Vanja Enger

10 ting jeg vil gjøre i november

  • Skrevet 02.11.2015 klokka 13:09
  • Kategori: Blogg

Etter inspirasjon fra Eirin har jeg nå tenkt å begynne med dette den første dagen i hver måned. Men i går fløy dagen bort til besøk fra familien og gåturer rundt i hele Oslo. November er måneden for å drømme seg bort til hvordan vinteren kommer til å bli. Men det er også en måned for å jobbe med skole fra morgen til kveld ettersom mange har eksamen. Så hva er vel ikke bedre da enn å lage en liten liste for hva man vil gjøre i løpet av måneden slik at man får mer enn bare pensum ut av dagene. Krysser fingrene for at dette blir en fantastisk måned ♥- 10 ting jeg vil gjøre i november -

1. Jeg trenger sårt en hårklipp, så den blir ført opp øverst på listen slik at jeg helt sikkert får gjennomført det før november er over. I tillegg er det deilig å slippe å stresse med det i desember. 

2. Begynne med å lage en liste for hva jeg skal kjøpe i julegaver til alle sammen. For så å faktisk gå ut å kjøpe de. Julelysene har blitt hengt opp i Bogstadveien så det vil være utrolig koselig å gå der for å handle inn gaver.

3. Jeg vil gjøre en skikkelig god innspurt med skolearbeid før jul. Og ettersom jeg har juleferie fra 26. november skal jeg vie denne måneden til masse skolearbeid.

4. Det blir som regel nok av søtsaker i desember så i november vil jeg prøve å spise sunnere. Det er vel noe som alle jobber med, men jeg er håpløs på å spise godteri så og si hver dag. Så denne måneden skal jeg prøve å holde godteriet til fredager og lørdager slik at desember blir til noe ekstra koselig. 

5. Prøve å ha en eller flere jentekvelder her hjemme. Det er så koselig å samle alle sammen for en kveld med masse latter og gode historier. I tillegg er det mange som reiser hjem i desember så da er det ekstra viktig å få til. 

6. Prøve å få noen turer ute i marka. Så lenge siden jeg har gått ute i naturen, og det er jo noe helt annet enn å gå rundt her i byen. Jeg er tross alt oppvokst med natur rett utenfor døra så. 

7. Bli flinkere til å legge meg tidlig. Jeg er et håpløst B-menneske, men har i det siste fått inn en god rytme på å stå opp tidlig og få masse ut av dagen. Men da er det viktig å faktisk legge seg før 12 også slik at man ikke går rundt som en zombie midt på dagen. 

8. Se etter om A og jeg kan bestille en langhelg ett eller annet sted i desember. Hadde vært så deilig å bare nyte en helg i en storby med masse julestemning. 

9. Jeg er av typen som ønsker å vite hva som skal skje til en hver tid, det kan være positivt, men også til tider negativt. Så i november vil jeg prøve å få tid til å planlegge litt av hvordan desember skal bli. Julepynt til leiligheten, kanskje noen julekaker og koselige kvelder med venner og familie på besøk. Jeg elsker desember og vil prøve å få masse ut av den. Jeg skal kose meg gløgg i hjel med litt gløgg. Hihi. Skjønte dere den? Jeg er så morsom.

10. Sist men ikke minst vil jeg sette meg et mål om å klare å blogge hver dag. Jeg vil inspirere og spre masse glede i denne hektiske måneden. Så om dere har noen ønsker for hva jeg skal blogge om er det bare å legge det igjen som en kommentar. 

Anneli Aaland

02.11.2015 kl. 13:13
Så bra innlegg :-D Ha en fin dag.

Henriette Honsrud

02.11.2015 kl. 13:19
Så mange fine mål! Lager en slik liste første dag i ny måned jeg også, det er så inspirerende for du føler liksom et litt større press når du har delt det :) Det gjør hvertfall jeg. Ønsker deg en super mandag videre!

Anita Fossberg

02.11.2015 kl. 13:27
For noen fine mål :)

Vanja Enger

02.11.2015 kl. 16:29
Anneli Aaland: Takk takk (: Håper du får en fin dag også!

Vanja Enger

02.11.2015 kl. 16:30
Henriette Honsrud: Takk. Ja, jeg er helt enig, deler man det så jobber man enda litt bedre mot målene (: Veldig inspirerende med slike lister. Håper du får en min mandag ettermiddag (:

Vanja Enger

02.11.2015 kl. 16:31
Anita Fossberg: Tusen takk, vi får se om jeg får gjennomført alle (:

Line Melbye

02.11.2015 kl. 16:49
Fine mål!:)

LinnAnette

03.11.2015 kl. 00:48
Jeg skal klippe og farge håret på lørdag 😊 Gleder meg 😃👍

Victoria Louise

03.11.2015 kl. 12:53
Så mange fine mål! :)

Vanja Enger

03.11.2015 kl. 18:30
Line Melbye: Takk (:

Vanja Enger

03.11.2015 kl. 18:30
LinnAnette: Woo, så deilig å gjøre det (: Gleder meg til å se resultatet! :D

Vanja Enger

03.11.2015 kl. 20:24
Victoria Louise: Takk. Krysser fingrene for at jeg klarer å gjennomføre alle (:
Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Jeg bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits