Vanja Enger

Working sunday

  • Skrevet 22.11.2015 klokka 14:37
  • Kategori: Blogg

Så gikk det visst litt over en uke uten blogging... Det ble ekstra med jobb i tillegg til at skolen krevde litt mer i uken som var, så tiden ble ikke prioritert til å blogge. Men nå er det kun 5 dager igjen til jeg har juleferie og da skal jeg love dere at det blir bedre. 

I dag skal jeg jobbe med den siste skoleoppgaven dette semesteret - forhåpentligvis får jeg skrevet masse slik at det ikke blir så mye igjen å gjøre til uka. Jeg er så klar for å ta ferie, få gjort alt det man ikke tar seg tid til når man jobber eller går på skolen. Som å gå i butikkene bare for å kikke, ringe ei venninne og faktisk ha tid til å snakke i time etter time, bake kaker og lage noe ekstra godt til middag, se en god film med god samvittighet, eller kanskje besøke en du ikke har sett på lenge? Jeg gleder meg i alle fall til desember, nå mangler bare snøen i byen. Men det er vel litt for mye å be om. 

Blogges mer i morgen ♥

Anita Fossberg

22.11.2015 kl. 15:53
For en koselig arbeidsplass! Lykke til med skrivingen :)
Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Jeg bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits