Vanja Enger

Who to follow on insta

  • Skrevet 11.11.2015 klokka 21:06
  • Kategori: Blogg

Igjen passerte klokken åtte før jeg kom i gang med dagens blogginnlegg, noe som resulterer i seine oppdateringer. Men jaja, de kommer jo. I dag har jeg vært på skolen og da jeg kom hjem satte jeg meg rett ned ved bordet i stua og fortsatte å jobbe med noen oppgaver som må være ferdig før fredag. Så nå har jeg satt av resten av kvelden til å slappe av, kanskje lese noen blogger, se noe på TV og skikke meg gjennom Instagram.

Og i dag tenkte jeg å dele med dere noen profiler på Instagram som jeg mener er verdt å følge. Disse profilene gir meg inspirasjon i hverdagen, og hvem trenger vel ikke mer av det nå på seinhøsten? Jeg tenkte at det var greit å dele noen som kanskje ikke alle har hørt om før, eller som ikke alle følger. Jeg er i alle fall på utkikk etter nye inspirasjonskilder hele tiden og slutter til stadighet å følge de som jeg etterhvert har gått lei. Men de jeg deler med dere i dag har jeg foreløpig ikke blitt lei av, og jeg tror heller ikke jeg blir det med det første. Men del gjerne med meg om dere har andre gode Instagramprofiler som det er verdt å følge, jeg trenger påfyll ♥ Ha en fin kveld videre.

- MIJA_MIJA -

Mirjam er en blogger som kommer fra München, som har bodd i London og som nå lever i California. Det sier vel sitt til at hun er verdt å følge? Hun har en minimalistisk stil som gjenspeiler seg på hennes Instagram, og jeg synes bildene er inspirerende å se på. Jeg blir glad av å bla meg ned over feeden hennes - og det er jo alltid positivt.

 

- THEHAUTEPURSUIT -

Bak The Haute Pursuit står Vanessa Hong. Hennes Instagram falt jeg for med en gang jeg kom over den. Hun har en så gjennomført stil at hele hennes Instagram blir til et stort mood-board. Og det er noe jeg liker veldig godt! Man vet hva man kan forvente seg når hun legger ut bilder. Hennes stil er minimalistisk og hun går som regel kledd i sort, hvitt, grått eller blått, veldig rent rett og slett. - LUSTTFORLIFE -

Olivia Lopez er bosatt i L.A. men er for tiden ute på reisefot. Bildene hennes gir deg virkelig ro i sjela og de er så harmoniske at man nesten kjenner at kroppen slapper av. Faktisk ikke så lenge siden jeg begynte å følge henne, men er allerede hekta.

 

- SONGOFSTYLE -

Aimee Song begynte å blogge i 2008, i tillegg til å blogge er hun interiør designer og suksessfull på begge områder. På Instagram kan man følge hennes everyday life med outfit bilder, personlige og morsomme bilder, men også utrolig inspirerende bilder. Her får man virkelig hele pakka. Det er jo ofte at man ser den "pakka" på Instagram for tiden, men allikevel føler jeg at hun har noe som skiller seg ut.  - HAPPILYGREY -

Etter å ha jobbet som sykepleier en stund bestemte Mary Seng seg for at hun ville utfordre seg selv litt mer. Dermed ble bloggen happilygrey.com startet og derfra har det bare gått en vei. Hun bor i Nashville og deler bilder fra sitt liv. Bildene har alltid undertoner av grått og det er et fint gjennomgående tema. Bildene er stilige og du får lyst til at Instagrammen din også skal se så gjennomført ut. 

 

- THISISGLAMOROUS - 

Disse bildene er bare fine. De er inspirerende og gir deg og din Instagramfeed den fargen den trenger. Det er bilder av blomster og fine gater nesten hver dag og man kan ikke annet enn å bli glad når man tar seg en tur innom denne profilen. 

Har du funnet deg noen nye å følge?

Silje Moen

11.11.2015 kl. 21:09
fine:)

Vanja Enger

13.11.2015 kl. 22:16
Silje Moen: Så bra du likte dem (:
Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Jeg bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits