Vanja Enger

Day 6 - photo of your handwritingAlle har en finskrift ogen slurveskrift.
Som oftest så skriver jeg såpass sakte at jeg kan bruke finskrifta, noe som dere ser på bilde over. Om den er fin kan dere vurdere, men det er da altså sånn jeg skriver da. Som sagt har jeg en slurveskrift, den er noe vanskligere å lese. haha! Jeg klarer bare å skrive pent med blyant, penn er umulig å skrive pent med. Det skyldes av at pennen glir over papiret. dust!

Nå har jeg i alle fall kommet en dag lengre på noe jeg ikke er halvveis på engang. latterlig at jeg i det heletatt begynner på noe sånt. Men følg med videre i kveld som kommer det nok en oppdatering til. MEn først må det gjøres litt lekser og vaskes og pakkes.

- KOS

Day 5 - Your dream weddingJeg vil ha et enkel og fantastisk fint bryllup (:  Nå tror jeg at jeg vil ha det utendørs om sommeren, håpe på fint vær, noe a'la  Caroline/fotballfrue sitt bryllup. Det er så mange fine bilder og veldig inpirerende. Men det viktigste er jo å ha drømmemannen som elsker deg ved siden av deg, og familie og venner som er der for å feire. Det jeg lurer mest på med bryllupet mitt nå er hvem det blir som står ved min side. hahahaha!

- KOS

Day 4 - A photo that makes you happy

Dette bilde minner meg om den fantiske barndommen min. Høres ut som jeg er 40 når jeg sier det, men det er jo en stund siden. OG jeg blir glad av å se tilbake på de bildene og se hvor fantastisk mye morsomt jeg og niklas fant på. Må jo nevnes at bilde over er bare ett av mange bilder hvor jeg og niklas lager show. haha!  Showbiz ftw. Jeg er glad i familien min og alle de gode vennene mine som gjør at hverdagen min blir så fin. OG det er på grunn av dem at barndommen min var super. Jeg er glad i dere alle sammen < 3

- KOS

Day 3 - What's in your bag

Ettersom jeg har vinterferie og holder meg hjemme innenfor disse fire veggene så har jeg liksom ingenitng i veksene mine. Men ettersom jeg skal på tur til Sverige tok jeg et bilde av mine Must haves. Det dere ser på bilde er altså jeg jeg alltid må ha med meg når jeg skal på tur. Uansett om det er på skolen eller ferietur er det meste med meg.

iPod , ørepropper , nesespray , leppepomade (viktig!) , lommebok , blad , håndkrem (viktigere!!) , halspastiller , iPhone (viktigst!!!) , Paulo Coelho dagbok , iPhone lader , penn , Olympus kamera , vann!  (:

- KOS

Day 2 - A photo of yourself, not taken by you


Fotograf: Mamma < 3


Day 02 - A photo of yourself, not taken by you

Se jeg hadde en antydning til brunfarge der. Noe jeg ikke har nå. Dette blir verdens korteste blogginnlegg på grunn av at dag 2 snart er over. Egentlig er det på grunn av at jeg ikke har noe å skrive, men kan jo late som at det er grunnen.  Ha en fin natt, og sov godt.

- KOS

Day 1 - photo of the item you last purchased

Jeg har lest om en del blogger som har den derre 15 dagers greietingetangen.  Så hvorfor ikke slenge seg på lasset tenkte jeg. Så det gjorde jeg. Dette kan bli spennende. (:

Day 01 - A photo of the item you last purchased
Day 02 - A photo of yourself, not taken by you
Day 03 - What's in your bag?
Day 04 - A photo that makes you happy
Day 05 - Your dream wedding
Day 06 - A photo of yout handwriting
Day 07 - What's in your makeup bag?
Day 08 - Your current wishlist
Day 09 - A hobby of yours
Day 10 - A place you've traveled to
Day 11 - A TV show you're currently addicted to
Day 12 - Your wallet
Day 13 - A photo of you taken over ten year ago
Day 14 - Your favourite movie
Day 15 - A photo of your favourite iten of clothing


den strikkede T-skjorten er kjøpt på H&M, elefantsmykket på New Yorker og tightsen på H&M. Alt ble kjøpt i Kempten når jeg var der sist uke + litt mer (:  Savner det masse!

Dette hadde jeg også på meg i dag på skolen, så det er noe som ligner på et ourfit bilde. 
Sitter nå å ser på LA Ink. Og det er så villt!  Når jeg ser på dette programmet så får det meg nesten til å ville ta en tatoo. De ser så fine, elegant, kulet alt mulig kan de få til . Villt vakkert!   Men jeg tror aldri at jeg verken kommer til å gjøre det fordi jeg ikke vet hva jeg skulle hatt, eller  fordi jeg ikke hadde turt.  haha! PYSA!

 


Har du tatovering? 
Ønsker du å ta en tatovering?

- KOS

Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits