekstra med jobb i tillegg til at skolen krevde litt mer i uken som var, så tiden ble ikke prioritert til å blogge. Men nå er det kun 5 dager igjen til jeg har juleferie og da skal jeg love dere at det blir bedre. 

I dag skal jeg jobbe med den siste skoleoppgaven dette semesteret - forhåpentligvis får jeg skrevet masse slik at det ikke blir så mye igjen å gjøre til uka. Jeg er så klar for å ta ferie, få gjort alt det man ikke tar seg tid til når man jobber eller går på skolen. Som å gå i butikkene bare for å kikke, ringe ei venninne og faktisk ha tid til å snakke i time etter time, bake kaker og lage noe ekstra godt til middag, se en god film med god samvittighet, eller kanskje besøke en du ikke har sett på lenge? Jeg gleder meg i alle fall til desember, nå mangler bare snøen i byen. Men det er vel litt for mye å be om. 

Blogges mer i morgen ♥

HELLO FRIDAY

 • Skrevet 13.11.2015 klokka 22:14
 • Kategori: Blogg

- T.G.I.F -

Endelig helg ♥ Jeg vil starte med å si hvor takknemlig jeg er for alle dere fine som er innom her og leser bloggen min, jeg setter så utrolig pris på kommentarene som dere legger igjen og de fine ordene. Dere er gode!

Men hallo? Er dere godt plantet i sofaen med smågodt i en skål og noe bra på tv-skjermen eller? Det er i alle fall jeg (: Jeg har en rolig fredag kveld for meg selv, noe som jeg synes er deilig å ha det noen ganger. Men i morgen blir det nok litt mer fart. En tur til byen for å rusle litt rundt i butikker å skikke står på agendaen. Kanskje jeg kommer i gang med å handle inn julegaver også? Det hadde vært fint med litt inspirasjon i alle fall (:  Men nå skal jeg legge macen bort og krype tilbake under pleddet å nyte resten av kvelden. Ha en fin kveld videre ♥

Jeg elsker denne tiden av året

 • Skrevet 12.11.2015 klokka 22:47
 • Kategori: Blogg

- I love the colors -

Hei dere ♥ Håper alle har hatt en fin høstdag rundt om i vårt vakre land. Min dag har i alle fall vært bra! Jeg fikk sovet noen timer lengre i dag ettersom timene ikke startet før halv elleve. Og etter skolen var det bare rett hjem å fikse meg før jeg skulle i bursdagsfeiring til ei venninne i klassen. Vi var en stor jentegjeng som koste oss på Hvaskjer oppe på Torshov i noen timer. Utrolig koselig var det i alle fall! 

I morgen er det helg, og foreløpig ser det ut til at den skal gå til skolearbeid og kanskje en fin tur i parken. For fy søren så fint det er ute nå. Alle de fine fargene som ennå henger på trærne, og alle de som ligger på bakken. Det som gjør det ekstra koselig er jo at det begynner å blir kaldere ute, noe som fører med seg frostrøyk på meg til skolen om morgningen. Er det bare jeg som faller litt for denne årstiden? 

Nå er det natta, og jeg skal legge hodet på puta for å få noen gode timer med søvn. Blogges i morgen fine ♥

 

Who to follow on insta

 • Skrevet 11.11.2015 klokka 21:06
 • Kategori: Blogg

Igjen passerte klokken åtte før jeg kom i gang med dagens blogginnlegg, noe som resulterer i seine oppdateringer. Men jaja, de kommer jo. I dag har jeg vært på skolen og da jeg kom hjem satte jeg meg rett ned ved bordet i stua og fortsatte å jobbe med noen oppgaver som må være ferdig før fredag. Så nå har jeg satt av resten av kvelden til å slappe av, kanskje lese noen blogger, se noe på TV og skikke meg gjennom Instagram.

Og i dag tenkte jeg å dele med dere noen profiler på Instagram som jeg mener er verdt å følge. Disse profilene gir meg inspirasjon i hverdagen, og hvem trenger vel ikke mer av det nå på seinhøsten? Jeg tenkte at det var greit å dele noen som kanskje ikke alle har hørt om før, eller som ikke alle følger. Jeg er i alle fall på utkikk etter nye inspirasjonskilder hele tiden og slutter til stadighet å følge de som jeg etterhvert har gått lei. Men de jeg deler med dere i dag har jeg foreløpig ikke blitt lei av, og jeg tror heller ikke jeg blir det med det første. Men del gjerne med meg om dere har andre gode Instagramprofiler som det er verdt å følge, jeg trenger påfyll ♥ Ha en fin kveld videre.

- MIJA_MIJA -

Mirjam er en blogger som kommer fra München, som har bodd i London og som nå lever i California. Det sier vel sitt til at hun er verdt å følge? Hun har en minimalistisk stil som gjenspeiler seg på hennes Instagram, og jeg synes bildene er inspirerende å se på. Jeg blir glad av å bla meg ned over feeden hennes - og det er jo alltid positivt.

 

- THEHAUTEPURSUIT -

Bak The Haute Pursuit står Vanessa Hong. Hennes Instagram falt jeg for med en gang jeg kom over den. Hun har en så gjennomført stil at hele hennes Instagram blir til et stort mood-board. Og det er noe jeg liker veldig godt! Man vet hva man kan forvente seg når hun legger ut bilder. Hennes stil er minimalistisk og hun går som regel kledd i sort, hvitt, grått eller blått, veldig rent rett og slett. - LUSTTFORLIFE -

Olivia Lopez er bosatt i L.A. men er for tiden ute på reisefot. Bildene hennes gir deg virkelig ro i sjela og de er så harmoniske at man nesten kjenner at kroppen slapper av. Faktisk ikke så lenge siden jeg begynte å følge henne, men er allerede hekta.

 

- SONGOFSTYLE -

Aimee Song begynte å blogge i 2008, i tillegg til å blogge er hun interiør designer og suksessfull på begge områder. På Instagram kan man følge hennes everyday life med outfit bilder, personlige og morsomme bilder, men også utrolig inspirerende bilder. Her får man virkelig hele pakka. Det er jo ofte at man ser den "pakka" på Instagram for tiden, men allikevel føler jeg at hun har noe som skiller seg ut.  - HAPPILYGREY -

Etter å ha jobbet som sykepleier en stund bestemte Mary Seng seg for at hun ville utfordre seg selv litt mer. Dermed ble bloggen happilygrey.com startet og derfra har det bare gått en vei. Hun bor i Nashville og deler bilder fra sitt liv. Bildene har alltid undertoner av grått og det er et fint gjennomgående tema. Bildene er stilige og du får lyst til at Instagrammen din også skal se så gjennomført ut. 

 

- THISISGLAMOROUS - 

Disse bildene er bare fine. De er inspirerende og gir deg og din Instagramfeed den fargen den trenger. Det er bilder av blomster og fine gater nesten hver dag og man kan ikke annet enn å bli glad når man tar seg en tur innom denne profilen. 

Har du funnet deg noen nye å følge?

45 Q&A

 • Skrevet 10.11.2015 klokka 22:22
 • Kategori: Blogg

Hei dere (: Tenkte jeg skulle svare på litt spørsmål, men i stedet for å ha en spørsmålsrunde tenkte jeg å ta denne 45 Q&A. Ettersom denne har florert på diverse blogger de siste ukene ble jeg inspirert og tenkte å svare på de samme spørsmålene. Kanskje får dere vite noe nytt om meg? I tillegg er det bare å stille meg spørsmål i kommentarfeltet vis det er noe mer dere lurer på (: Ha en fin kveld videre fine dere ♥

1. Hva har du på deg?

- Olabukse og en god chunky ullgenser

2. Har du noen gang vært forelsket?

- Ja

3. Har du noen gang hatt et fryktelig brudd?

- Brudd er alltid trist, men fryktelige har de aldri vært

4. Hvor høy er du?

- 169 / 170 

5. Hva var det siste du spiste?

- Pannekaker

6. Hva var det siste du drakk?

- Te

7. Er det noe du savner?

- Alle vennene mine som jeg ikke har sett på flere måneder, gleder meg til jul for å si det sånn ♥ 

8. Svart eller hvit?

- Hvit

9. Favoritt tv-show?

- Grey´s Anatomy

10. Favoritt band?

- Karpe Diem

11. Har du piercing?

- Nei, kun hull i ørene

12. Hva er din favorittsang?

- For tiden er det Hello av Adele, Hvite menn som pusher 50 av Karpe Diem også liker jeg skikkelig godt Together av Brandon & Leah. Så ja, det er veldig variert...

13. Hvor gammel er du?

- 22

14. Stjernetegn?

- Fiskene

15. Hva ser du etter i en livspartner?

- Motiverende, positiv, ærlig, en som kan få meg til å le, kjekk, flink til å gi komplimenter, litt romantisk, en som gjør at jeg har troa på meg selv. Og han har jeg jo <3 

16. Favoritt quote?

- Det er så mange som jeg blir inspirert av at jeg ikke klarer å velge en favoritt. En jeg prøver å leve etter hver dag; "Better to be the one who smiled than the one who didn´t smile back" og en som får meg til å smile; "And when you get the choice to sit it out or dance... I hope you dance" og en litt morsom en; "walk like you have three men walking behind you" og kanskje den fineste; "A flower does not think of competing with the flower next to it. It just blooms." 

17. Favoritt skuespiller?

- Hmm. Den er vanskelig ettersom jeg er så lite kritisk til hvordan de gjør det. Jeg forelsker meg i karakterene i filmen og ikke i skuespillerene, og jeg liker filmene mer generelt enn skuespillerene. Den som popper opp først er liksom Chad Michael Murray - men det skyldes mye min store betatthet når jeg var yngre. Haha!

18. Favorittfarge?

- Nå mot vinteren faller jeg for en litt kaldere beige og mørkere farger som sort og marineblått

19. Høy eller lav musikk?

- Kommer an på... Høyt i bilen, men lavt når jeg er hjemme

20. Hvor drar du når du er trist?

- Hjem kanskje? Men er man stuck i Oslo så er det godt å bare være hjemme i leiligheten 

21. Hvor lang tid bruker du i dusjen?

- Alt fra 10 til 30 minutter, spørs jo om jeg må være rask eller ikke 

22. Hvor lang tid bruker du på å gjøre deg klar om morgenen?

- Jeg planlegger alltid 1 time til å sminke meg, spise frokost og pakke det jeg må ha med for dagen23. Har du noen gang vært i en fysisk slosskamp?

- Nei

24. Turn on?

- Når noen virkelig viser glede over andres suksess, det finnes ikke bedre enn det

25. Turn off?

- De som kun skal snakke om seg selv, og i alle fall ikke skryte av andre

26. Har du en frykt?

- Edderkopper

27. Hva er det siste som fikk deg til å gråte?

- Mest sannsynlig noe som ikke var noe å gråte for. Litt sliten for tiden og da blir det fort noen tårer uten grunn

28. Når gråt du sist?

- For en uke siden kanskje

29. Når sa du at du var glad i noen sist?

- I går kveld 

30. Hvilken bok var den siste du leste?

- How to be Parisian31. Hvilken bok leser du nå?

- Pensumbøker. Men i jula blir det forhåpentligvis litt skjønnlitteratur også

32. Hvilket tv-show så du sist?

- Brille

33. Hvem snakket du med sist?

- Aleksander

34. Hvilket forhold har du til den siste personen du tekstet?

- God venninne

35. Favorittmat?

- Laks, potet, agurk og rømme. Namm

36. Hvilke destinasjoner ønsker du å dra til?

- New York, Fiji, Milano, Bora Bora - elsker både storbyferie og strandferie

37. Hvor var du sist på reise?

- Fitou - Frankrike 

38. Har du et crush?

- Fineste kjæresten min vel 

39. Når kysset du noen sist?

- I dag

40. Når ble du sist fornærmet?

- Det kan jeg ikke huske gitt

41. Hva er favoritt godteriet ditt?

- smågodt og vanlig melkesjokolade

42. Spiller du instrumenter?

- nei, aldri hatt talent for det

43. Hva er favoritt smykket ditt?

- Love tag smykket mitt fra Jane Kønig 

44. Hvilken sport gjorde du sist?

- Fotball

45. Når var du med noen sist?

- I dag

Blogges mer i morgen, natta ♥ 

Monday inspiration

 • Skrevet 09.11.2015 klokka 09:57
 • Kategori: Blogg

- Ready for a new week -

God morgen mine fine lesere ♥ Er dere klare for en ny uke? Det er jeg! Nå skal jeg snart på skolen og der blir det å jobbe med en gruppeoppgave før forelesningen begynner. Etter det skal jeg hjem for å lese litt pensum tenker jeg og planlegge uka her på bloggen. Håper på å komme med noen ordentlig gode innlegg her, og kanskje være enda mer kreativ! Hva tenker dere om det?

Denne uka kan ikke slå feil ettersom helgen har vært så fin. Masse energi er spart opp og jeg har kost meg med både venner og kjæreste. Date night på lørdag var helt supert, vi hadde bestilt billetter til å se The Martian. Begge to likte filmen veldig godt og jeg kan anbefaler dere å se den hvis dere ennå ikke har gjort det. 

Men nå må jeg løpe, blogges mer i morgen ♥

Cosy sunday

 • Skrevet 08.11.2015 klokka 16:44
 • Kategori: Blogg

- Messy bun, big sweater and a fashion magazine -

That´s all I need this Sunday. Søndager er til for å gjøre seg klar til en ny uke. Om det er å slappe av med noe du liker å gjøre, ta en skikkelig treningsøkt eller lese pensum så er det greit å ta det i et rolig tempo. Foreløpig har søndagen min gått med til å se på Grey´s maraton på tv og kose meg med det siste utgaven av Costume. Nå tenker jeg å få frisket opp leiligheten før en ny uke begynner. Deilig å starte uken når leiligheten er ren og skinnende, eller hva? 

Hva har dere gjort denne søndagen? 

Date night

 • Skrevet 07.11.2015 klokka 19:31
 • Kategori: Blogg

Goood lørdag, jeg håper alle har hatt en fin dag i dag ♥ 

Jeg kom hjem fra jobb halv syv og har nettopp spist middag som A har vært flink og laget. I kveld er det date night og ettersom det er den store kinodagen er det kino som står på programmet. Det er så fint å kunne gjøre noe ekstra ut av helgene noen ganger. Vi er tross alt studenter og hverdagen går som regel i ett sett. 

I går var jeg på jobb før jeg møtte noen gode venninner på Olivia for å feire bursdagen til Camilla. Det ble en lang kveld og da jeg kom hjem la jeg meg med en gang for å i det hele tatt klare å stå opp i morges. Men koselige kvelder veier opp for å være litt trøtt på jobb noen ganger (: Så denne helgen kan jeg virkelig ikke klage på - So far so good.

Håper dere får en fin kveld og koser dere masse ♥

Good morning Oslo

 • Skrevet 05.11.2015 klokka 09:17
 • Kategori: Blogg

- Cosy morning with a cup of tea -

God morgen fine lesere Håper dere har fått en god natt med søvn og at dere er klare for en ny dag, det er jo torsdag og snart helg jo. Dette blir bra dag! Jeg startet morgningen rolig med en kopp med te og god morgen Norge rullende på skjermen. Jeg får virkelig øynene opp for slike morgninger, det er så deilig å ha god tid, kunne sette seg ned å nyte en god frokost og faktisk slippe å løpe rundt å lete etter det du gjerne skulle pakket ned i går kveld. For det ofte slik morgningene mine ser ut. 

Før jeg skal inn på HM og klikke hjem noen godbiter skal jeg kose meg med enda en kopp te samtidig som jeg skal lese litt blogger. Vil bare si at jeg setter utrolig stor pris på alle dere som leser bloggen min, og har dere blogg selv titter jo gjerne innom. Alltid like koselig å vite litt hvem dere er. Håper dere får en fin dag 

HM x BALMAIN

 • Skrevet 04.11.2015 klokka 23:09
 • Kategori: Blogg

Hei på dere ♥

Håper dere har hatt en fin onsdagskveld så langt. Jeg har vært på jobb og derfor kommer innlegget litt sent, men sånn er det noen ganger (: Jeg hadde tenkt å dele med dere hva jeg synes om kolleksjonen som Balmain slipper sammen med H&M i morgen. For fy søren som jeg gleder meg! Jeg skal opp å hoppe tidlig slik at jeg er klar når siden åpnes. For ettersom jeg skal på skolen kommer jeg til å prøve å bestille fra nettsiden i stedet for å stå i kø utenfor butikken. Men man er jo ikke sikret å få noen av plaggene allikevel, så jeg krysser fingrene og håper på det beste 

Har plukket ut noen av favorittene mine. Hva som forhåpentligvis blir klikket hjem skal jeg dele med dere seinere. Men for å være litt budsjettvennlig, er tross alt student, så blir det nok ikke noen av de dyreste plaggene. Dessverre - for de er jo sååå lekre! Jeg synes allikevel at den mørkegrønne og sorte kjolen nederst til høyre er kjempefin, samtidig som skjorte øverst har noen flere bruksområder. Veska kan jo også dra opp et ellers enkelt antrekk, så det er vanskelig å velge seg bare en favoritt. 

Men nå skal jeg prøve å få noen gode timer med søvn slik at jeg er klar med mac'en og kortet i morgen tidlig. Jeg skal krysse fingrene for alle dere andre som også skal prøve å kjøpe noe. Lykke til - håper dere får med noe hjem. God natt mine fine lesere ♥ 

Remember to take care of yourself

 • Skrevet 03.11.2015 klokka 17:59
 • Kategori: Blogg

I dag på skolen snakket vi om å huske på å ta vare på seg selv. Det er viktig både når man er student, men også når man jobber. Bare det å ta en tur ut i skogen for seg selv - med sine egne tanker, eller kose seg en helg på spa så er det så ufattelig deilig etterpå. Og det er viktig en gang i blandt. 

- You are allowed to be a little selfish some times -

Noe jeg har blitt flinkere på de siste årene er å si nei til ting. Før sa jeg ja til nesten alt. Jeg var enten redd for å gå glipp av noe skikkelig morsomt, eller så var jeg redd for å skuffe noen. Men vet dere hva? Det er så deilig å noen ganger si nei, og ikke minst er det lov - det er ingen som kommer til å bli skikkelig sure av den grunn. Er det noen du er glad i så vil de jo aller helst at du skal ha det bra. Så om det betyr at du trenger litt tid alene en kveld så forstår de jo det ♥

Så om du trenger å tilbringe kvelden på sofaen i dag så gjør du det! Og husk å gjør det med god samvittighet (: 

10 ting jeg vil gjøre i november

 • Skrevet 02.11.2015 klokka 13:09
 • Kategori: Blogg

Etter inspirasjon fra Eirin har jeg nå tenkt å begynne med dette den første dagen i hver måned. Men i går fløy dagen bort til besøk fra familien og gåturer rundt i hele Oslo. November er måneden for å drømme seg bort til hvordan vinteren kommer til å bli. Men det er også en måned for å jobbe med skole fra morgen til kveld ettersom mange har eksamen. Så hva er vel ikke bedre da enn å lage en liten liste for hva man vil gjøre i løpet av måneden slik at man får mer enn bare pensum ut av dagene. Krysser fingrene for at dette blir en fantastisk måned ♥- 10 ting jeg vil gjøre i november -

1. Jeg trenger sårt en hårklipp, så den blir ført opp øverst på listen slik at jeg helt sikkert får gjennomført det før november er over. I tillegg er det deilig å slippe å stresse med det i desember. 

2. Begynne med å lage en liste for hva jeg skal kjøpe i julegaver til alle sammen. For så å faktisk gå ut å kjøpe de. Julelysene har blitt hengt opp i Bogstadveien så det vil være utrolig koselig å gå der for å handle inn gaver.

3. Jeg vil gjøre en skikkelig god innspurt med skolearbeid før jul. Og ettersom jeg har juleferie fra 26. november skal jeg vie denne måneden til masse skolearbeid.

4. Det blir som regel nok av søtsaker i desember så i november vil jeg prøve å spise sunnere. Det er vel noe som alle jobber med, men jeg er håpløs på å spise godteri så og si hver dag. Så denne måneden skal jeg prøve å holde godteriet til fredager og lørdager slik at desember blir til noe ekstra koselig. 

5. Prøve å ha en eller flere jentekvelder her hjemme. Det er så koselig å samle alle sammen for en kveld med masse latter og gode historier. I tillegg er det mange som reiser hjem i desember så da er det ekstra viktig å få til. 

6. Prøve å få noen turer ute i marka. Så lenge siden jeg har gått ute i naturen, og det er jo noe helt annet enn å gå rundt her i byen. Jeg er tross alt oppvokst med natur rett utenfor døra så. 

7. Bli flinkere til å legge meg tidlig. Jeg er et håpløst B-menneske, men har i det siste fått inn en god rytme på å stå opp tidlig og få masse ut av dagen. Men da er det viktig å faktisk legge seg før 12 også slik at man ikke går rundt som en zombie midt på dagen. 

8. Se etter om A og jeg kan bestille en langhelg ett eller annet sted i desember. Hadde vært så deilig å bare nyte en helg i en storby med masse julestemning. 

9. Jeg er av typen som ønsker å vite hva som skal skje til en hver tid, det kan være positivt, men også til tider negativt. Så i november vil jeg prøve å få tid til å planlegge litt av hvordan desember skal bli. Julepynt til leiligheten, kanskje noen julekaker og koselige kvelder med venner og familie på besøk. Jeg elsker desember og vil prøve å få masse ut av den. Jeg skal kose meg gløgg i hjel med litt gløgg. Hihi. Skjønte dere den? Jeg er så morsom.

10. Sist men ikke minst vil jeg sette meg et mål om å klare å blogge hver dag. Jeg vil inspirere og spre masse glede i denne hektiske måneden. Så om dere har noen ønsker for hva jeg skal blogge om er det bare å legge det igjen som en kommentar. 

Rise and shine

 • Skrevet 30.10.2015 klokka 09:04
 • Kategori: Blogg

- God morgen alle fine -

Nå sitter jeg på skolen og venter på at gruppen min skal komme. Trodde vi skulle møtes halv 9, men det var visst egentlig 9. Så for en gangs skyld var jeg først. Jeg er som regel 5 minutter for sein til veldig mye av det jeg gjør, så om jeg ikke kommer for seint så kommer jeg alltid til slutt - men noen må gjøre det også. Hihi! 

I dag blir det litt skolearbeid før jeg tar tidlig helg. Jeg skal en tur opp på Hendrix Hair på Majorstuen for å bestille time til en klipp og farge, spennende. Det er virkelig på tide med en klipp nå. Etter det skal jeg ned i byen og fikse noen greier før jeg reiser hjem for en fredagskveld i sofaen sammen med gullrekka! Det blir deilig ♥ God helg folkens.

 

All I do is to study

 • Skrevet 29.10.2015 klokka 21:29
 • Kategori: Blogg- Soon to be a great weekend -

Hei igjen ♥ Jeg har vært litt stille i det siste, men det har vært alt for mye å gjøre på skolen og i tillegg har jeg vært i praksis. Har lært masse og kost meg like mye, men tid til blogging har det ikke vært. Nå er jeg tilbake igjen på høyskolen og de fleste innleveringer er gjort, så da blir det mer tid he, endelig. 

Snart er det november og det betyr at det snart er desember - gleder meg så utrolig mye! Jeg er så heldig å ikke ha noen eksamen til jul så denne jenta har ferie fra 26. november, det betyr at hele desember blir titusen ganger bedre ♥ Men før den tid er det viktig å legge inn en ordentlig innsats på skolen, så nå må jeg bare komme igang å lese litt før senga roper på meg. Blogges mer i morgen.

 

Høstens hotteste farge

 • Skrevet 06.10.2015 klokka 20:48
 • Kategori: Blogg

1 - 2  - 3  - 4  - 5  - 6  - 7  - 8  - 9  - 10  - 11  - 12  - 13  - 14  - 15  - 16  - 17  - 18

- Ton-i-ton som Balmain -

 Hvem har vel ikke lagt merke til alle bildene på instagram fra Balmain sin fremvisning under moteuka i Paris? Og i alle fall bildene som har florert av modellene Kendall Jenner, Lily Donaldson og Joan Smalls etter at de ankom Balmains afterparty i matchende nude antrekk, tatt rett fra catwalken. Hallooooo!? De så utrolig bra ut, men det kan vel andre gjøre også? Derfor har jeg samlet noen av de fineste beige plaggene på nett akkurat nå. Så da er det bare å klikke noe hjem kanskje? 

Jeg gleder meg så utrolig mye til Balmain sin kolleksjon i samarbeid med H&M. Jeg er overbevist om at det kommer masse fint som man kan ha på seg på fest, men jeg håper også at det kommer noe fint som man kan bruke til hverdags. Fint å legge lit ekstra penger i basicplaggene som holder seg år etter år. Så i høst er det semsket og beige som man skal se litt ekstra etter (:

Ha en fin tirsdagskveld videre ♥

 

@vanjaenger

 • Skrevet 04.10.2015 klokka 21:22
 • Kategori: Blogg- Lately on my Instagram - 

God søndag dere ♥ Nå nærmer vi oss en ny uke, og jeg kjenner at jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Har hatt en finfin helg med besøk, i tillegg har dagen i dag gått med til å bake boller og se på det vi ikke fikk med oss fra fredagskvelden. Sånn går det når man heller sitter flere timer rundt spisebordet og diskuterer verdensproblemer enn å sette seg i sofaen og få med seg gullrekka. Men koselig var det og så mye mer sosialt da (: 

Jeg føler jeg begynner å få inn en god rytme her på bloggen nå, og prøver å poste ett innlegg om dagen. Jeg håper også at dere liker det dere ser når dere kommer inn hit (: Men jeg har jo også en instagramkonto som jeg også bruker flittig, og der kommer det jo litt andre bilder enn her inne. Så om du ønsker å følge meg så heter jeg @vanjaenger. 

 

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Jeg bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits