Vanja Enger

10 ting jeg vil gjøre i desember

  • Skrevet 02.12.2015 klokka 22:20
  • Kategori: Blogg

- 10 ting jeg vil gjøre i desember - 

1. Jeg gleder meg så mye til å pynte juletre og få hele leiligheten juleklar. For selv om jeg skal hjem til juleaften så skal jeg være her nesten hele desember, og da vil jeg ha det julete og koselig rundt meg. Jeg elsker denne tiden av året, og jeg elsker å gjøre om litt og fikse her hjemmet. Dermed begynte jeg pyntingen på søndagen, men jeg er fortsatt ikke ferdig. 

2. Jeg klarte aldri å komme i gang med kjøp av julegaver i november, så denne måneden må det jo skje. Jeg koser meg med både å kjøpe inn og pakke inn gavene. Så fint å kunne gi noen du er glad i noe fint ♥

3. Hvert år venter jeg til 1. desember før jeg kan drikke julebrus. Ja, det finner to typer mennesker, de som drikker den med en gang den er i butikk, også er det slik som meg. Jaja. Men når desember først er her så koser jeg masse med brusen. Den smaker sååå godt og da blir det fort til at jeg drikker litt mer brus. Namnamnam. 

4. Jeg skal reise hjem og tilbringe masse tid med familien min og venner som jeg ser altfor sjeldent. Julen er virkelig den tiden på året hvor alle barndomsvenninner er hjemme og bare det gjør at jula blir ekstra fin!

5. Prøve å ta meg tid til mange skiturer i romjula. Vinteren har virkelig gjort sin innmarsj i Trysil og jeg gleder meg masse til å komme hjem til vinterland ♥

6. Før jeg i det hele tatt reiser hjem skal jeg prøve å jobbe masse og tjene en del penger slik at januar blir en finfin måned økonomisk. Alltid fint for en student å ha litt ekstra. 

7. Jeg er så heldig (og kanskje litt bortskjemt), for jeg har nemlig pakkekalender. Mammaen til A og min mamma har laget pakkekalender til oss begge to. Så her skal det pakkes opp én pakke hver dag i hele desember. 

8. Ha minst en jentekveld hvor vi kan bake pepperkaker og lage fine hjemmelagde gaver kanskje. Det er så koselig å møtes hjemme hos hverandre i julen, drikke gløgg og høre på julemusikk. Elsker det!

9. I tillegg til å kose meg med masse godt mat og drikke i desember skal jeg prøve å finne tid til å trene litt. Det må jeg vel klare? 

10. Til slutt vil jeg si at jeg virkelig skal prøve å få til mange gode blogginnlegg denne måneden. Så gi meg tilbakemeldinger om det er noe dere savner ♥

Studentfruene

02.12.2015 kl. 22:24
Dette skal jeg også prøve å få til i desember :) Er så mye koselig å finne på nå i juletiden! Ha en fin kveld :)

lisarorvik

02.12.2015 kl. 22:27
Så herlig, dette vil jeg også få gjort :)

Sofie Caroline Nilsen

02.12.2015 kl. 22:37
Så fine punkter :) vil mye av det samme!

Bergensergenser

02.12.2015 kl. 23:42
Så fine ting! jeg og skal bake, jobbe, og trene (:

Vanja Enger

03.12.2015 kl. 21:24
Studentfruene: Ja, deseber er virkelig en måned man lett kan nyte! (: Tusen takk, håper du også får en fin kveld (:

Vanja Enger

03.12.2015 kl. 21:25
lisarorvik: Ja, så fint å høre (: Ønsker deg en fin desember!

Vanja Enger

03.12.2015 kl. 21:25
Sofie Caroline Nilsen: Takk! Så bra å høre (:

Vanja Enger

03.12.2015 kl. 21:26
Bergensergenser: Det høres ut som en super plan for desember (:

Bergensergenser

03.12.2015 kl. 23:12
SV: Takk for det ^^
Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Jeg bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits