Vanja Enger

15 raske spørsmål

  • Skrevet 03.10.2015 klokka 18:44
  • Kategori: Blogg
- Get to know me - 

Jeg tenkte at det kanskje er greit å fortelle litt om meg selv sånn at nye lesere blir litt bedre kjent med meg, men i stedet for å finne ut selv hva dere vil vite kom jeg over disse 15 spørsmålene som jeg tenkte sier litt om hvem jeg er, samtidig som det blir litt annerledes. Håper dere finner ut noe nytt, og om dere lurer på noe utenom det som jeg svarer på her er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg svare dere.

Ha en fin lørdag videre ♥

____________________________________________________________________________

 

1. Hva imponerer deg?

- Mennesker som virker til å ha 48 timer i ett døgn, i stedet for 24. De rekker alt og litt til. I tillegg blir jeg imponert av de menneskene som får til å kombinere så utrolig mye samtidig - strukturerte folk altså. Og jeg har mange av disse fantastiske menneskene i vennekretsen så jeg har flere  se opp til (: 

2. Er du sosial?

- JA! Jeg er veldig sosial, før var det krise å ikke kunne være med på noe som vennene mine skulle på - jeg kunne tross alt gå glipp av noe. Nå har jeg vel innsett at det ikke alltid er tilfelle og er blitt flinkere til å ta vare på meg selv med en kveld hjemme hvis jeg kjenner at det er nødvendig. Men jeg elsker sosiale happeninger som bursdager, vors og generelt der hvor vi kan være mange sammen (: 

3. Hvilken dessert er din favoritt?

- Det må bli nystekt brownies med vaniljesaus. Namm ♥ 

4. Når våknet du i dag?

- Sånn ca. halv 11. Hihi, godt å sove litt lenge på lørdagene, spesielt når jeg er B-menenske nummer 1.

5. Hvor høy er du?

- 170 cm.

6. Sover du på en spesiell side?

- Jeg sovner som regel bare vis jeg ligger på magen. Eller på siden. Aldri på ryggen, skjønner ikke hvordan man får det til. 

7. Hvilken høytid er din favoritt?

- JUL ♥ ♥ ♥ 

8. Hva står på den sist sms'en du fikk?

- Ja det kan du gjøre :) - fra sejefen min etter at jeg spurte om noe med timelisten min. 

9. Vil du ha barn?

- Ja, det kan jeg med hånden på hjerte si at jeg har lyst til. Jeg elsker barn, men vil vente til etter at jeg er ferdig med studiene. 

10. Hva betyr venner for deg?

- Venner betyr utrolig mye for meg! Etter at jeg flyttet til Oslo så har det blitt mye fokus på skole, men det å vite at du har venner som stiller opp for deg og som du kan besøke hvis du trenger å koble av en kveld, eller bare ha jentekvelder sammen er uvurdelig. Barndomsvenninne mine ser jeg ikke så ofte lenger fordi vi ikke studerer i samme by, men hver gang jeg møter de igjen er ingenting forandret! Og de som bor i Oslo må jeg bare bli enda flinkere til å møte, for det er jo så koselig. 

11. Hvilken rolle spiller familien i ditt liv?

- Familien min er det viktigste! Jeg ringer de så ofte som mulig og reiser hjem de helgene jeg kan. Det finnes ikke bedre enn å våkne opp hjemme en helg, spise froksot sammen med mamma og pappa for så å besøke bror med familie. Jeg vil ikke byttet de ut mot noe i hele verden <3 

12. Kan du synge?

- Niks. Allikevel synger jeg både her og der, mest når jeg er for meg selv. Det å ta seg en kjøretur, sette musikken på full guffe og synge med er fantastsisk for sjela. 

13. Hva er du dårlig til?

- Å synge da vel... Også er jeg dårlig til å legge meg tidlig til å sove. Haha. 

14. Er du mentalt sterk?

- Jeg vil vel ikke si at jeg er veldig mentalt sterk. Jeg er et følelses menneske som lett gir etter for å gråte litt, eller å bli litt fort bekymret. Men allikevel er det noen situasjoner hvor jeg imponerer meg selv med ved å være litt sterk mentalt.

15. Hva skal du gjøre når du er ferdig med disse spørsmålene?

- Jeg tror jeg skal løpe ned på butikken og kjøpe litt smågodt, før jeg kan sette meg ned foran tvbenken og nyte lørdagskvelden.

Sofie Caroline Nilsen

03.10.2015 kl. 18:49
Bra svart :) Du er veldig pen :)

lisarorvik

03.10.2015 kl. 18:49
Du er utrolig vakker, ha en god dag :)

Hannehm

03.10.2015 kl. 21:33
bra svart :)

Vanja Enger

04.10.2015 kl. 14:35
Sofie Caroline Nilsen: Åååh, tusen takk (:

Vanja Enger

04.10.2015 kl. 14:36
lisarorvik: Så hyggelig sagt, tusen takk! Ha en finfin søndag (:
Vanja Enger

Jeg heter Vanja Enger, er 22 år og kommer fra Trysil. Jeg bor for tiden i Oslo og blogger om hverdagen min, med et hint av mote og interiør. Instagram - vanjaenger


KONTAKT
vanjaenger@gmail.com

Search

Bloggdesign

hits